Május 5,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem olyan megugorhatatlan feladat ez, csak meg kéne mozdulni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 196,183 forint, még hiányzik 2,803,817 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelettel üdvözlök mindenkit itt a földi Kánaánban, a vadkeleti nyitás kapujában, ahol olykor hatósági áras tejben, vajban, cukorban, benzinben és tojásban lubickolunk. Mindezt annak érdekében, hogy a szőrét hullató vidéki infláció nevű tigrist térdere kényszerítsük, és megfelelő helyzetbe hozzuk a sima szőrű egyélőisten vadászterületén, hogy azzal az egyetlen golyóval, ami van neki, végre le tudja téríteni. Hogy utána diadalmasan körbehurcolhassa a csicskahad a terítéken, a hívek előtt, hogy lám, ez is sikerült. Látom magam előtt a Karmelita luxuslakosztályát, dolgozószobáját ahol a Havasi nevű királyi főtanácsadó gondosan készíti elő a helyet a falon az aranyfeszület mellett a lelőtt préda trófeájának. Ami alatt majd büszkén pózolhat a mi Döbrögink, amikor ünnepélyesen, feltűrt ingujjban tájékoztatja az alattvalókat az aktuális örömhírről.

Szerintem kezdhetné rögtön azzal – persze miután látleletet vetetett a testén elkövetett méltatlan aktus nyomairól, miszerint őt jogi értelemben megerőszakolták a brüsszeliták -, hogy az általa birtokolt és felügyelt MTI elfelejtette (faszt, kivágta és a papírmegsemmisítőben eltüntette) benne hagyni a sufnimunkájában Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikus üzenetét a magyar oktatásra vonatkozóan. Ami pechükre elhangzott a köztévében (onnan nem tudták kivágni időben) a döntéshozóknak címzett, a magyar tanárok siralmas helyzetéről szóló felhívásában. Írjuk le még egyszer, nem lehet elégszer: 

Vannak Kiss tanár bácsijaink, Láng tanár bácsijaink, Vermes tanár bácsijaink. Hogy ők hogyan keletkeznek, ahhoz én már nem értek, de talán ezen a ponton szeretném megjegyezni, hogy rendkívüli aggodalommal figyelem a magyarországi tanári szakma jelenlegi megbecsültségét és itt a tévén keresztül is szeretnék apellálni a döntéshozókra, hogy tegyenek meg mindent, amit a lehetőségek megengednek annak érdekében, hogy ennek a szakmának a becsülete helyre álljon minél gyorsabban. Ugyanis ha ez nem sikerül, és nem lesznek a jövőben Kiss tanár bácsijaink, Láng tanár bácsijaink és Vermes tanár bácsijaink, akkor egészen biztosan nem lesznek Nobel-díjaink. És ez még a legkisebb baj.

Szóval van a Pegasust aljasan, magyar civilek, újságírók, politikusok és ki tudja még kik ellen bevető, kémszoftverekkel bűvészkedő titkosszolgálat, amelynek az lenne a feladata, hogy a hazánkra veszélyt jelentő, kétes, a hatóságok látókörébe került, hazánk ellen esetlegesen támadásokat intézni szándékozó kétes figurákat kiszűrje, a potenciális támadásokat megelőzze, megakadályozza. Tehát ennek a szolgálatnak a gazdája (tudom, hivatalosan Rogán, de tökmindegy), aki nem ez utóbbi célból használja az izraeli titkos kémfegyvert, mindannyiunk Jézus Viktorkája már nem csak le-, hanem központilag el is hallgattat olyan magyar Nobel-díjas tudóst, aki egy súlyos nemzetstratégiai ügy, egy közügy kapcsán emeli fel a hangját. Mi mást mondhatnék? Undorító. A mi soha nem vetemednénk arra kezdetű propaganda anekdota legújabb merénylete a demokrácia és a jogállam utolsó maradványai ellen. Pipa. 

És akkor nem átallom idecitálni azt a pár hetes incidenst se, amit a IX. kerületi Bakáts utcában hozott össze a mi félistenünk, amikor egy kapualjba beosonva bukott le az újságírók elől menekülve, miközben egy pénzköteget számolt, amit a gatyája zsebéből a zakója belsőzsebébe helyezett át. Elmondom, mi az, ami miatt visszanéztem az ajtóból, mint Colombo felügyelő, és miért vetem fel a lehetne-e még egy kérdésem? örök klasszikusát. Szembe jött velem egy videó az mfor.hu oldalán, amelyben több civil megszólalt az üggyel kapcsolatban. Hogy vajon mi okból tölt minden kedd reggel egy órát a korrupt nemzetvezető abban a bizonyos ferencvárosi házban. 

