Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lenne itt olyan visítozás, mint az állatkerti majomházban ételosztás idején

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Továbbra is küzdök a vírusaimmal, a tüdőmet és az arcüregemet ellepő zöld és narancssárga színű idegen lényekkel, akik annyira ragaszkodnak a szervezetemben való romboláshoz, mint Júdás az ország kifosztásához. Ámde ma se ez a téma, hanem például az, hogy új dimenzióba lépett a péniszméregetés és a keresztapai módszerekkel való üzengetés. Mielőtt elrongyolt volna Amerikába kampányolni, Júdás Rogán Bűnöző Antal társaságában vihogva ültek egy asztalhoz az új köztársasági elnökkel, aki azért mégsem annyira feddhetetlen, mint ahogy az be volt lengetve, és nem is akarja azzal terhelni a közéletet, hogy a hazugságait tisztába tegye. De legalább az apja náci múltja és kommunista üldözött mártíromsága között feszülő ellentmondás sem tudta megakadályozni abban, hogy aláírja a Svédország NATO-csatlakozásáról szóló parlamenti döntést. Lesz majd még jó sok paksaméta, Sulyok úr, amit az orrod alá dugnak, és szó nélkül alá kell majd írnod, ne is aggódj. Rogán szerepeltetése meg nyilván üzenet volt Magyar Péternek: Tudom, hogy nem voltál rossz consigliere, Tom. De Santino rossz don volt, nyugodjon békében. Magyarul: Novák jó csicska volt, de Varga csapnivaló alászolgája volt, nyugodjon békében az ő politikai karrierje.

Rogán nyílt szerepeltetése több, mint jelzésértékű. Azt üzeni, hogy az alak érinthetetlen. Júdás töretlenül bízik benne és megvédi mindenkivel szemben. Jó tudni, hogy elsőszámú bizalmasa, a birodalmi állampárt Goebbelse nem marad pártfogó nélkül. Miután Magyar bejelentette a március 15-i ún. zászlóbontását, amely bejelentést megelőzően úgy fogalmazott Júdással kapcsolatban, hogy idén március 15-én a hatalom ismért zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét, vagyis arra utalt, hogy a bátor hadvezér megint elvonul majd vidékre és egy sörsátornyi körbekordonozott ember előtt előadja a nagymonológot, amit mindenki más a közpénzből fenntartott kanálisokon követhet majd, kis gondolkodás után bejelentette, hogy nem, idén ismét a megszokott fővárosi helyszínen, a Nemzeti Múzeumnál fog uszítani. Ez is egyfajta erődemonstráció lesz az ellenzéknek és a Magyar-féle formálódó szerveződésnek: hogy melyik kutya az, amelyik jelenleg is hágja a nemzetet.

Vagyis Júdás kezdi megrázni magát, és a pedofil kegyelmi botrány után visszavenni az irányítást a a közbeszéd fölött. A kegyelmi ügyet altatják, úgy tesznek, mintha meg sem történt volna, és már a kanálisszájú lovagkeresztes megmondóemberüket is ráengedték Osváth Zsoltra. A Magyar Nemzet nevű pártlapban Bayer is tovább csócsálta azt a karaktergyilkos hazugságot a minap, amely szerint Osváth Zsolt, az influenszerek gyerekvédelmi gigatüntetésének egyik fő szervezője nemrégiben egy kiskorúval csetelgetett, akitől képeket kért a nemi szervéről, akinek képeket küldött a sajátjáról, vagyis az illető pedofil. Biztos ami biztos alapon megindult az ellentámadás, a politikai ambíciókat egyáltalán nem dédelgető influenszerek szisztematikus levadászása, kicsinálása.

