Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És ezek döntenek a mi befizetett adóforintjaink sorsáról

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kocsis Nembuzeráns Máté, az önkényuralom pártjának parlamenti frakcióvezetője újfent betámolygott a hímvessző erdőbe, és ott tátott szájjal szaladgálva eltévedt, miközben a vasorrú Magyar Pétert kergette. Bár szerintem valójában bújócskáznak a felek. Amennyiben az olyan, elvileg a köz tájékoztatása céljából rengeteg közpénzből fenntartott intézményekbe, mint a közmédia, valamiért nem sikerült meginvitálniuk a kiugrott fideszes társukat egy kis beszélgetésre, ehelyett a teletabik szintjén kommunikáló rogánista Fideszjugend folyamatosan ontja róla sok tízmillió forintokért (szintén közpénz) a lejárató kisfilmeket. Kocsis pár napja azzal röhögtette magát – miután korábban vehemensen, tényként közölte, hogy Magyar a volt miniszter felesége miatt kapott állami területen milliós pozíciót, most hallva, látva, hogy az Orbán-kormány miniszterei egy emberként tagadták, hogy a NER-ben rendszerszinten lehet állami területen állást szerezni a rokonoknak -, hogy ő akár vissza is vonja az állítását, de abból nem enged, értsék meg, abból nem engedhet, hogy a gyanú alappal fogalmazódott meg benne. Ezt követően sok más mellett, ami kifejezetten Kocsis állítására, nem a személyére vonatkozott, Magyar Péter így jellemezte a heteroszexuális frakcióvezetőt:

„Nem sokat dolgozik, napjai nagy részét, főleg a délutánokat pezsgőzéssel és borozással tölti”.

Szerintem nem tévedett nagyot Magyar, ránézésre is látszik olykor, ahogy leginkább mímelik azt, amit ők munkának neveznek, mégpedig nem kevés pénzért. Méghozzá olyan pénzért, ami a költségvetést terheli, vagyis mi adjuk össze nekik adó formájában. Szóval ez a csávó magyarázza a bizonyítványt, kéri ki magának és rója fel azt Magyarnak, hogy a felesége miatt tölthetett be jól fizető állásokat, nem pedig a végzettsége, szakmai tapasztalata, hozzáértése miatt. Az a Kocsis Máté, akinek a felsége a meg sem épült szuperkórház projektben állítólag ügyvédi munkát látott el, havi nettó 350 ezer forintért cserébe, a kézzelfogható nagy semmiért. Ez így teljesen rendben van, és különben is itt nem pofára, sógor, koma, jóbarát, évfolyamtárs és egyéb titulusok miatt kap valaki zsíros állami állásokat, hanem a tudása és szakértelme miatt. Szevasztok, teremfocisták! Szevasztok, Bibó kollégisták! Szevasztok, pártkáderek! Szevasztok, Szili Katalinok! Szevasztok, ti mind ott, ahol vagytok, akik 14 év alatt tönkretettétek az országot, és ezért milliókat tettetek zsebre. A büszke heteroszexuális egyébként rendkívül frappáns választ adott Magyarnak, legfeljebb nem mindenki röhögött szívből: 

„Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége, mert engem csak szóban bántalmaz. Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj!”

Te hatalmas eszű, te! Látom, meglett a rogáni egyenválasz, amit a hivatali visszaéléssel megvádolt kormányod megvádolásából idétlenül kifarolni próbálva neked is puffogtatni kell, mint egy meghibásodott megafon. Nadrágszíj. Ja, azzal ütötte-vágta szegény Juditot Magyar valahányszor kapatosan hazaért, majd jól kivallatta a kormány viselt dolgairól. Az asszonyverő, aki az exe elmondása szerint inkább kapott mint adott, hiszen Judit kiosztott néhány sallert a férjének, és néha bele is rúgott, ha nem volt otthon focilabda. Az ártatlan amazon. Akinek a bántalmazásáról Bayer már tíz éve tudott, és semmit nem tett se ő, se más. Ez se túl kerek. De nem ez lényeg, hanem az, hogy Kocsis kénytelen volt visszavonni ezt az állítását, hiszen anyuci 5 év alatt közel 20 milliót vitt haza a semmiért. Nem, bocs, nem a semmiért, mert ő ügyvéd, és jogi papírokat tologatott innen oda. Ezzel szemben Magyar meg nem volt aszfaltozó közmunkás és mégis rajta volt a Magyar Közút fizetési listáján. Logikus. Tehát a heteroszexuális felesége nem orvos, hanem ügyvéd, aki egy szuperkórház jogi ügyeit intézte úgy, hogy nincs is kórház. Ez a Fidesz logikája. És különben is. A feleség ügyvéd és ügyvédi munkát végez, Magyar meg szintén ügyvéd, viszont nem közúti munkás, de nyolc milliót kapott, nem 350 ezret, tehát rohadjon meg. Ameddig a NER hűséges papírtologatója volt, addig ez teljesen rendben volt, csak miután felborította az asztalt, onnantól kezdve menjen a picsába. És ezek döntenek a mi befizetett adóforintjaink sorsáról úgy, hogy az első negyedévben elszórták azt, ami egész évre volt betervezve, ezért most úgy döntöttek, hogy megvárják a választásokat, és majd utána újraszámolják, hogy hova tűntek el a befizetéseink, amihez amúgy semmi közünk nincsen, mert csak. 

