Május 16,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Döbbenetes, hogy ezt nekünk ölbe tett kézzel végig kell hallgatnunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,541,646 forint, még hiányzik 1,458,354 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jaj, jaj, jaj. Nagy a baj. Áldjon vagy verjen sors keze – dalolták a veszprémi ultrák, miután Júdás Viktor előadta nekik a Rogán-Habony-művek által kreált monológot. Szerintem menő lenne, ha legközelebb egy magyar válogatott focimezt venne fel, az 56-os számút konkrétan, és pofázás közben dedikált labdákat rugdoshatna a kiválogatott híveknek, hogy legyen mivel hencegniük a kocsmában. Vagy valahol.

Szóval van, akit áld, van, akit ver annak a bizonyos – egyesek szerint létező, mások szerint nemlétező – entitásnak a keze, de én állítom, hogy a jelenlegi mérleg szerint többeket vert mostanig félholtra, mint ahányakat megáldott az ő kegyelméből, mióta ez az ember beette magát az ország vezetésébe, és azóta is ott pusztít és rombol. Ha kell, ha nem. És neki általában kell, mert küldetése van, és éppen azt teljesíti. Hogy kinek kell emiatt majd elszámolnia (ha sikerül, akkor azért, ha nem sikerül teljesíteni a küldetést, akkor azért), azt nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy mi is a valódi cél. Mert mindig ködösen fogalmaz, rébuszokban beszél, és mindig csak utalgat. Most konkrétan olyan szürreális érzésem volt, mintha magáról beszélt volna. Árulók, kommunisták, Moszkva, szocializmus, stb. Nagyjából három napja volt összekapnia magát a pekingi megalázó kirándulása után, és legalább nyomokban emberi külsőt öltenie magára. Ez látszólag sikerült, a többi nemigen. 

Mivel Veszprémben delirált, a veszprémi Brusznyai Árpádról beszélt, aki mártírhalált halt a forradalom leverése után. Viszont ha már itt tartunk, akkor említsük meg azt, hogy ez a szerencsétlen történelemtanár volt, és bár egyetértett a forradalmi törekvésekkel, a diákjait nem engedte az utcai harcok közelébe. Tanár volt, aki azt tette, amit egy, a gyerekeket szerető, értük felelősséget vállaló felnőtt tehet ilyenkor. Vannak ám nekünk most is ilyen pedagógusaink, Júdás! Akikre nagy ívben szarsz a pártodban üldögélő bátorokkal együtt, akikről úgy beszéltek nem ritkán, mint az ellenségről szokás. Akiket hülyének néztek és naponta megaláztok. Nem tudom, Brusznyai Árpád mit csinált volna most, ha hallotta volna ezt a beszédet. Egy olyan ember szájából, akinek még ki sem hűlt a valaga alatt a kínai kommunisták pekingi bíborvörös tárgyalójában elhelyezett bársonyszék, de már itthon uszítja megint magyart a magyar ellen. Nagy Imre neve például el sem hangzott a szájából. Igaz, mit várunk attól a gerinctelen gyáva embertől, aki az éj leple alatt távolíttatta el a mártír miniszterelnök szobrát a Kossuth térről és szállíttatta el valami eldugott helyre? Mit várunk egy ilyen jellemtelen figurától, aki nem veszi a szájára Nagy Imre nevét, mert az kommunista volt? Mit? Aki lépten-nyomon meghamisítja 56 örökségét és a milliárdos udvari ideológussal kézen fogva hajlítgatja lufikutyává a történelmet? Mit várunk ettől az alaktól, aki úgy kommunistázik, hogy az apja volt az egyik legnagyobb kommunista káder? Mit várunk attól, aki ugyanúgy mint annak idején Kádár és Münnich, elrepült Moszkvába és elárulták a forradalmat Hruscsovnál? Mit? Kádár Moszkvában már arról beszélt, hogy Magyarországon az ellenforradalmárok kommunistákat gyilkolnak, Nagy Imre pedig fedezi őket, miközben szovjet pártküldöttségek indultak valamennyi kommunista ország vezetőihez és Kínába, hogy megszerezzék hozzájárulásukat a Magyarország elleni támadáshoz.

