Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hát miféle ország az, amelyik a leghülyébbekre bízza a saját sorsát?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! A tegnapi nap mindjárt őrületes csapással kezdődött:

Jajó, akkor meg is nyugodtam, ha semmi nem változik. Pláne, mert Hollik oda is kommentelt maga alá:

De a dollárbalosok nem nyugodhatnak meg, kapnak még tőlem kritikát! Továbbra is aktívan dolgozom Magyarországért képviselőként! 🇭🇺

Hát ugye eddig is nagyon hatékonyan kommunikált ő, amikor hétvégeken kizavarták a mikrofon elé, hogy mondja el ő is, amit már az összes fideszes politikából élő elmondott a hét folyamán ötvenszer. Ezt biztosan fogja tudni produkálni Menczer Tamás is, ráadásul egyformán megnyerő külsejű mindkét figura, a szellemi képességeik is hasonlóak lehetnek, tehát valószínűleg észre sem vesszük majd a változást. Meg is nyugodtam hirtelen. Már az sem izgat, hogy Rogán lecseréli a szuper-titkosszolgálat vezetőjét, sőt, még az sem, hogy a jelenleg 12 fős (a választások után pedig majd kiderül, ez a szám mennyivel növekedett, esetleg apadt) EP Fidesz frakcióból 6 ember nem kerül fel az új listára. A csapat szellemi vezére, Deutsch Tamás felkerült, ő pedig köztudottan egymaga leveri az ellenséget Brüsszelben.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal éjt nappallá téve dolgozik, már azt is kiderítették, hogy kínai rendőrök magyarországi állomásoztatása egyáltalán, de tényleg semennyire nem sérti az ország érdekeit, vagy legalábbis Lánczi Tamást biztosan nem zavarja a dolog, és azért nála elhivatottabb, függetlenebb vezetőt nehéz lenne találni széles e hazában. A Hivatal vezetésére megfelelőbb személynél már csak a Hivatal honlapját nehezebb meglelni, nekem nem is sikerült. Vagy még mindig nincs nekik, vagy én vagyok ügyetlen, de egy nyomorult Facebook oldalon és egy emailcímen kívül semmiféle elérhetőség – weboldal, telefonszám – nincsen. Igaz, még csak két hónapja működik, majdcsak összedob nekik valami ütős weboldalt a szomszédék pattanásos Pistikéje egy marék csokiért és egy rekesz energiaitalért négymilliárdból.

„Minket egy külsős őrző-védő szerv véd, akiknek kötelező beírni azt, ha egy külsős ember itt van. Ha bent járt, ki fog derülni. Ha nem járt bent, az is ki fog derülni a nyomozás során” – mondta pár nappal ezelőtt Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője a sajtótájékoztatóján, amit Magyar Péter meghallgatása után tartottak. (HVG)

Ez arra volt válasz, hogy ha esetleg valaki – Tóni, Barbara, Ádám – becsámpázott és kiemelt ezt-azt az iratokból, akkor mi van. Erre válaszolta nagyon öntudatosan a főügyész úr, hogy azt nem lehet, mert egy külsős – tehát tőlük független – őrző-védő cég óvja a testük és az épület épségét, és azok olyanok, mint a masszőr. Bár ez utóbbi jön (a Hyppolit, a lakájban legalábbis), az előbbi viszont szigorúan feljegyez. Azt elfelejtette megemlíteni a főügyész úr, hogy eme bizonyos őrző-védő-feljegyző cégnek a tulajdonosa bizonyos Mészáros Lőrinc, aki nem névrokona a csúti malacperselyének, hanem azonos vele. Na, ha valaki ezek után sem hiszi el, hogy ott aztán még akarattal sem történhet semmi suskus, az hazudik, festi magát és minimum liberális, de akkor már mindjárt buzi is. Hamarosan ki fog derülni, hogy azért multimilliárdos a disznószerelő, mert ő az egyetlen az országban, aki dolgozik. Mindenhol. A főügyészség pedig önmagával szemben folytat le vizsgálatot, ahogy a NAV is annak idején. Szerencsére mindent rendben találtak, szóval nincs itt semmi látnivaló, lehet oszlásnak indulni.

