Május 9,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Már semmi nincs, ami ne férne rá a hatalomtól eltorzult arcára

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 412,710 forint, még hiányzik 2,587,290 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem sokkal azután, hogy „Kocsis Máté kezdeményezésére” nyilvánosságra került a Rogán Antal által kézivezérelt „szuper-titkosszolgálat” (Nemzeti Információs Központ) újabb, újságcikkekből összeollózott, propagandisztikus, a titkosszolgálati jelentésekkel kapcsolatos elvárásoknak a legcsekélyebb mértékben sem, az önkényuralom céljainak viszont annál inkább megfelelő, sűrűn kitakart fércműve, ún. „titkosszolgálati jelentése” arról, hogy a magyar–szerb határ déli oldalán a szerb rendőrség nem tudja megakadályozni az agresszív, embercsempész bandák jelenlétét, sőt, az ottani afgán embercsempészeket teljes operatív és pénzügyi irányítása alá vonta a tálib titkosszolgálat, időszerű volt, hogy az éppen hogy egy számjegyű októberi infláció sikertörténetének farvizén az egyélőisten is megszakértse a témát. Azaz eligazítsa az ő nyáját, hogyan kell érteni, mit kell gondolni erről a groteszk, átlátszó, politikai megrendelésre íródott gánymunkáról. Hagytak időt az emésztésre, az egyszemélyes államvezetés pedig berongyolt a közpénzszolgálati rádiójába a péntek reggelente számára fenntartott mikrofonállvány elé, és megszakértette. Teátrálisan drámai pofát is vágott hozzá, sóhajtozott is, ahol kellett, mint aki pontosan tudja, hogy a hatvanpusztai bunkerkastély mindentől is megvédi, ám addig is erőteljesen javallott vakítani a parasztot, ahogy a csövön kifér. Mert ameddig vakul a paraszt, addig neki baja nem eshet.

Ez egy olyan jelentés, amely felrajzol egy félelemteli horizontot, és megerősít bennünket abban, hogy azt kell tennünk, amit eddig tettünk. Számomra ezt jelenti ez a jelentés. Nagy vita volt erről Európában, korábban nem szabadott kimondani – mi voltunk az elsők, akik megtettük, ma már egyre többen követnek bennünket – azt a mondatot, hogy a migráció és a terrorizmus az kéz a kézben jár. (…) Ha a migrációra gondol az ember, akkor különbség van aközött, hogy valakinek van gyereke vagy nincs gyereke, ez meggyőződésem. Akinek nincs gyereke, az egy saját személyes ügyként gondol a migrációra, ő szeretne olyan országban élni, ahol migránsok is vannak. De akinek van gyereke – és azért mi vagyunk többen, azt hiszem -, mi azon gondolkodunk, hogy és milyen országot hagyunk a gyerekeinkre. Vannak azok a szülők, akiket nem érdekel, hogy eladósítják a családot, zűrzavar, kupleráj, rendetlenség van a családban, majd a gyerekek boldogulnak, ahogy boldogulnak, és vannak szülők, akik azt gondolják, hogy a rendezettséget, a jó élet esélyét legalább hagyjunk már a gyerekeinkre. És én is mindig erre gondolok, és ezért nem engedek egy tapodtat sem, hajlíthatatlan vagyok migráció ügyben. 

Mióta egy hasonló műsorszámában összemosta a meleg embereket a pedofil bűnözőkkel, egészen pontosan azt állította, hogy vita tárgyát képezi, hogy a homoszexualitás pedofíliához vezet, hasonló alávalóságot emlékeim szerint talán nem ejtett ki a száján ez a két lábon járó erkölcsi lealjasodás. Túl azon, hogy éppen csak nem tolja a pofánkba, hogy a titkosszolgálat kvázi egyetlen funkciója az állampárt politikai napirendjén szereplő sztorik nemzetbiztonsági mázzal leöntése és az országra és Európára nehezedő, leselkedő, fenekedő nyomás, veszély, ellenség felmutatása, jelen esetben annak sugalmazása, hogy a tálib terroristák már a spájzban lennének, ha nem lenne ő, hogy megvédjen minket a gonosztól, egyszerűen nincs rá elfogadható magyarázat, hogyan süllyedhet ember idáig. Teljesen irreleváns, hogy amúgy a világban a politika számos más helyen is a fasizálódás irányába mozdul el, hogy a kirekesztés elvén működő posztfasiszta politizálás újra szárba szökkent. Közömbös, hogy máshol is vannak populista, romlott, elvetemült politikusok, akik eljutottak arra a felismerésre, hogy nekik egyáltalán nem kell a teljes populációt képviselniük, hogy bőven elég X vagy Y millió választási biodíszlet lojalitását kiszolgálniuk, miközben időről időre leválasztanak a teljes populációról kisebb vagy nagyobb csoportokat, és megfújják a harci kürtöket, hogy azokat lehet rugdosni. Az az érdekes, hogy ez a vérkorrupt hatalomtechnikus itt és most abból csinál politikát és abból hizlalja a holdudvarát, hogy a dologtalan cigányoktól az egynemű párokon, a meleglobbistákon, az egyedülállókon keresztül a migrációt állítólag a gyermekes keresztény családokkal ellentétben támogató gyermektelenekig újabb és újabb csoportokat választ le a populációról, nevez meg, mutat fel idegenként, alacsonyabbrendűként, megvetendőként, ELLENSÉGKÉNT. És mindig valahogy a biológiai jellemzők mentén uszítja a többséget, és valahogy mindig ő van többségben a kisebbséggel szemben/ellen.

