Május 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Olyan erős a támogatottságuk, hogy a magukból kivetkőzve őrjöngő rajongóik adják a másikat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,614,500 forint, még hiányzik 385,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mesébe és a windsori királyi pompába illő jobb napokat kívánok mindenkinek! Itt a rabszolgák és dologtalan herék földi paradicsomában, ahol a mi Sándorpalotánénk méhkirálynőnek képzeli magát, és folyamatosan azon munkálkodik, hogyan lehetne benépesíteni a Föld nevű bolygót, azon belül is kicsiny, ámde hatalmas oligarchákkal teletűzdelt hazánkat. Nem, nem itt a józsefvárosi anyagondozóban vagy az egri szülészeti osztályon, hanem konkrétan a déli féltekén teszi mindezt úgy, hogy a hóna alá vette a Balog nevű ex-minisztert is, és együtt osztják az észt Ausztráliától Pápua Új-Guineáig. Ők kettecskén, az emberi erőforrás miniszterből lett egyházi elöljáróval. Remélem, ott van vele István is, a gyorstalpalt alezredes és first gentleman. Szerintem Novák asszony sokat nézhette a Crown című, Netflixen futó sorozatot, és annyira átszellemült közben, hogy egyenesen Erzsébet királynőnek képzeli magát, Fülöp herceg szerepével meg Istvánt bízta meg. A különbség annyi, hogy ők annak idején az Egyesült Királyság gyarmatországait járták végig, és az ott élőkkel találkoztak, ezek meg nem tudom, mi a fenét keresnek Óceániában a bennszülöttek között úgy, hogy ez a nép nem is olyan régen még emberekkel táplálkozott. Pont leszarnám amúgy, ha ezt a saját zsebükből fizetnék és ott töltenék a mézesheteiket, nem pedig diplomáciai kirándulásnak vagy nászútnak álcázott közpénzégetésről lenne szó. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy ennek az esete forog fenn, mert Magyarország nevében cukisodik és smúzol ott mindenkivel, ahol szerintem lövésük nincs róla, hogy kik ezek a fehérnépek, akik nagy csinnadrattával játsszák a bazári majmot.

Közben Szijjártó miniszter futott, ugye. Nyilván nem a Margit-szigeten, az gondolom túl messze lenne Budakeszitől. Mondjuk New York mégis csak impozánsabb hely egy milliárdos külügyminiszter számára, nem? De. Ezek az Insta- és Facebook-posztok azon kívül, hogy nyilvánvalóan a siserehad elkápráztatását hivatottak szolgálni, nekünk egy valag adófizetői pénze kerülnek, és tudtommal momentán nem áll elég jól a büdzsé ahhoz, hogy ezeket a habzsi dőzsi huncutságokat finanszírozzuk, amelyeknek aztán semmilyen számonkérhető, mérhető hozadéka nincs. Mindegyik megtehetné, hogy saját zsebből utazgasson, akkor tegye azt, ne rajtunk élősködjenek. Ami jelen állapotában ennek a nyomorult országnak, elképzelhetetlen. De ha már az USA: Peti miniszter állítólag találkozott a sárgaparókás bűnözővel a tengerentúlon, aki korábban összekeverte a török pasával a főnökét, Júdás Viktort. Ám alig egy nappal azután, hogy kétségek között röhögött a fél ország, hogy kire nézve cikibb, hogy az USA bukott elnökének fingja nincs, hogy ki kicsoda és a térképen mit hol kell keresni, küldött egy baseball sapkát, amit alá is írt az ikertesójának. A sapkán a „Viktor, you are great” felirat díszeleg, vagyis hogy Viktor, nagyszerű vagy!. Ezek után szerintem simán eljátszhatnák az Ikrek nemzetközi remake-jét is, Trump lehetne Schwarzenegger, Júdás meg Dani de Vito, és együtt megkereshetnék az illiberális állam elveszett mítoszát. Tehát hogy a sapka Júdás szerint „egyenesen Amerikából” érkezett, de hogy kitől, azt nem részletezte. És hát Péter miniszter ugyan azt állította, hogy ő hozta a sapkát, a háttérben ott ólálkodott Csák János kulturális miniszter is, aki szintén mostanság jött haza New Yorkból. De végül is tökmindegy, hogy ki hozta a sapkát, Szijjártó vagy Csák, honnan, mikor, hogy egyáltalán tényleg Donald küldte a haverjának kiengesztelésül, a Dopeman-féléknek kiváló táplálék, cirkusz kenyér helyett.  Vagyis ha kenyér nem is jut mindenkinek, egyeseknek jut falusi csok, csok plusz, az Amerikából hazatért Csák rendkívüli kormányinfós bejelentése szerint. Jön a brutális újabb gigatámogatás, a rohadtul vagy közepesen jól kereső, rá nem szoruló, de szaporodni kívánó jól szituált családok számára, akiknek nem okoz gondot havi közel 250 ezer forint törlesztés, mondjuk 25 éven keresztül, ha úgy hozza az élet. Az meg, hogy a valóban szegénységben tengődőket hogyan kívánja segíteni ez a puritán családbarát kormány, arról kussolnak, mint szar a gazban. Mert azok le vannak, le voltak, és ahogy elnézem, továbbra is következetesen le lesznek szarva.