Egyébként azt is kérdezte a Telex riportere Kocsistól, hogy miért van az, hogy nem ők uralják két hónapja a kommunikációs teret, amire a frakcióvezető csuklóból tagadott, hozzátéve, hogy nekik világos üzenetük van. Mindenki egyszerre mondja utána, egy, két, hááá: van egy háborúpárti, külföldről pénzelt baloldal és annak a médiája, és van a jobboldal, aki a béke pártján áll. Ez az üzenet. Ennyike. 2022 után megint a háború lesz a fő témája a soros választási kampánynak is; állítólag ők könnyű helyzetben vannak, mert évek óta ezt mondják. Ez tény, Kocsis. 2022 óta toljátok ezt az orosz dezinformációs szart a mi pénzünkön, riogattok vele és erre hivatkozva veszélyhelyzeti-rendeleti kormányzást gyakoroltok egyedüliként az egész világon. Mindezt úgy, hogy a mi pénzünkből ordibáljátok tele nemcsak az országot, hanem egész Európát. Apropó. A hisztérikus Júdás azért csak elhöröghette a migrációs propagandáját Brüsszelben, nem tudták lekeverni, hiszen az nem Magyarország. Ott nem az van, hogy egy polgármester eldönti, mit lehet és mit nem, hanem felülbírálják, ha kell. És nem évekig tart egy vizsgálat, hanem 24 óra alatt döntés születik. Ami amúgy hiba volt szerintem. A polgármester az antifasiszta tiltakozás miatt, az esetleges zavargásoktól tartva akarta bezáratni a rendezvényt, nem pedig a konteógyáros és álhírhazudó szélsőjobbosok miatt, akik sajnos így viszont fel tudták magukra hívni a figyelmet. Mert különben a brüsszeli kebabárus kutyája nem lett volna rájuk kíváncsi. Ja és az is egy szép jelenet volt, amikor Júdás megérkezett a páncélozott autójával, kevlár mellényben, jó sok Kevin Costner társaságában, és feltett kézzel jópofizott, hogy „don’t shoot dontsút„!

Az elnyomott konzervatív, az elfojtott szavú, nagytestű galambja a világbékének. Ő csak véleményt akart formálni, és nem engedték neki egyből csak kettőből. Ez annak a despotának a cserepes szájából igencsak megmosolyogtató, aki a közmédia tokkal és vonóval a saját beteg ideológiájának közvetítésre használja, szintén a mi pénzünkön, miközben ugyanezen a felületen szidja, mocskolja, rágalmazza az ellenzéket, és mindazokat, akik nem az ő szekerét tologatják hosszú tömött sorokban. Annak az intézménynek, ahova ellenzéki politikust vagy akárcsak köztudottan nem a Fidesszel szimpatizáló művészt, kultúrembert, közszereplőt nem hívnak meg 14 éve. Szóval ez a csávó verte magát hisztibe, és kérte ki magának a szólás szabadságát.

Szóval lehet, hogy az idei választás(ok)nak a háború lesz a fő témája, Mátéka. De azért lógnak itt még megválaszolatlan kérdések a levegőben, amikre nem ártana végre választ kapnunk: a pedofil kegyelmi üggyel, a Polt-féle ügyészséggel vagy a Rogán vezette propaganda minisztériummal kapcsolatban példának okért. Talán azért is foglalkozik többet a sajtó most Magyarral, mert ő legalább szivárogtat és lökdösi lefele a bábukat a tábláról, ami nektek halálosan kínos, de így helyes. Majd kiderül, ahogy általában minden, amit ti el akartok sumákolni, titkolni előlünk. Legfeljebb egyre ritkábban sikerül. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.