Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mellébeszélés, a bűn pártolása, merénylet a gyerekek ellen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,552,800 forint, még hiányzik 447,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt nem tudni, hogy pontosan még meddig lesz ez így, ma viszont még biztosan jó reggelt kívánok mindenkinek! Február 22-e van, sok más fontos esemény mellett ez a bűncselekmények áldozatainak napja is. Az általános műveltségem oly fontos edzésben tartása okán utánanéztem, mert fejből nem tudtam, de most már tudom: ez 34 éve van így, azóta hogy 1990. február 22-én az Európai Tanács közzétette a bűncselekmények áldozatainak chartáját, így ez a február végi nap a kontinens számos országában az áldozatok napja.

Úgy gondolom, hogy rég vágott ennyire a magyar társadalom húsába ez a kérdés – az áldozatok kérdése -, bár aki jobban figyelt, vagy tudatosan élte az életét, netán legyőzte a kognitív disszonancia patás ördögét, annak eddig is sűrűn lehetett olyan érzése, hogy egy bántalmazó kapcsolatban él a választott, pontosabban a mások által megválasztott politikai elitjével, pöffeszkedő hatalmasaival. Akik másfél évtizede primitív-agresszív propagandával terrorizálják, mindenféle létező, de leginkább kitalált ellenségek ellen hergelik, és mindent elkövetnek azért, hogy az általános gyűlölet elhomályosítsa a látását, a racionális ítélőképességét. A különbség annyi ahhoz képest, ami február 2-ig, Novák Katalin pedofilsimogató szivárgásnak indulásáig ismert volt, hogy most már azt is tudjuk, hogy gyermekeket bántalmazó, molesztáló, testileg-lelkileg megnyomorító bűnözők bűnsegédeit is futni hagyják. Ugyanezek. Akik kimondva, kimondatlanul, az aláírásukkal, a hallgatásukkal, a függöny mögött sunnyogásukkal az ártatlan áldozatok helyett a bűnösök, az elkövetők oldalára állnak.

Ugyanezek, akik szétverték a gyermekvédelmi rendszert – már azt, ami egyáltalán még működött belőle -, amelynek a súlyos problémáit a legtöbb szociális kérdéshez hasonlóan rendészeti keménykedéssel próbál letudni az EU legkorruptabb kormánya, amely körültekintően vigyáz arra, hogy még véletlenül se legyen túlfinanszírozva. A gyermekvédelem se. Egy pedofil nyilvántartás kijön 80 millióból, és talán az alkotmányos költség is benne van (Kocsis és bűntársai ezzel és néhány hektárnyi fóliával, meg a megbízhatóan homofób, könyvdaráló Dúró Dórával le is tudták a gyermekvédelmet), miközben a gyermekvédelem ügye száz- és ezermilliárdos befektetés. A jövőbe. Ámde hova vezetne, ha a megvédési propagandaszólamok, kék plakátos, egy perces kommunikációs szemfényvesztések helyett lehajolnának az érdemi problémákhoz, napi keservekhez? Ahol nincs szakember, nincs emberség, nincs emberhez méltó körülmény. Hova vezetne, ha a gyermek biztonsága valóban, a gyakorlatban lenne vörös vonal, és nem ócska politikai termék, mint a polgári Magyarország? Hogy lenne akkor megnyugtató egyensúlyban a korrupció legfőbb politikája, hogyan lenne ? A csillió templom és stadion, a Lölő-jelenség, Hatvanpuszta, de főleg Rogán Bűnöző Antal átlagban évi több mint 150 milliárdos központosított propaganda közpénze (kilenc év alatt 1360 milliárd) rohadtul nem jöhetett volna össze, ha az elmúlt tizennégy évben Európa vérkorruptjai jóléti-gondoskodó államot építették volna az embertelenség munkaalapú, kizsákmányoló társadalma helyett. De nem azt építették, hanem saját magukat építették bele a hatalomba, a propagandamonstrumot zabáltatták, gátlástalan, erkölcstelen csinovnyikok hadát tömték és tömik ma is folyamatosan a magyarok pénzéből azért, hogy mindegy, mi van, mindegy meddig ér a fekália, mindegy mennyire vállalhatatlan a disznóság, ami kiderült, mindenáron védjék a gazda mundérját. Ha már a mundérja becsületét nehéz lenne.

A gazda pedig két államelnökjelölti casting között (ajánlom e témában a köztudottan kormánykritikus Index cikkét, amelyben úgy mosdatják, dicsérték a váratlan húzásra készülő főnököt, hogy közben nagybetűkkel kürtölték világgá, hogy a mindenható rábaszott, mert nem úgy állnak a számok, nem az lett a jelöltkeresés eredménye, mint amire számított) a szombati bazári évértékelője körüli felhajtáshoz hasonlóan most újra eljátszatta ugyanazt a műsort az udvartartással: felfokozott készültség mellett, kordonokkal, biztonsági őrökkel védi magát és a bátorait Balatonalmádiban, a Lölő-jelenség luxusközpénzszállodájában, az állampárt állítólagos frakcióülésén. Miközben a nemzetközi nyilvánosságnak szabadságharcosként árulja magát, oda jutott nem egészen másfél évtized alatt (bár ez egyáltalán nem a pedofíliával határos kegyelembotrány óta van így, most csak fokozódott a paranoia), hogy fosik a saját polgáraitól. A néptől, a nemzettől, amelyet állítólag csak ő tud megvédeni a minden irányból fenekedő ellenségektől.

