Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az szép lesz, amikor az erkölcs hóhéra helyreállítja az erkölcsi rendet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt, és bár nem sok minden predesztinál erre, vidám vasárnapot kívánok! A kolléga tegnap reggeli írásával kapcsolatban felhatalmaztam magam, hogy az érintettek figyelmét tisztelettel és baráti szeretettel felhívjam arra, hogy az értő olvasás, a nem szájba rágott irónia értelmezésének képessége rendkívül értékes kincs. Nem magától értetődő, viszont érdemes elsajátítani, segít az eligazodásban és a kínos félreértések elkerülésében.

Ma viszont már egy másik nap van, nevezetesen a vasárnapja van annak a szombatnak, amikor az állampárt 2010 óta tartó uralkodásának talán legsúlyosabb két hete után, egy védhetetlen, menthetetlen, kimagyarázhatatlan államelnöki kegyelembe oltott pedofilbotránnyal a nyakában és a hátizsákjában, a lábszagú dakota bölcselkedések koronázatlan Coelho-ja, minden fideszesek hosszú napokig a függöny mögött sunnyogó fotelharcosa évértékelő címen kimerészkedett az állampárt akolmeleg rivaldájába, ahol a Mága Zoltánok, Nagy Ferók, bukott, de annál nagyobb becsben tartott Schmitt Pálok, illetve röhejesen eltévelyedett, nem politizáló Curtis-félék ájult csodálatának gyűrűjében tulajdonképpen azt közölte, hogy A KORMÁNYÁRA VÁR A FELADAT, hogy

AZ ERKÖLCSI RENDET HELYREÁLLÍTSA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????

Amellett, hogy nagyon szeretném tudni, ki tanácsolta azt Schmidt Máriának, a hatalmas gyáva ember közvetlen jobbján feszítő, most már minden jel szerint megkerülhetetlen női princípiumnak (aki Novák Katalin tanácsadójaként szintén végigkussolta a pedofilbotrányos kegyelmi ügyet, mintha nem is lett volna), hogy jó ötlet felvenni azt a színű ruhát, amit felvett (hogy a szakállba borult Kövér László adta a másikat), nehéz artikulált fegyelmezettséggel kommentálni ezt az arcot pirító állítást.

Tegnap írtam egy cikket arról, hogy szerintem majdnem mellékes, hogy miről fog óbégatni Felcsút büszkesége, olyan mértékben irreleváns és hamis minden elhörgött szava ahhoz a gyáva meneküléshez képest, amit két héten át bemutatott, olyan súlyos kérdések lógnak megválaszolatlanul a levegőben, és annyira önmagán túlmutató, majdnem mindent megmagyarázó, hogy a Rogántól független sajtót (a nemzetközit is) kizárták erről a belterjes rendezvényről – ráadásul helyhiányra hivatkozva és úgy, mintha a rendeletekkel uralkodó miniszterelnök pártjának belügye lenne, hogy miképpen számol el az elmúlt évvel -, hogy ezt sokkal érdekesebb körülménynek találom annál, ami a sebesre harapdált száját elhagyta. Nem azért, mert nem ez megy hosszú évek óta, hogy a fékevesztett hatalmi téboly fekete fóliák, kordonok, tapsolókat és menetelőket szállító buszok (jelentése: a pórnéptől, a független nyilvánosságtól elszigetelő rácsok) mögé bújva rázza az öklét és habzanak a száján az ellenségek, akik ellen harcolni kell, és soha nem jön el a pillanat, amikor legyőzzük őket.

Ráadásul tudom, hogy nem hozzám beszél, tudom, hogy el sem jut odáig, hogy egy félmondat erejéig legalább érdeklődét tanúsítson, az ingerküszöbéhez közel engedje, hogy hány tízezer ember volt ott péntek este a Hősök terén (alighanem jóval több mint 50 ezer), és emelt szót az ellen, amit K. Endre pedofil bűntárs kegyelmi ügye, sőtpláne erkölcsi fényesre nyalása felszínre hozott. Mindenesetre a péntek és a szombat közötti kontraszt üvöltően beszédes. Aközött a rengeteg, félni, meghunyászkodni, beleszarni, félrenézni nem hajlandó, a szabadságához, a saját és mások emberi méltóságához ragaszkodó ember között, aki rámutatott arra, hogy a dakota lábszag elmúlt 14 éve, a nagyipari korrupció és a hatalommánia hogyan gyűrte maga alá és tette penetránssá, elfogadhatatlanná a magyar gyermekvédelmi rendszert, és aközött a gyáva fideszes holdudvar között, amely olyan kordonokkal védte magát a köldöknéző szeánszáról kitiltott független nyilvánosságtól, amitől Ferenc pápa is megnyalta volna az összes ujját. Tökéletesen rímel ez arra, hogy az európai fedett pályás stanglisütés koronázatlan királynője a maga idején elfelejtette tájékoztatni Ferencet, hogy mimagyarok, nemzetiek és keresztények, család- és gyermekvédők, a szélsőjobboldali embertelenség és  világítótornyai a pápalátogatás piros betűs ünnepnapját is arra használjuk, hogy Molotov-koktélokkal hazát védő terroristáknak és feketeöves pedofil bűnözőket segítő, a rájuk bízott gyerekek helyett a főnöküket támogató és védelmező Endre bácsiknak egyenesbe hozzuk az életét.