Valami ehhez nagyon hasonlóra emlékeztet az, ami múlt héten történt. Csak te nem Moszkvába repültél, hanem Pekingbe, és ott árultad el az ukránok szabadságharcát annak a keleti kommunista brigádnak, amelyhez több mint egy évtizede dörgölőzöl. Meg tulajdonképpen az egész Európai Uniót ezüsttálcán, 30 ezüstért szolgáltad fel az éppen aktuális Szovjet Birodalom és a Kínai Kommunista Párt vezetőinek. Miért is cserébe? Miért is? Azt mondod: Moszkva tragédia volt, Brüsszel egy rossz paródia? Hogy úgy kellett táncolnunk, ahogy Moszkva fütyült, de ha Brüsszel fütyül, akkor úgy táncolunk, ahogy mi akarunk, és ha nem akarunk, akkor nem táncolunk? Mi van? Hát te most is csárdást jársz a véreskezű agresszor füttyögésére, jóember! A többi helyes: közben Brüsszelre szarsz nagy ívben magasról és vastagon. Neked csak a keleti diktatúrák parancsolhatnak, a saját szövetségeseinket – akik egyébként annyit akarnak, hogy tartsd be a jogállamisági feltételeket – hülyére veszed és elárulod. Mert neked ez az érdeked. Mindezt 2023-ban, ország-világ előtt. Szerintem te vagy az elrettentő példa mindenki számára. Lesz majd miből összevágni a memoárodat, ha egyszer már nem leszel. Lesz miből csemegéznie az utókornak, és hangosan röhöghet/megrökönyödhet majd azon, hogy miket hordtál össze az Európai Unió ellen és azon magyar polgárok ellen, akik nem dőlnek be a szélsőséges, korrupt, primitív viselkedésednek. 

Tragikus és döbbenetes, hogy ezt nekünk ölbe tett kézzel végig kell hallgatnunk, és nem tehetünk ellened semmit. Pontosabban szerintem ha ezt így folytatod, még az is lehet, hogy újra lesz egy 56-os forradalom, ami durvább lesz, mint az igazi. Benne van a pakliban, hogy elkattan a hülyére vett nép, és akkor itt kő kövön nem marad. Addig még hazudozhatsz, hergelhetsz és beszélhetsz ilyeneket, hogy miszerint az elvtársi kioktatás változatlan, csak most kondicionalitási (jogállamisági) eljárásnak hívják a pártállami megrovást, és nem a tankok gurulnak be Keletről, hanem a dollárok Nyugatról, ugyanoda és ugyanazokhoz. A nagy különbség az, hogy a Szovjetunió reménytelen és javíthatatlan volt, az Európai Unió még nem az, hiszen jövőre EP-választás lesz, Európa még él, lélegzik, testében dolgozik az életerő. Ezt se igazán értem, de akárhogy csűröm-csavarom, akkor is azt hallom ki minden hörgésedből, hogy inkább legyünk orosz gyarmat, mint nyugati jogállam, mert az előbbiek legalább hagynak minket magyarkodni, meg matyóhímzéses ruhában mezőségi keservest járni, és mindenki fiú meg lány lehet, nem kell átoperáltatnia magát, ha nem akarja.

Hogy azok lehessünk akik vagyunk – mondod, és cifrázod a rögeszmés hazugságodat, ami szerint téged Brüsszel akadályoz az önazonosságodban. A gondolat, hogy ne legyek férfi, ne legyek magyar, és keresztény se legyek, olyan, mintha a szívünket tépnék ki. A szabadság számunkra azt jelenti, hogy az légy, aki vagy: vállald, hogy kereszténynek, magyarnak, nőnek vagy férfinak születtélHát öcsém, nekem a szabadság valami egészen mást jelent: jogállamot, demokráciát, független közmédiát, átlátható költségvetést, szabad vallásgyakorlást, erős szociális hálót, szabad, versenyképes oktatást. Szerintem egy egész telefonkönyvnyi dolgot fel tudnék még sorolni, de speciel azok nincsenek köztük, amikről te hadoválsz, mert azokat senki nem veszélyezteti. Ellenben sehol nincs leírva az, hogy ha valaki magyar, annak kötelezően hithű kereszténynek is kell lennie. Az viszont elég nagy baj, hogy ha valaki férfi vagy nő, és nem érzi jól magát ebbéli minőségében, akkor ne lehessen más, mint aminek született. Ez pont egy olyan dolog, ami az egyén legmélyebb magánügye kellene, hogy legyen, és semmiképpen nem közügy, amibe korrupt, romlott, elvetemült politikusok kapaszkodnak a szavazatokra hajtva. A vallás meg pláne nem közügy ott, ahol valóban létezik valódi szabadság. Ebben az ellopott országban neked köszönhetően speciel nem létezik.

De bizony el fog jönni az igazság pillanata. El fog jönni az, amiről az elején beszéltél. El fog jönni a pillanat, amikor az összes népnyúzó sarlatánt, aki ezt a rezsimet élteti, életben tartja, működteti és hasznot húz belőle, el fogják számoltatni, és mindenki megkapja majd a méltó büntetését. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.