Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennyire jól talán még soha nem álltak a csillagok az Orbán-rezsim fölött

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy már megdőlt és egy megdőlni készülő melegrekord között tiszteletteljes jó reggelt kívánok mindenkinek! Egyáltalán nem hiszem, hogy a legkisebb gondunk is nagyobb lenne annál, mint hogy február első hetében a pozitív nulla helyett a 15-20 fokhoz közelítenek a hőmérsékleti értékek ebben a rossz nyelvek szerint huzatos Kárpát-medencében. Ámde hála a jóistennek nem vagyok én Novák Katalin, hogy világ körüli turném különböző állomásain visszatérően azzal győzködjem magam és a válogatott közönségemet – amelynek természetesen mindig azt duruzsolom a fülébe, amit hallani akar -, hogy a demográfiai fellendülés márpedig fontosabb, mint a klímavédelem. Hogy a család nem oka, hanem megoldása az éghajlati válságnak, hogy a bolygóért való felelősségérzet előfeltétele, hogy érezzük az élet folytatásának felelősségét, és ne tántorítsuk el a fiatalokat a gyermekvállalástól. Hát hiszen nem bocsánatos bűn, ha a fiatalok a klímaváltozás miatt nem vállalnak gyereket. Azt Novák Katalin visszatérően elfelejti hozzátenni a diplomáciai túlmozgásai és kirakatszereplései során, hogy sok fiatal nem azért nem vállal gyereket, mert a méregzöld klímapropaganda átmosta az agyát, basszameg, hanem mert szorongást vált ki belőle az az önsorsrontó pusztítás, amivel az emberiség saját magát nyírja ki, midőn beleszarik a környezete védelmébe.

De ezt most engedjük el, mert reményeim szerint Novák Katalinnak, a nemzet egységét megtestesíteni hivatott, az általa vezetett hivatal tekintélyét (azt, ami volt neki) a turulszarba beletaposó biotöltőtollnak mostanában a szaporodás fellendítésével kapcsolatos aggodalmánál kizárólag nagyobb gondjai vannak. Legalábbis középiskolás fokon fejlett értelmi és érzelmi intelligenciájú ember biztosan nem nagyon tudna aludni mostanában. Akkor sem, ha csak negyedannyira súlyos és védhetetlen disznóság(ok)hoz adta volna az aláírását, mint a kegyelmes asszony.

Márpedig úgy tűnik, hogy van még ott bőven mocsok, ahova a derék, példás magaviseletű, nehéz sorsú édeserdélyi nemzettestvérük, K. Endre pedofilbűnsegéd futni hagyása is tartozik. Teljesen más dimenzióban annak a bíróságon dolgozó takarítónak a kegyelmi ügye is felvetett bennem néhány nyugtalanító kérdést, aki titokban rendszeresen felbontotta, majd visszazárta a bírósági leveleket, feltúrta a bírók asztalán a periratokat, le is fényképezte azokat, aki ezért jogerősen 1 év 10 hónap börtönt kapott, és akinek Novák tavaly februárban kegyelmezett meg. Konkrétan még azelőtt, hogy az első és másodfokú bíróság után a Kúria is ítéletet hozott volna az ügyben. Azt nem tudom, hogy már ez is Ferenc pápa magyarországi eljövetelének örömére történt, vagy sem, de ennek nincs jelentősége. Távol álljon tőlem, hogy egymáshoz akarjam hasonlítani a két ügyet, mindössze az jutott eszembe erről a közbizalmat nagy fokban gyengítő bűncselekmény ügyében kiosztott kegyelemről, hogy és vajon a néni kinek dolgozott? Már ha feltételezzük, hogy nem egy elvetélt jogtudóst tisztelhetünk a személyében, aki merő kíváncsiságból, a saját maga otthoni, négy fal közötti szórakoztatása céljából, szakirodalmi műveltsége szélesítése céljából dokumentálta mindazt, amihez semmi köze nem lehetett volna. Már csak azért sem, mert egy bizalmi állásról volt szó, esküt is kellett tennie.