Úgyhogy döglött lóra nem verünk patkót; olyanok vagyunk, mint a jó presszó: nagy nyomás kell ahhoz, hogy a legjobbat préseljük ki magunkból; ismerd ki a fát, mielőtt nekitámaszkodsz; nem babra megy a játék; abcúg, Brüsszel; MAGA ott, MEGA itt, Mága művész úr meg közöttünk. Ilyen és ehhez hasonló zavarba ejtően fáradt álpoénok és hajuknál fogva rángatott jópofaságok jutottak osztályrészül minekünk, és bár az úri közönség természetesen rendkívüli módon szórakozott ezeken a megmondásokon, engem valahogy nem sikerült megnevettetnie a nagy nevettetőnek, minden cinikus demagógok legkorruptabb miniszterelnökének. Akinek a tegnapi hörgését is valamiért évértékelőnek nevezzük, miközben tudjuk, hogy nem az. Az nem évértékelő, hogy a valódi problémákról egy büdös szót nem ejtünk, önkritikát még véletlenül sem gyakorlunk, és még egy félmondat erejéig sem vagyunk hajlandóak szembenézni azzal, hogy abban az évben, amit nagy mellénnyel értékelünk, Magyarország Európa kiemelkedően rosszul teljesítő, betonbiztosan második legszegényebb országa volt, messze a legmagasabb inflációval és keserves GDP-csökkenéssel, gazdasági recesszióval.

Ám mindez eltörpül amellett, hogy az erkölcsi rend helyreállítását egy olyan ember ígéri, aki személyesen ültette az államelnöki székbe a K. Endre pedofilbűnsegédet egy szemforgató, hamis, politikusból lett pap nyomásgyakorlására kegyelemben részesítő Novák Katalint, de sem Novák, sem Balog nevét nem hajlandó kiejteni (Balog Zoltán református püspök ügyködése, felelőssége elő sem került a botrányt magától eltoló miniszterelnök 50 perces sikerjelentésében), és aki szerint azért kezdődött kurva szarul a ’24-es év, mert köztársasági elnök asszonyunk benyújtotta lemondását az Országgyűlésnek. Nem az a rémálom, nem az a mindannyiunkat megviselő borzalom, hogy az Orbán-párt káderei pedofilok bűnsegédjeit futni hagyják, miközben a gyermekek védelmét elintézettnek tekintik a melegek, a baloldal, a politikai ellenség összepedofilozásával, könyvek lefóliázásával és a szexuális kisebbségek elleni ordenáré hergeléssel, hanem hogy sajnos mindez kiderült, és pártállástól, politikai szakadékokon átívelően mélységes felháborodást váltott ki a társadalomban. Hogy miközben a harcos propaganda mögé bújnak, ők valójában ilyenek, és nemcsak hogy ilyenek, de azt a nyomorúságos műsort tolják most már 16 napja bele a pofánkba, hogy fogalmuk sincs, ÉS NEM IS ÉRDEKLI ŐKET, hogy ki terjesztette fel elnöki kegyelemre Endre bácsit, hogy kinek volt annyira fontos ez az alak, hogy még a pápalátogatást is összemocskolták vele, amikor futni hagyták, hogy az igazságügyi miniszteren kívül ki mindenkit tudott/miért nem tudott erről a tavaly áprilisra visszanyúló gyalázatról, és ha a nagy ember által büdös zokniként lerúgott két asszony kisujjában több méltóság van, mint a baloldali pártok vezetőiben együttvéve (akiknek nem mellesleg mi a franc közük van ahhoz, hogy az állampárt leért a pedofilsimogató erkölcstelenség gödrének aljára?), akkor miért tel el majdnem kilenc hónap és még nyolc nap, ameddig lemondatták őket?

Azt nem kérdezem, hogy az erkölcsi rend helyreállítását kisajátító utcai ninja warrior harcos a felelősség másokra kenésének kétoldali vergődése közepette elrendelt-e bármilyen vizsgálatot azért, mert 2011-ben az illetékesek elszabotálták a bicskei gyermekotthonban történt bántalmazásokat, hogy azok még évekig vidáman folytatódhassanak, hanem. Hanem hogy tényleg ráfért a pofájára azt mondani, hogy

  • a politikai hiba akkor is bosszantó, ha van rá magyarázat, hát még ha nincs, és hogy
  • a kegyelmi botrány arra emlékeztethet mindenkit, hogy milyen kockázatokkal kell szembenézni ma: a nemzetállamok függetlensége, szuverenitása áll a világ nagyhatalmú pénz- és erőközpontjainak célkeresztjében.

Nos, ez az alak fogja helyreállítani az erkölcsi rendet. Miközben tudjuk, hogy ha február 2-án nem lepleződik le, hogy a pártja pedofilok bűnsegédjeit simogatja kiszolgáltatott gyerekek rovására, akkor ma Novák és Varga a helyén lenne. Ez az alak fogja visszaállítani az erkölcsi rendet, aki politikai hibának hazudja az erkölcsileg menthetetlent, és gyermekek életvitelszerű molesztálásáról a nemzetállami függetlenség és a világ nagyhatalmú pénz- és erőközpontjai jutnak eszébe. Ezek után azt hiszem, minden másról beszélni, elemezni, szétszedni abszolút felesleges. A lényeg ez: egy pedofilügyben elítélt embert a Fidesz államelnöke engedett szabadon, a Fidesz pártelnöke és miniszterelnöke két hét sunnyogás után pedig azt állítja, hogy nem ismeri a magyarázatát ennek a rettenetnek, ellenben már bejelentkezett erkölcsi rendhelyreállítónak. A fél országot már a kordonok és fóliák mögött bujkáló holdudvara nevére íratta, ezt már végképp nem kellene hagyni a sötétség fejedelmének.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.