Május 16,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Rövidhírek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,541,646 forint, még hiányzik 1,458,354 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Tizedvég elemzői megállapították: a nyugatra tartó és minden akadályon átgázoló többmilliós embertömeg valójában áhítat teljes zarándoklat. A felcsúti csakrában sugárzó centrális erőtér G pontjához igyekeznek arra a hírre, hogy hatására nemcsak Magyarország teljesít jobban, hanem a G pont közeliek is meggazdagodnak, diplomát, hivatalt, trafikot és földet kapnak. Mindezeket a keresztényi szeretettől dagadó keblű, sima modorú, választékos beszédű és kívül belül tar fejű, jámbor fasiszta ifjak meg is védik S. Gy. -től.

A Nemzet Szaporító Anya Egylet imát mondat a kormányért. Hálás azért, hogy a KLIK előírások teljesítése meghaladja a napi 8 órát az iskolákban, ezért a tanároknak nem jut idő a tanításra, a diákoknak pedig a tanulásra. Az intézkedésnek köszönhetően elhárult a tudás alapú társadalom építésének legfőbb akadálya, a gyermekek központilag előírt tananyaggal való fertőzése.

Az arab tavasz kirobbantásában és eszkalációjában érdekelt felek legutóbbi tanácskozásuk alkalmával megállapodtak abban, hogy gazdaságossági illetve humanitárius okokból csökkentik a fegyver, és növelik az élelmiszer szállítások volumenét a térségbe. A portfolióváltás számításaik szerint csökkenteni fogja a lőszerfelhasználást.  A csontsoványra fogyott bennszülöttek kis felülete miatt ez idáig nagy volt a mellélövésből eredő lőszer pazarlás, arról nem is beszélve, hogy az elhízástól fáradékony lakosság majd nem kóborol és kellemetlenkedik a civilizált Európa útjain a jó ízlésű keresztényeknek, hanem a megszokott környezetében szenderül jobblétre és visszfuvarban roncsolás mentes pótalkatrésszé keresztényesülve szolgálja őket a szervátültetések során. 

A madártani műveletek (kolibri mintájú turul) szakértője, Martin Niemöller lelkész levélben emlékeztette pesty Ernst Röhm urat, hogy a vénaszkennert a budapesti parlament, illetve a Nemzeti Választási Iroda elé kellett volna felállítani és nem az üres stadionok bejáratához. Egyidejűleg figyelmébe ajánlotta, hogy sem a vasbolt, sem a konyhafelszerelési bolt nem leltároz, sőt vasárnapi boltbezárásra sem kell számítani, ezért a hosszú kések egész nap, sőt éjszaka is beszerezhetőek NER célokra, ha véletlenül nem szállít rosszul rögzített létrát az autójával egy sávos úton idős kettős állampolgár közelében.

Abból is látszik, hogy nálunk demokrácia van, hogy a legfőbb ügyész együtt ebédelhet a több milliárd közpénz elsikkasztásával meggyanúsított bankárral.

A Kommunista Internacionálé Lenin rendre terjesztette fel a politikai elnyomórendszer váltás utáni magyar kormányokat, mivel következetes szociálpolitikájukkal mintegy hárommillió potenciális magyar kommunistát termeltek. A kitüntetés átadására előreláthatólag a kötelező hittannal folytatott ateista nevelésben kiemelkedő teljesítményt nyújtó misszionáriusok eretnekké nyilvánításával egyidejűleg kerül sor.

A boltok vasárnapi bezárását kezdeményező családbarát kormánykoalíció a reggeli misék elhalasztását is követeli, hogy a családgyarapításra vágyó szülők legalább vasárnap élni tudjanak a reggeli merevedés kínálta lehetőséggel. 

A kormánykoalíció egy nemzetközi tanácskozáson véletlenül egy szuperhatalom mellényét váltotta ki a ruhatárból és önkívületi állapotban abban járja a pávatáncát, de nem veszi észre, hogy görcsös vonaglása senkit nem hoz izgalomba, mert a békés külső szemlélő számára csak a nagy mellény látszik. 

Az emberi szabadságjogokat vizsgáló nemzetközi bizottság megállapította, hogy Magyarországon a politikai elnyomórendszerváltás óta szélesedtek az emberi jogok. Például az előző diktatúrában a politikai hatalom csak az ellenfeleit figyeltette meg, míg a mai diktatúra mindenkit, mindenhol megfigyeltet.

A 48-as szabadságharc megünneplésére készülő kormány bejelentette, hogy 100 milliárd forintból bővíti a börtönök befogadó képességét és Mária Teréziáról nevezi el a Petőfi laktanyát ezzel is jelezve békepártiságát.

A Magyarországon vizitáló Luther Márton a pofátlanság csúcsának nevezte, hogy az ország ura az Istentől elkurvult papoktól közbeszerzési eljárás nélkül, de közpénzből vásárolja magának, családjának és hűbéreseinek a búcsúcédulákat.

2019 nem 1919. A saját földjét népének osztó Károlyi Mihály sehol, a 3 millió koldus országa teljesítve. Szamuely feladatára már csaknem egy millió alattvaló kikészítve, de a Lenin fiúk kiválasztása még el sem kezdődött jelentették egybehangzóan a narancsterrort szájtátva bámuló művelt világ hírügynökségei, mert a toborzó irodák ajtaja az ellenzéki pártok képviselőinek milliós fizetéseivel van eltorlaszolva.

Magyarország mostani uralkodója úgy döntött, hogy továbbra is a kivénhedt kommunistáival őrizteti a nyáját, de a körmölést, fejést és legeltetést már a fiatal fasisztáira bízza.

 M.D. Sting

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.