Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mikor, ha nem most?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bocsi, bocsika, bocsánat, gyerekek! Izé. Nem gyerekek, hanem testvérek, hívek és hívők! Hibáztam, de az egyházam fiainak 86%-a nem akarja, hogy elhúzzam a belem, magamtól pedig nem vagyok képes felfogni, hogy mennyire vállalhatatlan módon viselkedtem, hogy szügyig benne vagyok egy világra szóló botrányban. Bocs, de ha Kati elvitte a balhét, nekem miért kéne? Gondolkodom, imádkozom, lemegyek alfába, de nem mondok le, mert nem a média, nem az ellenzék és nem is a kormány fog dönteni rólam, hanem Isten és az egyháztestvérek. Bassza meg! Hát megint ugyanott tartunk. Ez a Fidesz morális szintje, de sajnos nemcsak az övék, hanem azoké az egyházi mamelukoké is, akik ezt bólogatva támogatják, akikre Balog hivatkozik, akik mögé bebújt. Ezekre, akiknek az adófizetők pénzéből odalocsoltak egy valag pénzt, ők Isten és Orbán nevében bármit megtesznek. Ha pedig kiderül, akkor meg mindenki hibás, csak ők nem. Szégyelld magad, Balog! Nektek nem volt probléma belekeverni ebbe az egész gyalázatos ügybe a Vatikánt, magát a pápát, hiszen az ő Magyarországra látogatásával magyaráztátok a kegyelmi döntést. Az összeset, amitől az ember gyomra kifordul. Nem tudom, mit szólna ehhez Ferenc pápa. Vagy a Real Madrid, amelynek valamelyik szatellit egyesülete kapcsolatban állt ezekkel, Real Tanoda néven szédítették a bicskei gyerekotthon lakóit. Szégyelld magad, Balog! Te ájtatos senki, te! Legalábbis érdekesnek találom Káncz Csaba pár nappal ezelőtti posztját Baloggal kapcsolatban, aki szerint a fideszes püspök már az átkos rendszerben is keverte a kártyát:

Nem állítok semmit, de érdekes. Hogy ez a csávó játssza itt a mártírt, ez a gyáva, gusztustalan reformátusok szégyene. Ez, aki a minisztersége alatt is felfoghatatlanul több kárt okozott, mint amennyi hasznot hozott. Ez a hűséges Orbán-kápó, aki nem érti, hogy ezer szálon bukott bele ebbe az ügybe, és nem hajlandó szembenézni azzal, hogy erkölcsileg megsemmisült. Mert innentől már olyan lesz, mint a sütőben felejtett sajt, ami idővel megpenészedik, megbüdösödik, és előbb-utóbb a szemetesben végzi. 

Egyébként meg ha már ilyen szépen belerángatta a morális dögvész mocsarába a mentoráltját, ex-Sándorpalotáné igazán kinyithatná a kis csókos csücsöri száját, és ha már pechére kiborult a szaros bili, elmondhatná, mi is történt itt valójában. Ja, hogy akkor ugrana az apanázs, a koszt meg a kvártély? Szerintem meg most kellene tököt növeszteni, és megmutatni, milyen az az erkölcsi fölény. Nemcsak Nováknak, hanem Vargának is, hogy ne csak az exférje borogassa a kukákat. Milyen szép lenne, ha megfognák egymás kezét, és elkezdenének dalolni, hogy ki és miért utasította őket erre a gyalázatra, és ha voltak ellenérzéseik (remélem, voltak), miért nem szereztek érvényt azoknak? Öntsünk tiszta vizet ebbe a kurva pohárba! Ha már Balog azt legalább elismerte, hogy tévedett, amikor támogatta a pedofilsegítő K. Endre kegyelmi kérvényét, igaz, hogy szerinte ezért ő nem tartozik felelősséggel, csak a döntést formálisan meghozó köztársasági elnök. Ismét egy bátor férfit láthatunk, aki a szoknya mögé bújik. A dolgot súlyosbítja, hogy Orbán Viktor állítólag arra kérte a reformátusokat, hogy mondassák le Balogot, de ők nem tették. Hát mi folyik itt, Júdás? Mégsem vagy mindenható? Nemet mond neked a klérus? Beintenek a haverjaid-szolgáid, és inkább védik a seggüket? Apropó! Keresztény, konzervatív Isten, család, haza, hívők! Hol van ilyenkor a többi egyház? Mi ez nagy kuss? Senki nem érzi úgy, hogy meg kell szólalnia, fel kell háborodnia azon, hogy a reformátusok püspöke ilyen módon kelti az egyházak jó hírét? Az oké, hogy Júdás 6 napja hallgat, mint szar a gazban, ez az ügy földrengésszerűen baszott oda az állampártnak, szétcsúszott a föld alattuk, ilyenkor a bátor utcai harcos, a libernyákcipelő nindzsanövendék lapulni szokott, tolja magától minél távolabb a felelősséget, nem osztja az észt, ahogy máskor szokta. Kuss van a Karmelitában, kuss van a Kossuth rádióban, kuss van mindenhol. 

