Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lehetőleg vissza se nézzetek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy áll a dolog, hogy azért nem írtam véleményt a Novák Katalin személyén és funkcióján jóval túlmutató, a nyilvánosságot lassan egy hete borzoló ügyről, mert egyfelől a kedves kollegák tulajdonképpen kivették a billentyűzetemből a betűket, vagy ha úgy tetszik, a szavakat a számból. Másrészt nem akartam úgy járni, mint nemrég a lelőttnek hitt szarvasok esetével, amikor is azt történt, hogy mire adásba került volna az anyagom, lényegében okafogyottá vált, ezért a virtuális kukában landolt. Mint ismert, az első híradások arról szóltak, hogy orvvadászok hangtompítóval ellátott puskával lőtték le Ödönt, a társát, Sanyit meg elhurcolták, ám mint később kiderült, ez a teória nagyon nem állta meg a helyét. A rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy az egyik szarvas megvadulhatott, megsebesítette a másikat, majd az erdőbe menekült. Azért írtam le ezt bevezetésként, mert nem szerettem volna úgy járni a bicskei pedofilsegédnek megkegyelmező Novákkal kapcsolatban, mint a szarvasokkal jártam.

Nos, bár lehetetlen nem ezzel a témával foglalkozni, és bár sokan sok helyen írtak erről, néhány szó erejéig maradjunk a Sándor-palotánál. Az eddig sem volt kérdés az ügy természeténél fogva sem, de a kis számú és penetráns állampárti megnyilatkozásból még nyilvánvalóbban látszik, hogy nem lesz happy end. Sőt. Durvul az ügy, egyre szövevényesebb és vállalhatatlanabb azokra nézve, akik ebben vastagon benne vannak. Márpedig ebben benne vannak mind. Az első sorokban a mi Pegazuson hátrafelé hegedülő, csok-os pénzből építkező, korrumpálható, félre- és megvezethető, a közvetlen alárendeltjei közfeladatukat érintő viselt dolgairól és ügyködéséről semmit nem tudó jóminiszterasszonyság és annak nőnemű párttársa, Novák Katalin. Akiknek az undorító alakítása teljes joggal uralja a kritikus nyilvánosságot jó pár napja. Miután véletlenül és megkésve ugyan, de kiderült (mint az a legundorítóbb disznóságok esetében lenni szokott), hogy a dekázó volt igazságügyminiszter asszonyság ellenjegyzésével Sándorpalotáné kegyelmet adott ennek a bizonyos, a sajtónak nyilatkozni nem hajlandó K. Endrének, akit jogerősen ítéltek el pedofília pártolása miatt. A hivatalos pártkáder korában fideszes fülbevalókat villantó független, objektív, minden nemzetegyesített magyarok köztársasági elnöke – Isten őt úgy segélje – ezt a számunkra ismeretlen helyről érkezett szabadulási kérelmet számunkra szintén nem megismerhető indoklás kíséretében aláírta, és ezzel szabadlábra helyezte a pedofil bűnsegédet, aki így újra visszatérhetett polgári foglalkozásához, mint a magyar börtönökből kormányzati döntésre szabadon engedett több száz köztörvényes embercsempész. K. Endre a tavalyi pápalátogatás tiszteletére újra szabad ember, újra gyermekek közé mehetett. Ezt a gyalázatot akkor is ez a két magasra mászott fideszes nő hozta össze, ha a politikai felelősség nem Novákot, hanem a kormányát terheli. Annak ellenére is, hogy bizonyos Skrabski Fruzsina elnöki tanácsadó bepróbálkozott egy alufóliasisakos magyarázkodással, amely az ürgebőrbe varrt titkosszolgálatok kavarását sejtette a háttérben, egyébként is a főnöke „az egyik legtisztességesebb ember az országban, nagyon bátor és népszerű, a tisztességtelenek ezért meg szeretnének tőle szabadulni”. Vagyis nincs itt semmi látnivaló (milyen lemondás?), különben is a Fidesz heteroszexuális gyermekvédőnek álcázott frakcióvezetője megmondta, hogy a baloldali pártok nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvény (értsd: minden idők legundorítóbb melegellenessé torzított pedofiltörvényét), így kussoljanak, mindenki kussoljon, lehet oszlásnak indulni.

Azt mondjuk én pont annyira nem láttam jönni, mint Vidnyánszky Attila sajnálatos eltaknyolását a Nemzeti Színházban, hogy a túlmozgásos elnöki tanácsadót éppen Varga Judit exférje fogja önmérsékletre inteni. Hihetetlennek tűnik, de mégis el tudom képzelni, hogy már neki is sok volt ez a szánalmas, ordenáré maszatolás, ezért hozzászólt Skrabski védhetetlen baromságához. Szerinte ez az eset „végtelenül egyszerű, született egy rossz döntés, valószínűleg többen is hibáztak. Ilyenkor nem titkolózni kell és terelni, hanem magyarázatot adni, elnézést kérni és ha lehet, valahogy jóvá tenni”. Azt hiszem, ha eddig nem is, de ezen a ponton Varga Judit harcos amazon teljes erkölcsi megsemmisülése látszik körvonalazódni, de hozzá kell tennem: számomra már a Pegasus-ügy idején elásta magát, amikor titkosszolgálati módszerekkel (remélem, Skrabski úrhölgy is figyel) újságírókat, politikusokat, közszereplőket figyeltetett meg, hallgattatott le. Ma is köpni lenne kedvem, holott még a végrehajtói maffia és Völner Pál románcáról egy szót sem szóltam.

