Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Most már lehet megnyugodni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szombat reggel elcsíptem a rádióban egy rövid interjút egy LMP-s faszival, aki leginkább arról beszélt, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, beleértve a Miniszterelnök Urat is, ha megneveznék az összes érintettet és felelőst, hogy végre megnyugodhassunk. Gondolom, ez a rendkívül zavaró kegyelmi ügy rosszkor jött az LMP-nek, hiszen nekik most nyugalom kell, ahhoz, hogy fel tudjanak készülni az önkormányzati választásokra. Nem tudom, talán valakinek szólnia kellene nekik, hogy ők tulajdonképpen ellenzéki párt. Vagy mi?

Végre megjelent Orbán Viktor helyett Gulyás Gergely, akitől megtudhattuk, hogy Orbán Viktor a sajtóból értesült az ügyről. Szegény Viktort biztos nagyon felzaklatta az ügy, még jó, hogy nem ütötte meg a guta. Mindenesetre, ő megtette, amit lehetett. A felelősök le is mondtak, ezzel az ügyet lezártnak lehet tekinteni.

Hozzátenném, hogy végül Balog Zoltán is lemondott. Félig. Ez az egy hét csúszás azért kellett neki, hogy esélyt adjon a református egyháznak arra, hogy ők is le tudják járatni magukat, ha úgy gondolják. Úgy gondolták. Az a sok bájos nyilatkozat, ami mind arról szólt, hogy ők nem akarják megmondani, hogy mit csináljon a Püspök Úr (Zolikám, döntsd el mit szeretnél, mi majd elfogadjuk!), szóval nehogy már itt nekünk konkrétan állást kelljen foglalnunk, ez az egész ügy legyen inkább valaki más problémája.

Visszatérve a kormányinfóra, GG azt is elmondta, hogy hiába nyújt be a Momentum törvényjavaslatot arról, hogy vegyék el a Katikának járó havi 4.5 milliós járandóságot, hiszen tudhatnák ők is, hogy visszamenőleges hatállyal nem lehet törvényt hozni. Nahát? És van képe bárkinek azt mondani, hogy ez itt nem egy jogállam.

Öröm volt látni, hogy ennyi ember kiment a Hősök terére péntek este. Üröm az örömben, hogy a közszolgálati médiából megtudtam, hogy nem szabad bedőlnöm ezeknek az úgynevezett független, apolitikus internetes akárkiknek, mert tulajdonképpen Gyurcsány. Hirtelen szörnyű gyanú támadt bennem. Lehet, hogy valójában Gyurcsány volt az aki, elkövette az összes pedofil bűntettet. Ha nem, akkor viszont biztos ő volt a felbujtó. Egy barátom is ráerősített erre, aki azt tudta mondani, hogy én biztos nem olvastam a K. Endre nyilatkozatát, mert abból tudhatnám, hogy ő tényleg ártatlan volt, sőt ő nyomta fel a pedofilokat, és az egyik még meg is úszta. Hát akkor tényleg csak a Gyurcsány lehetett. Csak tudnám, miért van ez az ember szabadlábon? De tényleg, ha ő ennyi bűnt elkövetett, akkor az elvtársak miért nem vitték már rég bíróságra? Egyébként meg sejtem én, hogy miért. Biztos számos jó barátja és üzlettársa van a legfelsőbb körökben.

Ráadásul most itt van ez a Péter is, aki eddig mimagyar volt, de most már csak magyar, egyúttal áruló. Olvastam, hogy az. Valami szentesi környezetvédő csávó írta a cikket, és arra jutott, hogy Péter háromszorosan is áruló. Egyszer, mert bement valami gulyásfőző műsorba, amiről ez a zöld ember kiderítette, hogy ott főzik ki a hazánk elleni hadműveleteket. Ha ilyeneket csinál ez a Péter, akkor nem is hiszem, hogy tényleg magyar. A többi árulása most nem jut az eszembe, de ez a zöldike azt is leírta, hogy ő számtalan emberrel beszélt, akik mind hálásak a magyar kormánynak, merthogy az iskolákat és kórházakat emelt a hálás emberek „feje fölé.” Most szólok, hogy stabilabbak lennének ezek az intézmények, ha a földre építenék őket, és talán mindenki számára elérhetőbbek is.

