Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Olyan nincs!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olyasmi egyszerűen nem fordulhat elő. Teljességgel lehetetlen! Hát kérem szépen, itt mindennek nyoma van. Az ki van zárva, hogy valami eltűnjön, vagy az iratokból kihúzzanak bármit is. Még hogy a kormány befolyásolni tudná az ügyészség munkáját? Olyan nincs! Hát hol élünk? (Na ez az!) Olyat se látott senki, hogy egy minisztérium vagy bármilyen állami hivatal előtt vagy mögött egész éjjel furgonokba pakolták volna a ledarált iratokkal teli zsákokat még 2002-ben. Az se fordulhatott elő, hogy a kampányduma ellenére a magyar emberekkel fizetteti meg Orbán a háború árát azzal, hogy jócskán túlárazva vesszük az oroszoktól a gázt, ahogy az se, hogy azt hazudták nekünk, hogy ötöd áron tudtuk megvenni. Olyan sincs, hogy rezsicsökkentésnek hazudják a lakosságon való nyerészkedést. Persze az is kizárt, hogy aranyáron vegyünk senkinek nem kellő lélegeztető- és horkolásgátló gépeket Kínától, egy szingapúri közvetítőn keresztül. Az meg aztán végleg képtelenség, hogy az erre összeállt magyar cég felszámolja magát az ügylet után, de még a vétel dokumentációja is valahogy megsemmisül nyom nélkül. Az is lehetetlen, hogy a külügy informatikai rendszere tárva-nyitva áll az oroszok előtt. Az meg biztos nem történhetett meg, hogy Orbán lenyúlta az emberek magánnyugdíj megtakarításait. Az biztos még a Gyurcsány lehetett. Természetesen olyan sincs, hogy a miniszterelnököt (és pereputtyát) szállító repülő a hivatalos útja során kikapcsolja a jeladóját, majd felbukkan teljesen máshol. Ami meg aztán végképp nem lehetséges, az az, hogy a haza ellenzékben legyen. És a legfontosabb, ami teljességgel lehetetlen, hogy Orbán Viktor bármiben is tévedjen vagy hibázzon.

Olyan meg a világon nincs, hogy az önmagával mindig nagyon elégedett főügyész ne látna apropót bármilyen kínos ügy kapcsán arra, hogy megveregesse a saját vállát. Én meg azt kérdezem, hogy akkor most Polt Péter ura a helyzetnek vagy nem? Varga szerint sajnos nem. Esetleg jó lenne megkérdezni erről a Tónit is, hátha neki is van egy-két gondolata ezzel kapcsolatban! Valami történhetett a Polttal, mert eddig úgy tűnt, hogy ura minden helyzetnek, ahogy annak idején például az Elios ügyben is mindent megtett, de hát mit lehet tenni, ha egyszer az derült ki, hogy nincs terhelő bizonyíték senki ellen. Mint ahogy most is kiderült, hogy semmilyen nyoma nincs annak, hogy bárki is belenyúlt volna az iratokba. Esetleg az elveszett nyomok, eltűnt iratok és bizonyítékok részlegét is megnézték? Ja, ott lenn a pincében. A kazánház mellett. A „Vigyázz, a tigris harap!” feliratú tábla mögött. Én nem is értem, hogy mondhat, gondolhat valaki olyat, hogy az ügyészség nem függetlenül működik. Vagy akár a rendőrség. Hiszen olyan kiváló és feddhetetlen emberek vezetik ezen területeket, mint Pintér és Polt. Egyértelmű, hogy minden csakis szabályos lehet, a korrupció, de még a részrehajlás is teljességgel kizárt. Az hogy mindenféle hangfelvételen mindenféle emberekről beszélnek, az nem jelent semmit. Feltehetően csak pletyka. Hát honnan is tudhatna bármit az a szerencsétlen, bántalmazott exfeleség és exigazságügyminiszter? 

