Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ahhoz képest, hogy Magyar Péter semmilyen veszélyt nem jelent a Fideszre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha már így felvirradt az elmúlt tizennégy év egyik legnagyobb, de legalábbis a szervezők által annak remélt politikai tömegrendezvényének napja, úgy gondoltam (pedig nem vagyok egy kifejezetten perverz alkat), hogy ágyazzunk meg ennek a napnak a CÖF nevű képződménnyel. A rendelkezésünkre álló tények alapján akár tolvajnak is nevezhető, magát közhasznúnak nevező közpénznyelő fideszes álcivil szervezettel, amely fennállása óta naponta bizonyítja, hogy a szerény intellektuális képességek, a NER ruhatárában leadott gerinc, a totális erkölcsi rothadás és a mindezt keretbe foglaló végtelen szolgalelkűség lehet, hogy jó megélhetést biztosít néhány bármire képes homo sapiensnek, de a köz szempontjából rendkívül drága, rendkívül pusztító mulatság ez, és nemhogy nem szórakoztató, de nem is megy általa a világ elébb.

Tudom, hogy ahol a teljhatalmú miniszterelnök azonos vezetéknevű politikai igazgatója azzal henceg, hogy egy emberkereskedelemmel és nemi erőszakkal vádolt influenszer a főnöke és holdudvara által leuralt országot dicséri, és micsoda dicsőség ez nekünk, ott azért nehéz erkölcsi tartást, integritást, tisztességet számonkérni egy olyan gittegyleten, amelynek egyetlen értelmezhető teljesítménye, hogy közpénzek százmillióiért cserébe kritikátlanul visszaböfögi, amit Rogán Antal előző este megzabált.

Attól, hogy tetszőleges embernek vagy emberek bizonyos érdekcsoportjának egyetlen önálló gondolata nincs, miután a kritikus gondolkodást a szótárából is száműzte, attól, hogy Gáspár Győző-féle leharcolt celebritások oldalán vívja úgynevezett szellemi honvédő háborúját és békemenetel a regnáló teljhatalom oldalán, miközben soha nem a kormányzati korrupción van  felháborodva, hanem a többi mellett azon ügyködik, hogy a munkáját tisztességesen végző oknyomozó sajtót felnyomja, feljelentse a korrupt gazda szuverenitását védő hivatalnál, még simán életben lehet maradni, és az ország jelentős részénél gondtalanabb életet lehet élni. Se a működő agysejtek, se a gerinc hiánya nem okoz problémát, ezért talán álságosnak tűnhet felháborodni azon, hogy ezek az erkölcsi-szellemi árvízkárosultak még a lejárató propagandájukhoz szükséges nyersanyagot is lopják. Hogy még ahhoz is kevesek és selejtesek, hogy a tudatukkal átfogják: mások tulajdonát engedély nélkül lenyúlni gáz, egy amerikai BAL-OL-DA-LI punk zenekar ikonikus fotóját lenyúlni meg különösen szégyenletes és vállalhatatlan blama.

Tehát lehet, hogy az orbáni önkényuralom 14. évében álságos felháborodni ezen, mégis az eddigiekhez képest is tovább tört bennem valami ezen a héten, amikor szembesültem azzal, hogy a színvonaltalan rombolásban, a közpénzégető epehányásban, a teljhatalom szolgai védelmezésében élen járó CÖF erkölcsi vakondtúrásainak nemhogy nem volt kínos, hogy eltulajdonításon érték őket, de amikor a Dead Kennedys szóvá tette, hogy hello, tolvajok, akkor még nekik állt feljebb: kuss legyen, mások is lenyúlták már azt a fotót, be kéne fejezni a cirkuszolást.

Hogyne tudnám, hogy ahol a Csizmadia Lászlók, ifj. Lomnicik és Fritz Tamások gazdái már azon izzadnak, hogy a 21. század nagyobb dicsőségére törvénybe férceljék a magántulajdon szentségének eltörlését, ott egy ilyen típusú, óceánon átívelően gyalázatos engedély nélküli kisajátítás a napi ujjgyakorlat része. Hozzászoktunk. Hogy mások is loptak, akkor nehogy már mi ne lophassunk, annak a kurvaanyját, aki szóvá teszi, hogy őt meglopták. Akkor nehogy már a materiális és immateriális szellemi jószág tulajdonosa mondja meg nekünk, hogy ellophatjuk azt, ami az övé, mert ha más ellophatja, akkor mi miért nem. Pedig még egy szó nem esett arról, hogy miután kiokádták magukból a Fekete-Győr Andrással (?) megtámasztott kilóra megvett dollárbaloldal lejáratását célzó egysejtű propagandakampányt, amit baloldali punkoktól lopott nyersanyagra húztak fel, az adófizetői százmilliókból működő szellemi honvédőék rájöttek Rogán kottájából, hogy a néhány hónapja még a NER kifizetési listáján lévő Magyar Péter – akinek eddig az életben ki se ejtették a nevét, de akiről már tíz éve tudják, hogy bántalmazza a feleségét, a zsarolható igazságügyi minisztert – lemaradt a plakátról. Gondolom, még a saját híveik is rajtuk röhögtek, hogy mégis mi a túrót keres Fekete-Győr a plakáton, úgyhogy az aktualizált lejárató videójukban kicserélték a Momentum képviselőjét Magyar Péterre.

