Május 4,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Most már tényleg felkerült a világpolitika térképére: elrettentő példának

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 137,129 forint, még hiányzik 2,862,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves és kedvtelen olvasók! Sajnálattal közlöm, hogy Jézus Viktor 2023. október 17-én Pekingben, az 1956-os forradalom évfordulója előtt hét nappal nem feltámadt és mennybe ment, mint egy lángoló turulmadár, hanem szégyenletes módon, az egész világ szeme láttára elárulta magát, az országot és minden olyan magyarra szégyent hozott, akiben nem kaucsukból van a gerinc. Mindezt tette úgy, hogy tehette volna másképpen is. Mindezt tette úgy, hogy ennek a következménye minden magyarra nézve a szekunder szégyen lesz, bármerre jár a világban. Mindezt tette annak ellenére, hogy mi itt, az országban többségben lévő kisebbségként ezt már 14 éve tudtuk, leírtuk, elugattuk, mint az a bizonyos kutya a Holdat kínjában. Most mégis coming outolt a nagy nyilvánosság előtt is, miszerint ő tényleg az, ami: egy gyáva, egy csicska, egy pórázon rángatott senki, egy elvtelen, gerinctelen negatív nulla, a legrosszabb a legrosszabbak között, egy megvett, megzsarolt suttyó, aki azt hiszi, ezek ellenére valaki. Innentől kezdve írásaimban Júdás Viktorként fog szerepelni, annak ellenére, hogy Júdás is egy erkölcsi és szellemi világítótorony hozzá képest. Mert ha onnan nézem, akkor Júdás a mesterét árulta el és nem a népét. Ez a hitvány alak viszont mindent megtett, amit egy demokratikus vezető soha nem tenne. Se a szövetségeseivel, se a hazájával, se azokkal, akiket állítólag képvisel. Ha köpni tudnék, már hánynék. De nem tudok.

Látván azt a felvételt, ahol ez meg az a másik, amelyik ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, és több a botox a pofáján, mint a jóérzés a sötét lelkében, azt hiszem, a modernkori történelem két legundorítóbb alakját örökítették meg az utókornak. Azt már nem részletezném, hogy az a kínos alakítás, amit ez ott előadott, mennyire szánalmas és egyben kétségbeejtő számomra. Nem vagyok orvos, de a látottak alapján innen kérném, hogy az Orbán nevűt sürgősen vizsgálják meg, mert az idegrendszer betegségére utaló tüneteteket véltem felfedezni a páciensen, aki élő egyenes adásban produkálta azokat. Konkrétan a Tourette-szindróma jeleit véltem azonosítani rajta, a száj és arcidegi rángatózás tüneteit, valamint a Huntington-kór főbb tüneteit, és a kényszerbetegség kórisméit is. Mivel a notórius hazudozást még nem ismerte el az orvostudomány betegségnek, ezért azt nem tudom ide sorolni, de mindenképpen a jellem és az egyén megítélésében hangsúlyos üzenettel bír. Ezek fényében kijelenthető, hogy a baj nem kicsi, hanem kurva nagy. Mivel létezik olyan, hogy egészségügyi alkalmassági vizsgálat, amin minden olyan alkalmazottnak, aki közfeladatot lát el, kötelezően át kell esnie, szerintem indokolt lenne egy soron kívüli beutaló. Egy szimpla járművezetői engedély is bizonyos orvosi feltételekhez van kötve, nemhogy egy ország vezetése. A mentális zavar, ami szemmel láthatóan a végső fázisában van ennél az embernél, nyugtalanító, és akkor elég visszafogottan fogalmaztam. Szerencse, hogy nincs atomunk vagy egy olyan hadseregünk, ami tényező lehetne, mert már szerintem mindenkivel háborúban állnánk a szó szoros értelmében is.

