Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha azt mondja nekik, hogy a tej fekete, azt válaszolják, hogy sosem volt fehér

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Közhírré tétetik minden alávalónak, bocsánat, alattvalónak és közjószágnak, hogy a balmorali kastélyt megszégyenítő hatvanpusztai uradalom-központú feudális monarchia Napkirályának (az állam én vagyok) megszületett a 6. sajátlába, akit az egyik egyenesági sajátláb hozott a világra, ezzel tovább gyarapítva Európa DNS-e leszármazottainak számát itt a Szűzanya szívcsakrájában. Valamint azt is tudni érdemes, hogy reggel kávét ivott a kotyogóból, aztán összeveszett az asszonyságával, mert nem elég forrón tette elé a feketét, és miközben a híreket hallgatta a rádióból (értesülések szerint egy Sokol típusú hordozhatóból), megállapította, hogy mindenhol háború van, csak Magyarországon nincs. Magyarországon útátadás van és térerő. 

Bár ez egyre gyakrabban lehetetlen küldetésnek tűnik ebben a narancsszínű banánköztársaságban, fordítsuk komolyra a szót, és pár héttel a keresztény elmélyülés időszaka előtt tanulja meg mindenki az új csatakiáltást: SZUVERENITÁSVÉDELEM! Aki esetleg nem tudja kimondani, az elég, ha azt mondja: Mé’, Gyurcsány jóbb vót? Hát akarjuk mi, hogy Brüsszel mini Gázákat hozzon létre Magyarországon?! Mindegy mit, csak érvelni ne kelljen. Egyébként is úgy hírlik Hatvanpuszta irányából, hogy 2030-ra darabjaira fog hullani az Európai Unió, és úgy fog szétcsapódni a flaszteren, mint Józsi bácsi köpete a kocsma padlóján. Az oroszok győzni fognak, Ukrajna továbbra is a senki földje marad, vagy benépesítik orosz lurkókkal, akik mosolyogva szednek majd virágot a harctéren elesett katonák maradványairól. Ezért a bölcs orákulum azt javasolta nekik ott Brüsszelben, hogy tartsanak „reflexiós periódust”, ismerjék el, hogy az A-terv megbukott.

Mondja a tévedhetetlen nindzsa, aki soha semmit nem ismer el, és akinek általában nincs B-terve, ez többször is bebizonyosodott az amerikai elnökválasztástól kezdve a Covid-19 járvány kezelésén át. Az ő A-tervei általában nem működnek, de az önfényező propaganda mindent túlordít. És általában azt ordítja, hogy mindenki más a hibás. Úgyhogy itt van az új plakát, amit megrökönyödve nézegettem, amelyen Soros Alex és Ursula von der Leyen néz szigorúan, a tévedhetetlen meg azt javasolja a pórnépnek királyi többesben, hogy Ne táncoljunk úgy, ahogy Ők fütyülnek! Azt hittem, a Stop Soros után már nem lehet mélyebbre süllyedni az EU mocskolásában, de bevallom férfiasan, ebben is tévedtem. A rogáni birodalmi állampárt gépezete ezt bírta kipréselni magából, és erre hivatkozva kezdődik a nemtudomhányadik nemzeti konzultációnak csúfolt hergelés és uszítás. Halkan jegyzem meg, hogy az ilyen jellegű primitív hisztériák nem biztos, hogy előremozdítják az uniós pénzek érkezését, amit úgy várunk mint zsidók a messiást, miközben még jobban, még nyíltabban szembefordulunk saját szövetségi rendszerünkkel.

Forrás: Facebook/Magyarország Kormánya

Gondolom, hogy ezt ők is pontosan tudják, úgyhogy elébemennek a nyilvánvalónak, és ilyen óvodás és infantilis szinten kommunikálják. Beee, nekünk van nemzeti konzultációnk, ahol majd mimagyarok eldöntjük, hogy ki az, aki füttyöghet nekünk, és a pénzetek sem kell, ami amúgy járna nekünk, már megoldottuk okosba’ Kínával. Azok legalább nem kötik mindenféle jogállami feltételekhez azok elköltését, ergo mindenki bekaphatja a doktorminiszterelnök úr ágaskodó cövekjét.