Mint bölcs kollégáim felhívták rá a figyelmemet, ez azért lehet jogos kérdés, mert az elmúlt évtizedben számos példa volt arra, hogy az állampárt sakálmédiája bírósági iratok alapján indított brutális lejárató- és karaktergyilkos kampányokat a Fidesz politikai ellenfelei ellen, és bizony voltak olyanok, akiknek ketté is törték a pályáját, ha az életét talán nem is teljesen. Egy ikonikus példája volt ennek, amikor hat évvel ezelőtt, 2018 februárjában, egy javában zajló választási kampányban bírósági iratok alapján a Bors nevű bulvárszennylap megírta, és a Ripost nevű salakmocsárlap is megírta, hogy Juhász Péter, az akkor még létező Együtt elnöke bántalmazza gyermekei édesanyját, elkábította, begyógyszerezte, és többször rátámadt, volt, hogy bezárta a lakásba is. Aztán a hirado.hu nevű közpénzszolgálati pártlap nyilvánosságra hozott egy birtokába jutott jegyzőkönyvet is, ami egybevágott a Bors információival. Aztán a TV2 álhírműsora, a Tények megszerezte a bírósági peranyagot és a gyámügyi vizsgálat dokumentumait is, az Origo pedig hosszasan forgatta a szemét és  döbbenetes részleteket közölt az asszonyverő Juhász Péter példátlan ügyéről. Ezzel a 2018-as választási kampányban el is ásták Juhászt, aki hatalmas munkát végzett Rogán Bűnöző Antal V. kerületi viselt ügyeinek felgöngyölítésében. A pártja megszűnt, ő maga visszavonult a politikától. Sovány vigasz: négy évvel később, 2022 áprilisában Juhász pert nyert a Ripost ellen, az egyik mocskos, aljas lejáratókanális ellen, amelyik azt hazudta róla, következésképpen az egész fideszes médiabirodalom azt hazudta róla, hogy 2016-ben bántalmazta a feleségét. És akkor most: ha feltételezzük, hogy Magyarországon foltokban még működik független igazságszolgáltatás, és nem minden bírót az állampárt rángat pórázon, akkor az ilyen bírósági periratok, jegyzőkönyvek hogyan landolnak a PestiSrácokat a közmédiával összekötő tengelyen pártszolgálatot teljesítő szakmunkásoknál? Tehát a kérdés adja magát: kinek dolgozott a takarítónő? Még az is lehet, hogy ki fog derülni. Mert a mocsoknak van egy ilyen természete: előbb-utóbb kifolyik a küszöb alatt. Például meg lehet nézni, hogy mikor hol sertepertélt ez a kiváló bírósági takarító, hogy abban az időben milyen botrányok robbantak ki, össze kell kötni a szálakat, és akár meg is lehet az a személy, aki történetesen Novák Katalin aláírásával kimentette a börtönből. Nem állítom, hogy van ilyen összefüggés, de nem nagyon látszik az a morális megfontolás, ami ezt a kegyelmi döntést indokolná. Márpedig morális megfontolás nélkül ez az intézmény egy rakás szart nem ér.

