Május 13,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már tényleg csak az alufóliasisak hiányzik a fejéről

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 637,643 forint, még hiányzik 2,362,357 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt a kérdést tette fel tegnap a teljes joggal felháborodott, teljes joggal feldúlt kolléga – bár tudom, leginkább költőinek szánta a kérdést, amely szerintem a 2010 óta uralkodó rezsim természetrajzával összefüggésben egy igen súlyos és mindig aktuális kérdés -, hogy egy olyan minőségű emberanyag, mint Kövér László egyáltalán hogyan lehet közjogi méltóság. Hogy lehet egy ilyen eszelős, súlyos rögeszmékkel sújtott, véres szájjal fröcsögő silány alak a Parlament elnöke?

Azt hiszem, hogy a válasszal ugyan nem megyünk semmire, de attól még ez a válasz: ma Magyarországon csak egy ilyen ember, éppen egy ilyen ember lehet közjogi méltóság, mint Kövér László. Akit akárhányszor nézek és hallgatok, amint szónokol (de ha nem hallom, csak olvasom, hogy éppen hol, mikor és miért gurultak el a gyógyszerei, az is bőven elég, hiszen nagyjából mindig kiszámíthatóan ugyanattól gurulnak el a gyógyszerei), minden alkalommal megdöbbenek, mennyire súlyosan buta és korlátolt. Nem elég, hogy gonosz és megkeseredett, de sötét is, mint az éjszaka. Lényegében olyan, mint Mészáros Lőrinc, azzal a különbséggel, hogy a gázszerelővel ellentétben ezt az erkölcsi értelemben súlyos fogyatékkal élő alakot valahogy átrugdosták az iskolákon.

Hogy ennek volt-e bármi értelme, az egy másik kérdés, szemben azzal, ami nem kérdés: Kövér Lászlónak a pszichéjét és a lelkét nem azért nem kezelik, mert az orvoshiánnyal összefüggő végtelen várólistán még nem került sorra, hanem mert őt konkrétan ezért tartják. Semmi másért. Hogy az identitáspolitikai habverés talaján állva hőzöngjön, őrjöngjön, habzó szájjal hergeljen, hogy fenntartsa azt a polgárháborús pszichózist, amely hosszú évek óta családokat, barátságokat szakít szét, amely miatt magyar emberek engesztelhetetlenül gyűlölik a honfitársaikat, amely miatt ez az ország olyan, mint egy állandóan füstölgő puskaporos hordó, ahol az össznépi gyűlölet bűze fojtogatja a rosszkedvű, fásult, belefáradt, zsibbadt populációt. Kövér ugyanazt a szerepet tölti be a Pártban, mint Bayer (szintén párttag) a Párt propagandagépezetében. Provokál, gyaláz, rágalmaz. Úgy, hogy sok más elvtársával ellentétben ő el is hiszi azokat a vadbaromságokat, amelyeket következmények nélkül nagy nyilvánosság előtt terjeszt a keresztény európai gyökerek pusztulásáról és a nemzethalálról.

Ahogyan a jászapáti szuverenitásvédelmi uszító halandzsafórum után tegnap a budapesti Ensana Thermal Hotelben, az Európai uniós Civil Együttműködési Tanács (EuCET) konferenciáján tette. Ha csak annyit mondok mindazoknak, akik esetleg nem hallottak még erről a grémiumról, hogy az egyik alapítója Csizmadia László, a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke, szerintem nagyjából mindent elmondtam e rangos eseményről. Ahol Kövér ugyanarról pofázott, amiről 2010 óta folyamatosan. Nem mintha Bayer haverjának és bűntársának a magyarok szellemi-lelki megbetegítésében lenne bármi felmentése arra a válogatás nélküli, érveket nélkülöző trágár gyalázkodásra, amit naponta előad mióta a kétharmad kitört, aminek az egyedüli apropója az, hogy valaki nem orbánista, nem fideszes és szóvá is teszi, hogy a korruptság nem hazafiság, a bárhova máshova (mint a Fideszhez) tartozás nem bűn, helyteleníteni Orbán korrupciós gyűlöletpolitikáját nem hazaárulás, és aki nem fideszes, az nem szükségszerűen gyurcsányista vagy kommunista, de a közhatalmat gyakorló Kövér szellemi gyújtogatása egészen biztosan ennél sokkal durvább megítélés alá esik.

Kövér László elborult tekintettel beszédet mond az Európai uniós Civil Együttműködési Tanács (EuCET) konferenciáján a budapesti Ensana Thermal Hotelben 2023. november 24-én. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Nem vagyok annyira perverz, hogy Kövér teljes őrjöngését idepakoljam az Európát fenyegető idegen jövőről, ahol az európai embert VALAKIK – ha jól értettem, a közelebbről meg nem nevezett globális magánhatalmak – el akarják idegeníteni a saját szülőföldjétől, ki akarják forgatni a nyugati civilizáció alapjait képező keresztény értékeiből és nemzeti kultúrájából, hogy szellemileg és érzelmileg hontalanná tegyék. Nem tudom, hogy ezek a globális magánhatalmak a szobában vannak-e, amikor Kövér László is ott van, de állítólag ezek olyanok, mint Leninék, csak Leninéknek nem volt a világot behálózó digitális infrastruktúrájuk (amiről fogalmam nincs, hogy mit tudhat az az ember, aki büszke arra, hogy hülye a digitális világhoz), és ezek a magánhatalmak kiadták a parancsot az Európai Unió bürokratáinak, hogy az európai nemzeti államokat szüntessék meg. Ami egy diktatórikus, tőről metszett bolsevik, kommunista terv, amit csak úgy lehet megakadályozni, ha a jövő évi EP-választáson az emberek elzavarják az brüsszeli bürokratákat.