De mindegy is, hiszen olyan erős a támogatottságuk, hogy a veszprémi népünnepélyen magukból kifordulva őrjöngő fideszes szavazók adják a másikat. Akik olyan ordenáré, vállalhatatlan stílusban küldték el a kurva anyjukba az Orbán-kordonon kívül demonstráló honfitársaikat, hogy öröm volt nézni. (Nem. Még ma is összeszorul tőle az ember gyomra.) A Rogán-Habony-művek által sulykolt degradáló jelzők mindegyikével felvértezett mélymagyarokból csak úgy záporoztak a szitokszavak az 56-os szabadság kordonokkal elkerített ünnepségének helyszínén. A hívő leköpte, megrángatta, minden szarnak elmondta a demonstráló honfitársát, mindezt úgy, hogy két rendőr kussban végignézte, de kurvára nem intézkedtek a férfi ellen. Férfi? Tipikus narancssárga alfahím, aki azt hiszi, neki mindent szabad, mert most az ő liblingje vezeti az országot. A csávó maga egy tolvaj, meghízott disznó, aki emberek halálát okozta és játssza az eszét monológgal nyitott, simán, lazán legyilkosozta a vele más véleményen levő embert. Meg pofán váglak, te hülye vén szar, a feleségét meg te szerencsétlen hülye picsa jelzővel illette. De voltak ott még cifrább szavak és mondatok is a Fletó faszát szopjad-tól az undorító aljasig, meg a tömeggyilkosok vagytok, bazdmeg-ig. minden.

Na ezért nem megyek el én ilyen narancstökszínű összejövetelekre, de még a közelükbe se, mert nekem csak egyszer szólna be egy ilyen emberformájú, és kő kövön nem maradna. Nem vagyok az erőszak híve, soha nem is voltam, de eljutottunk odáig, hogy a 2010 óta módszeresen hergelt Orbán-hívek olyan ordenáré módon nyilvánulnak meg, hogy az embernek önvédelemre van szüksége, mert a hivatkozott videó alapján ezek simán elmennek a tettlegességig. A rendőr meg vigyorog a háttérben, bazdmeg! Ezen felvétel alapján szerintem simán eljárást kellett volna indítani az összes ott megnyilvánuló civilizációs zsákutca ellen és elítélni őket tettlegességért, rágalmazásért, közösség elleni uszításért. Ameddig az ehhez hasonlók minden következmény nélkül, falkába verődve, a hatóságok szeme láttára és csendes asszisztálásával, kamerák előtt előadhatják ezt a műsort, addig itt minden csak rosszabb lesz. Vagy ha már itt tartunk, akkor mint a börtönben: amikor egy nagyobb csoport nekiesik egy embernek, akkor a legnagyobb pofájút kell ott a helyszínen nyakon baszni, hogy a többi felfogja, hogy ez nem így működik.

Itt tart ma az orbáni Magyarország kormánypárti szimpatizánsainak értelmi és erkölcsi színvonala. Álljon már meg a verekedés, emberek! Hát hol élünk? Felnőtt – mit felnőtt? – nyugdíjas, agg és kevésbé agg lények így viselkednek, mert szerelmesek ebbe az uszító diktátorba? Jó lenne ezeket a kirohanásokat a nagy nyilvánosság előtt elítélni, és valamilyen módon szankcionálni ezeket az önmagukból kifordult embereket. Mert ha ezek után nem történik semmi, akkor joggal hiszik, hogy nekik is mindent szabad, akárcsak a bálványuknak. És annak csak csúnya vége lehet. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.