Itt a nagy lehetőség! Ha valaki nagyon szeretne címzetes ezredes vagy címzetes alezredes lenni, az adjon pénzt katonai célokra, vagy más módon támogassa a nemes ügyet, és kaphat ilyen látszólagos, ám jól hangzó rendfokozatot. Gondoljunk csak bele, ha jelentkezni szeretnénk mondjuk vagyonőrnek a tusfürdő szaküzletbe, mindjárt máshogy néznek ránk, ha azt látják, hogy Kovácsné Furfangos Malvin alezredes! Azt mondjuk nem tudom, ehhez konkrétan mennyi adományra van szükség. Ha minimum annyira, amennyit egy vagyonőr három év alatt se keres meg, akkor nem éri meg a dolog. Nem olyan ez, mint végrehajtónak lenni, mert ott ugye röpködtek a százmilliók, mint halk fing a szélben, és még úgy is megérte, mert ki lehetett forgatni a kuncsaftokat mindenükből. Az pedig piszkosul nem izgatta Schadl-Völner urakat, vagy éppen Varga Judit úrhölgyet, hogy hány család nyomorodott bele az aljasságba, gátlástalanságba, lelketlenségbe. És hogy legyen valami vidámság is a végére, mindjárt hozok egy idézetet, ám előtte azt szeretném mondani, hogy höhöhöhöhö:

Az agresszív-bántalmazó Magyar Péternek színre lépése óta szinte egyetlen valós állítást sem sikerült tennie. Most tíz pontban összegyűjtöttük, mit kell tudni az exférj legnagyobb hazugságainak hátteréről. 

Magyar Péter mögött Soros emberei állnak

Magyar Péter alig több mint egy hónapja kezdődött politikai ámokfutását a kezdetektől fogva segítik a Soros-hálózat sajtótermékei és szereplői, mintegy új kelet-európai politikai hős képzetét próbálva kelteni – járt utána a Tűzfalcsoport.

És ez így megy hosszasan, ebben a fennkölt stílusban, ilyen jelzős szerkezetekkel. Az egyértelmű, hogy milyen szellemi szinten élőket céloznak ezzel, de már komolyan felmerül bennem a gondolat – holott ugye ez semennyire nem lenne demokratikus -, hogy ha a fideszes törzsszavazóktól megvonnák a szavazati jogot a minimális szintet el nem érő értelmi színvonalra hivatkozva, még az egyharmadot is buknák, nemhogy a kétharmadot. Hát miféle ország az, amelyik a leghülyébbekre bízza a saját sorsát? És miféle párt az, amelyik ezekre az emberekre alapoz? De szerencsére nem csak az Origo jutott fel a csúcsra, a Magyar Nemzet is hozzátette a magáét a dilifutamhoz. Hogyaszondja: James Woodsnál betelt a pohár, Orbán oldalára állt és keményen nekiment a balosoknak. Holott a neves színész valószínűleg nem tudja, kicsoda Orbán Viktor, az oldalára sem állt, hanem azon háborgott, hogy a húsvétkor szokásos tojásfestő versenyen, melyet a Fehér Ház rendez, a pályázatra benyújtott festett tojások díszítése nem tartalmazhat megkérdőjelezhető tartalmat, vallási szimbólumokat, nyíltan vallási témákat vagy pártpolitikai nyilatkozatokat. Én mondjuk nem pontosan értem, hogy ezzel mi a baj. Szerintem a tojás nem annyira vallási jelkép, mint amennyire pogány szimbólum, az pedig szíve-joga egy verseny szervezőjének, hogy legyenek feltételei a versenynek. Ez tipikusan az osztogatnak-fosztogatnak-jellegű félretájékoztatás azzal az extrával, hogy Orbán Viktor hátsóján is nyalintott egyet a szerző. Jó étvágyat a zsákmányhoz.

Szerintem ennyi tömény hülyeség elég lesz reggelre, úgyhogy én most jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek! Mi majd szokásunk szerint hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.