Egyáltalán nem érdekel, hogy valószínűleg patikamérlegen mérték le, hogy az egyedülállók és gyermektelenek többsége nem rájuk szavaz, ezért bátran oda lehet állítani őket az össznépi, a többségi megvetés, köpködés sortüze elé, mert újabb és újabb ellenség nélkül mi a fene tartja egyben a tábort, ha nincs mit enni. Azzal se jöjjön senki, hogy nem újdonság ez, hiszen korábban már listázták az Európai Unió vezető politikusait, hogy azért gondolkodnak így, vagy úgy, mert nincs gyerekük. Vagy hogy mit kell jóemberkedni, hát ez a szent ember természetesen nem homofób, nem rasszista, nem gondolja komolyan, de erről szól a politika, a tehetséges politikusok kivétel nélkül ezt csinálják. Nem, egyrészt nem ezt csinálják. Másrészt az a kérdés, hogy egyáltalán hogy jött ide egy politikai célokat szolgáló, titkosszolgálatinak csúfolt fércmű alapján, hogy az, akinek nincs gyereke, támogatja a migrációval kéz a kézben járó terrorizmust? Hogy lehet ilyen mélyre süllyedni az emberek félelmeivel való visszaéléssel a tetves hatalomban maradás érdekében? Milyen tanulmány igazolja, hogy akinek nincs gyereke, az személyes ügyként tekint a migrációra? Hol van ez leírva? Milyen számok, kutatások, statisztikai adatok támasztják ezt alá?

Fogalmam nincs, hogy hány gyermektelen ember van Magyarországon (és közülük hányan szavaznak életvitelszerűen erre a már évek óta szétcsúszott fejű, dörzsölt populistára, aki az ő befizetett adójuk kreatív hasznosításából állította az összes kölkét a saját lábára), de teljesen mindegy, én ezt a migráció-terrorizmus-gyermektelenség összemosást egyszerűen nem vagyok hajlandó felfogni se, nemhogy elfogadni. Nem tudom erre azt mondani, hogy nincs itt semmi látnivaló, hát hiszen a Sándor-palota dicstelen családügyi pártpolitikai szerepvállalása óta benne van a levegőben, a propagandában a gyermektelenek dehumanizálása, alacsonyabbrendűként kezelése, és hát ehhez képest már igazán nem nagy ügy, hogy Novák főnöke most már hangosan, nagy nyilvánosság előtt hirdeti, hogy akinek nincs gyereke, az migrációt akar, az szarik a hazájára, és mivel minden migráns terrorista, valójában akinek nincs gyereke az is terrorista. Szerintem ne áltassa magát senki azzal, hogy nem történt semmi, nincs jelentősége ennek az újabb ároknak, amit a gyalogsági ásóval hadonászva ásott 3 perc alatt a gyermekes és gyermektelen emberek közé. Ráadásul úgy, hogy még rúgott egyet azokba a szerinte felelőtlen szülőkbe is, akik vele, felelős szülővel ellentétben eladósítják a családot és szarnak a kölkeik jövőjére. Ez is ráfért a hatalmi mámortól eltorzult arcára, miközben látjuk a famíliája milliárdjain, hogy ő milyen országot hagy a gyerekeire. Olyat, amelynek semmi köze nincs ahhoz, hogy további milliók milyen országot hagynak a gyerekeikre. Azok, akik már rég elhagyták ezt az országot a gyerekeik érdekében, mert nem akarják, hogy a gyerekeik igavonó állatok legyenek az ő leszármazottai gyapotültetvényein.

Azzal döngeti a mellét – egyes szám, első személy -, hogy ő egy felelős szülő, aki se a migránsoknak, se a terroristáknak, se a gyermekteleneknek nem enged. Azért bagatellizálja a klímaváltozást, azért pakolja tele az országot mérgező akkumulátorgyárakkal, azért űzi el a tanárokat Dániába takarítani, azért rohasztja le csontig az egészségügyet, azért rugdossa árokba a leginkább rászorulókat, azért ás betemethetetlen árkokat jobb- és baloldaliak, fideszesek és nem fideszesek, keresztények és ateisták, heteroszexuálisok és homoszexuálisok, fiatalok és idősek, nők és férfiak, futballrajongók és futballgyűlölők, gyermekesek és gyermektelenek közé, és azért adósítja el az országot a kínai kommunistáknak évtizedekre, mert odáig és vissza van, hogy milyen országot hagy azoknak a gyerekeire, akik ellen fennállása óta uszítja a szavazóit. Akiket nem akar képviselni, akiket le akar győzni, meg akar semmisíteni, hogy megtarthasson mindent, amit eltulajdonított tőlük.

Nem tudom, hogy a tenyeréből zabáló komplett katolikus egyház felkent papjait vagy Gulyás Gergelyt vagy a saját kölkét hogyan érinti ez a ragacsos, ízléstelen lebegtetés és összemosás, a kérdés az, hogy máris ki kell tenni a gyermektelenség megkülönböztető jelzését, vagy az majd később következik?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.