Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez van, amikor eldugul a WC

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,552,800 forint, még hiányzik 447,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Arról most nem lesz szó, hogy milyen az, amikor Varga Judit bukott politikus és saját állítása szerint bántalmazott nő Hajdú Péter kanapéján sírdogál, arról majd a kollégák, ha van gusztusuk hozzá. Én nagy tisztelettel elmondanám, hogy ez van, amikor eldugul a WC. Mármint az a WC, amit a NER és annak agytrösztje használ. Többnyire arra, hogy kiürítse magából a salakanyagot.

Ez történt jóminiszterasszonyság estében is, aki miután nem húzták le rendesen, eltömítette a lefolyót. Már akkor is késő lett volna tőle megszabadulni, amikor hajdobálva szaladgált a tűsarkú cipellőjében a riporterek elől, és nem válaszolt a neki feltett közérdekű kérdésekre. És még csak nem is a Völner-Schadl-féle botrányra gondolok, hanem arra, amiből a Schadl-féle botrány kerekedett, amelynek nyomán most a nyakukba ömlött a szar. Amit ha akkor másképp kezelnek, akkor egy laza mozdulattal le tudtak volna húzni maguk után. De nem ez történt. Már akkor bűzlőtt ez az egész, amikor a Pegazus nevű kémszoftvert ráengedték elég sok mindenkire, akire egyáltalán nem volt indokolt, mert ugye a paranoia az paranoia, főleg egy elszabadult despota esetében, és akkor nincs mese. Akkor mindenkit le kell hallgatni, nehogy valami cselszövést készítsen elő a félisten ellen.

Szerintem innen indult ez a foslavina, kérem szépen, nem a családi veszekedésből. Mert Juditka emberei annyira nekiálltak akkor dolgozni, hogy véletlenül azt is lehallgatták, akit nem kellett volna. A Palit, bazdmg. Aztán megpróbáltak korrigálni, szóltak neki, de akkor már késő volt. Akkor már a Tóninak kellett intézkednie, és be kellett áldozni a Gyurit. Azt a Gyurit, akit állítólag Tóni nem ismer, és soha nem is találkozott vele. Igen, őt úgy segélje, meg különben is ő csak egy szimpla parasztgyerek egy több mint egymillió forintos esőkabátban. Pont ő? Pont ő keverné a kártyát a háttérben, akivel múlt szombaton a főisten a veje nevén lévő Michelin-csillagos étteremben ebédelt, és testőrök gyűrűjében zsíros pofával vihogott az éppen ott forgató 444.hu riportereire, hogy ő tévésorozatokkal nem foglalkozik?

Hülye vagy? Ezek? Ezek olyan ártatlanok, mint a ma született bárány, amit nemsokára szervíroz is Júdás. Már ha idén valamilyen oknál fogva nem hagyja ki a népviseltbe öltözött plebejus vezető húsvétváró alakítását. Mert lehet, hogy idén nem egészen úgy állnak majd a számok. Mert lehet, hogy idén nem hoz narancssárga színű tojást a nyuszi, hanem visz. Majd kiderül. Addig is lehet moralizálni, az nagyon megy nekik. Mert tegye már fel a kezét az, aki nem tudta, hogy mi lesz a következő műsorszám? Hát persze. A karaktergyilok Rogán-módra. Személyében támadni Magyart és terelni, mint a vadakat az a bizonyos juhász, lehetőleg vissza a legelőre, ahová valók. Atyaég! És ezek után van aki tényleg elhiszi azokat a vádakat, amiket Varga üzenő falára kigépel a Tóni? Meg a szennyes kiteregetése, aki és ami a lőtéri kutyát nem érdekli, mégis ezzel lehet árnyékolni a fő problémát, miszerint beigazolódott az amit sokan mondanak: hogy egy bűnszerzetbe verbuválódott fehérgalléros maffia irányítja és fosztja ki az országot. Nyilván ez csak azoknak lehet új élmény, akik szerelmesek és/vagy vallási fanatikusként tekintenek a disznófejű nagyúrra és annak siserehadára. Aki megvédenek és harcolnak bármi áron, legfeljebb nem a hívekért, hanem az alamizsnáért és az ellopott javakért. Vargát most az egekig kell magasztalni, isteníteni kell, mert nincs más opció. Most kellett elővenni azt, amit már elővettek Hadházynál, Vonánál, Juhásznál, Krekónál és még lehetne sorolni. Aki figyelt, azt tudta, hogy most jön még csak a java. Mostantól lesz igazán szaftos a sztori. A nőverő, az erőszaktevő, a nárcisztikus pszichopata, a gyáva, a nők szoknyája mögé bújó. Várjunk! Most kiről is beszélünk? Ja, nem Júdásról, hanem Magyarról. Arról, aki terített, és szerintem nem akármilyen lapokat. Ez egy színsor volt ám, és valószínűleg van ott még más is, ahonnan ez jött.

