Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt úgy hívják, hogy háború

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát elkezdődött! Nem mintha eddig békében éltünk volna, de ha eddig nem, mostantól tényleg maximális fordulatszámon fog dübörögni az orbáni-rogáni propaganda aljas, hazug, dezinformációs lejárató kampánya az ellenzékre irányított sorozatlövő média- és közösségi média fegyverzetéből. Erre nagyon sok példa van, de én most annál a résznél tartok, hogy kormányzati propagandát toló álprofilok lepték el a budapesti és agglomerációs Facebook-csoportokat, a gyanús felhasználók a Fővárosi Önkormányzatot támadó cikkeket posztolnak, témától függetlenül, bármilyen bejegyzés alá. A Political Capital rövid időn belül 123 hasonlóan működő álprofilt azonosított, szinte mindegyikük

  • magyar nevet használ, de az URL-jükben egytől egyig idegen nevek szerepelnek,
  • a profilképeket a nyár folyamán állították be, 71-nél pont ugyanazon a két júniusi napon,
  • a képeket kivétel nélkül orosz közösségimédia-oldalakról szerezték.

Központi koordináció lehet a több mint száz profil működése miatt: a csoportokba bejutva rögtön posztoltak az ellenzéki városvezetést támadó kormánypárti cikket. „Ami a politikai szándékot illeti, a megosztott cikkek önmagukért beszélnek: a cél a fővárosi vezetés, elsősorban a főpolgármester támadása például a budapesti közlekedési dugók témájában” – mutat rá a Political Capital.

Ezt úgy hívják, hogy háború. Háború lesz Budapestért, az összes eddig el nem foglalt nagyvárosért, kisebb településért és mindenért, amit a NER még nem tart totális felügyelet és kontroll alatt. Aljasság, hazudozás, rágalmazás, lejáratás, karaktergyilkosság. Tulajdonképpen mindaz, ami az USA-ban a Trump-adminisztráció győzelméhez hozzájárult, csak kicsiben. Attól tartok, hogy nem lesz különösebben nehéz dolguk, mert a magyar társadalom 13 éve kapja intravénásan a rogáni propagandaheroint, amivel módszeresen és sikeresen kábítják és taszítják teljes szellemi függőségbe azokat, akik erre fogékonyak. Ők pedig nincsenek kevesen. Gusztustalan és szinten aluli lesz már megint ez az egész pályás letámadás, amelynek soha semmi köze nem volt a tisztességes küzdelemhez, mióta a kétharmad virágba borult. Aki az elmúlt tizenhárom évben figyelt, az alighanem már megszokta (nagyon sokan megszokták), aki meg nem figyelt, az nagyon könnyen ennek a hazugságáradatnak az áldozatává válhat. Amely hazugságáradatnak a terjesztésére – a Megafon nevű Fideszjugend influenszereire való különös tekintettel – eddig is számolatlan milliárd forintnyi közpénz jutott, és legyen bármilyen gyászos a gazdasági helyzet, a kormány most sem azokon a milliárdokon fog spórolni, amelyek azt szolgálják, hogy az emberek arcába tolják a lejárató videókat, amelyek segítségével brutális hangerőn bömböltethetik a Gyurcsány, Soros, Karácsony, a kurva anyátokat című örökzöld slágert. 

Jézus Viktor célja minden más mellett – ahogy az az Esztergomba kihelyezett kocsmai eligazításából is kiderülhetett -, hogy visszafoglalja a bűnös várost, és újra ő diktálhasson, lophasson és szopasson mindenkit, aki a fővárosban él. Nem egyszerűen csak ideológiai értelemben, hanem tevőlegesen is. Eddig nem sikerült megtörnie az ellenzéki irányítás alatt álló városokat és fővárosi kerületeket, ezért most minden erejével erre készül. Ahol lehetett, persze eddig is keresztbe tett, mint például a Covid idején, amikor elvette a bevételeket az önkormányzatoktól, gondosan ügyelve arra, hogy a sajátjait azért kárpótolja. A fővárost 2019 óta tulajdonképpen folyamatosan sarcolja és nyomorgatja a Karmelita kolostor erkélyéről, semmi túlzás nincs abban, hogy a Disztópia 2038 című könyvem kezd valóssággá válni és élőben megelevenedni a szemünk előtt. 

