Május 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


NERotika

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 196,183 forint, még hiányzik 2,803,817 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Keleten már mindenki a barátunk. A Nyugat meg már nincs is.

Na, erre varrjál kompot!

*

Igen, tudom: ha az érdekei úgy kívánják, a NER magasról tesz a saját alaptörvényére, az általa hozott jogszabályokra, de még a Btk.-ra is. Engem speciel azok a cselekedetek is bosszantanak, amiket konkrétan nem rendel üldözni semmilyen klauzula. Például, következmények nélkül lehet belerúgni a szövetségekbe, amelyekben egyenrangú tagok vagyunk, legyen az az EU vagy a NATO.

Bezzeg a Türk Tanács meg a hasonló vicces képződmények kritikán felül állnak.

Sőt, a honi politika trendje szerint azok a követendő minták! A minap nagy csinnadratta közepette két megszentelt padot átadó Lezsák Sándor fideszes országgyűlési alelnök, a költőként József Attila-díjas antitalentum például emígyen nyilatkozott az Eurázsia Magazin főszerkesztőjének: „Most az ordas eszmékkel hatalomra került megtébolyult és életidegen nyugat-európai törekvések, a zaklatott és idegileg megroppant Nyugat-Európa ellenében számomra részben gyógyító tapasztalat, ami például a TURSOY* fent említette hat országában történik.” (*Türk Kultúra Nemzetközi Szervezete)

*

Szánalmas méreteket öltött az a hazudozás, amelyet a befagyasztott uniós fejlesztési források kapcsán kifejt a kormány. Íme, miként leplezi a NER, hogy egy fityinget nem kapunk és nem is fogunk kapni mindamig A Mindenkinél Okosabb látszatintézkedésekkel, kamukáliákkal, gyűlöletbeszéddel igyekszik kicselezni a jogállamiság restaurálását illető jogos szövetségesi elvárásokat.

„Eurómilliárdok érkeztek Brüsszelből Magyarországra” – kürtölte világgá az Index 2023.11.04-én. Mint a cikkből is kiderül, nem ma és nem is a múlt héten dőlt ide ez a 23 ezer milliárd forint, hanem 2004 óta – azon időszakban, amkor még nem nyílt ki a brrrüsszeli bürokraták csipája az itteni kótyavetyét illetően. Ez az a pénz, amiből az országot kellett volna gatyába rázni, nem pedig a haszonelvű udvaroncokat.

Idén 1,5 milliárd euró, jövőre 2 milliárd euró, 2025-ben pedig 2,8 milliárd euró várható. Ehhez jön hozzá a nagyjából 5 milliárd euró vissza nem térítendő támogatás a Helyreállítási Alapból (RRF) – folytatódik a kábítás és Navracsics Tibor területfejlesztési és uniós forrásokért feleős miniszter vitustánca.

Röviden, a pénzek egykoron jöttek, valamint majd jőni fognak, de hogy jelenleg miért vannak elzárva a pénzcsapok és mit kell feladjon a flottul működő diktatúrájából a magyar kormány annak érdekében hogy ismét kinyíljanak, nem derül ki a cselédmédiából. 

Amíg egy kormányváltás fel nem oldja ezt a patthelyzetet, marad nekünk a Mikormányunk nagy számokkal való zsonglőrködése, a meseszövés és uszítás a „Magyarországnak járó” járandóságokról és a lila ködöket eregető Navracsicsa.

*

A NER (Nemzeti Együtthülyülés Rendszere) számára trauma, hogy egy olyan fővárosban főuraskodnak, amelyet nem sikerült leuralniuk, egy olyan várhegyről nézik le a népet, amelyet nem ők igazgatnak. Szennylapjaikban most épp ezt a két célpontot igyekeznek bemocskolni, igazságot és valóságot nem ismerve.

*

Ezek a szutyok, útlevéllel idetoppant migránsok (kik nem tévesztendők össze a mi kis Kánaánunk határát fegyverekkel ostromló szutyok migránsokkal) idehozták az ízletes kajáikat, az olcsó áruikat, éjt nappallá téve dolgoznak elvéve a magyarok munkáját, zokszó nélkül adóznak, megveszik a túlárazott lakásainkat, csemetéiket magyar iskolákba járatják, javítják a bűnözési statisztikánkat, mivel a magyarbűnözőkkel ellentétben alig követnek el bármit is. 

Ez veszélyes!… 

*

Rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia, nácizmus, eltiprás és meddő tipródás, haladásellenesség – megannyi aljas merénylet az emberi jogok, a társadalmi egység és önazonosság ellen!…

*

Közös lónak túros a rudija.

*

Nyilván nem gyalog közlekedik a bájait véka alá nem túlságosan rejtő Dúró Dóra, a kiállításaddikt parlamenti alelnök. Mert különben észrevette volna a sok szemérmetlen szobrot Budapestszerte. Itt egy kacér tekintet, bimbódzó kebel, áttetsző lepel, ott egy izgatóan kivillanó térdkalács vagy boka. Megannyi ordas veszély a serdülő ifjúságra! 

Menten eltüntetni mindet, de minimum befóliázni! Fémes művek esetében a beolvasztás is megoldás.

*

Anyám, én nem ilyen mindenkiszentet akartam!

*

Üzent Isten a Magyaroknak!

Eszerint Tóth Gabi legújabb dalának az a sora, mely szerint „Isten tenyerébe hajtom a fejem”, relatíve sajátos interpretálása egy pofonnak.

Aki felfigyelt az énekszámmal kapcsolatos ribillióra, tudja, mire utalt a Fennvaló.

*

Egy nép elnyomásához nem kellenek tankok, amíg a parlamenti képviselőinek a tankolási számláit prompt módon kipengeti.

Álljon itt az el- és utolérhetetlen Bihálffy Méla, akit nem pont így hívnak, de agyzsibbasztó példának így is megteszi. Őkelme a kifizetett, 3,2 milliót érő számlái szerint egyetlen év leforgása alatt kétszer kerülte meg a Földet. Mellesleg kormánypárti és szintén mellesleg egyéni képviselőnk kénytelen évi 36 napon át éjjel-nappal taposni a gázpedált, elvégre mégsem repkedhet mindenki, kénye-kedvére, közjettel. Irodájának bérleti díja az adófizetők 600 000 forintjába kerül havonta. Mindezt a minden mezei képviselőt megillető honorján felül zsebelheti be, amely idén 1,54 millió forint fölé nőtt, kissé kirívó dinamikussággal. Tekintve hogy az országgyűlés tagjai a bruttó tiszteletdíjuk 35 százalékát költhetik lakhatásra, e növekedés folyományaként természetesen tovább, 540 ezer forint fölé emelkedett az albérletre fordítható összeg is. Amely Mindegy-melyik vármegyei képviselőként Mélánkat is megilleti

Ezzel kapcsolatban az egyetlen kikötés az, hogy a bérlemény az Országház és a Képviselői Irodaház közelében legyen. Beleborzongok a gondolatba, hogy egy szabadon választott képviselő netán szabadon választhassa meg az albérletét, és például Rákosborzasztóról bumlizna be a munkahelyére. Mivel a megnemnevezett képviselő négy lánygyermek boldog édesapja, a kecó mérete bőven meghaladhatja a 100 négyzetmétert.

Na csá, Méláim, megyek én is feltankolni. Két cukorral, kevés tejjel kérem.

Pandula Dezső

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.