Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az összes kudarcát és frusztrációját rajtunk vezeti le

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az év vége felé haladva sem nyugszik a kipcsak vér Júdás ereiben, sőt! Mintha valami spurit szedett volna be, úgy tolja maga előtt a halaszthatatlan közfeladatokat. Hirtelen minden sürgőssé vált. Leszámítva a svéd NATO-csatlakozást, mert az várhat. Súlyos következményekkel járó, megtorlást, jogfosztást favorizáló törvények átpasszírozása 1-2 nap, Magyarország és Európa biztonsága szempontjából életbevágóan fontos dolgok meg le vannak szarva. Hogy mi a fontos? A vétó az 50 milliárdos költségvetési csomagra. Az is rohadtul ráér. Húzni kell az időt, ameddig több tíz büntetőeljárás főszereplője, a parókás pojáca visszatér az USA élére. Ő majd hozzájárul ahhoz, hogy béke legyen. Olyan, amilyet Putyin akar. Minden ehhez van mérve és igazítva. Az ő hangos rajongója, a vétókirály tehát nem tudta meggyőzni a 26 ország vezetőjét arról, amit ő akart, ezért inkább kiment kávézni, hogy nélküle megszavazhassák Ukrajna uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdését. Akármennyire is egy szimbolikus jellegű döntés volt ez, de Júdás már csak ilyen. Mióta pusztít és rombol, mindig ezt a hisztériás, infantilis műsort adja elő, ha nem az van, amit ő akar. Ahol el tudja érni, amit akar, eltolja a falig a biciklit, ahol meg nem, ott sértődötten hisztizik, és mint egy dackorszakos óvodás dafke nem működik együtt. Putyin pedig maximálisan elégedett az ő ügynöke aknamunkájával, ha úgy haladnak a dolgok, ahogy ő azt eltervezte, akkor meg is lesz majd ennek a jutalma.

Mindeközben. A libsi pápa az amerikai kontinenst is érintő migrációról azt találta mondani, hogy emberi és keresztény törvénynek számít a migránsok befogadása és integrálása. Ferenc pápa emlékeztetett arra, hogy ő maga is Argentínába kivándorolt olaszoktól származik, és hozzátette, hogy Jézus is migráns volt. Hát igen. Csak közben vannak ilyen eltorzult, korrupt hatalomtechnikusok, akik a sleppjükkel együtt nemzetinek és mélyen kereszténynek nevezik magukat, de homlokegyenest mást mondanak és cselekednek, mint amit Isten földi helytartója állít. Ezeknél a keresztény azt jelenti, hogy Isten nevében bármit el lehet követni, bármit tönkre lehet tenni, aztán csak mutogatni kell a libsikre. Amit az elmúlt hetekben Szijjártó előadott a világ mindenféle országaiban a reggeli roratéval, az maga a tömény képmutatás és szánalom. Főleg úgy, hogy közben rendre valamilyen, jellemzően újgazdagok által éppen felkapott divatmárka méregdrága darabjaiban nyomul. Mint egy milliárdos Insta-sztár vagy influenszer, aki a közösségi térben rázza a rongyot és hergeli a követőit azzal, hogy ő milyen tehetős. Ráadásul az összes kiruccanását mi, adófizetők álljuk, a járműveket, a megzabált méregdrága ételeket, a luxuslakosztályokat és csinnadrattákat. Miközben akármilyen messzire is repül, igazából nem történik soha semmilyen érdemleges diplomáciai bravúr, legfeljebb meleg kézfogások és olyan grandiózus bejelentések, amelyekről aztán soha többé semmit nem hallunk. Ahova kellene, oda nem megy, ahol meg jóérzésű európai politikus még véletlenül se fordulna elő, ott ez díszvendég. Nem tudom, létezik-e még ország, amelynek külügyminisztere ennyit repked, ennyi kerozint éget el, mint Szijjártó, de sejtésem szerint, nincs még egy ilyen ország a földkerekségen.

De térjünk vissza egy fontos részletre a teremből kivonuló Júdás Brüsszelbe kihelyezett rádiós eligazításából, a megmagyarázhatatlan sunnyogás megmagyarázása után megint elkezdett fenyegetőzni és hazudozni a szuverenitásvédelmi, azaz államvédelmi hatóságot éltetve:

„Érdekes dolog, hogy jónéhányan megszólaltak, biztatom őket továbbra is, hogy szólaljanak meg, mert ez önfeljelentés. Azok szólalnak meg most, akik eddig a pénzt kapták. Azok szólalnak meg, azok tiltakoznak, akik ebből élnek. Akik zsoldban állnak, ez a zsoldosok tiltakozása. Ennél szebb önvallomást nehéz elképzelni, elárulják saját magukat. Akinek az érdekét sérti a törvény, mert külföldről kapott eddig pénzt, annak nyilván nem tetszik.”