Mindazonáltal Novák Katalint természetesen bűn és ostobaság lenne egyedüli felelősnek tekinteni és ráhúzni azt a vizes lepedőt, amiért valószínűleg egy egész apparátus keményen megdolgozott. Tulajdonképpen tizennégy éve dolgoznak rajta. Vasárnap, amikor itt először és azóta utoljára a billentyűzetemre vettem a pedofília simogatásával felérő minősíthetetlen és védhetetlen kegyelemi döntését, még nem szólalt meg sem ő (jobb is volt neki addig, pedig rohadtul nem jó ez már sehogy), sem például az állampárt véresszájú, gátlástalan frakcióvezetője. Azt hiszem, nálam már semmi nem tudja annyira kiverni a biztosítékot (talán még a hatalom szekerét toló Nagycsaládosok sem, vagy Mráz Ágoston Sámuel sem, és a köztársasági elnök döntésének tiszteletben tartásáról pofázó Orbán Balázs sem), mint a saját bevallása szerint nembuzeráns akváriumtulajdonos. Aki egy egészen gyalázatos, izzadságszagú böfögéssel védte a védhetetlent, vagyis azt, hogy Novák és Varga Judit menekülőutat biztosított egy kiszolgáltatott gyerekeket szexuálisan bántalmazó, tíz éven át molesztáló szörnyeteg bűnsegédjének. Akit ez rezsim ki is tüntetett korábban. Hogy az a baloldal kussoljon, amelyik nem szavazta meg a homofób irányba eltorzított gyermekvédelmi törvényt? Mert ha egytől egyig megszavazták volna, akkor mi lenne? Akkor miről hányta volna az epéjét a Fidesz egyik legvállalhatatlanabb hangembere? Novák ámokfutását hogyan magyarázná, ha a baloldal megszavazta volna azt a szégyenletes kamutörvényt? Akkor mi lenne az érv amellett, hogy a Fidesz államelnöke szerint kiskorúak életének tönkretételében aktívan segédkező gazembert megillet a kegyelem?

Azt kell mondanom, olvasva Kovács Zoltán nemzetközi kommunikátor primitív hörgését a szuverenitásvédelmi mizéria kapcsán elindított, az Európai Bizottság által érvekkel komolyan körbebástyázott kötelezettségszegési eljárással kapcsolatban – miszerint Soros, Brüsszel, dollárbaloldal -, hogy mintha elég rottyon lennének mentálisan, pszichésen, intellektuálisan a nertársak. Látva az egyéb frontokon is révbe érni készülő sikerszériájukat, a jó hír az, hogy ez csak rosszabb lesz. Volt már hasonló érzésünk, de ennyire jól talán még nem álltak a csillagok az Orbán-rezsim fölött. A forint megint térdre hullott, és kétlem, hogy ha Brüsszel irányába dobálják a sarat, az segíteni fog rajta. Miközben addig kommunikáltak, kommunikálgattak egyik választási győzelemtől a másikig, ameddig sikerült Magyarországot nemcsak az EU legkorruptabb, de egyben szükségszerűen legszegényebb országává is tenni, a svéd NATO-csatlakozás botrányos, átlátszó késleltetésével, Ukrajna támogatásának elszabotálási kísérletével a nyugati szövetségi rendszer páriájává tette magát a nagy stratéga. És még csak az sem látszik, hogy volt bármi értelme. De ami a legrosszabb hír számukra, hogy hiába ugatnak a baloldalról, a liberálisokról, a balliberális mainstream patás ördögeiről, a helyzet az, hogy a konzervatívoknak is felfordul a gyomra tőlük. Ugyan a felcsúti üstökös, az európai szélsőjobb önjelölt vezére hangosan bejelentkezett a Giorgia Meloni vezette konzervatív pártcsaládba (ECR), a helyében én még nem innék a medve bőrére. A cseh konzervatívok jól látják: amit Orbán képvisel, annak semmi köze az ő értékeikhez. Egy magát melldöngető konzervatívnak hazudó politikus sokgyermekes családapa és még több unokás nagyapa már rég megszólalt volna a kesztyűbábja által aláírt pedofilmentegető kegyelem ügyében. Orbán viszont nem konzervatív, soha nem is volt, viszont ahogy egy ősrégi dakota közmondás tartja: Karma Is A Bitch. Ez van, ha egy üzlet beindul. A lejtőn lefelé nincs megállás. Pezsgőt semmiképp nem érdemes még bontani, de hogy a sorsa mindenkit utolér, az egészen biztos. Ámen.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.