Na de hagyjuk az iróniát, hiszen végre megtörtént az, amire mind vártunk. OV évet értékelt. Vagy valami olyasmit. Az ellenzéki pártok legfőbb kritikája az volt, hogy nem vállalt felelősséget. Esetleg volt valaki, aki erre számított? (Szerintem az lehet a baj, hogy OV nem olvasta el a munkaköri leírását. Ha egyáltalán van neki olyan. Viktor, miniszterelnöknek lenni többek közt azt jelenti, hogy mindenért neked kell felelősséget vállalnod, ami az országban történik, szóval mondjál le!)

Szerintem az volt a legszebb az egészben, hogy az derült ki, hogy itt valójában Novák Katalin és Varga Judit voltak az igazi áldozatok, de főleg Orbán Viktor, mivel most kénytelen két ilyen sokoldalú és értékes nő nélkül dolgozni. Na de most majd jól megerősítik a gyermekvédelmi törvényt, vagyis gyakorlatilag elismerte, hogy az a törvény, amire oly nagyon büszkék voltak (főleg, hogy a baloldal szégyellheti magát), csak egy maszatolás volt, aminek nem sok köze volt a gyermekvédelemhez, és aminek a legfőbb célja az volt, hogy összemossák a homoszexuálisokat a pedofilokkal, (Szevasz Szájer!), hogy további gyűlölködést gerjesszenek.

Ezek után nem beszélt a recesszióról és az inflációról, csak annyit, hogy ő milyen jól leverte, és most minden milyen jó lesz, nem beszélt az egész tavalyi éven áthúzódó Schadl-Völner ügyről, sem a Tónikról, Barbarákról és Ádámokról, nem beszélt arról, hogy vajon még mindig használják-e a Pegazust civilek ellen, nem beszélt az egészségügyről, az oktatásról csak annyit, hogy még ennél is jobb lesz, és egy rakás Nobel-díjast fognak kinevelni (valaki szóljon neki, hogy a Nobel-díjat nem lehet megvenni!), nem beszélt a tanár-diák tüntetésekről, se a pénteki tömegdemonstrációról, aztán nem beszélt még a csodálatos brüsszeli győzelmeiről sem, ellenben hallhattunk az autóipar csodálatos lehetőségeiről, meg a zöld energiáról, arról persze nem volt szó, hogy a kormány hány migránst/vendégmunkást hozatott be az országba, vagy hogy mennyibe került nekünk az orosz gáz, és hogy emiatt hány ember került anyagilag a padlóra, illetve hogy mindez azt jelenti, hogy OV Putyin háborúját pénzelte, és a magyar emberekkel fizettette meg ennek az árát. Ki is itt a rezsidémon?

Amiről szó volt az a baloldal gúnyolása és lesajnálása, a NER további pénzelése, azaz meg kell támasztanunk a sikeres magyar vállalatokat (értsd: Lölő-jelenségek), megveregette a saját emberei vállát, elmondta, hogy ő elhárított minden akadályt és nehézséget, szóval most már ratifikálhatjuk a svéd NATO csatlakozást is, szó volt még Brüsszel kudarcairól, volt még egy kis kereszténykedés, illetve némi ábrándozás Donald Trumpról és a világbékéről, illetve ismételten utalt arra, hogy nekünk nincs is szükségünk az Unióra, nem biztos, hogy rájuk kellene támaszkodnunk, hacsak nem lesz jobboldali fordulat. 

Összességében elég halovány kis beszéd volt, de hát kénytelen volt magát és a pártját hosszasan mosdatni. Ezzel tulajdonképpen elismerte, hogy defenzívába kerültek, és hosszas agyalás után sem sikerült olyat kitalálni, amivel rá lehet varrni az egész kegyelmi ügyet Gyurcsányra, pedig szerintem a hívek simán elhinnék, hogy emögött is ő állt. Lehet, hogy a Tónik elfáradtak? A ’pedofidesz’ címkét nem sikerült lemosni magukról.

A lényeg, hogy szerintük most már minden OK, végre megnyugodhatunk. Feltehetően további tüntetésekre sem lesz szükség, és az új Köztársasági Elnök, akárki is lesz, majd megint jól egyesíti a nemzetet. Továbbra is meg leszünk védve mindentől (ezúttal még a pedofiloktól is). Köszönjük, Orbán Viktor! Hajrá Trump, hajrá magyarok!

CHF.Scarface

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.