Mindeközben a kormányzati luxusgépek megérkeztek Amerikába – Stan és Pan természetesen ezúttal sem bírta összehangolni az utazást, 10 perces különbséggel szálltak le Washingtonban -, és nagyon remélem, hogy az út során nem szenvedtek hiányt semmiben, hogy volt minden, kaviár és pezsgő, ahogy az a nagyoknak dukál, nem kellett szenvedniük a turistaosztály kellemetlenségeivel, nem kellett sorba állni a vízum miatt, vagyis minden gördülékenyen ment. Azt nem feltételezem, hogy a Biden-adminisztráció kipakolja ezeket az országból, mint potenciális kémeket és szabotőröket, akik Oroszország érdekeit (és pénzét?) szállítják Európából az USA-ba. Viszont hivatalos meghívó nincs, a jelenlegi kormányzatból senki nem áll szóba ezekkel, úgyhogy ez a hakni semmi másról nem szól, mint arról, hogy ha Trump behúzza, hogyan tovább, és ugye hogy mekkora világpolitikai tényező Európa legkorruptabb, egyben legszuverénebb miniszterelnöke. Mert ugye mi annyira szuverének vagyunk (Moszkva, Peking, Ankara tanúsítani tudja), hogy aki nálunk szuverénebb, az már nem is létezik, így nekünk simán be lehet avatkozni akár az amerikai választási kampányba is, és lehet hangosan ajnározni a parókás bohócot. Ez teljesen rendben van, nincs benne semmi kivetnivaló, bezzeg ha mondjuk Biden csinálná ugyanezt nálunk, ha választás előtt meglátogatná Gyurcsányt, itt olyan visítozás lenne, mint az állatkerti majomházban, amikor ételosztás van. Lenne itt olyan gurulódollárcselédezés és dollárbaloldalazás, hogy a Megafon és külön Rákay Kálmán adná a másikat. Így viszont a nagy fehérhátú gorilla (via Dopeman) majd most megmutatja, hogy kié is a grund. Hoz is, visz is, lehet ezzel is mellkast döngetni, és a politikai pozíciójából tetszelegni a közönségnek. 

Egyébként a milliárdos Tesla-tulajdonos és fehér, keresztény családvédő is ott legyeskedik már az újrázni készülő Trump körül: a 195 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Elonk Musk múlt hétvégén meglátogatta Trumpot az exelnök floridai rezidenciáján. Köztudott, hogy a viselkedési zavarokkal küzdő ripacs a nyakába zúdult büntetőeljárások és az elvesztett kártérítési perek miatt anyagilag lépéshátrányba került Bidennel szemben, és égető szüksége lenne pénzre – lapértesülések szerint ennek lehetőségeiről is tárgyalt a techmágnással. De szép ez is. Pénz, pénz, pénz. Anélkül nehéz háborút nyerni, de úgy hírlik, hogy vannak hűséges szolgák, akik vállalják az orosz agresszor csekkének leszállítást a győzelem érdekében.

Egyébként mielőtt elindult volna a nagy vízen túlra, a politikai alfahím még létrehozta a vén és vénülő bölcsekből álló Stratégiai Tanácsadó Testületet. Az illusztris társaság feje a kevéssé vén politikai igazgató, Orbán Balázs. A testület Orbán által felkért tagjai pedig: Bakondi György, Orbán belbiztonsági főtanácsadója, Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék és a Költségvetési Tanács volt elnöke, Kovács József nemzeti információs államtitkár, korábban a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatója, Maróth Miklós akadémikus, Orbán tanácsadója a tudománypolitika tárgykörét érintő kérdésekben, korábban a Magyar Tudományos Akadémiától elcsatolt kutatóhálózat elnöke, Papp Károly polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő államtitkár, korábbi országos rendőrfőkapitány, illetve Stumpf István alkotmányjogász, politológus, korábbi alkotmánybíró, az első Orbán-kormány minisztere, legutóbb a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos.

Nem tudom, hogy például Bakondi, a konteógyáros rettegésügyi belbiztonsági nagyon biztos milyen tanácsokkal tudja ellátni Júdást, amivel eddig még nem, de majd kiderül. Vagy nem. Egyelőre az a biztos, hogy jó sok lóvét és hatalmat kaptak ezek a kiváló emberek. Ami minket illet: többnyire nem szokott kiderülni semmi, ha meg valami ordas disznóság mégis, akkor letagadják, oszt’ jónapot. Különben meg minek egy despotának tanácsadó? Nincs több kérdésem.

Ceterum censeo: az orbáni rezsimet el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.