Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amiről nem beszélünk, az nincs

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 112,229 forint, még hiányzik 2,887,771 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Örömmel értesülhetett róla mindenki, akit érdekel a legutóbb megbukott köztársasági elnök jövője, hogy Novák Katalin rezidenciát nem igényelt eddig – bármikor megteheti, de addig is természetesen a lakása összes költségét, rezsijét  is mi álljuk -, de háromfős titkárságot igen, mert dolgozni akar ő. Hogy mi a fenét fog dolgozni a havi sok-sok tízmillióból, amibe nekünk kerül az ő eltartása, az még eddig nem derült ki, de bizonyára legalább annyira hasznos lesz, mint amennyire hasznos volt az eddigi munkálkodása. Annak örülhet, aki tud még örülni, hogy csak autó és sofőr jár neki – természetesen a háztartást ellátó személyzeten, a testőrökön és a titkárság tagjain kívül -, külön repülőt nem kap. Amennyit röpködött, már ez is kész nyereség. Ennél már csak az lett volna jobb, ha őt is, Schmitt Pált is méltatlanság miatt mentette volna fel a parlament, mert akkor egy büdös vas sem járna egyiküknek sem, s ez lenne az igazságos. Nem pedig az, hogy életük végéig luxusban tartjuk őket akkor is, ha csak kárt okoztak pályafutásuk során. Remélem, a titkárságát arra fogja használni, hogy megírja az emlékiratait, hátha azokból kiderül végre, mi volt a pontos oka, illetve ki volt a tényleges forrása a pedofilsegítő gazember kegyelmének.

Magyar Péter pártja tegnap villámgyorsan összegyűjtötte az induláshoz szükséges 20 ezer aláírást. Nem kellett menniük az emberek után, sem házról házra járni, ott álltak sorba a népek, hogy aláírhassanak. Az egészséges gyanakvás persze ott van sokunkban, de az még a Holdról is látszik (imádom a klasszikusokat idézni), hogy mekkora az igény a változásra. Gyanítom, a Karmelitában is érzékelik a széljárás megváltozását akkor is, ha nagy hangerővel tagadják. Elég csak ránézni a miniszterek elnökének közösségi oldalára, ahol sorra érdektelenségbe fulladnak a nagyívű kampánynyitón előadott semmitmondás mondatonként törtnő feltöltögetései. Ha azt gondolták a Facebook kezelésével megbízott cselédek, hogy ettől az az érzése támad a népnek, mintha Orbán Viktor minden mondata örökbecsű aranyköpés lenne, tévedtek, mert nincs az az érzés. A varázs elszállt, nem igazán hiszem, hogy vissza lehet hozni. Érdemesebb a jövőn gondolkodni, azoknak legalábbis, akik a következő években nem bíróságra fognak járkálni. Az MTI-n egyébként az aláírásgyűjtésről annyi jelent meg mostanáig, hogy a DK-MSZP-Párbeszéd megkezdte az aláírásgyűjtést, a Fidesznek néhány óra alatt megvan a szükséges számú aláírás, Ungár Péter pedig sajtótájékoztatót tartott, a fotó alapján leginkább önmagának. Magyar Péter és pártja neve eddig az időpontig nem került elő, pedig ők voltak az elsők, akiknek összegyűlt a szükséges aláírás. Vannak ilyen fura dolgok, bizony. Amiről nem beszélünk, az nincs.

Az Origo nem enged a tőlük megszokott minőségből.

Itt a drámai bejelentés: újabb pusztító fegyvereket kap Ukrajna, kitörhet a világháború

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben. Orbán Viktor a Fidesz EP-kampánynyitóján világossá tette: arról beszélt, hogy amíg nemzeti kormány van hatalmon Magyarorzágon, addig egyik oldal mellett sem lépünk be a háborúba. A brüsszeli bürokraták mindenáron harmadik világháborút akarnak, hogy eltereljék a figyelmet a teljes alkalmatlanságukról. (Origo)

Azt nem tudom, légvédelmi eszközökkel hogyan fog Ukrajna világháborút kirobbantani. Az legalább biztos – a fenti idézet alapján, már amennyiben valóban ezt zagyválta a csúti, merthogy én nem rongálom azzal az idegrendszeremet, hogy meghallgassam -, hogy a kivénült, elhízott kocafocistának végleg elgurult a gyógyszere, esetleg elfeledte bevenni, duplán vette be, vagy ivott rá valamit, amit nem kellett volna. Az alatt pontosan mi a bánatos francot kell érteni, hogy Magyarország EGYIK OLDAL MELLETT sem lép be a háborúba? Ezek szerint elgondolkodott azon a kolostorlakó, hogy amennyiben ő nem egy békegalamb lenne, aki momentán Brüsszelnek üzent hadat, akkor MELYIK OLDAL mellé állna az Orosz-Ukrán háborúban? Mert amennyiben igen, akkor sokkal nagyobb a baj, mint amit én eddig gondoltam, holott egy pillanatig sem voltam sem optimista, sem naiv.

Menczer Tamás is megszólamlott, idézik is a posványmédiában azokban a cikkekben, melyekben elhencegnek, hogy a Fidesz máris összegyűjtötte a 20 ezer aláírást:

A valaha volt legerőteljesebb EP-kampányt kezdtük el, ötvenezer aktivista segíti a munkánkat, 1200 helyszínen leszünk ott standdal, és mindenkit, aki erre korábban felhatalmazott bennünket, személyesen is felkeresünk. Magyarország békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges. Mindenkinek meg akarjuk adni a lehetőséget, hogy támogassa a békepárti álláspontot, minél több emberhez szeretnénk eljutni. Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát! Június 9-én támogassuk a Fidesz–KDNP jelöltjeit!

50 ezer aktivista? Ezek szerint az aktivisták fele lassabban írta alá az ajánlóívet, mint a Tisza Párt támogatói, akik pedig önként mentek oda és még sorba is kellett állniuk? Dicséretes. Közben még szegény Bayer Zsolt is úgy felhúzta magát, hogy megírta pályafutása – szerintem – leghülyébb cikkét, pedig jó ideje versenyben van önmagával ezen a téren. Az ellenzék – főként Magyar Péter – a született Sátán, akivel nekik – mármint Bayer Zsoltnak és harcostársainak – haladéktalanul szembe kell szállniuk, mert ha nem teszik, akkor egyrészt vége a világnak, másrészt a szivárványba öltözött buzik, migránsok és egyéb ellenséges elemek végleg megszállják a becsületes szélsőjobboldali-keresztény-konzervatív-fideszes-fehéremberes agyukat nekik, és abba ők végleg bele fognak őrülni. Komolyan elgondolkodtam azon, hogy esetleg a Fideszben valami komolyabb tudatmódosító szert osztogatnak, esetleg valaki 90 százalékos házipálesszel látja el őket, mert szerintem magától ennyire hülye senki nem lehet.

Ezzel a szép gondolattal vágjunk neki a vasárnapnak. Jó ébredezést, szép napot, jó pihenést kívánok mindenkinek! Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással, ahogy szoktunk.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.