Ezek után diplomáciai fronton biztosra vehető a többfrontos eszkalálódás, beleértve a saját szövetségi rendszerünket is, amely nem csak az Európai Unióból, az ENSZ-ből, hanem a NATO-ból is áll. Ez a nyílt sisakos elköteleződés az orosz agresszor irányába, aki nem mellesleg éppen a történelem egyik legundorítóbb vérengzését hajtja végre egy szomszédos ország ellen, nem csak katonai értelemben, hanem a civil lakosság ellen is, értsd: gyerekek elrablása, nők megerőszakolása, ártatlanok kínzása és kegyetlen kivégzése formájában. Egy ilyen vértől csöpögő kezű szarházival parolázni, és bólogatni neki, minden jóérzésű emberben mély undort és megvetést kellene, hogy kiváltson jobb helyeken. De mi – mint tudjuk -, nem vagyunk a jobb helyeken, sem dombokon, sem hegyeken. Mi egy kibelezett kőbánya ürege vagyunk átvitt értelemben (köszönöm, D. Nagy Lajos), ahova éppen most fogják hordani a fejünkre a sittet. Via Orbán Győző bácsi szemétlerakóvá és építési hulladéktárolóvá átalakított bányái. Ha ez bekövetkezik, akkor nem elég a gödör aljáról majd visszamászni, de a fejünk fölül majd a ránk borított hordalékot is el kell valahogyan távolítanunk, ha egyszer úgy lesz. De ahogy elnézem a dolgok állását, ez a pillant egyre távolodik a horizonton, és egyre kevesebb a fény, ami még beszűrődik az általános pöcegödör bűzlő mélységébe. És közben a helyzet fokozódik, hiszen nagy valószínűséggel az orosz áll ama Irán által szponzorált közel-keleti konfliktus mögött is, ami a semmiből tört ki két hete Izraelben. A vesztésre álló KGB-tiszt mindent megtesz, hogy destabilizálja a helyzetet nem csak a szomszédjában, hanem az arab térségben is. A méhkas meg lett bolygatva, az alvó terroristák fel lettek ébresztve, a béke és biztonság újra csak illúzió marad. És pont az mondja el a másik hasznos idiótával naponta ezerszer, hogy béke kell, aki a legnagyobb háborús bűnös póráza végén csahol és alig várja, hogy az jutalomfalatokat dobjon neki. Mindeközben a parókás bolond is rázendített Iowa államban tartott kampánybeszédében:

Magyarország vezetője, amikor arról kérdezték, hogy mit ajánlana Joe Bidennek annak érdekében, hogy rendbe tegye a világot, azt mondta: csak egy dolgot lehet tenni, vissza kell hozni Trumpot. Ő Orbán Viktor. Hallottak róla? Ő a legerősebb vezető. Nagyon erős ember.

Köszönjük, Trampli, aki eddig még nem ismerte, az garantáltan meg fogja, és vele együtt közutálatnak fog minden magyar állampolgár most már hivatalosan is örvendeni. Oda se merek nézni, hogy miután Pressman nagykövet elítélően nyilatkozott Júdás Viktor performanszáról, mikor tiltják ki az összes bátorokat az Egyesült Államokból kollektíven. Az lesz csak a szép világ. De az is lehet, hogy felkerülünk a terroristákat támogató országok közé is, ha így haladunk. Ezt tényleg összehozta ez az erkölcsi árvízkárosult, ez a szellemi kútmérgező, ez a beteges hatalomvágytól fűtött bátor utcai harcos és libernyákcipelő kisiparos. Most már tényleg felkerült a világpolitika térképére: elrettentő példának. Tusk nyert Lengyelországban, a szélsőjobb nem tudott hatalmat szerezni Európában, a létező összes tagállam kerüli, mint egy leprást, szerintem a bizonyos sírgödör megásatott, amibe vagy önként mászunk majd bele megszégyenülve, vagy egész egyszerűen rituális keretek között belerugdalnak minket. És van egy rossz hírem! Ezt mind érezni, látni, hallani fogjuk, mert élve lesz ránk dobálva a por és hamu, amivel végképp eltüntetnek majd minket a Föld színéről. Soha nem volt ennyire nagy a baj, pedig volt már párszor, hogy rezgett a léc. Azt hiszem, most a nagy potrohával sikerült levernie azt, és egyenesen ránk fog zuhanni. Fájdalmas és szégyenletes vége lesz ennek, ha már nincs vége most is, csak mi még nem tudjuk, és már csak a reflexek működnek. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.