Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nagyobb ellensége ennek a kizsigerelt országnak, mint megannyi hungarofób brüsszelita

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csodával és önmagával határos jó reggelt kívánok mindenkinek! Szürreálison innen, abszurdon túl kirobbanó formában futja az illiberális, korrupt, romlott hatalomgyakorlás dicsőséges, tragikomédiába illő nemzetipatrióta köreit az államnak pártja (hála a jóságos istenüknek, jól kipihenték magukat a nyáron, kezdődhet az őszi nagyüzem), és nem úgy tűnik, hogy mostanában óhajtanak felhagyni ebbéli jól bevált ámokfutásukkal.

Pedig úgy hírlik, hogy most kéne abbahagyni, miután olyan jól sikerült a 2010-ben elindított szabadságharc Brüsszel ellen, hogy elkezdődött az ötletelés, hogyan lehetne kirakni Magyarországot az EU-ból. Tudom, minket nem lehet, mi megmutatjuk, mi rendet rakunk, mi majd őmagyarokorbánviktor lecsapolja Brüsszelben a mocsarat, csak hát arra se mert volna senki nagyobb összegben fogadni 2013-ban, amikor először felmerült, hogy be kellene fagyasztani a jogállamiságot leépítő kormányok EU-s támogatásait, hogy lesz belőle valami. Ehhez képest a jogállamiságot leépítő Orbán-kormány győzött: rohadtul nem jönnek az uniós pénzek. Most már lassan két éve. Vagy még több. Úgyhogy még lenne idő agyához kapni ennek a derék országnak, ha nem Moszkva-alsón képzeli el az életét, meg a gyerekei életét tíz év múlva. Túl azon a szégyenen, hogy az Európai Unió történetében először fordul elő, hogy egy ország olyan brutális szinten sért meg minden létező uniós jogot, hogy az tűnik kézenfekvőnek, hogy meg kell tőlük szabadulni. Ja, és mielőtt kiabálni kezd a Megafon: nem, nem Brüsszel, hanem az uniós tagországok egy részének lett tele töke doktor Korrupt Zsarolási Potenciállal.

Sok egyéb mellett eszembe jutott, hogy a rendeleti teljhatalmi kormányzás dacára, a kasszakulccsal a kezükben, rengeteg tányér- és ánuszfényező szolgajelölttel a NER-bokor aljában a dollárbaloldalinak csúfolt DK-ból igazolnak elnököt (Szeged). Ennyire szar a helyzet? Hát milyen patrióta, nemzetikeresztény bagázs az, amelyik egy a mai napig  szemkilövetéssel vádolt politikus pártjában korábban aktívan tevékenykedő alakot választ vezető tisztségbe?

Közben – bár állítólag kétség nem férhet a népszerűségükhöz és ahhoz, hogy ennyi év után is imádja őket a nép – kétfarkú kutyákat próbálnak megkenni milliókkal azért, hogy induljanak az önkormányzati választáson és ezzel az ő szekerüket tolják. Miért? Jut eszembe erről: ha a kenőpénzekkel hadonászó 18. kerületi embert leszedték a tábláról, akkor azzal el is van felejtve az ügy? Akkor nem számít, hogy bűncselekmény esete forog fenn? Már túl azon, hogy gyönyörű példája ez a budapesti eset is annak, hogy ezek szerint a legkreténebb kontraszelektált Fidesz-káderek is valamiféle korrupciós pénzeket tartalmazó ládikával közlekednek a jogállam ravatalán, hogy ha esetleg horogra akad valamilyen korrumpálható álfüggetlen, álellenzéki alany, akkor azonnal lecsapjanak rá és kilóra megvegyék. Hát milyen ország az, ahol a rendeleti önkényuralom pártja nem maga döntheti el, hogy ki induljon ellene a választáson?