Önfeljelentés. Zsoldosok. Elárulják saját magukat. Ízlelgessük kicsit ezeket a szavakat annak az embernek a szájából, aki elárulta saját magát, és kiárusította az országát és egész Európát Moszkvának, miközben senki nem érti, hogy miért. Találgatunk, konspirálunk, hüledezünk, miközben ez most már arra vetemedik, hogy mindenkit ellenségnek és árulónak kiáltson ki azért, mert leírja, elmondja vagy kifejti a véleményét ezzel a hazug kleptomániás despotával kapcsolatosan. Egy állítólagos demokráciában, ahol szólás- és véleményszabadságnak kellene lennie, amit állítólag az alaptörvény is véd. Ott tartunk, ahova egyszer már majdnem eljutottunk, amikor a civil szervezeteket kezdték el vegzálni és megbélyegezni mondván, hogy külföldi pénzekeért árulják a hazát. Mondja ezt az a nagybetűs HAZAÁRULÓ, a zsarolható zsarolási potenciál, aki a saját országa állampolgárainak befizetett adójából milliárdosra hizlalta magát és az udvartartását, aki orosz mintára felépítette a magyar mini Orosz Föderációt, aki a Kreml propagandáját tolja reggeltől estig, aki pengeti a szélsőjobbos, vadnacionalista ideológiai gyűlölethúrokat, miközben egy magyar zsidót okol minden nyomorúságért, és folyamatosan másra hárítja azoknak a bűncselekmény-gyanús cselekedeteknek a felelősségét, amelyeket ő maga követ el napi szinten.

Tehát a másik bűnös városból, Brüsszelből megüzente a Kossuth rádió mikrofonállványán keresztül, pár nappal karácsony előtt, hogy indul a vadászat. Indul a független média basztatása és lejáratása, indulnak a koncepciós perek, a bizonyíték nélküli vádaskodások és rágalmak dömpingje. A külföldi érdekek szolgálatára és a haza elárulására hivatkozva. Döbbenetes, hogy honnan hova jutott el ez az erkölcsi hulladék, és hogy milyen hajmeresztő dolgokat művel azzal az országgal, ami neki állítólag a szenvedélye. Egyszerűen nem értem, nem tudom felfogni, egyáltalán hogyan lehetséges ez, hogy idáig jutottunk? Nem értem, hogy ebben az általa létrehozott, mostanra konszolidált, lebonthatatlan rendszerben, amin senki és semmi nem tud semmit számonkérni, amelyben a hatalmát senki nem tudja megdönteni, miért nem fér bele annyi se, hogy békén hagyja azokat, akik itt élnek, dolgoznak, adóznak? Az sem fér bele, hogy megvessük ezért a morális, egzisztenciális szarhalomért, amit ide ürített a Kárpátok medencéjének kellős közepére? Ennyire elviselhetetlenül zavarja őfényességét a teljhatalmú uralkodásban, hogy nem csak bólogató alattvalók élnek itt Európa Észak-Koreájában, hanem vannak még olyanok is, akik látják, hogy ez hova vezet? Mindenkinek be kell fogni a pofáját, akik már évek óta látják, hogy a mű elkészült? Akik tudják, hogy ez folyamatosan egyre rosszabb lesz, és egyre durvább lesz, és még az is lehet, hogy véresebb is lesz?

Végül is ezt az irányt, ezt a tempót látva, előbb-utóbb kevés lesz a szó. Előbb-utóbb majd tettekkel is meg kell regulázni a visszapofázó libernyákokat. Példát kell statuálni. Ha nem állítják meg a magyarok, ez az ember még nagyon brutális pusztítást fog véghezvinni ahhoz képest is, amit eddig tett. És a legrosszabb, hogy az összes kudarcát és frusztrációját rajtunk vezeti le. Ameddig hagyjuk. Ameddig tűrjük. Nagyon jó lenne már felébredni, és komolyan reagálni azokra a szemétségekre, amiket napi szinten művel velünk. Ellenünk.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.