Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vigyázó szemetek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor beszéljünk a hüvelygombáról. Elnézést, megvárom ameddig azok, akiket nem érint a téma, elkapcsolnak, elkattintanak, vagy kifáradnak a konyhába feltenni a rántást. Persze valójában egyáltalán nem a hüvelygombáról akarok beszélni, legfeljebb a hüvelygomba szinonimájaként is értelmezhető Magyar Péter-NER viszonyról. Ami persze további dimenziókban is értelmezhető. Vegyük például az Independence Day (Függetlenség napja) című amerikai filmet, amelynek a központi kérdése, hogy a Földet megtámadják az idegenek. Amikor már gyakorlatilag elveszni látszik minden, és reménytelenül sikertelenül lövik, bombázzák az ellent, és még az atomot is bevetik a megszállók ellen, az egyik szereplő eltüsszenti magát, mire a fia megkérdezi, hogy mi ez? Valami vírus – válaszolja, majd egyből asszociál a tudós, és beugrik a megoldás. Vírust kell küldeni a központba, és akkor az egész rendszer össze fog dőlni. Nagyvonalakban ennyi a lényeg, kifejtem bővebben is. 

Talpra magyar! Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért.

Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni. 

Itt az idő megalkotni egy nemzeti minimumot, megszüntetni a magyarok közötti mesterséges megosztottságot.

Nincs hova hátrálnunk. Építsünk együtt a semmiből egy új, más világot. Építsük újra Magyarországot!

Ha így teszünk, a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Zászlókat a magasba, fel, győzelemre!

Itt az idő, most vagy soha!

*

Találkozzunk március 15-én délután Budapesten és mondjuk el, hogy mit kíván a magyar nemzet!

Többek között ezt a két posztot tette ki Magyar Péter a Facebook-oldalára az elmúlt két napban, amely posztokat nagyon sokan kedveltek, sokan lelkesedtek értük, sokan meg is osztották. Valami készül. Megfertőződött a rendszer? Megfertőződött a gazdatest? A NER kívülről lebonthatatlannak látszó képződménye sérülést szenvedett a pedofil botrány nyomán, és egy igen nagy seb tátong a testén, amit az orvosok elláttak a rogáni orvoslási módszerekkel, de egyelőre nem akar gyógyulásnak indulni? Egy baktérium – Magyar Péter – felülfertőzte azt, és kezd terjedni mint a vérmérgezésnél az a bizonyos piros csík? 

Mint tudjuk, hatalmas, magukat halhatatlannak képzelő uralkodók haltak meg járványokban, betegségekben vagy banális balestekben a történelem során, és volt, hogy a haláluk a birodalmuk összeomlásához vezetett. Lehet, hogy valami ilyesmi körvonalazódik? Vagy lehet, hogy pont az ellenkezője? Mert van egy másik teória is, miszerint a Magyar-jelenséget tulajdonképpen a Rogán-központ hozta létre. Fogalmam sincs, melyik bizonyulhat igaznak, esetleg egyik se, én most arra fókuszálnék, hogy mi van akkor, ha Magyar Péter – akit nyilvánvalóan a NER termelt ki magából mint egy új entitást – valamilyen meghibásodás, fertőzés miatt valóban a saját rendszere ellen fordult? Kis túlzással úgy is feltehető a kérdés: mi van, ha a mesterséges intelligencia átveszi az irányítást a megalkotója felett? 

Edgar kollégám jól leírta: egyáltalán nem biztos, hogy valahonnan a semmiből, Sárkányölő Szent György formájában fog megérkezni az a szereplő, aki megdönti a rendszert, nem Fehér Gandalf fog átvágtatni BAZ vármegyéből Győr-Moson-Sopron vármegyéig fehér lovon, kezében egy nemzeti színű zászlóval, hogy a mellé álló tündék és törpök segítségével legyőzze Mordor Júdás ork seregeit, hanem egy olyasvalaki is lehet, aki onnan jön, ahol ezek tanyáznak.