Szóval. Az a Varga Judit, aki nem ratifikálta az Isztambuli Egyezményt (Hajdúnak meg is magyarázta, hogy egy baromság, azért nem), aki pár éve még ódákat zengett valamelyik újságnak a családról és az ő tökéletes életéről (állítólag azért mondta, mert kényszerítette a terrorista férje), aki a mai napig nem nyilatkozott arról, hogy miért ellenjegyezte K. Endre kegyelmi kérvényét, aki állítólag annyira szenvedett a házassága alatt, hogy azért adott még egy esélyt és még és még és még egy esélyt a férje urának, hátha az megváltozik, és nem dobálja majd félrészegen könyvekkel a hátát éjjel, amikor kapatosan hazaér. Ez körülbelül az a szint, mintha a belügyminisztert terrorizálná valaki, aki arra panaszkodna, amikor kiderül a sztori, hogy neki nem volt kihez fordulnia segítségért, amikor bajban volt. Ne bassza már meg. Amikor állítólag a küszöbön aludtak a testőrei Juditkának éjjel-nappal, amikor egy telefonba került volna elintéznie Magyart, amikor állítólag ő volt zsarolva. Mivel is? Mi az, hogy egy igazságügyminiszter zsarolható? Akkor onnantól kezdve alkalmatlan a posztjára és ezt jelentenie kellett volna a Júdásnak. Vagy ők is tudtak mindenről, de nem úgy van az, mint volt régen? Akkor ki is a bántalmazó? Volt az országnak egy olyan igazságügyi minisztere, akit évekig zsaroltak otthonról és a munkahelyén is? És ez most derül ki? Mert egyébként kurvára nem lett volna semmi, ha valaki véletlenül nem találja meg a Novák és Varga által összehozott világraszóló ügyet? Varga Judit – a tegnap esti egészen szürreális produkciójától függetlenül – nem egyszerűen politikai hulla, hanem egy el nem temetett politikai hulla, aki oszlásnak indult a napon. Aztán a szag elkezdett terjedni, és már lassan nincs olyan ember az országban, aki ne érezné ennek az egész okádmánynak a penetráns bűzét.

De van, bocs! A bátorak serege, az összes Megafonos szarházi, akik Veled vagyunk Judit-oznak most reggeltől estig. Előkerült Gulyás is, aki hirtelen eldobta a mankóit és feltámadt hamvaiból, mikor kiderült, hogy ő nem szerepel Magyar felvételén. Egyből megjött a hangja, és aligha felhőtlen örömében, de gargarizált, majd öblített egyet, mint anno a TV Maci. Bravó, Gergőke! És hát ami szintén fontos, hogy Bayer is előkerült a gyűlöletcsatornából, erőre kapott, mert ilyenkor kell a legény a NER gátjára, minden pofára szükség van, nehogy átszakadjon a védvonal, mert akkor itt mindenkinek annyi. Ez minden irányból borzasztó, hiszen ebben a mélységes erkölcsi mocsárban fuldokolunk már, tizennégy éve, és most már tényleg alig kapunk levegőt.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.