Vastagbőr bloggert idézem, kiváló: Amit a következő 9 hónapban látni fogunk az a karaktergyilkolás egy teljesen új szintje lesz. Jöhetnek a megvágott hangfelvételek, a fizetett kamuellenzéki pártok, a deepfake és jövő nyáron majd még a mesterségesen kreált dugók is. Bizony, kb három helyen kell összehangoltan lerobbanni reggelente és a főváros elesett. Azt hiszitek nem elég gátlástalanok hozzá? Ugyan, nincsenek már erkölcseik. Közben a lakájmédia máris a maximumra pörgeti a közpénzen történő karaktergyilkolást és persze mindenki lenyilatkozza innentől hetente, hogy AL-KAL-MAT-LAN! Hát nő a fű az esőben, szar helyen van a bringaút a körúton és kurvák járnak dugni a nyilvános budiba. Nem látjátok? Dehogynem, csak ez már nem számít. Ami igen az az, hogy az egyik oldalon van egy viszonylag normális, a civileket partnernek tekintő fickó, egy olyan, aki próbálja jól csinálni még ha nem is mindig megy. A másikon meg egy szarkavaró, geciskedő birodalmi gépezet, aki ahol csak tud, napi szinten keresztbe tesz több százezer budapestinek.

Ebbe a sorba illeszkedik az a (mű)balhé, amit az OTP kreált két évvel az események után azzal a bizonyos adománygyűjtéssel kapcsolatban, amiről ordít, hogy Csányi megkapta a parancsot, hogy térdeljenek Karácsony mellkasába. Meggyőződésem szerint nem sok minden igaz ebből a történetből, és ha igen, akkor az állampártnak semmiképpen nem érdeke, hogy az úgynevezett igazság kiderüljön. A történet azért kell, hogy lebegtetni lehessen a választásig, aztán amikor valamikor a távoli jövőben világossá válik, hogy megint hazudtak, akkor majd reggeltől estig olvasgatják be a párttévében a Valótlanul állítottuk kezdetű handabandát. De akkor már a kutyát nem fogja érdekelni, hogy kinek volt igaza. Ez a teljes pályás letámadás, a minden meccs addig tart, ameddig meg nem nyerjük orbáni törvény, a játékszabályok felrúgása, semmibe vétele. Mert ha már valakit magyarázkodásra kell kényszeríteni, akkor ott van miről zizegni. Mert a magyar gógyi szerint nem zörög a haraszt, ugye.

Szerintem az ellenzéknek most e hivatalosan kideríthetetlen eredetű, jogászkodva eltitkolt, de bizonyíthatóan létező 8 milliárdos propagandatámogatásnak a kapcsán kellene kurva gyorsan egy ellentámadást indítania, és ezt szajkózni reggel, délben és este. Mert azokat így, vagy úgy, de nagy valószínűséggel tőlünk, mindannyiunktól vették el, lopták el, és ellenünk használják fel. A Bohárok, Deákok, Trombitások és Dérik. Akiknek a guruló dollárok és kötegelt euró bankjegyek sztorija habzik a szájukon, miközben az ország beleáll a földbe. Lényegében azért, mert a gazdájuk végtelenül aljas és nem képes veszíteni. Az egész ország alá van rendelve annak, hogy ő az anyját is eladná, csak hogy hatalmon maradjon. Miután nemzetközi szinten, európai és nyugati összefüggésben a béka segge alatt van a megítélése, az EP-választásokon való tarolás is létkérdés számára, hogy legyen mire hivatkoznia, ahogy 2010 óta mindig. Hogy őt a magyarok töretlenül támogatják. Látva ezt az egészet, csak azt tudom javasolni minden ellenzéki, de legalábbis nem fideszes érzelmű polgártársamnak, hogy bármilyen nehezére esik, tegye félre a sérelmeit, és az állampárt emberével szemben helyileg legesélyesebb jelöltre szavazzon az önkormányzati választáson, és az EP-választáson is mondjon véleményt. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.