Május 7,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


A felkavart nemzeti mocsár bűze

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 388,704 forint, még hiányzik 2,611,296 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor beszélgessünk egy kicsit a másik udvari amazonról. Zokon venném, ha Varga Judit ebből a történetből is olyan ügyesen kitáncikálna – biztosan az is megy neki, nem csak a hegedülés és a zongorálás -, mint a korrupciós botrányból. Amibe mellesleg – vagy rohadtul, kurvára nem mellesleg – máshol simán belebukott volna még egy mezei képviselő is, nemhogy egy miniszter. Most itt a következő olyan történet, amiért kultúrországban fejek hullanak a porba. Bár Novák Katalin van a célkeresztben – nagyon helyesen egyébként -, arról azért ne feledkezzünk már el, hogy Varga Judit hagyta jóvá az elnöki kegyelmet. Amit simán megtagadhatott volna, de nem tette. És most lapít, mint szar a fűben. Fogadja a mindenféle követeket, helyezkedik, könyökölget, dobálja a haját, és természetesen esze ágában sincs vállalni a felelősséget. Most sem, ezért sem.

Készül Brüsszelbe a szentem. Csak ugye nekem eszembe jutott az ő dicső elődje. Trócsányi László, akit Orbán gazda azért küldött a belga fővárosba, hogy ügyesen rágja be magát valami jó kis pozícióba, ahonnan hatékonyan tudja majd szolgálni a Pártot. Aztán Trócsányit úgy dobálták körbe, mint a forró, ám máris büdösödésnek indult krumplit, sehol nem tartottak igényt rá az előélete miatt. Végül kapott valami nagyon fontos kamufeladatot, ahol nagyobb kárt nem tud okozni, aztán azóta is pislog, mint hal a szatyorban. Sőt, mostanra kiderült, nem is indul a következő választáson. Természetesen saját maga döntött így, véletlenül sem Orbán hívta vissza, hogy helyet csináljon a reményteljes jelölteknek. Például Varga Juditnak jó kis menekülő útvonal lenne az a büdös, korrupt, liberális Brüsszel. Ez már eddig is necces vállalkozás volt szerintem, de megfejelve a pedofilmentő gazember kegyelmével, még ködösebb lett a jövendő.

A csúti most vakargathatja azt a szép nagy fejét. Mert ugye azt sem lehet, hogy netán valaki valami olyat böffent el a Völner-ügyben, amiből már nincs kiút, és berántja Judit asszonyt a perbe. Nem tartok attól, hogy Orbán az emberét félti, az fel sem merült bennem. De az most nagyon nem hiányzik neki, hogy tovább bomoljanak a sorok, mert a jó fene tudja, meddig lehet elkenni a szart, mikor bukkan elő néhány száz millió olyan nevek mellett, amik nagyon nem kéne, hogy belekeveredjenek az ügybe. Úgyhogy még akkor is érdemes delegálni őnagyságát, ha a portás-sörhablehúzó bizottságban lesz teremőr. Ámde ha ebbe a pedofil-botrányba is belekeveredik, az már eléggé súlyos ahhoz, hogy meggondolandó legyen, nem akar-e mégis inkább itthon zoknit stoppolni az amazon, megroggyant egészségére (vagy bármi egyébre) hivatkozva. Bár mondjuk Orbán helyében én nem szívesen ücsörögnék kibiztosított kézigránátokon, de egy rendes nindzsa él-hal a veszélyért. Ha mégis megy, akkor az olyan Orbánnak, mintha Mészáros Lőrincet küldené. Haszna is nagyjából annyi lesz.

És akkor csacsogjunk egy keveset az elmúlt napok, hetek, hónapok fejleményeiről. Egyrészről itt van ugye ez a patrióta, plebejus, konzervatív, nemzeti és fasz tudja milyen kormány, amelyiknek mindjárt az ellenzék ekézésén túl két fő mondanivalója van évek óta. Egyrészt, hogy a migránsoktól megvédi az országot, másrészt pedig a gyerekeket, azokat nem hagyja, megóvja, már magzat, sőt, szedercsíra korukban, ha addig élünk is! Ehhez képest ezrével engedik ki a börtönből az embercsempészeket, a másik kapun meg tízezrével hozzák be harmadik országokból az idegen kultúrákból származó, távolról sem keresztény, magyarul véletlenül sem beszélő vendégmunkásokat. Sőt, már nekik építünk gyárakat itthon. Ezt koronázta meg Sándorpalotáné a kegyelmével, amiről szerintem rémálmukban nem gondolták ezek a nagyaszűek, hogy ebben az életben kiderül. De kiderült, sőt, azóta már más is. Én már – esküszöm – azt várom, hogy megtudjuk, maga a pedofil szarzsák börtönben van-e még egyáltalán.