Különben meg az Eb-re is kijutottunk, és most már azt is lehet tudni, hogy aki nem szereti a válogatottat, az szégyellje magát. Ezek hírek hallatán azt kell mondanom, hogy lófasz lesz lesz itt, csikánó, nem csillag, a lövészárkok ásását pedig folytatjuk, nem pedig betemetjük azokat. Ez van, amikor egy küldetéstudatos maffiózónak beletörik a zsebében folyamatosan kinyíló bicskája a nála valamivel nagyobbak cseszegetésébe. Itthon már lemészárolt mindent és mindenkit, aki veszélyt jelenthet az egyeduralmára, de 13 év alatt a rothadó Nyugaton azért olykor kicsavarják a kezéből ezt a szúró-vágó alkalmatosságot. De ő nem nyugszik, nem olyan fából faragták. Az inflációnak is nekiesett puskával, vakcinával, fejszével meg mindenféle fegyverzettel, aztán csak nem sikerült levadásznia, jobb történt: megöregedett a tigris és szép csendben kimúlt, mint egy szőrét hullató rossz vidéki róka. Az a jó a korlátlan hatalomban, hogy bármit lehet mondani, az előbb-utóbb bekövetkezik, vagy ha mégse, akkor a zsibbasztó propagandának hála, a végén úgyis elfelejtik az emberek, mintha mi sem történt volna. A sok áldozat a járvány alatt, akiket ez mind megmentett a biztos haláltól, a családok és önkormányzatok, akiket és amelyeket tönkretett, a pozitív nulla, ami előbb-utóbb pluszos lesz. Mondjuk az nem annyira mindegy, hogy mikor, de addig valahogy kibírjuk akár fél lábon is.

Teljesen mindegy, mit mond vagy tesz, nincs olyan szervezet vagy fórum, ami számon kérhetné, nincs az a jogrendszer, ami elmarasztalná, nincs semmilyen jogállami feltétel, ami gátat szabna a véget nem érő pusztításának. Egymillió ember elhagyta az országot, döglődünk Júdás Viktor mocskában, aki túléli, az örül, aki meg nem, az úgy járt. A 34%-os a támogatottsága (= kétharmad) atombiztos, a közpénzek korlátlanul rendelkezésére állnak, azt tesz, amit akar, ha kell, megint módosítja az alaptörvényét egy olyan triviális passzussal, ami a jogászok számára is értelmezhetetlen. Mert ugye most már arról is lesz egy cikkely, hogy aki guruló dollárokat kap valahonnan, az árulja a hazát. Hogy ezt ki és hogyan fogja ellenőrizni és értelmezni, az senkit nem érdekel, de mióta leszögezték az elvtársak, hogy az apa férfi, az anya nő, tudjuk, hogy bármit megoldanak. Főleg, hogy a paradicsom piros, nem sárga, és Ne hagyjuk, hogy …. – ide tetszőlegesen be lehet helyettesíteni bármit és bárkit, hogy rettegésben tartsuk a híveket. Annak ellenére, hogy a hívek rendíthetetlenek és kizökkenthetetlenek, ha a kedves vezető személyéről és tetteiről van szó. Ha azt mondja nekik, hogy a tej fekete, azt válaszolják, hogy sosem volt fehér!

Tehát a gatyát továbbra is van miért felkötni, az értelmesebbeknek nem marad más opció, mint hogy mindent megtegyenek azért, hogy megőrizzék a józan eszüket ebben a szellemi leamortizálódásban. Mert nagyon úgy néz ki, hogy a magunkfajtának már nem marad más, csak az, ami a fejünkben van. Orwell mester foroghat a sírjában, hogy gyakorlatilag bekövetkezett a jóslata, apróbb eltérésekkel megvalósult az, amiről a regényeiben írt az Állatfarmtól az 1984-ig. Szomorú vasárnap, szomorú jövőkép és soha nem látott elbutulás egy se sportszerűen küzdeni, se férfiasan veszíteni nem tudó korrupt nacionalista birodalmában. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.