Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A rászámolás elkezdődött

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,552,800 forint, még hiányzik 447,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor még egyszer, mert nincs most ennél fontosabb. A birodalmi állampárt vezérkosa ugye onnan folytatta az évértékelőnek becézett fröcsögését szombaton, ahol abba sem hagyta, mielőtt a pedofil kegyelmi ügy miatt hosszú napokra eltűnt a függöny mögött a balfenéken. Miután napokig úgy tett, mintha semmi köze nem lenne az egész botrányhoz, szombaton meg úgy tett, mintha egy nappal korábban semmi nem történt volna a Hősök terén, ahol sok tízezer ember gyűlt össze azért, hogy valami igazán lényegesre rámutasson: a gyermekvédelem fontosságára. És arra a tényre is, hogy az ellopott köztársaság kedves elnöke hogyan bukott bele abba, ami ellen a pártja és a főnöke rendületlenül harcol Brüsszelben is, itthon is, mégpedig az el a kezekkel a gyerekeinktől, Rogán által kitalált csatakiáltás meghazudtolásába. Konkrétan: pusztuljon a buzilobbi, a buzi pedofiloknak és egyéb csúszómászó szarháziaknak soha nem volt, és nem is lesz pardon. Ám ha ezt ők követik el, akkor jön az állótaps!

Állótaps és könnyes szemek, baloldal és guruló dollárok. Bőven az üveghegyen túl, a guruló magyar forintokat törvényesen ellopó, majd mindenféle magántőkealapokba konvertáló maffiaállam kiváltságosai, a mi pénzünkön a mi országunk javait felvásárló elit (úgy értem, felkapaszkodott duplasenkik, gumicsizmás Bibó kollégista tahók) szűk körben megvitatták a két érintett nőnemű nagypályás Fidesz-potentát erkölcsileg és morálisan vállalhatatlan tettét, amit a Novák-Varga-duó nagy valószínűséggel kényszerből vagy szimpla hűségből követett el. Megvitatták és arra jutottak, hogy valójában ők az áldozatok. Ők mindig azzá válnak, illetve alapból azok, és feláldozzák magukat értünk és a hazáért. Szenvednek, mint a fene a kastélyaikban, a hatvanpusztai betonbunkerben, a kacsalábon forgó luxusingatlanjaikban, és csak védenek. Annyira védik a kaput, hogy általában öngól, vagy potya a vége, ezért leginkább már csak egykapuznak meg tengóznak. A mi térfelünkön. Közben a parlamentnek csúfolt intézményben 135 bátor áll szemben a franc tudja hány ellenzékivel, és úgy dobálóznak a törvényekkel, mint egy héliumos lufival, ami soha nem esik le, mert annyira könnyű és súlytalan. És akkor nem elég, hogy belső vérzése lett a túlsúlyos államapparátusnak, mellé még perforált a végbelük vakbelük is. Most befele szivárog a salakanyag és az egy vérből valók elsőgenerációs csemetéje, a vérfertőzéstől rettegve, inkább kitálalt, mert nem bírta elviselni a szarszagot.

De vannak még bőven, akik tudomást sem vesznek a pajzson éktelenkedő résről, akik lyukas szkafanderrel is kimennek a világűrbe, mert ők halhatatlanok. Ők nem egyszerűen bátorok, magukat rejtélyes okból felsőbbrendűnek képzelő csinovnyikok, hanem olyanok, akik ha 1945-ben éltek volna, még akkor is védték volna Hitler bunkerét, amikor az már rég átciánozta magát a nagy égi karneválba. Ilyen például az X generációs macsó, a Nike sportcipők reklámarca, a kapuzárási pánikos tesztoszteronbomba, a legyőzhetetlen Minecraft-hős, Szijjártóék Petikéje, aki csukóból küldte el két napja az amerikai szenátus kétpárti (!) delegációját a véres gecibe:

„Azt szeretném kérni, hogy próbáljuk már meg felkutatni a krónikákban, melyik volt az az utolsó magyar parlamenti képviselői delegáció, amit az Egyesült Államokban egy amerikai miniszter fogadott”.

Feltételezem, hogy az elefánt meg a bolha esetét mindenki ismeri, aki nem, és hiányérzete van, nézzen utána, mindenesetre hasonló szituáció nem először alakul ki a Biden-adminisztrációval szemben, aminek szerintem lesznek igencsak komoly következményei ránk nézve. Mert a felnyírt hajú sprinter megint azt hiszi, hogy a bab is hús, meg hogy a fika eszi meg az óvodást. Ezért itt nem állt meg az arcoskodó, a seggét is testőrökkel kitöröltető pehelysúlyú atléta, mert így folytatta: amikor korábban hasonló delegációkat fogadtak, akkor olyan volt, mintha „beiratkoztunk volna egy államvezetés kurzusra, s a találkozó alatt egy nagyon átfogó kioktatásban volt részünk arról, hogy egyébként hogyan kéne Magyarországot kormányozni”.