Azt hagyjuk, hogy ezt magánprogramként vagy hivatali idejében tette, nála ez a kettő soha nem zárta ki egymást, ezt már többször bizonyította, hogy ha róla van szó, a határok elmosódnak a köz- és a magánügy között. Simán landol ő technikailag, családi ügyben, ha kell a mi pénzünkön, a hivatalos útja keretében. Nála, náluk ez hivatali értelemben bevett szokás, hiszen minden ilyen típusú kérdés firtatására szolgáló törvényt megváltoztatták már, hogy neki(k) ne kelljen ezzel sem elszámolniuk a választók felé. De! Akkor innen kérném én, mint magyar állampolgár a magyar hatóságokat, hogy derítsék már ki végre, hogy mi a faszt csinál minden kedden munkaidőben állítólag magánügyben az ország kétes hírnevű miniszterelnöke egy kilencedik kerületi bérház valamelyik emeletén. Nem olyan megugorhatatlan feladat ez, csak meg kéne mozdulni. Ugyanis ez szerintem egy sokkal nagyobb volumenű és kaliberű ügy annál, mint ahogy ezt is megint elmismásolták. Mert ha az egészségi állapotával vannak bajok esetleg, akkor egy miniszterelnök esetében, bármennyire is magánjellegű kérdésnek tartja, szerintem közügy. Főleg úgy, hogy heti rendszerességgel teszi ezt a látogatást. Ha meg magánügy, akkor minek kíséri el egy kisebb magánhadsereg a szeánszra? Emlékszem, amikor 2019-ben Merkel kancellár több ízben tört ki remegésben nyilvános rendezvényeken, a fideszes pártpropaganda milyen gyönyörű publicisztikákat írt arról, hogy egy demokráciában a politikus beszámolási kötelezettséggel rendelkező, felelős tisztségviselő, hogy a népképviselet a nép képviseletét jelenti, és ha az egyik legfőbb tisztségviselő beteg, akkor arról illik tájékoztatni a választókat.

A nyilatkozók között volt egy, aki azt mondta a harmadikon van egy ezoterikus hely, rákerestem, de nem igazán találtam érdemi információkat, viszont ha legközelebb Budapesten járok, kurvaélet, hogy kiderítem a rejtélyt, ha már senki nem veszi a fáradtságot. Tényleg meggyőződésem, hogy nem olyan megugorhatatlan feladat, mint ahogy azt sokan gondolják. Számomra ez az ezoterikus dolog volt a leghihetőbb az összes konspiráció közül, és ha ez esetleg így van, akkor bátran készüljünk a legrosszabbra, én azt mondom. Mert ha ennek a magát vérkereszténynek aposztrofáló Messiásnak minden kedden valami szeánszon adnak tanácsokat a jövővel kapcsolatban, akkor mi jó nagy szarban vagyunk. Ha egy okkult boszorkányműhely tanácsaira, vagy Arthur király Merlinjét megszégyenítő kuruzslóra van bízva az ország és a benne élők sorsa, akkor tényleg meneküljön innen ki merre lát. A végén még beledöfi a Lánchíd kőoroszlánjába Szent István kardját, és az lesz az utódja aki kihúzza onnan. Vagy mit tudom, én mi mindenről fantáziálhatnak a titkos légyottokon, mindenesetre ez már túlmutat minden épeszű evilági elképzelésen. Ha meg orvosi kezelésre jár, amit heti rendszerességgel hajtanak végre rajta, akkor az sem ma kezdődhetett, és arról is jó lenne tudnia a nyilvánosságnak. Akkor is ha az szervi, vagy ami talán a legrosszabb ránk nézve, ha mentális jellegű problémáról van szó. Azt leszarnám, ha kurvázna, bár ott maximum egy jó nemi betegséget szedhet össze. Megmondom férfiasan, ebből a csávóból sok mindent kinézek, egy jó numerát speciel nem. De ha mégis, váljék egészségére, legalább levezeti a felgyülemlett feszkót. Amolyan macsósan. Végül is nem ő lenne az első a nemzeti-keresztény tömörülésben, aki a szexuális frusztrációit imígyen éli ki és meg. Bárhogy is van, ezt sem ártana tisztázni, mert sok itt a kérdőjel és a megválaszolatlan, nyugtalanító tényező. Talán most kéne a titkosszolgálatoknak munkába állniuk és kideríteniük (ha még eddig nem sikerült), hogy mi is folyik a Bakáts utcában minden kedden reggel 9 és 10 óra között. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.