Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már csak azt lenne jó tudni, hogy egy országnyi ember hogyan képes ezt a bandát elfogadni, eltűrni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 112,229 forint, még hiányzik 2,887,771 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt kívánok mindenkinek! A forint erősen elszánta magát, hogy áttöri a 390 forintos euro-árfolyamot, aztán már a csillagos ég a határ, de a kormány minden bizonnyal meg fog védeni minket az inflációtól, az elhibázott szankcióktól, Brüsszeltől, a rezsitől és a józan észtől, ahogy eddig is tette. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy megvédik a gyereket a genderpropagandától, a nemváltó műtétektől és minden egyébtől. De szerencsére szabad országban élünk, tehát ezek a megvédett gyerekek nyugodtan éhezhetnek, fázhatnak, tanulatlanok maradhatnak, abba nem szól bele jó kormányunk. Érdekesen alakul a Nagy Bayer Zsolt Csata. Mondjuk nem csatának indult a dolog, Ungváry Krisztián történész feltárta és leírta a publicista nagyapjának eddig nem egészen ismert múltját. Én az írásban fikarcnyi rosszindulatot, támadó élt nem láttam, nem úgy Szentesi Zöldi László, aki lényegében háborút hirdetett Ungváry ellen, mert akkor most majd ők jól kikutatják a történész felmenőinek sötét titkait. Ez még nem lenne különösebben meglepő, ezek a dolgok így működnek arrafelé. Ha valakiről, valamiről tényekkel, dokumentumokkal alátámasztott csúfság derül ki, akkor támadásba lendülnek. Ha nem találnak, gyártanak vádakat, aztán kötelékbe állva hurcolják végig a sakálmédiában. Szóval ebben nincsen meglepő, és örömmel mondanám most azt, hogy Szentesi Zöldi írásában azonban van, de nem most fogok elkezdeni hazudozni. Abban sincs, mert nem újkeletű dolog a politikából valami módon megélők között, hogy egészen parádés logikai bukfencek sorával igyekeznek igazolni a saját sületlenségeiket. Mutatom, mire gondolok:

Arra a kérdésre, hogy mondjuk Dobrev Klárának miért nem jár ugyanaz a feloldozás, ami Bayernek, egyszerű a válasz. Dobrev ugyanis politikus, bejelentkezett ennek az országnak a vezetésére. Alkotmányos felelőssége van, részt követel a közhatalomból, felelősséggel tartozik a tetteiért, szavaiért, még a családi előéletéért is. Bayer Zsolt azonban publicista. Semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs, nem kér részt a közhatalomból, ahogyan politikai felelőssége sem létezik. Ha csúnya szavakat használ (szokott!), azért megróhatja az olvasó. Ha megsérti valaki méltóságát, akkor bíróságra kell mennie.

De Bayer Zsolt – és ezt meg kellene már értenie a gyűlöletben tobzódó baloldalnak – nem kormánypárti politikus, és amennyire tudom, nem is óhajt az lenni. Éppen ezért, amit Ungváry most tesz, pusztán aljas vádaskodás, semmi több.

Mindezen túl Bayer Zsolt a magyar nemzeti oldal emblematikus figurája. Százezrek, milliók figyelik, követik, olvassák, hallgatják. Magam is számtalanszor tanúja voltam a felé áradó szeretetnek, láttam, ahogyan az emberek túláradó érzelmeit megrendülten észleli. Bayer Zsolt továbbá a barátom, harcostársam, testvérem. Soha nem engedjük meg, hogy Ungváry-féle alakok ócska hazugságokkal megpróbálják kikezdeni az erkölcsi hitelét. Hűségesek vagyunk a magyar ügyhöz, de egymásra is figyelünk, nem hagyjuk magára azt, akiket mocskos rágalmakkal gyaláznak. Az olvasónak tudnia kell, hogy Bayer Zsolt nélkül a magyar nemzeti oldal nem tartana ott, ahol most tart. Ha tehát őt támadják, minket támadnak. És ha Zsoltot kóstolgatják a túloldalról, ígérem, mi is ott leszünk. (Magyar Nemzet)

Nagy levegő, számoljunk el ötszázig, aztán értelmezzük a dolgot! Tehát Dobrev Klára felelős a felmenői tetteiért, mert bejelentkezett az ország vezetésére. Igaz ugyan, hogy nem járt sikerrel, legfeljebb autót vezet, de ez nem számít. Ellentétben Bayer Zsolttal, akinek a szavaira milliók figyelnek, aki nélkül a Fidesz – mert a nyelvújítás jegyében már csak ők nemzetiek, sőt, ők alkotják a nemzetet – ma nem lenne az, ami. Tehát Bayer Zsolt, aki Szentesi Zöldi saját szavai szerint is egymagában nagyobb hatással volt a magyar politikára, a kormánypártra és a közéletre, mint a teljes Gyurcsány-házaspár, ő nemhogy nem felelős legalább Dobrev Klárával azonos mértékben, hanem – miután a publicista nem politikus – minden információ, ami a nagyapjáról kiderült nem más, mint aljas vádaskodás. Ebből következik, hogy nem egy történész rakta össze a bizonyítékok alapján azokat a tényeket, melyeket még Bayer Zsolt is elismert, hanem a teljes baloldal támadta meg Zsoltot, akit a teljes nemzeti oldal meg fog védeni. Mégpedig úgy fog megvédeni, hogy:

Végezetül hadd kérdezzünk valamit Ungváry Krisztiántól! „Apámnak, anyámnak és nagyapámnak is volt dolga az állambiztonsággal” – ezt ő nyilatkozta 2007-ben az Origónak. Elmeséli, hogy a családja tettesként vagy áldozatként kapcsolódott a kommunistákhoz? Inkább nem várjuk meg a választ. Utánanézünk a történteknek, és – kölcsönösségi alapon – Ungváry Krisztián szűkebb rokonságáról, az állambiztonsággal kapcsolatot tartó apáról, anyáról és nagyapáról mesélünk egy kicsit. 

Összegezzük a dolgokat! A politikusok – kezdve mindjárt Orbán Viktorral és a kedves papával – nem felelősek a szüleik, nagyszüleik tetteiért, kivéve Dobrev Klárát, aki viszont igen. A nemzeti oldal ezek szerint immunitást élvez, ők adták saját maguknak. Továbbá egy, emberek millióinak gondolkodását és – tegyük hozzá – szavazatát befolyásolni képes publicista sem felelős az elődei bűneiért, ellentétben egy történésszel (aki soha nem jelentkezett be az ország vezetésére, és legjobb tudásom szerint nem is politikus), aki lakolni fog, mert kiássák – ha nem lelik, akkor legyártják – az ő elődeinek múltját. Bosszúból. Mert bántotta Zsoltot. Mindezt pedig a közpénzből finanszírozott, kifejezetten pártszolgálatra kiképzett és fenntartott lakájmédia fogja kivitelezni. Egyértelmű, világos, még csak nem is meglepő. Eddig is egészen pontosan így működött a NER. Már csak azt lenne jó tudni, hogy egy országnyi ember hogyan képes ezt a bandát elfogadni, eltűrni. Azt nem kérdem, hogy hogyan képes támogatni, mert aki támogatja őket, az pontosan ugyanolyan romlott, torz gondolkodású. Ők megérdemlik egymást, de azért nekünk járna valami, ami jobb ennél. Nem?

Jó ébredezést (hátha egyszer sikerül is felébredni), szép napot kívánok mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.