Május 17,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mint egy kísérleti laboratóriumban, ahol 13 éve robbanás történt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,564,948 forint, még hiányzik 1,435,052 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tiszteletem! Nem kell általában sokat várni arra, hogy valamelyik NER-kegyenc felvegye a fonalat, amit szintén valamelyik NER-hez tartozó világítótorony ejt el, és annak vonalát, irányát követve, az előző delikvensre rálicitálva még nagyobb baromságot nyilatkozzon. Ő, aki éppen a soros megmondóember adott témában. Most többek között a svéd NATO-csatlakozásra vannak rágerjedve a vitézek, és adják egymás alá, illetve persze a felhergelt hívek alá is a zabolázatlan lovat. Teszik ezt többnyire azok, akik az átlaghoz képest is gyengébb minőségű és sokkal kevesebb agysejttel vannak megáldva, pláne azokhoz képest, akik valamelyest konyítanak is a témához. Na ezeket a hozzáértőket még véletlenül sem a parlament bátorok között kell keresgélni, de nem is a Fidesz kormányzati holdudvarának egyéb bugyraiban. Helló Drábik doktor, helló Nógrádi rettegésügyi szakértő tanár úr, helló George Spöttle ufószakértő elvtárs! 

Ezzel csak azt szeretném hangsúlyozni, hogy ez Orbán kormányának felhozatala szakemberek tekintetében. Hogy ilyen IQ-bajnok senkiháziak mondanak ma véleményt, a Rogán-központ által megrendelt/jóváhagyott véleményt arról, hogy egy európai uniós ország csatlakozhat-e a világ legnagyobb védelmi szövetségéhez, vagy sem. Ezek a beszélő fejek, akik vérig vannak sértődve azon, hogy annak merték nevezni őket, amik. Hogy kimondták azt, amit mi is látunk, hogy egy korrupt, antidemokratikus maffiaállamot építettek Európa keleti felébe. Mondhatták volna az ellenkezőjét is, csak éppen hazugság lett volna, ez pedig nem zavarta össze a Bencsik nevű fékezetten habzó szájú békemenet toborzó önkéntes admirálist se, aki természetesen soha nem volt munkásőr. Aki azt bírta kipréselni magából a HírTv kanálisán vasárnap este, hogy a svédeknek

„nem szabad puskát adni a kezükbe, képzeljétek el, hogy elkezdik használni. Nem lehet tudni, kire fognak lőni.”

Az biztos! Résen van Bencsik elvtárs, az egykori Szovjetunió és a jelenlegi Oroszország legnagyobb rajongója, szó se róla. Igaza van, ha nem figyelünk oda, még a végén lerohannak minket, és mindenkivel összeszereltetnek egy tolóajtós, beépíthető IKEA gardrób szekrényt. Vagy svéd húsgolyókkal dobálják meg a vétlen járókelőket. Azok ott északon teljesen kiszámíthatatlanok! Márpedig mimagyarok olyanokban nem bízhatunk meg, aki egy dohányzóasztalt is darabokban adnak el, nem? Fegyvert? Ezeknek? De ha mégis megtörténne, basszunk ki velük, és mi is lapra szerleve küldjük nekik a harckocsikat, hogy azt is megbánják, hogy megszülettek. Hát micsoda alávaló barbár népség ez!

Bencsik András szerint azt is meg kellene fontolni, hogy a svédek egyáltalán tagjai maradjanak-e az Európai Uniónak, mivel „rosszindulatú butasággal” legyártottak egy „propagandafilmet”. „Nem szabad beereszteni a svédeket a NATO-ba, és nagyon meg kéne fontolni, hogy tulajdonképpen mi keresnivalója van egy ilyen ostoba, rosszindulatú, beteg országnak az Európai Unióban?” – mondta Bencsik nemmunkásőr, aki szerint ha Svédország „lediktatúrázhatja” Magyarországot, akkor „nekünk pedig jogunk van azt mondani, ti svédek idióták vagytok… agyilag sérült idióták”. 

