Május 16,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha ennyire szeretne konzultálni, sétáljon végig a Nagykörúton testőrök nélkül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,541,646 forint, még hiányzik 1,458,354 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még a svájci turnéja előtt Júdás Viktor megint felejthetetlen előadást tartott a saját rendezésű, a saját forgatókönyve alapján készült NER-teleregény soros epizódjában, amelyben előadta, hogy ő már kitöltötte azt a hazug és gusztustalan kérdőívet, amit hivatalosan nemzeti konzultációként futtat, és már oly sokszor bevetett a saját országa hülyítése érdekében. Amely nemzeti konzultáció minden esetben kizárólag olyan kérdéseket tartalmaz, amelyekbe kódolva vannak az irányított, helyes, egyben elvárt válaszok is. Ez egy jogi értelemben semmilyen következménnyel nem járó kampányhúzás, amelynek végén teljesen átláthatatlanul és ellenőrizhetetlenül benyögnek egy számot, amire utólag nagy csinnadrattával hivatkoznak, ami szerintük őket felhatalmazza mindenre is, legalább annyira átlátszó, mint amennyire undorító.  Megint csak az van, hogy közpénzből a köz ellen és az Európai Unió ellen hergel az állampárt, és ezt győzelemként adja elő a végén. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerepel a legújabb kék plakáton, amivel kitapétázták az egész országot, csak most már nem Soros György, hanem a fia, Alex Soros van a lejáratási, hergelési célzatú néphülyítő anyagokon. Mindez úgy van beállítva, mintha Ursulával ketten a magyarok ellenségei, illetve az Európai Unió rosszindulatú haszonszerzői lennének. Mindezt úgy, hogy Alex Soros nem tagja a brüsszeli törvényhozásnak, nincs és nem volt semmilyen kapcsolata az Európai Bizottság elnökével, tehát az egész plakát tömény félrevezetés, rágalom, hazugság. Mint ahogy Soros György sem volt soha brüsszeli bürokrata, Orbánék mégis úgy állították be az üzletembert, mintha ő irányítaná Európát, sőt, az egész világot. 2019-ben szintén gonosz ördögként ábrázolták az időközben az Európai Bizottság éléről már távozott Jean-Claude Junckert, aki a rogáni történetmesélés szerint von der Leyenhez hasonlóan az ördögi Soros család (legidősebb tagjának) irányítása alatt szervezkedik Magyarország ellen. 

A Karmelita utcai harcosa lelkesen ikszelte a rubrikákat a demagógok és populisták totószelvényén, amit remélhetőleg már fel is adott saját magának, a mi pénzünkön. Mindezt 2023-ban, a 21. században, amikor szinte minden levelezés elektronikusan zajlik, azaz nem kerül milliárdokba. De ezek a régi kádári reflexek ilyenkor nagyon jól jönnek, meg persze azok a pénzek is, amiket a köz fizet ezeknek arra, hogy az EP-választás előtt kampányoljanak a Fidesznek. Egy valag pénzről beszélünk, milliárdokról beszélünk, és ahogy az összes eddigi plakátkampány, konzultáció, postaköltség, médiában és közösségi médiában megjelenő hirdetés, ez is mind a mi adóforintjainkból lesz kifizetve. A TV2-től az állami médián vagy a Mészáros-féle plakáthelyeken át a Magyar Postáig mindenkinek mi fizetjük a Fidesz választási kampányát. Ráadásul úgy, hogy a bátor streetfighter, aki guruló dollárokról meg dollárbaloldalról delirál, közben az adófizetők pénzén árulja az országot a keleti diktatúráknak, a keleti diktatúrák kegyeiért gazsulálva. Nekem az a javaslatom, hogy ha annyira szeretne konzultálni, sétáljon már végig a Nagykörúton testőrök nélkül, és álljon már le csevegni az utca emberével, szívesen megnézném mi lenne a reakciója a népnek.

A konzultáció kitöltése mellett azt is megtudhattuk őfelségétől, hogy családlátogatásra érkeznek majd a lelkes NER-nyaloncok, akiket szintén mi finanszírozunk, és jól el fognak majd beszélgetni azokról a hazugságokról, amelyeket 11 álkérdésben összeszedtek. A teljesség igénye nélkül említenék párat, hogy milyen és mihez hasonló agyrémekről kell véleményt mondani a rajongótábornak, miután kizárólag nekik szól ez az egész:

  • Brüsszel meg akarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót, ahogy a rezsitámogatást, a kamatstopot és a gyermekvédelmi törvényt is;
  • Brüsszel támogatást nyújtott palesztin szervezeteknek, amik a Hamászhoz is eljutottak;
  • Brüsszel még több fegyvert küldene Ukrajnának, és fel akarja venni az unióba, valamint beengedné az ukrán gabonát;
  • Brüsszel (és Washington) a tengerentúlról küldött pénzekkel akarják befolyásolni a magyar politikát.