De miért is foglalkoznánk a hangfelvételen elhangzottakkal, mikor Juditka magánéleti perpatvarával is foglalkozhatunk, és teljes erővel sajnálhatjuk őt. Nem tudom még emlékeznek-e arra, hogy ez ugyanaz az ember, aki ellenjegyezte (esetleg muszáj volt neki) a pedofil bűnsegéd kegyelmét, aki szerint az Isztambuli egyezmény egy baromság, aki szerint a jogállamnak nincs definíciója, aki teljes mellszélességgel kiállt Orbán Brüsszel, Soros, libsik, migránsok és az LMBTQ elleni gyűlölethadjáratai mellett, aki egyetértett azzal, hogy azért nem kapunk pénzt, mert mi nemzetiek vagyunk, és különben is Brüsszel csak gyerekeinket akarja, aki már javában fényesítette a rohamsisakját és a szuronyát, hogy csatába induljon gonosz szövetségeseink ellen, és végre elfoglalja Brüsszelt. Igen, ő az! Aki most sír, hogy őt végig csak bántották. (Vagy az a Tóth Gabi volt?) Én eddig se hittem el egy szavát se. Magyar Péter mindennek ellenére már a legelső megnyilatkozása alkalmával is megvédte az exfeleségét, sőt, az késztette az első megszólalására, hogy kiakadt, amiért Orbánék a csajok szoknyája mögé bújtak.

Amúgy, ennek a bulvárbotránynak én például kétségtelenül a nyertese lettem, ugyanis megismerhettem egy számomra eddig ismeretlen mozgalmat, aminek már a neve is összehabarja az agyamat: Asszonyok a Nemzeti Egységért Mozgalom. Hát nem csodálatos? Almodovar filmjének címére emlékeztet: Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén. A lényeg, hogy végre a nemzeti egységért elkötelezett nők is hallatják a hangjukat. Fel is szólították Magyar Pétert, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot Vargától és a magyar anyáktól, lányoktól, asszonyoktól. Én a helyében simán megtenném. Most miért ne? De mi van azokkal, akikről hirtelen kiderült, hogy már hosszú évek óta tudtak erről a szörnyűségről, de nem tettek semmit? És mi van a többiekkel? Novák Katalint nem szólították fel bocsánatkérésre? Netán Balog Még Mindig Püspök Úr Zoltánt sem? Esetleg a női princípiumozó, meg 2-essel kezdődő személyi számozó Kövért vagy a közjószágozó, asszonyságozó Orbánt? Esetleg bárki mást, akinek mondjuk van felelőssége abban, hogy bezárnak a szülészeti osztályok? Kedves Asszonyok a Nemzeti Egységért! Vajon miért nem szólaltak fel a kegyelmi botrány után? Vagy az egyre jobban leromló egészségügy és oktatás kapcsán? Esetleg azért, amiért Orbán gyűlöletet szít azon nemzettársaink ellen, akik nem rá szavaznak? Vagy ez még belefér a nemzeti egységbe? Ha mégis felemelték ezek miatt a hangjukat, akkor elnézést kérek. 

Szóval itt van nekünk egy rakás dolog, ami mind lehetetlen, elképzelhetetlen és kizárt, mégis az orrunk előtt csinálják. A lombkorona nélküli lombkorona sétány és a félméteres kilátók csak apróságok. Ezek a kisebb mutyik mennek mindenütt az országban. A nagyobb bulikról feltehetően kevesebbet hallunk. Vannak még nagyobb bulik, amiket nem lehet titokban tartani, de azokat kormányzatilag törvényesítik. Aztán itt vannak az igazán nagykutyák, a Lölő-jelenségek. Már azt is tudjuk, hogy nem az a baj, hogy léteznek ilyen alakok, hanem az a baj, hogy nincs belőlük sokkal több. Pedig van. Lehet, hogy nem nőttek olyan nagyra, mint Mészáros vagy Tiborc, de a legtöbbjük nem olyan hülye, hogy ezt beletolják a képünkbe. Mi lesz velük, ha egyszer dől a kártyavár? De az nem lehet. Olyan aztán biztos nem lesz! Kedves Lölő-jelenségek! Amint a teljesség igénye nélkül fentebb felsorolt lehetetlenségek is mutatják, egyszer még az is lehetséges lesz! Addig is kellemes rettegést kívánok minden fideszes nagykutyának! 

Azért kívánnék még egy lehetetlenséget: Orbán Viktor mondjon le!

CHF.Scarface

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.