Közben Magyar Péter sorra száll bele a NER lovagjaiba, Rogánon át Tiborczig, a dinasztia veje helyett, gondolom a Rogán-központ mondta tollba ezt a frappánsat is, miszerint „vannak olyan emberek, akik a gazdasági életből kikerülve politikai hatalmat akarnak szerezni”. Ez lenne Magyar Péter. „És vannak azok, akik a gazdasági életben igyekeznek értéket teremteni az építészeti örökségünk megmentésével és munkahelyek teremtésével”. Ez lenne ő. Szépen vagyunk, amikor a korabeli sajtóhírek szerint fatolvajként futó senkiből lett közpénzmilliárdos veje az apósának megmondja a tutit. Após hűséges vejecskéje. Az a cukipofa, aki boldogan ment le NER-strómanba Ráhel oldalán, ha már ügyesen benősült az Orbán-klánba. Mindent felvásároltak a mi pénzünkön, ami nem volt lehegesztve, azt is, ami igen, és tizennégy éve kitartóan teszik magukévá a köz vagyonát. Egy másik dimenzióban igen hasonlatos ez az attitűd ahhoz, amikor valaki kiszolgáltatott gyerekeket molesztál, abuzál, majd nem vállalja a felelősséget. Ebben az esetben egy kiszolgáltatott országot, annak népét rabolják, fosztják ki a törvényesített korrupció révén, miközben lelkileg, erkölcsileg is tönkreteszik. Ennyi év után is azt kell mondanom, hogy ezek kurvára el vannak tévedve. Ott tartunk, hogy legyünk hálásak az Orbán családnak, mert a lopott közpénz egy részéből ők munkahelyeket teremtenek? Mi van? Mi legyünk hálásak nekik, hogy valami alamizsnát visszalöknek? Remélem, Magyar Péter nem áll meg, és remélem, lesznek még mások is, akik végre előveszik az elveszett lelkiismeretüket, és kilépnek ebből a mocskos mélyállamból, amit eddig befogott orral szolgáltak. Itt a lehetőség emberek! Várjuk a bizonyítékokat. Mikor, ha nem most? Itt a remek alkalom, az elnyomókat rivaldafénybe állítani képes, a hömpölygő fekáliát megállítani képes lehetőség. Hulljanak le azok a fejek, lepleződjenek le azok, akik most is fosztogatják ezt az országot!

Mert igen, ez az a reakció, ami a legjobban tükrözi Júdásék hozzáállását, nemcsak Magyar Péterrel kapcsolatban, hanem velünk, átvert, hülyének nézett magyarokkal kapcsolatban is: „Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”. Két napja válaszolta ezt a Telexnek Havasi nevezetű sajtófőnök, amikor arról kérdezték, mit gondol a gazdája Magyar Péter  köztársasági elnök lemondása utáni nyilatkozatairól. És nem volt jobb válaszuk, mint ez elhasznált, bűzölgő sablon, amit a Rogán-központ már elsütött Simicskára is, a Karmelita kordonbontóira is. És nem érezték kínosnak, vállalhatatlannak leírni ezt az ócskaságot, miközben Magyarországon tényleg él egy rakás reménytelen helyzetben lévő ember, akiknek a kétségbeesett próbálkozásaival tényleg nem foglalkoznak a kormány. Hát sikerült megint kiakasztani a picsába a cinizmusmérőt, szó se róla. Pedig én úgy gondolom, hogy hosszú idő után aki itt valóban reménytelen helyzetben van, az nem más, mint Orbán Viktor.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.