Hát nem fogta vissza magát a jellemtelenségben megőszült fiatal demokrata: ostoba, beteg, sérült, idióta, rosszindulatú! Habzik a sötétség a veremben. Az erkölcsi leépülés és infantilizmus koronázatlan királya beleszorult fejjel előre a főnöke hátsójába, pedig eredetileg csak lefetyelni akart volna egy kicsit. Beteg? Hát nem tudom. Aki a mi papíron még európai uniós tagállamként jegyzett országunknál – ahol egy rendőr felel a közoktatásért és egy falusi gázszerelő Forbes-listás milliárdos – betegebbet tud mondani, azt Nobel-békedíjra kellene jelölni, még úgy is, hogy a játékban benne hagyjuk Észak-Koreát vagy Burkina Faso-t. Azt mondja Bencsik, hogy agyilag sérült idióta svédek, és csak éppen nem teszi hozzá, hogy be-be-beeeeeee. Pedig pont olyan, mintha kimondta volna. Konkrétan ezen a szinten mocorog nemcsak a Bencsik-féle fidesztálib propaganda gépezet, hanem – ami ennél nagyságrendekkel tragikusabb – a Szijjártó-féle külügy is. Amihez nemhogy lelkesen asszisztál, de amit el is vár, amit helyesnek tart Jézus Viktor és az általa vezetett birodalmi pártállam is. Így ér körbe a hülyeség és ül tort az ország és Európa felett. Szerintem ezek felfogni se tudják, hogy milyen károkat okoznak. Sajnos nem maguknak, hanem az országnak ezekkel a kretén kijelentéseikkel. És akkor ne beszéljünk a Biden-adminisztráció folyamatos fröcsögve mocskolásáról, vagy a saját szövetségi rendszereink – EU, NATO – ellen elkövetett szabotázs akciókról, amelyek napnál világosabban a moszkvai agresszor érdekeit szolgálják. 

Miközben Bencsik láthatóan fel van hatalmazva arra, hogy a svédeket agyilag sérült idiótáknak nevezze, engem megöl a szekunder szégyen, és mivel nekem semmi közöm ezekhez, ellenzéki magyarként úgy érzem, bocsánattal tartozunk ezekért a hányásokért. Akkor is, ha nem nekünk kellene szégyenkezni. Bocsánat, Svédország! Sajnáljuk, hogy nálunk – mint egy kísérleti laboratóriumban, ahol 13 éve robbanás történt – elszabadultak az ilyen Bencsik-típusú erkölcsi retardáltak, és azt hiszik, hogy azért, mert minden demokratikus kontroll megszűnt fölöttük, azt pofázhatnak, amit akarnak. Mi kérünk elnézést ezek helyett, akik már annyit loptak, hogy már azt sem tudják, hogy miket beszélnek. Pontosabban nagyon is tudják. Ezzel a produkcióval próbálják palástolni a bűneiket. Ahhoz, hogy megússzák a számonkérést, el kell menniük a falig. Ezt az esztrádműsort kapjuk mi itthon napi szinten, mert nem csak ti, svédek vagytok idióták, hanem mi is, akik nem azt gondoljuk amit ők. Ti nem idióta, libsi, sorsbérencek vagytok, hanem csak simán agyilag sérült idióták.

És ezek bármeddig tudják fokozni. Ha a helyzet úgy kívánja, ha nem bírtok magatokkal, az Armani magyar reklámarca a nagyköveteteket is bekéreti, nyugi. A helyetekben én azt sem várnám meg, ameddig a mi utcai harcosunk felszáll a nemhonvédségi Falconjára, és odarepül, hogy kiosszon egy-két kokit. Mert tud ő ilyeneket is, ha valaki nem bír magával. Úgyhogy ésszel, kedves svédek. Ha szar napja van, ez bármikor elcipel a hátán akárhány svéd libernyákot is. Kemény a csávó, nincs rajta szájkosár, csak akkor, ha Moszkva irányába kellene kinyissa a száját, mert olyankor többnyire kussol az ölebével együtt. Ha nem kezdtek el gyorsan leforgatni legalább egy Ingrid Bergmanhoz hasonló főszereplővel egy magasztaló, istenítő filmecskét a mi kedves vezetőnkről, szigorúan heteroszexuális tartalommal, akkor ne is számítsatok arra, hogy a NATO tagjai lesztek. Hát mit képzeltek ti, Ulf Kristersson? Na húzzatok el szépen, mint Nils Holgersson a vadlibáival, és gondolkodjatok el azon, hogy kivel keménykedtek! 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.