Mert amúgy én rohadtul egyetértek a Fidesszel – amelyik már semmilyen más módon nem tudja kikezdeni, elásni Karácsony Gergely főpolgármestert, ezért a sakálmédiájával, az OTP-vel, a NAV-val, a Rogán seggéből kilógó titkosszolgálatokkal összefogva izzadnak a lejáratásán – abban, hogy a budapestiek megérdemlik az igazságot Karácsony Gergely 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében. Nem mintha lenne bármi megmagyaráznivaló az érintett szerint. Most éppen ott tart az ügy, hogy a Magyar Nemzet megírta, hogy ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt Csányi oligarcha OTP-je felnyomta Karácsony mozgalmát. Helyes. 500 millió forint nem kevés pénz, akkor sem ha egy baszott fillér közpénz nincs benne, és akkor sem, ha a 8 milliárd konkrétan 16-szor több, mint a félmilliárd, és akár közvetlenül, akár közvetetten, az egész közpénz. Ez a legalább nyolcmilliárd = 8 000 000 000 = 8 ezer millió forint az az összeg, amely az elmúlt években az orbánista influenszereket foglalkoztató, illetve a Fidesz üzeneteivel kampányoló szervezetekhez ömlött úgy, hogy az összeg forrásáról SEMMI NEM DERÍTHETŐ KI. Holott ebből a pénzből olyan hatást gyakorolnak a nyilvánosságra, ami a választás eredményét bizonyíthatóan befolyásolja, holott csak a Megafon nevű bugyor egyetlen év alatt kétszer annyi pénzhez jutott, mint amennyi a teljes ellenzék állami kampánytámogatása volt (!!!). Ez az a pénz, amivel az állampárt azért rövidíti meg az adófizetőket, hogy Trombitás Kristófok és Bohár Dánielek szakmányban gyártsák a lejárató anyagokat mindenkiről, aki nem fideszes, hogy napi 24 órában hazudjanak és manipuláljanak. 8 milliárd forint annyi pénz, amennyiből 222 évig rendeltetésszerűen tudnánk működtetni ezt az oldalt, és még csak hazudnunk sem kellene. Rengeteg pénz, akármire fordítjuk le: idősgondozásra, hajléktalan ellátásra, tömegközlekedésre, pedagógusbérekre, bármire. Az egész ország, benne a budapestiekkel és a Fidesz szavazóival megérdemelné, hogy a közpénzjobboldal, az adófizetői forintjobboldal, a társadalom vérét szívó és agyát mérgező rubeljobboldal elszámoljon ezekkel a pénzekkel, és főleg visszategye őket a kasszába. Attól, hogy ennek semmi realitása, ameddig hibernál a nép, attól, hogy most már bizonyíthatóan a saját paródiáját alakító Pesty László sem veri az asztalt, csak a sokadik interjúban puffog a kasszát kiürítő „selyem zsebkendős »producerre«” azért, mert neki nem jutott pénz az önmegvalósításra, ez az egész Orbán-rezsim maga a rákos daganat. Nem a NER-lovagok rétege rákos daganat a jobboldal testén, hanem az orbánizmus rákos daganat az ország testén.