Ha belegondolunk abba, hogy van mondjuk stabilan 2-2,5 millió fideszes vallású, van felső hangon 1 millió DK-s (valószínűleg nincs ennyi), és körülbelül 4 millió bizonytalan, kiábrándult pártnélküli vagy valódi konzervatív, akinek már Júdás is vállalhatatlan, és ezeknek a táborát maga mögé tudja állítani, akkor az a 14 éve a Holdról is látható kétharmad igencsak veszélybe tud kerülni. Tudja ezt Júdás is, és a dolgok jelen állása szerint egyelőre nagyon nem tudnak mit kezdeni Magyarral. Végül is Jézus is zsidó volt, nem? Aztán kikeresztelkedett és létrehozott egy új vallást, amely rámutatott azokra a hibákra, amelyek például a zsidó vallásban nem tetszettek neki. Szóval. Ha Magyar Péter komolyan gondolja egy új platform, egy valódi konzervatív vagy mérsékelt jobboldali/jobbközép párt létrehozását, akkor az a jelenlegi felállás szerint simán kihívója lehet a kivénhedt, sosem volt demokraták szektapártjának. Lássuk be, a jelenlegi ellenzék romokban, széttagozódva és hiteltelenül lebeg a légüres térben, mint egy héliumos lufi. Ez jól látszott azon a múlt vasárnapi tüntetésen is, amely iránt olyan silány volt az érdeklődés, hogy az embernek elsüllyedni lett volna kedve. Júdásnak eddig az ellenzékkel nem sok dolga volt, arra használta őket, hogy fenntartsa a látszatdemokráciát, felmossa velük a Parlamentet valahányszor kedve volt hozzá, ezen kívül nem sok vizet zavartak. A 2022-es megsemmisítő vereség óta még annyit sem. Előtte sem, de nem volt más alternatíva.

Nos, még az is lehet, hogy amit most Magyar kínál, az ilyesmi. Valamiféle alternatíva. Vagy nem, de ahogy olvasgattam a bejegyzései alatti hozzászólásokat, lenne/van rá fogadókészség. Főleg miután az influenszerek megmutatták, hogy igenis van igény a változásra, a jelenlegi korrupt, álszent, hazug kormány leváltására. A pedofil ügy is tovább bonyolódik, egyre több részlet kerül elő, egyre több jel mutat arra, hogy Júdás nyakig benne van a sztoriban (ha másért nem, a gyermekvédelmi rendszer tizennégy éve tartó lerohasztása, kivéreztetése miatt), és ezt már nem csak a hívek, de például a református egyház tagjai is érzik. Egy olyan szövetséget sodort veszélybe ez az ügy, ami hosszú távon akár szakadáshoz is vezethet, még ha a Nézőpont Intézet szondái nem ezt mutatják jelenleg. Meggyőződésem szerint vannak azon az oldalon is olyanok, akiknek maradt még némi lelkiismeretük és nem akarják megvárni az elszámolással a halálukat, még életükben le szeretnék vakarni magukról a szennyeződéseket. Lehet, hogy lassan elő fognak bújni azok, akik szintén hozzá tudnak tenni a nagy egészhez egy szeletet, és újabb botrányok látnak majd napvilágot. 

Választás lesz, ilyenkor azért mindenki egy kicsit jobban fókuszál a politikára, még az is, aki egyébként nem foglalkozik azzal napi szinten. Ha már beszédtémává válik egy-egy eset, az nem igazán tesz jót a Fidesznek, mert amit magyarázni kell, az már régen rossz. És mint tudjuk, nem zörög a haraszt… A Fidesz márpedig nem arról híres, hogy magyarázkodik, hanem hogy ha kényes az aktuális ügy rájuk nézve, akkor kussol, és úgy tesz, mintha nem is lenne ügy. Ha meg mégis, akkor izomból vagy jogászkodva áll neki tüzet oltani. Ez egy brutális rendszer. Ha viszont egy rendszerben elakad valami, akkor zavar keletkezik az erőben. Vagy meg tudják javítani, vagy lerobban. Eddig komolyabb probléma nem nagyon volt, ami a működést megzavarhatta volna, de úgy látszik ez a Novák-ügy megakadt a torkukon.

Jósolni hülyeség lenne, majd meglátjuk, hova fut ki a dolog. Mindenesetre volt egyszer a történelemben egy Batsányi János nevű költő, aki igencsak jól látta az akkori eseményeket. 1809-ben, mikor Napóleon bevonult Bécsbe, egykori kufsteini rabtársa, Maret francia államtitkár kérésére Batsányi lektorálta (és radikálisan átfogalmazta) Napóleon magyarokhoz szóló kiáltványát, amelyben a császár szakításra hívott fel a Habsburgokkal. Ekkor jelent meg A franciaországi változásokra című híres epigrammája, amelynek zárósora: „Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!” A cél az volt, hogy radikálisabb hangvételben szóljon a közönségéhez, a Habsburg elnyomást kritizáló nemesi ellenállás jegyében, imígyen:

„Nemzetek, országok! kik rút kelepcében
Nyögtök a rabságnak kínos kötelében,
S gyászos koporsóba döntő vas-igátok
Nyakatokról eddig le nem rázhatátok;
Ti is, kiknek vérét a természet kéri,
Hív jobbágyitoknak felszentelt hóhéri!
Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!”

Van párhuzam? Döntse el mindenki magának.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.