Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fura dolog ám a bumeráng

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Némi húsvéti unalomban reménykedtem – még néhány héttel ezelőtt -, de azóta úgy megpezsdültünk, hogy ilyet én még fennállásom óta nem sokszor láttam. Magyar Péter hangfelvételére még várni kell egy keveset, de amennyiben valaki szeretne tájékozódni a Varga-Magyar házaspár ügyes-bajos dolgait illetően, és el szeretné olvasni a valóságot, a megdönthetetlen tényeket, az bátran nyissa meg bármelyik pártlapot, nevüket nem vállaló volt munkatársak, ugyanilyen barátok és nevük elhallgatását kérő, ámde országosan ismert pszichiáterek objektív beszámolói közül válogathatnak. Ha az a bizonyos hangfelvétel valóban ütős, akkor számításaim szerint hamarosan megtudhatjuk azt is Magyar Péterről, hogy meleg, és mint olyan, rögtön pedofil is, és áttért a muszlim vallásra. Kezdetnek.

Orbán Viktor hirtelenváratlanul Makóra látogatott, és átadott valamit. Ha jól értettem, akkor egy felújításról lehetett szó, mert az ottani fürdőt már régebben átadták. Többször. Mindenesetre a cél teljesült, nem lehet azt állítani, hogy a miniszterek elnöke ne jelenne meg nyilvános eseményen, mert de. És még azt is sikerült megoldani, hogy ne zaklassák őt az újságírók mindenféle kellemetlen kérdésekkel, hiszen ha nem tudnak valamiről, oda sem mehetnek. Okos. Hogy a beszédében miket hordott össze a miniszterek elnöke, arra nem fogok kitérni, megtette ezt az én remek kollégám, elég abból annyi szerintem. Mármint Orbánból, nem a kollégából, mert belőle természetesen semennyi nem túl sok. Legfeljebb néha.

És akkor következzenek a celebhírek. Menczer Tamás bedurcizott – sajnos ritkán (sem) olvasok bulvárlapokat, így nem tudom, a feltörekvő 16 éves újságírók esetében mi az aktuális szóhasználat ilyen esetekre, a durcit legalább ismerem – felkapta az iszapot, hisztis lett, amiért Hadházy Ákos megosztott néhány fotót Menczer autójáról, ami konkrétan a Külügyminisztérium ajtajában állt meg őfényességével, hogy öt métert se kelljen talpalnia a parkolótól. Menczer hirtelen agytolulástól vezérelve először is közölte, hogy ő nem parkolt sehol, az ő sofőrje állt ott meg egy pillanatra, de csak ameddig kiszállt, és a sofőr máris vitte a kocsit a parkolóba, vagy nem tudom, hová. És hogy senkit semmiben nem zavart, nem gátolt. Ez remek, csakhogy vannak olyan szabályok és törvények, melyek mindenkire vonatkoznak. Rám is, a szomszédomra is és Menczer Tamásra, továbbá az ő sofőrjére is. Például járdára felhajtani, ott megállni nem szabad, amennyiben ezt külön tábla nem engedélyezi. Pont. Innentől kezdve senkit nem érdekel, hogy órákig állt ott, vagy két percig. Ez az egyik. A másik, ami nagyon, de nagyon fideszes türhőség, annyira jellemző ezekre a helyüket nem ismerő csürheszökevényekre, az az alpári, prosztó magatartás. Mert mondhatta volna azt Menczer, hogy bocsánat, hibáztam, többé nem fordul elő. De neki ez eszébe sem jutott, helyette lyukas zoknis futóbolondnak nevezete Hadházy Ákost. Aztán, ha valaki alkalmatlan, tehetségtelen gazembernek találja titulálni valamelyik nagyon tehetséges fideszes politikust, akkor halálosan meg vannak sértve. Sőt, nem is kell politikusnak sem lenni, emlékezzünk csak, amikor a 444.hu írt egy (szerintem változatlanul vicces) cikket az Origo topis vezéréről, micsoda visítás volt, hogy testszégyenítik szegényt. Innen üzenem a mi pénzünkön kivakarodott Menczernek, hogy nekem például pont akkor lett szimpatikus Hadházy, mert egy kopott zoknit nem hajigált el, hanem hordta, ameddig lehetett. Az pech, hogy pont akkor adta fel a zokni, és a kopott részen elpattant a szem, de nem a világ vége. Az van, drága Menczer úr, hogy az emberek többsége így tesz, ugyanis a legtöbbünknek nincsen államtitkári, vagy miniszteri fizetése, lopni sem szoktunk, korrumpálni sem akar minket senki, meg kell dolgoznunk a pénzért, és megbecsüljük azt, amink van. Igen, még az elvékonyodott talpú, kopottas zoknit is. Fura, ugye?

Ha már, akkor:

Origo

Magyar Nemzet

No. Hát szerintem ez konkrétan megalázó ám. Mégpedig Varga Juditot alázza a komplett pártsajtó. Ha neki ez belefér, felőlem hajrá, de azért talán nem árt belegondolni, hogy ez a durva csúsztatás – mert a jegyzőkönyvben nem az van ám, hogy Varga a földön mászott, miközben Magyar a bokáját tartotta a fogai között, netán a haját húzta – éppen olyan, mint amikor azt hirdették Juhász Péterről, hogy vérbe fagyva hagyta a lakásban a feleségét, vagy Hadházy Ákosról, hogy halálba üldözte a drága, idős szomszédját. Ha mindez igaz, akkor Varga Juditnak haladéktalanul feljelentést kellene tennie, sőt, kellett volna már régen. Ha azonban nem igaz, akkor együtt kell élnie azzal, hogy bármilyen posztot fog is esetleg betölteni később, vagy csak civilként boldogulna az életben, a legjóindulatúbb feltételezés is az lesz vele szemben, hogy gyenge, préda-típusú nő, akivel mindent meg lehet tenni. Például vonszolni a földön, miközben ő kúszva menekül. Nem mondom, ha neki így jó, a pártérdeket ez szolgálja, akkor csak hajrá! Már csak azt lenne jó tudni, ha egy szó is igaz a vádakból, ha ezt mindenki tudta a környezetében, a kollégái, párttársai, mindenki, és semmit nem tettek, akkor vajon mire számíthat egy akárki, egy átlagember ilyen helyzetben. Ha a pártérdek, a választási győzelem annyira fontos volt, hogy rákényszerítették egy bántalmazó kapcsolatban maradásra, akkor minisztersége idején még mire kényszeríthették? Akármire? Fura dolog ám a bumeráng.

Jó ébredezést, szép napot kívánok mindenkinek! Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással, mert úgy szoktuk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.