Mi is tudjuk (akik tudjuk) és ők is tudják és valószínűleg Pesty kolléga is tudja, de ameddig nem ismeri el, nem mondja ki hangosan, addig nincs esély a gyógyulásra. Hogy az elvtársai, akik tegnap óta a parlamenti frakciójukkal a béke pártján vernyákolva, Harcra fel jeligére, a való világtól, a hús-vér polgároktól elszigetelve, bűnözők gyanánt bujkálva, kordonok mögött, mélygarázsba menekülve, kötésig állnak a propaganda háborúban Hernádi Zsolt közpénzmilliárdokkal megtolt esztergomi luxusszállójában, amit Garancsi István orbánista kötélcimbora épített szintén milliárdokból, és olyan illusztris vendégek részvételével zajlik a frakcióülésnek csúfolt kihelyezett eligazításuk, mint Bayer Zsolt, Rákay Fülöp Kálmán vagy Szánthó Miklós, nemhogy nem jobboldaliak, nemhogy nem hazafiak, nemhogy nem államférfiak és államnők, hanem ennek az országnak a sírásói. Tökmindegy, hogy mit szivárogtatnak ki a sajtónak az egészről, hogy úgy volt, vagy nem úgy volt, hogy Kocsis és Simicskó mit halandzsázik össze tájékoztatásul, ebben az a hírérték, hogy egy súlyos bűncselekményeket folytatólagosan elkövető gazdasági-politikai érdekcsoport foglyul ejtett több millió embert, a nevére íratott egy országot, és a rabszolgákat kifordította önmagukból. És már évek óta nem mernek emberek közé menni, kordonok, fóliák, verőemberek mögé bújnak. És akármennyit harácsoltak is össze, állandóan fosnak, és a hátuk mögé nézve menekülnek, a fal mellett lapulva oldalaznak, mint az ázsiai vendégmunkásoktól rettegő fideszes testvéranyáink.

És soha nincs vége, mindig tudják fokozni. Semjén Zsoltnak is volt ideje például megint fenekedni, ólálkodni, sunnyogni egy egészségeset. A haszontalansággal vegyes kártékony lénye bármit elbír, úgyhogy természetesen ő vette a nevére azt a jogi fércmunkát, amelynek a borítékolhatóan a nem túl távoli jövőben való törvényerőre emelkedése esetén az Orbán-kormány hivatalosan is kiiktatja a közt a közmeghallgatás intézményéből. Erről bővebben is írtam, de a lényeg, hogy a nép útban van, hiszen még mindig van lehetősége nyomokban belepofázni az őt érintő kérdésekbe. Hogy például folyjon ciános víz a csapból, vagy ne folyjon. Hogy kell még egy nyolcvanharmadik méreglerakat három kilométerrel odébb, vagy nem kell. Honnan tudná az alattvaló, hogy mi jó neki? Majd azt tudják a felkent elvtársak helyette. Ja, hogy közben az ország vasúthálózatát nem tudják működtetni? Hogy Budapestről Bicskéig vagy Győrig nem tud eljutni vonattal a keményen dolgozó mimagyar? Nem baj, azt találták ki, hogy pénzt kuncsorognak Brüsszeltől arra, hogy 13 város vasútállomását „polgári és katonai kettős felhasználásra” (???) építsék át. Hogy lassan egy szürke, unalmas hétköznapot nem tudnak akadálymentesen lebonyolítani? Nem baj. Miután visszaszerezték a buziktól a szivárványt, vesznek maguknak repülőteret 1500 milliárdból, és ha belepusztulnak is a pórok, Szijjártó akkor is embert küld az űrbe. Ha minden flottul megy, akkor abból a pénzből, ami a muszlim többségű Malajziába exportált sertéshúsból befolyik. Rögtön miután a 700 milliárdból megvásárolt Vodafone nyereségéből megemelik a tanárok bérét, ugye.

Röhöghetnék kínomban, de tragédia ez az egész. A 8 milliárdból magyart a magyar ellen uszító hazugsággyártól az intézményesített adóelkerüléssel szarrá hízott Lölőn keresztül Európa zsarolási potenciáljáig, aki már ott tart, hogy a közösségi oldalán a Gyurcsány-korszakkal riogat, mert kormányozni azt soha nem is tudott, a hatalmon maradás pedig egy másik műfaj. Addig szabadságharcolt, játszotta a köröm alatti tüskét és a híg fosást a magas fűben, addig ásta a gödröt sértődötten és méltatlankodva, amíg elfogytak a lapjai. Úgyhogy Magyarország ellenfeleit és Gyurcsányt találta meg magának. Pedig itt egyedül neki vannak ellenfelei, aki nagyobb ellensége ennek a kizsigerelt országnak, mint megannyi hungarofób brüsszelita.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.