Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


A képmutatás királya

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

És igen, van lejjebb. Mindig van, akkor is, amikor már a magmát is elhagytuk. Orbán Viktor Brüsszelben bemerészkedett a tüntető gazdák közé, és beszédbe elegyedett velük. Az a bátor utcai hepciás, aki itthon kordonok, függönyök és TEK-esek mögött bujkál még a teljesen békés polgárok, mégpedig a saját országának a polgárai elől is, aki soha, még véletlenül sem állt szóba tüntető diákokkal, tanárokkal, egészségügyi dolgozókkal. Hiába, ez van, amikor egy despota ott szarja le a saját országa népének kínját és baját, ahol van, amikor rohadtul nem érdekli azoknak az embereknek a panasza, akiknek a pénzéből tolja alá a luxust az udvartartása, ha pont az a nép nem érdekli, akiknek a saját lábán áll az egész pereputtya. Akikért tehetne, és kellene is tennie valamit, mindent, ami csak erejéből és tudásából telik, azok nem érdeklik. A belga gazdák bezzeg érdeklik. Hogy értsék a szektatagok; a vezérük, a bálványuk szarik rájuk, már kipréselte belőlük, amit lehetett, most ő nagyobb célok felé tör. Az Európai Unió ura akarna lenni.

Nem tudom, mekkora cirkusz lett volna itt, ha bármelyik tüntetésen – mert azért régebben, amikor az emberekben volt még annyi tartás, hit és akarat, itt is voltak tüntetések – ide jött volna a belga, vagy bármilyen – kormányfő, hogy meghallgassa mondjuk a magyar diákok, ápolónők, pedagógusok panaszait. Pontosabban de, tudom. Oltári cirkusz lett volna belőle. Most a cirkusz ment a porondmesterrel, a nagy machinátorral, aki bármibe és bárkibe belecsimpaszkodik, csak megtarthassa a zsákmányt és a hatalmat. Az is mindegy neki, ha az ország analfabétákból fog állni, ha az árok partján szülnek a nők, ha hullanak az emberek, mint a legyek, mert még a kórházig sem jutnak el. Baromira nem érdekli, soha az életben nem is érdekelte. Őt sem, a bűntársait sem.

Brüsszelben már forró a hangulat. Ideje, hogy a bürokraták is meghallják az emberek hangját! (Facebook/Orbán Viktor)

Ezt írta a cselédség a főnindzsa közösségi oldalára. Mert ha valami, az tényleg elmondható a csútiról, hogy a pofátlanságban, az önkritikátlan, haszonleső, sunyi sündörgésben világelső, de minimum Európa-bajnok. Amikor a saját országában helyzet van, Pintért uszítja rá az emberekre, de aggódik kurvára a belga gazdák miatt. Hát franc tudja, én tényleg örömmel cserélnék bármelyik belga paraszttal, de szerintem bárki ebben az országban. Nem lehet az olyan cefetül rossz, ha megél az ember a keze munkájából, és nem rabolják ki minden rohadt, nyomorult napon. A hős, aki még a saját, közpénzből fényesre nyalt várában is kordonokkal védi a seggét, annyira fosik, hogy egy arra kószáló polgár kérdőre találja vonni, vagy a tőle független sajtó egy munkatársa fel mer tenni neki egy kérdést. A nép szolgája, az! Gyáva féreg, aki a saját országában, a saját honfitársaitól fosik éjt nappallá téve. Alighanem okkal, valahol ő is tudja, hogy egyszer el kell számolni a disznóságokkal, a fater bányáival, a gázszerelő milliárdjaival, az asszony szőlőivel, Hatvanpusztával, sajátlábékkal, a moszkvai őrkutya szereppel, az unió és a NATO bomlasztásával. Ezt akarja megúszni, és mindent meg fog tenni, hogy meg is ússza.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Valami csodálatos csoportkép. Remélem, közös cellát kapnak majd, lesz miről csacsogniuk. Amúgy azok a belga gazdák, akik olyan megértő fülekre találtak a csúti fején, apró cafatokra tépnék őt is, az ott sündőrgő udvaroncait is, ha csak a tizedrészét meg merné tenni velük annak, amit itt csöndes beletörődéssel, vagy egyenesen hangos éljenzéssel eltűr a sok idióta magyar. Az erős ember, Európa utolsó keresztény hangja, a szuverenitás védelmezője. Aki soha, a büdös életben egy lépést nem tett azért, hogy a Magyarországon élő embereknek csak egy fikarcnyival is jobb legyen, aki pofátlanul szemrebbenés nélkül tapossa bele a mocsárba azokat, akiket alattvalóként tart és kezel, aki életében egy lépést nem tett senki miatt, kizárólag csak a saját pecsenyéjét sütögette, mióta az anyja megtanította bilibe szarni, ő most aggódik a belga gazdákért. A pofám szakad le.

Remélem, jól kipihente magát a kocafocista a traktorosok között, mert ami bent, az Európai Unió épületében várja, az már kevésbé lesz használható propagandaanyag. Pontosan olyan egyedül lesz ott, mint a parasztok között. Bár biztosan megengedik neki, hogy az udvaroncai a közelében maradjanak, ha esetleg kelleni fog valami, egy zsepi, egy toll, egy kamillatea az idegeire. A kávéért valószínűleg ezután is a saját lúdtalpain kell kigördülnie a teremből. Hogy teljessé tegyem az élményt, ide teszem ezt a csodás kis videót, hogy legyen majd mit nézegetni az EP választások után is.

Szóval csak azt akartam mondani; mindig van lejjebb, ameddig ez az ember nem kerül az őt jogosan megillető helyre, mindig lesz lejjebb.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.