Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyűlnek a ronda, fekete fellegek a NER bilikék egén

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt kívánok mindenkinek! Hadházy Ákos kérdezett – hosszan és sokat – Szijjártó Pétertől, Magyar Levente – akitől senki nem kérdezett semmit – röviden válaszolt. Mostantól tehát tudhatjuk, hogy a két honvédségi nemkormánygépet igénylő amerikai kiruccanás – nyilván felmerült némi egyéb költség is, mert aludni csak kell valahol, enni is kell valamit, az országon belül közlekedni is kell – hivatalos út volt. Ami azért érdekes, mert bár Donald Trump indul az elnökválasztáson – őt látogatta meg a csúti és az ő legifjabb lánygyermeke – jelenleg politikai szempontból civilnek minősül, semmiféle posztot nem tölt be, tehát hivatalos látogatásra sem hívhat meg senkit, csak magánlátogatásra. Hamarosan kiderül, hogy ha Orbán családostul kiruccan olaszba spagettit zabálni – beszélek én is hülyeségeket. Hát hiszen sokkal kifinomultabb az ízlése neki kajában, mint ruházkodásban, nem spagettit eszik, inkább homárt. Amit én például nem is értek, szerintem a rák nem finom, bár homárt még nem kóstoltam, de az se lehet jobb -, vagy Argentínába meccset nézni, az is hivatalos út, és természetesen mi fizetjük. Remélem, napidíj is jár, mert mégsem költheti a saját pénzét hotdogra, fagyira.

Hirtelenváratlanul mégsem csacsognak most a nertársak a Lázár-féle kastélytörvényről, úgy lekapták a napirendről, hogy még a lenyomata se maradt ott. Szegény Lázár és a reménybeli kastélytulajdonosok most várhatnak, mikor juthatnak ingyen egy kis nemzeti vagyonhoz. Pedig biztosan elő van már készítve az a törvény is, ami lehetővé teszi majd, hogy ne csak ingyen jussanak hatalmas kincsekhez, de még állami támogatás is járjon mellé. Tiborcz is így lett többszörös nagybirtokos, miért ne járna másoknak is? Bár valószínűleg a legnagyobb falat a maffiavezérnek jár, de jut azért konc a többieknek is. Azt a kis időt már biztosan kibírják, el kell altatni a közvéleményt, mert mostanában mindenbe belekötnek, meg kell nyugtatni a brüsszeli bürokratákat is, mert ha nem adnak pénzt lóvéra, nagyobb baj lesz, mint ami már most is van. Szóval betolták a sarokba az ügyet, majd ha jön a pénz, a nép lenyugodott és Orbán elfoglalta Brüsszelt, és megtartotta a narancsosláda alá nyomorított önkormányzatokat, akkor Semjén éjfél előtt benyújtja, reggelre már el is lesz fogadva. Ahogy szokás mifelénk.

Én nem tudom, ki hogy van ezzel, de mostanság van ok a reménykedésre. Az mindenképpen igen jó hír, hogy oszlásnak indult az őhazájuk. Meg van rendülve a bizalom az országos elnökségben, a komplett váci alapszervezet – ami állítólag a legnagyobb volt – feloszlott hirtelen. Csak így tovább, tényleg nem kell a Fidesznél is szélsőségesebb alakulat ennek az országnak! És akkor itt van a közönségkedvenc, Schadl György, aki rendkívül önélzetes latol, és kikéri magának, hogy őt holmiféle újságírók zaklatják. Arra pedig nem tud válaszolni, hogy ismeri-e Rogán Antalt. Mert ha tudna, nyilván válaszolna. Nem bonyolult, két opció van: igen, nem. Ám az ember, aki meg volt győződve arról, hogy ő mindent a világon megtehet, mert érinthetetlen, mert megvédik a kapcsolatai, és nem számolt azzal, hogy lehetnek még független, nem irányítható ügyészek, most kikéri magának, hogy őt egy újságíró zaklatja. Merthogy ő nem közszereplő, filmezni sem lenne szabad, válaszolni sem köteles a kérdésre. Gondolom, a bíróságon ezt nem adhatja elő. A bili kiborult, innen már nincsen visszaút, ezt egyszerűen nem lehet megúszni. Ezt még a kormány sem engedheti meg magának, ha nem akarnak a jelenleginél is nagyobb országos felzúdulást. Bizony, elég reménytelen a dolog. Ha megpróbálják kimenteni, az emberek dühével találják szembe magukat. Ha nem mentik ki, bármikor dönthet úgy, hogy nem viszi el egyedül a balhét. Szar ügy.

És hogy még nyugalmasabb legyen az Orbán-család élete, egy osztrák lap azt állítja, személyesen Tiborcz István, Orbán Viktor gátlástalanul gazdagodó veje óhajtotta volna bevásárolni magát a Spar-ba. Egyáltalán nem állítom, hogy meglepő a dolog, mert sajnos nem az. Ez van, amikor az embernek több a pénze, mint az esze, és azt hiszi – itt már nem kimondottan Tiborczról beszélek, sőt, elsősorban nem róla -, érinthetetlen, neki mindent lehet. Ja, pont ezt gondolta Schadl György is, aztán mégsem úgy lett. Ha nem csak a kis helyi bili borul, hanem a nagy, országos is, akkor ezek a dolgok elő fognak kerülni. Az összes. És teljesen mindegy, hogy mit ordít a posványmédia, mit hazudik a kormány, mit visítanak a pozícióikat féltő ellenzéki pártok és politikusok, igenis lesz következménye mindennek. Meg kell nézni, mi történik Lengyelországban, és máris el lehet képzelni a szép jövőt, ami itt lesz. Vagyis ami ott van, az csak töredéke annak, amire itt számítani kell. Arról ugyanis nem tudok, hogy Lengyelországban a miniszterelnök családjának a nevére került volna a fél ország.

Hogy ártunk és ormányunk, valamint az ő politikusnak nevezett alakjai még az eddiginél is nyugodtabban szundikálhassanak, gondoljanak ők arra, hogy Németországban már kitudódott egy politikus neve, akiről úgy hiszik – és ha igaz, bizonyíték is van rá -, hogy pénzt fogadott el az oroszoktól azért, hogy terjessze az országában a putyini propagandát. Igaz ugyan, hogy még több politikus neve eddig nem került nyilvánosságra, de erősen meglepődnék, ha a továbbiakban is így maradna a dolog. Akárhonnan nézem, gyűlnek a ronda, fekete fellegek a NER bilikék egén. Éppen ideje, elég kárt okoztak már ennek az országnak. Jó lesz végre kiüríteni az összes éjjeliedényt, mert bűzlik az ország egyik végétől a másikig.

Jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.