Szóval most lehet ám erősen törni Rogán fejét (javasolnám a kőtörő kalapácsot), hogy miként lehetne kislisszolni a kínosodó szituációból. Mert ugye ha a nép nem nyugszik le hamarost, lehet nagyobb baj is annál, mint hogy Novák szeme karikás lesz, annyira igen a lelkére vette az őt ért méltatlan támadásokat. Emlékeim szerint Schmitt Palibá is így volt ezzel az elején, aztán mondták neki, hogy az ország békéjének megőrzése érdekében le akar ő mondani, de üstöllést. Csak itt most az idő is kulcsfontosságú, mert közelednek a választások. Most lemondatni Novákot eléggé öntökönrúgás. Viszont nem lemondatni, és ezzel kockáztatni, hogy komolyabb szavazatvesztést is elszenvedhetnek, legalább akkora kockázat. A propagandagépezet pedig ezekben a drámai pillanatokban szart maga alá. Azon túl, hogy úgy tesznek, mintha a világon semmi nem történt volna, nem sok használható ötlettel állnak elő. Próbálkoztak ugyan már azzal, hogy a baloldal összességében pedofil, de ezt még a hülyébb választók sem veszik be ebben a helyzetben.

Az ügy túlságosan egyszerű, ezért jól átlátható, érthető ahhoz, hogy ki lehessen jogászkodni belőle valami egérutat. A kegyelmes pasas nyilván valakinek a valakije, valamiért fontos volt kihozni. A főnök kiadta a parancsot, mi baj lehet belőle? Novák ettől egyből kegyelmes hangulatba zuhant, és alája írt. Bár a valamilyen Fruzsina szerint mindig gondosan mérlegel ő, de ha előtte egy kérvény, benne a bűncselekmény, akkor már teljesen mindegy bármi más, ha az embernek nehéz gyerekkora volt, ha Édeserdély, ha akármi, még gondolkodni sincs min, kuka. Egyetlen oka lehet, ha aláírta, mégpedig az, hogy parancsot kapott rá. Tehát aláírt, mi baj lehet belőle? Varga nyilván megkapta ugyanazt az utasítást, aláírta, mi baj lehet belőle? Aztán jött a kurva banánhéj, és most senki nem akarja tudni, hogy került ki a börtönből az az ember, aki ha még pár évig kihúzza lebukás nélkül, tán szobrot is kap. Vagy Kossuth-díjat. Mert most sem az ám a baj, hogy még csak meg sem bűnhődik egy társadalomra veszélyes gazember, hanem az, hogy kiderült az állampárt mocskos húzása, amit ők titokban akartak tartani.

Az a nagyon nagy baj, hogy képtelenek most elterelni a figyelmet az ügyről. Ehhez kevés a nem-tudom-kicsoda sisakját szorongató Karácsony Gergelyt ekézni, mert senkit nem az érdekel. Ez most egy olyan súlyos beleszarás a társadalom igazságérzetébe, amikor még az sem számít, hogy ki fideszes, ki dékás és kinek az anyja picsája volt kommunista kulák malomtulajdonos szeretője ürgebőrbe varrt búvárruhában. Hogy is volt nemrégen? Indult a kipcsak utcai nindzsa Brüsszelbe lecsapolni a mocsarat. No, pajtás, most itt van dolog. Saját, nemzeti mocsár, lehet csapolni. Bár úgy kétségtelenül eléggé nehéz, ha az ember homlokig merült benne, de fő az eltökéltség, meg a szuverenitás, a füstölt sonka, székelykapu és a hasonlóan fontos dolgok. Fog az menni. Hajrá!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.