Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Szkíta pancserpuccs

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 112,229 forint, még hiányzik 2,887,771 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amióta csak nemzeti & keresztény kormánya van Magyarországnak, furtonfurt megtámadják. Hol kívülről is, hol belülről, hol is-is. Revolvereznek Brüsszelből, dörögnek a félautomata gépfegyverek a déli kerítésnél, a lesipuskás dollárellenzék sem tétlenkedik, jódolgában. Az egész libbant világ csak áskálódik, hírt hamisít, hazudozik, lehurrog, elhallgattat – amikre mi soha nem vetemednénk. Állandó köz- és önveszélyben élünk, nem véletlenül lett kihirdetve a háborús veszélyhelyzet (vagy mi a szösz). Példás az a türelem, amelyet a – minket minden körülmények között, (saját magán kívül) mindentől megvédő – nindzsakormány tanúsít e vonatkozásban. Vérbeli keleti hozzáállás ez, magabiztosan harcos logika. Jó, kicsit sokba vannak a több tiszteletet követelő és egyéb nívós szövegű óriásplakát-kampányok, az igazmondó saját közmédia fenntartása sem olcsó, de amúgy haja szála se nagyon szokott görbülni az ellenségeskedőknek. 

Nincs az a kereszttűz, amelyben meg ne oltalmazna bennünket a mi nett kabinetünk, de a napokban aztán tényleg megmentődtünk, nem mese habbal! Fegyveres hatalomátvételre készült ugyanis egy mindenre képes, népes csoport – ám ráfaragtak! A hatóságok 11 fő ellen indítottak eljárást, közülük nyolcat gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. Végül egy 53 éves, egy 68 éves és egy 88 éves férfit őrizetbe is vettek. Hiába, ha veszélyben a demokrácia, nem lehet cicózni! A legveszélyesebb terrorista nyilván a szervezkedés szellemi atyja, a magát Kormányzónak kikiáltó 88 éves öregúr volt. A közegek a hajnali rajtaütésen remélhetőleg nem csak a gyanúsítottakat és a felhalmozott „fegyverarzenált”, hanem a járókereteket, az egyéb gyógyászati segédeszközöket és a naponta szedendő gyógyszereket is gondosan begyűjtötték.

Megemlítendő: a csúnya bácsik elleni akcióban 10 helyszínen 150 rendőr vett részt. Részemről nagyra értékelem, hogy orvost is vittek magukkal, minden esetre. A nyilvánosságra került fotók azt valószínűsítik, hogy a TEK nem vett részt a műveletekben. Talán ennek köszönhető, hogy sem a települések, sem a házszámok nem kerültek eltévesztésre. Mi több, ennen lábába sem lőtt véletlenül senki emberfia a műveletek közben.

A magukat Szkíta Nemzetőröknek nevező, a magyar állam létezését is kétségbe vonó vénemberek nem kevesebbet akartak, mint eltörölni a jelenlegi kormányt, a helyét sóval behinteni, s ilyetén meg akarták alakítani – aligha közkívánatra – a Szkíta Magyarországot. Ilyen államformát márpedig nem ismer a politológia!

Akutabb, a társadalomra veszélyesebb helyzetet elképzelni is alig tudok, mint amikor néhány magáról megfeledkezett nyugger önként és dalolva megosztja a neten a fantazmagóriáit. Az elszánt összeesküvők ugyanis – titok alatti szervezkedés helyett – nyilvánosan verték a tam-tamot. Nem csoda hát, hogy a rájuk mozdult a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Szolgálat Nyomozó Főosztály Erőszakos Bűncselekmények Elleni Osztálya. A hatóság birtokába került – tavaly őszi – videó szerint a vérszomjas papuccsisták megindították a nemzeti szabad katonai csapatok felfegyverzését, megalakították a „Szkíta Nemzetőrséget”. A hatalomra erőszakosan törők bejelentették azt is, hogy mind a volt, mind a jelenlegi kormánytagokat le fogják tartóztatni. valamint rövidesen megtörténik az esetleg ellenálló rendvédelmi szervek erőszakos lefegyverzése és a katonaság átállítása is. Nagyszabású tervüket „jogosan felállított” külföldi fegyveres csoportok bevonásával, kívánták végrehajtani.

Maga az eljárás az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt folyik, dacára hogy a lefoglalt pár lő-, lég- és riasztófegyvernek tűnő alkalmatossággal, a szintén bemutatott 6 tölténnyel legföljebb egy mezei csőszkunyhót tudott volna megrohamozni a lefülelt sereg. Van olyan utcai harcosunk aki a szavak szintjén évek óta harcol szinte mindenki ellen (csak a saját démonjait nem féli). Ha ő megteheti, más miért nem hadakozhat kedvére, verbálisan? A terroristát nem a kora vagy a mentális állapota teszi, de az megalapozottnak tűnik, hogy a legidősebb gyanúsított esetében az eljárt bíró az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben történő elhelyezéssel rendelte el a letartóztatást. Karhatalmi erőfitogtatás és a delikvensek lecsüccsentése helyett akár ez is lehetett volna az eredendő rendészeti cél. Már amennyiben nem pusztán arról van sző, hogy betojtak a politikacsinálók, vagy netán példát akarnak statuálni.

Nekem a saját farkába harapó kígyó képe ugrott be az események hallatán. Megtörténhet az ilyesmi, ha az állam elindít bizonyos folyamatokat, de a következményekkel nem számol, és a fejlemények kiszabadulnak a kontrollja alól. Nem oly régen  az ország siralmas gazdasági helyzetét negligálva – a Nemzeti Kulturális Alap Összművészeti Kollégiuma 1,2 millió forintos támogatást juttatott egy „Szkíta Konferencia, Szkíta Találkozó és Világnyílzápor” elnevezésű rendezvénysorozatra. Akkor hát miért csodálkozunk, ha egyéb rémségek is történnek?

A felhorgadt szkíta öntudat előzménye, hogy az Országgyűlés – akadémiai állásfoglalás nyomán – elutasította honos nemzetiségként való elismerésüket. Holott a népszámláláson 2 439-en vallották azt, hogy odahaza szkítául kommunikálnak. Ez azért különös, mert a tudomány mai állása szerint alig pár tucat szkítának tulajdonított kifejezés ismert. Lehetséges hogy valamiféle mutogatós jelbeszédet használnak ezek a – világnyílzáporban edződött – családok?

Nem hiszek semmiféle összeesküvés-elméletben, mítoszban, legendában –így a turáni átokban sem. De az tény, hogy honfitársi körökben az ország jövőképét illetően is széthúzás, nézetkülönbségek, viszályok vannak, amelyekkel alkalmasint kezdenünk kellene valamit. Addig is, Nimród népe, lehetőleg ne téveszd össze a szkítákat a szittyákkal vagy a szkinhedekkel!

Pandula Dezső

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.