Ahhoz képest, hogy a Nézőpont Intézet nevű másik fideszes nyúlvány éppen tegnap hozakodott elő azzal a felméréssel, amely szerint a ma 14 órától rendszerellenes politikai demonstrációt tartó Magyar Péter egyáltalán se gyengíti a Fideszt, ezzel szemben az ellenzéket nagyon is, ráadásul a bizonytalan/inaktív szavazókat nem tudja megszólítani, szinte hallani vélem a Rogán-központ pórázának végén csapágyasra izzadó CÖF cirkuszolását. A mások tulajdonát engedély nélkül felhasználó morális cölöpjei az Orbán-maffiának még egy közleményt is kiadtak, amelyben hangsúlyozták, hogy „a dollárbaloldal a mammont szolgálja”. El tudom képzelni, hogy toppantgattak is, amikor ezt leírták:

„Most azt üzenjük, hogy aki a családi békét számtalanszor megpuccsolta bántalmazással, fenyegetéssel, titkos hangfelvételekkel és képes volt gyermekei anyját zsarolni, az csak pünkösdi király lehet. Magyar Péter minden humbugjával a közerkölcsnek mond ellent. Magyarország jogállamisága és a szabad véleménynyilvánítást garantáló demokráciánk a felbukkanó jelenségre hathatós választ fog adni”. 

Vagy úgy. Jogállamiság, demokrácia, közerkölcs meg a CÖF egy mondatban. Hagytam időt magamnak az emésztésre. Szóval ha jól értem, a CÖF szerint a pár hónapja még a NER-ben sok milliós havi közpénzfizetésért pozícióban lévő Magyar Pétert valójában külföldi hatalmak támogatták, dollárbaloldali idegen erők alászolgája, aki soha nem mondott olyat, hogy se Orbán, se Gyurcsány. Hát ahhoz képest, hogy Magyar Péter semmilyen veszélyt nem jelent a Fideszre, sőt, már-már a Fidesz érdekét szolgálja, hogy politikai szerepvállalásra készül, egészen szórakoztató is lehetne, hogy ilyen büdös izzadságszagot áraszt az alkotói válságban önmaga paródiáját alakító propagandamonstrum. Rogánnal, CÖF-fel, tokkal és vonóval. Csak hát bármennyire is sokan vannak, akik hozzászoktak ahhoz, hogy a lopás nem bűn, ezzel szemben liberálisnak, baloldalinak lenni az, ez a vergődés már nekem is kínos, pedig én nem készülök sehova. Akkor is az lenne, ha az állampártot szolgáló CÖF nem lopta volna el a dollárjelet az említett amerikai zenekartól.

Tehát a jogállamiság és demokrácia nevében csaholó CÖF egy olyan ember ellen indított propagandakampányt, aki semmilyen veszélyt nem jelent a Fideszre, akit úgy hazudnak gyurcsányistának, kilóra megvett dollárbaloldalinak, hogy nemrég még az államifideszes Diákhitel Központ élén állt, és különböző államifideszes cégek felügyelőbizottságaiból kapott tekintélyes havi fizetést. A fideszes igazságügyiminiszter férje, akitől Varga Judit alig több mint egy éve vált el és bútorozott össze a CÖF gazdálkodásában semmiféle problémát nem találó Állami Számvevőszék elnökével, valójában egy dollárbaloldali Gyurcsány-bérenc. És nem, a nejét ez nem akadályozta meg ez abban, hogy zsíros állásokat szerezzen neki. Értem. Egyszersmind azt is elismerem, hogy ez a verejtékes tipródás is van annyira hányásszagú, mint hogy Győrben a világ életében fideszes Borkai Zsolt plakátra vetett feje mögül szintén Gyurcsány Ferenc kukucskál ki.

Ez van. Ezek ennyire hülyének nézik a magyarokat, talán nem alaptalanul. De muszáj is nekik, most hogy a Varga-Hajdú-show alighanem súlyosan kontraproduktív lett, cserébe Magyar Péter országosan ismertté vált, nem maradt más, mint a sárguló gyűlöletkotta: összemosni, összegyurcsányozni, baloldalinak, liberálisnak nevezni. Valahol jó hír ez, mert ezek szerint az eddig Magyar elásására elköltött tíz- és százmilliók nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és nincs mihez nyúlni a jó öreg gyurcsányozáson és dollárbaloldalazáson kívül. Egy hangyafasznyival talán több értelme van, mint simán péniszt rajzolni Magyar Péter fejére, bár ebben sem vagyok teljesen biztos.

Az, hogy a saját emberüket is dollárbaloldalazzák és összegyurcsányozzák, nemcsak róluk mond el mindent, hanem sajnos azokról a szavazókról is, akik kétpofára zabálják ezt a selejtes műsort, amit ráadásul ők maguk finanszíroznak. Én tisztában vagyok azzal, hogy kicsoda Magyar Péter, hogy a NER-elit tagja volt és sokáig a rendszer felső köreihez tartozó haszonélvezője az orbánizmusnak, de én bárkinek sok szerencsét kívánok, aki hozzájárul ahhoz, hogy ezen a mindenkire nézve méltatlan egybites cöfögésen, ezen a minden elemében hazug mocskolódáson egyszer túllendüljünk. Sok volt az elmúlt 14 év. Ennél még a CÖF és a Fidesz hívei is többet érdemelnek, még ha nem is tudnak róla.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.