Szóval Brüsszel és Brüsszel és Brüsszel. Brüsszel nem a szövetségesünk, hanem egy megállítandó főváros, egy Soros a patás ördög szintű célpont azok számára, akiknek a Rogán által megkövetelt egybites gondolkodásuk idáig terjed. Maga az egész kezdeményes annyira szürreális, mint maga Júdás Viktor és az ő kamikaze külpolitikája. Az Európai Bizottság szóvivőjén keresztül Ursula van der Leyen tulajdonképpen reagált ezekre a vádakra, erre a hazug lejárató kampányra. Azt üzente, hogy merő valótlanság az egész, és nem kíván vele foglalkozni. Pedig kellene szerintem, kedves Ursula, ide kevés már a diplomáciai udvariaskodás, mert ez a csávó nem fog leállni. Egyébként gondolom, a soha meg nem érkező pénzek miatt is kapott vérszemet a mi szélsőjobbos autokratánk, mert tisztában van azzal, amit eddig is folyamatosan Navrával maszatoltatott el, hogy nem valószínű, hogy megjönnek azok a helyreállítási pénzek, mert egyszerűen nem teljesítették az ehhez szükséges feltételeket.

De ez az elvetemült ember nemhogy megtenne minden létező gesztust, hogy előremozdítsa az ügyet, dehogy is. Ő még lajtos kocsival locsolja a benzint a tűzre, és tovább feszíti a nemzeti húrt. Ha valami kimeríti a hazaárulás nagybetűs fogalmát akkor az ez a műsor, amit most láthatunk. Nevezetesen az orosz dezinformációval és proxy módszerekkel vívott hadviselés az ország lakóinak befolyásolására, a társadalmi elégedetlenség Brüsszelre tolása, az összes lehetséges módon való uszítás és a nemzeti ellenszenv kiváltása az Európai Unióval szemben, amelynek tagjai vagyunk. Nyilván addig csinálhatja ezt, ameddig engedik neki, és ameddig engedik neki, csinálni is fogja a nemzetközi lejárató hadjáratot a hatalma megtartása érdekében, az ország megítélésének kontójára. Sokáig nem értettem, mi a terve ezzel, de most már majdnem biztosra veszem, hogy azok a pénzek keletről érkeztek meg kínai jüan és orosz rubel formájában, amivel a zsebében magabiztosan hergelheti a szektáját továbbra is a Nyugat ellen. 

Mert tudniillik a fentieken túl Brüsszel meg akarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót, ahogy a rezsitámogatást, a kamatstopot és a gyermekvédelmi törvényt is. Ez utóbbiról, a gyermekvédelminek nevezett homofób fóliatörvényről jutott eszembe, hogy az idén tavasszal, Orbán Novák nevű katonájának államfői kegyelmével szabadult Budaházy György majdhogynem előadást tartott a szekszárdi Garay János Gimnázium dísztermében. Ez alighanem sikerült volna neki, ha néhány nappal azután, hogy kiderült az előadás helyszíne, sokan nem adtak volna hangot megbotránkozásuknak. Valószínűleg ennek hatására közölte a tankerület vezetője, hogy erre a hiánypótló produkcióra mégsem kerülhet sor, de sebaj, az esemény így sem maradt el: végül az önkormányzat egyik helyiségébe tették át. Léleképítést akart tartani a nemzet terroristája, és meg is tartotta. Igaz, nem egy iskolában, hanem a Millennium évében indított, és azóta 23. éve működő, havonta egy alkalommal tartott, értékrend-erősítő Szekszárdi Léleképítő előadássorozat keretében, amit gyaníthatóan a köz pénzéből finanszíroztak, és amelynek keretében ilyen Budaházy-féle elvetemült egyének osztják az észt a egybegyűlteknek. Ott, ahol egyébként az elmúlt 23 évben a vállalhatóbb vendég-előadók mellett olyan illusztris vendégek léptek fel, mint Böjte Csaba, Dózsa László, Morvai Krisztina, Takaró Mihály és számtalan szélsőséges propagandában utazó Georg Spöttle vagy Huth Gergely. Hatalmas! Ez az ország valóban megérett nemcsak a permanens szégyenkezésre, de a pusztulásra is.  

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.