Lehet, hogy ismételni fogom magam, de nem tud(nak) már olyat mondani, ami felülírná ennek a gyáva menekülésnek a szégyenét. Hogy 2024-ben, a fejlett, civilizált Európa közepén minden szabadságharcosok legbátorabb utcai harcosa (Európa legkorruptabb és egyik legszegényebb országának miniszterelnöke!) nem tud úgy részt venni egy eseményen, rendezvényen, hogy jó esetben csak órákkal, rosszabb esetben napokkal korábban ne kellene lezárni a környéket, hogy ne verőemberek hadainak és térfigyelő kamerák tucatjainak kellene távol tartaniuk a pórnéptől az önkényurakat, -hölgyeket és a csicskahadat. Az olyanokat is, akiknek semmi közük a frakcióhoz, ámde legalább olyan hasznos munkát végeznek az orbánizmus fennmaradásáért, mint Hont és Schiffer együttvéve. Szóval csak azt akarnám megérdeklődni, hátha valaki tudja a választ, hogy például Rákay Kálmán Fülöpnek miért a magyar adófizetők fizetik a szállását, a táplálkozását Mészáros Lőrinc szállodájában az elvileg fideszes frakcióülésen? Jó, hát ha ő lesz a következő köztársasági elnök, akkor nem szóltam semmit. Igazán nagyon sajnálom, hogy Rogán szondái szar eredményeket hoztak, vagyis az istenadta nép nem tudta eldönteni, hogy Szalay-Boborjántól undorodik jobban, vagy Navracsics Pénzbehajtó Tibortól, de hát nem olyan nagy csoda ez ott, ahol Merkely Béla és Maróth Miklós is bekerülhetett az ösztönös zseni kalapjába. Aki természetesen most is a megérzéseire támaszkodik mindenféle fókuszcsoportos szondázások helyett. Nagyon helyes, hát hiszen ez már háromból kétszer milyen jól bejött.

Mondjuk ott, ahol az ösztönös zseni politikai igazgatója (Orbán Balázs) által fémjelzett kormányzati külügyi intézet képes azt állítani, hogy a svédek másfél éves szívatása NATO-csatlakozás ügyében valójában a NATO megerősödését biztosította/szolgálta, ezzel szemben azok a szánalmas lúzerek, akik egyből megszavazták az északi ország csatlakozását, nem kiemelkedő aberráció ez sem. Vicces lenne, ha nem kellene köpni attól, hogy úgy próbálják most beállítani a nemzetközi megszégyenülést, mintha enélkül a nemkésleltetés nélkül  nem juthatott volna Gripen vadászgépekhez Magyarország. Ez van, amikor egy Kósa Lajosnál néhány értelmesebb figura hozzáhülyül az elvárásokhoz (a maffia ideológiai elvárásaihoz), és ha nem fordulna fel a gyomrom, akkor azt mondanám – jó, mondom is -, hogy ennek analógiájára a pedofilok bűnsegédeinek államelnöki kegyelem formájában történő simogatása tulajdonképpen a hagyományos, keresztény családi összetartozást erősíti.

Ámde rákanyarodva a Rákay Kálmánhoz hasonlóan Balatonalmádiban fennforgó, bennfentes Magyar Nemzet nevű propagandalap tegnap esti jól értesült tudósítására, amelynek címe – Orbán Viktor: Az európai parlamenti választást meg tudjuk és meg is fogjuk nyerni, azt kell mondanom, hogy Kocsis Nembuzeráns Máté és a gazdája közös fotója látva egészséges ember természetesen öklendezve olvassa el a tartalmat, de kivételesen érdemes. Tehát az EP-választás megnyerésével a mellét döngető miniszterek elnöke sebesre harapdált száját állítólag elhagyta az az állítás, hogy

mindenki számára világossá vált, hogy gyermekvédelmi kérdésekben a nemzeti oldalon nincs kegyelem.

 

Hát ez a kemény, drága véreim, nem a kád széle. Tehát néhány órával azt követően, hogy mindenki látta a szemével, ahogyan 22 évvel ezelőtt a pedofil köztörvényes bűnözővel áll egy színpadon és neki kampányol, minden kocafutballisták leghírhedtebb sufnijogásza, Európa korrupt pávatáncosa képes azt mondani, hogy K. Endre kegyelmi ügyének az a tanulsága, hogy gyermekvédelmi kérdésekben a nemzeti oldalon NINCS KEGYELEM. Miután a pártja egyik leghűségesebb kádere, az érdemei elismeréseképpen a Sándor-palotába katapultált Novák megkegyelmezett egy pedofilsegítő gazembernek. A kordonokkal és verőemberekkel önmagát és a sleppjét elszigetelő, védő, sunnyogó erkölcsi hulladékanyag, aki mai napig nem kért bocsánatot a bicskei áldozatoktól, a nemzeti oldalt mosdatja, miközben 20 napja nem nevezte meg a bűnösöket, nem tisztázta a saját szerepét ebben a mocsokban. Csak a pedofíliával összefüggő fideszes kegyelembotrányt követő tüntetések szervezőjeként is ismert Országos Közös Akarat nevű szervezetet tudom idézni, akik tegnap fáklyás vonulást szerveztek a Szent Gellért térről a Miniszterelnöki Hivatalhoz:

„(…)  követeljük a bűnösök megnevezését, a gyermekek védelmét! Takarodjanak a közéletből a gyerekek, a fiatalok és közös hazánk megrontói”!

Minden más mellébeszélés, a bűn pártolása, merénylet a gyerekek ellen.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.