Lehet, hogy nem is lenne hülyeség, miután 14 év alatt sikerült leamortizálni és totálisan kisajátítani, leuralni az államnak nevezett intézményt. Ha ez volt a cél, akkor gondolom, hogy elégedett a vezérkar, és tényleg azt gondolhatják, hogy lehet és érdemes is egy hozzávetőleg normális országból élhetetlen és kiszámíthatatlan gyarmatot létrehozni orosz rubelek és kínai jüanok segítségével. És a szokásos takarózás a saját szekta tapsikolóira, akik vannak vagy két millióan, és állandóan ők képezik a hivatkozási alapot: „Na most a helyzet az, hogy ezt majd a magyar emberek eldöntik, mi meg azt végrehajtjuk. Szerencsére az elmúlt tizennégy évben mi voltunk azok, akik ezt végrehajthattuk, és reméljük, ez egy darabig még így is marad”. Hát nem. A magyar emberek nem döntenek el semmit. Egy ember dönt ebben az országban mindenről, az pedig nem más, mint Júdás Viktor, ebből származik minden nyomorúság. Meg abból, hogy körbebástyázta magát az ilyen Szijjártó-félékkel, ellopta az ország vagyonát, jelenét, jövőjét, lerombolta a megítélését, és kiszolgáltatta részben az orosz agresszornak, részben más keleti despotáknak. És reméli, hogy ezekkel a háta mögött, ezeknek az érdekeit képviselve úgy csuklóztathatja a nyugati szövetségi rendszereket, ahogy nem szégyelli. Szijjártó! Van egy rossz hírem: te is számon leszel kérve, ha rátok borul a kóceráj, ne izgulj! Kifejezetten remélem, hogy téged temet maga alá az elsők között, és esélyed nem lesz arra, hogy megúszd.

Ahogy abban is bízom, hogy Júdás Bencsik-féle hurráoptimista kegyeltjei sem fogják megúszni. Akik szintén megérdemelnék, hogy az első sorokban bukjanak el. Bencsik, a Demokrata főszerkesztője így vélekedett a tüntetésről és a felcsúti politikai szociopata évértékelő beszédéről a Hír TV Sajtóklub című propagandaműsorában: „Nem mondom, hogy megkönnyebbültem, de kicsit könnyebb lett”. Az évértékelő mellett a pénteki gyermekvédelmi, több tízezres tüntetés is téma volt, a szervilis nem munkásőr idézte a főnökét, aki azt mondta: „Hiába vagy Mike Tyson vagy éppen Muhammad Ali, tudnod kell, a politikában mindig csak egy ütésre vagy a padlótól (…) az éberség mellett az is segít, ha egy megelőző keresztbe veréssel kiütik az ellenfelet.” Majd megtoldotta a saját szuverén véleményével: 

„Egy buta hiba miatt a padlón találtuk magunkat, az ellenfél rögtön ránk vetette magát”.

Érted? Buta hiba! Magyarul: ha nem derül ki, akkor most nincs műsor. De kiderült, ez volt a hiba. Nem az a hiba, ami megtörtént, hanem az, hogy ez kiderült. Na ebből érdemes kiindulni, ezt nem szabad szem elől téveszteni, és a jövőben erre kell összpontosítania mindenkinek: ezek semmi másra, csak a megúszásra játszanak. Igen, még ebben a mocskos ügyben is. Ami az ökölvívást illeti: ott általában két ugyanolyan eséllyel induló, azonos súlycsoportba tartozó fél küzd egymással, a mérkőzést pedig több bíró is folyamatosan felügyeli. Na itt ez nincs. Itt van egy – nevezzük Tysonnak – állampárt, amelyik boxzsáknak használja az ellenfelét, aki jóindulattal is legfeljebb a Pécsi Vasutas Sportkör tetszőleges amatőr pehelysúlyú versenyzőjének kategóriája. Akit Tyson bármikor agyba-főbe ver, ha ahhoz van kedve.

Nem, kedves Bencsik elvtárs! Itt a folyton a testi és technikai fölényével kérkedő, magát verhetetlennek gondoló hústorony támadás közben megbotlott a saját lábában, és padlóra került. Az ellenfél egyelőre csak körbetáncolja, de a rászámolás már elkezdődött. A kérdés az, hogy még a tizedik előtt feltápászkodik a padlóról, vagy bedobja a törölközőt. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.