Most abba ne menjünk bele, hogy az európai emberek demokratikus választásokon megválasztott képviselőket küldenek az Európai Parlamentbe, az ún. senki által meg nem választott bürokratákat ezzel szemben az Orbán-féle vezetők választják meg, majd pakolják őket lejáratási célzatú plakátokra, mintha Ursula von der Leyen-t nem Orbán Viktor közvetlen támogatásával választottak volna meg az Európai Bizottság élére. Hanem azt mondja Kövér, akinek a pártja éppen leszámolni készül a szabad sajtóval, a civil politikai kezdeményezésekkel, a politikai ellenségekkel és bárkivel, aki veszélyt jelenthet a rendeleti uralkodásukra:

Napjaink nyugati világában kivétel nélkül minden nemzet államát, szabadságát és rendjét, így a magyar államot is egy újabb birodalmi törekvés fenyegeti. Ez nem más, mint globális magánhatalmak azon kísérlete, hogy véglegesen maguk alá gyűrjék a demokratikus államokat, és felszámolják az eddig élvezett egyéni szabadságot (amit kizárólag a demokratikusan megválasztott rendeleti önkényuralmaknak áll jogában felszámolni, ugye – szerk.).

A társadalom átalakítására vonatkozó törekvések közül az egyik legveszélyesebb a nemi identitás elleni terrorizmus, azaz a férfi és női nemi identitások és ezáltal a család intézményének megtámadása, vagy ahogy ezt a nyugati világban ma nevezik, az LMBTQ- és gendertanok. A férfi és nő közötti biológiai különbségek jogi eltörlése a nyugati civilizációban egy olyan taposóakna, amely alapjaiban pusztíthatja el a ma ismert nyugati társadalmakat.

A homoszexualitásról azt állítják, hogy biológiai adottság, a heteroszexualitásról viszont azt, hogy csak egy tanult dolog, ami megváltoztatható, és azért rögtön be is akarnak menni az óvodákba, hogy megváltoztassák a gyerekeinket. (via MTI)

Ilyen az, amikor a tudományt az ördög művének tartod, a tájékozottságot, a tudást, a kételkedést meg liberális ármánynak. Ezért élhetetlen, fojtogató mocsár ez az ország. Ezekért a felelőtlen, uszító, hazugságokért. Ezek azok a pillanatok, amikor ki lehet és ki kell mondani, hogy már csak az alufóliasisak hiányzik ennek a megkeseredett uszítónak a fejéről. Ez az a pont, amikor az Alex Soros felemelt mutatóujját az undorító plakátokról eltüntető párt házelnökének kötelessége lenne rámutatni azokra, akik azt állítják, hogy a heteroszexualitás a homoszexualitással ellentétben egy tanult dolog, ami megváltoztatható. Ki a büdös franc állított ilyet? Mikor, hol állított ilyet bárki ezen a fenti ábra szerint a rögeszméibe belekeseredett, eszelős alakon és cinkostársain kívül? Akinek a pártja rendbetette az országot, az oktatást, az egészségügyet, a nyugdíjrendszert, visszafizetett minden hitelt, mindenkihez hozzávágott 800 ezer forintnyi megtakarítást, úgyhogy van idejük azzal foglalkozni, hogy ki kit szeret, kivel közösül, kivel bújik ágyba, kinek vagy minek vallja magát.

Ezért a paranoid, mániás politikai szélhámosért és bűntársaiért élhetetlen ez a lebutított ország. Mert Kövér ilyen aberrált baromságokat hazudik nagy nyilvánosság előtt és nincs semmi következménye. Nem, senki nem állította soha, hogy a heteroszexualitás megváltoztatható, szemben a homoszexualitással. Nem, ezt kizárólag Kövér és a többi megélhetési haverja állítja, mindenki más szerint pont ellenkező a helyzet: se az egyik, se a másik szexuális orientáció nem tanítható, következésképpen nem is megváltoztatható azáltal, hogy valakik bemennek az óvodákba. Pont ebből következik, hogy békén lehet hagyni mindenkit a picsába, ki kell takarodni mindenkinek a hálószobájából, és tizenhárom év késéssel el kellene kezdeni azzal foglalkozni, hogy ebből a leamortizált 93 ezer négyzetkilométerből hogy és mikor lesz újra egy ország.

Még egyszer: aki ilyen eszelős marhaságokat terjeszt, legyen az közjogi méltóság vagy betanított esztergályos vagy gátlástalan propagandista, az hazudik. Akik ilyen hülyeségeket beszélnek, azok Kövér, az ő pártja és az ő bigott Dúró-féle eszmetársaik, akik átnevelőtáborokban akarják kiűzni az ördögöt a melegekből, akik könyveket darálnak és fóliáznak, akik kiállításokat tiltanak be és szívszélhűdést kapnak a szivárványtól. Ezek miatt élhetetlen ez az ország nemcsak a melegeknek, de mindenkinek, aki egyszerűen csak békében szeretne élni, és nem állandóan ezeken a szottyos, ordas baromságokon rugózni, amelyekkel a hatalomba beleőrült Kövér és pártja választástól választásig nyomasztja őket. Mert semmi máshoz nem ért, mert soha semmi értelmeset nem csinált, és mert építeni nem tud, ezért inkább mindent lerombol maga körül.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.