És akkor a vastagon belakkozott hajú szemmel láthatóan zavarban lévő, kínosan feszengő és a papírjából mellébeszélő Novák nem válaszolt az ATV riporterének a kegyelmi döntést firtató kérdésére. Mert csak. Ahogy sajnos megszokhattuk, ahogy ők szokták. Bármennyire is nehéz elképzelni róla, de az ügy súlya miatt megpróbálkozhatott volna valami hiteles, jóérzésű érveléssel, hogy megmagyarázza ezt az egyébként megmagyarázhatatlan húzást, de inkább a sminkje alól zavartan pislogva mellébeszélt, ahogy a gazdája szokta. Ami legalább olyan súlyos, mint hogy az elvtársnője, a döntés ellenjegyzője, aki nélkül nem lenne ügy, a gyermekvédő jelmezben tetszelgő állampárt EP-választási listavezetője, aki – ha minden így marad – hazánkat fogja képviselni az Európai Parlamentben.

Megrázó, hogy ezek a képmutató elvtelen senkik a női bájaik mögé bújva, a sokgyerekes anyaságukra hivatkozva követik el a legundorítóbb dolgokat a magyar társadalom ellen. Varga Juditnak nem az EP-ben, hanem Völner kollegája mellett, a vádlottak padján lenne a helye halmazati bűncselekmények miatt. Gondolok itt a hatalommal való visszaéléstől a korrupcióig nagyon sok mindenre. De még egyszer: már az is hazaárulásnak, de legalábbis a magyarok elárulásának minősül, ahogy egy kémszoftvert titokban ártatlan, becsületes polgárok ellen használt fel. Miközben Nováknak van pofája előadni, hogy ő három gyereket nevel és undorodik a pedofíliától. Meg arra hivatkozni, hogy van egy jogszabály-rendelkezés, amelynek tekintetében az elnöki kegyelmi döntések indokolása nem nyilvános, és „ennek megfelelően TERMÉSZETES az, hogy minden kegyelmi döntés felvet kérdéseket, és adott esetben ezek a kérdések megválaszolatlanok maradnak”.

Felvet kérdéseket? Valóban felvet kérdéseket, de leginkább azt a kérdést veti fel, hogy Novák Katalin mit keres még az elnöki székben. Rémlik, hogy korábban Pálffy Istvántól példás gyorsasággal megváltak annak idején, amikor azt találta mondani egy párttévés főműsoridős adásban, hogy „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké.” Nos, ha akkor példásan megváltak Pálffytól, aki mentegette a pedofilokat (pedig ő nem államelnökként, nem választott politikusként mondott vérlázító baromságot), akkor most miért nem ugyanezt a módszert alkalmazzák Sándorpalotánéval kapcsolatban? Milyen penetráns maszatolás már az, hogy tiszteletben tartják a köztársasági elnök döntéseit, aki olyan megértő volt egy hosszú éveken át gyermekek szexuális bántalmazását eltussoló alakkal kapcsolatban, hogy egyenesen megkegyelmezett neki? Ja, hogy orbitális arcvesztés lenne ez a birodalmi állampártnak, amelynek Schmitt doktor után immár második kádere kerül ilyen alávaló helyzetbe? Nem kérdés.

Novák is a (bio)golyóstoll szerep miatt kapta meg ezt a pozíciót, ahol pompában, mesebeli fényűzésben, a három hét alatt alezredessé avanzsált férje oldalán rázza a rongyot a fejünkre, mint Holle anyó. Kimondhatatlanul visszataszítóak ezek az erkölcsös család- és keresztény- őrző-védő nőstények. Csak ne róluk legyen szó, igaz? Mert akkor egyből kismillió helyen megdől a hitelesség, a patetikus szavak a visszájukra fordulnak. Csak addig lehet tolni a képmutatást, ameddig le nem hull a lepel. Ezeknél így megy. Csak akkor lehet elválni, amikor Júdás Viktor jóváhagyja, addig viszont el kell játszani a családi idillt a megrothadt házasság hulláján. Addig kell nyekeregni és siránkozni, hogy érthetetlen, hogyan lehet Magyarországon röhejes tanári, ápolói fizetésből megélni, ameddig bele nem csüccsenünk a királyi trónusba.

Szerintem egy ilyen horderejű gyalázat után fogjátok meg egymás bársonyos kezecskéjét – szigorúan kollegiális jelleggel -, és sétáljatok el a büdös francba, a narancssárga szivárvány irányába, és lehetőleg vissza se nézzetek! Szégyelljétek magatokat, Novák Katalin és Varga Judit!

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.