Április 29,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megint nyitva maradt a NER erkölcsi zárt osztályának ajtaja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fergeteges vidám vasárnapot kívánok mindenkinek! Vasárnap ide vagy oda, van egy olyan nyomasztó érzésem, hogy bár ami engem illet, nem sok minden van, amiért a finom, frissen gőzölgő, kellően fekete reggeli kávémat elcserélném (a Seychelle-szigeteken elhelyezett koktélosvödör talán kivételt képez ez alól, kár, hogy a valóság megugorhatatlan fala kitakarja a látványt), a NER által kitartóan nyomorgatott létezésünket nyomorgató aktuális körülményekről szóló alábbi helyzetjelentéssel valószínűleg nem a kávéfogyasztás fellendítésének, hanem a kávéról való leszokásnak fogok kéretlen szolgálatot tenni. Csak azért nem kérek elnézést, mert nem nálam van az erkölcsi értelemben vett politikai zárt osztály kulcsa, úgyhogy a fergeteg folyamatosan kiszabadul és mindent igyekszik elpusztítani, ami az útjába akad.

Az egyik ilyen permanens szájhabzásban szenvedő fergetegről jutott eszembe tök véletlenül, hogy hol vannak már azok a boldog, békebeli idők, amikor Semjén Zsolt NER-keresztény polgártárs és világnézetileg fundamentalista Orbán-helyettes Svédországban háziállatokra lövöldözött? És arra valaki emlékszik, hogy Kövér László pártjának választási programjában a folytatjuk alatt vagy fölött hány sorral szerepelt az az ígéret, hogy a mimagyaremberek érdekeinek kockáztatása árán is a végsőkig akadályozni fogják Svédország NATO-csatlakozását? Pontosan tudva azt, amit az amerikai nagykövet is tud, hogy tudniillik a Magyar Honvédség minden egyes vadászgépe svéd repülőgép, az összes repülő karbantartását a svéd hadsereg támogatja?

Szóval újfent nyitva maradt a NER erkölcsi zárt osztályának ajtaja és az egyik főállású erkölcsi árvízkárosult kiszabadult, és meg sem állt az állampárti rémhírtévéig, ahol elöntötte az agyát a szar. Kövér házelnök ezúttal nem a kötcsei tájba simuló, módfelett csinos, szőnyegbe csavart falvédőt rántotta magára, bár elismerem: nem is nagyon tudott volna rontani vele azon a mocsári eszmefuttatáson, amit az ötös számú alákérdező hőzöngőpartnerével enyelegve előadott. Igaz, hogy csak ma este kerül adásba a teljes epehányás, de ez is bőven több, mint ami hiányzott az össznépi boldogságunkhoz. Kövér azt mondta, nem biztos, hogy nekünk (vagyis nekik) meg kellene szavaznunk (szavazniuk) az említett skandináv ország NATO-csatlakozását, tekintettel arra a bizonyos 2019-es svéd oktatási segédanyagra, amely az állampárt kinyilatkoztatói szerint hamis információkra alapozva állítja, hogy Magyarországon gyengül a demokrácia. Kövér nertárs azt mondta a szájával – nem mintha körömfeketényi köze lenne neki ehhez a kérdéshez -, hogy amit csinálnak a svédek a saját hazájukkal, abból egyenesen következtethető, hogy nem szeretik a hazájukat, sőt szabályosan gyűlölik, mert ha nem gyűlölnék, akkor nem tennék tönkre. Meg még azt is mondta, hogy olyan szövetségesre nincsen szükségünk (nekik nincs szükségük), amelyiknek az a véleménye rólunk (róluk), meg a mi hazaszeretetünkről (az ő hazaszeretetükről), amit ez a kis film tükröz. Kövér nertárs nem érti, hogy mit keresünk mi (mit keresnek ők) egy szövetségben ezzel az idézőjelben vett szövetségessel, amelyik a saját hazájára is köp, nemhogy ránk (rájuk), ezek szerint valaki nincs a helyén.

Mivel rendületlenül azt gondolom, hogy a hazugságokat akkor sem szabad szó nélkül hagyni, ha úgy is tűnik, hogy semmi értelme cáfolni őket, néhány megjegyzésem volna.

Elsősorban: hogy Kövér László mit fog megszavazni és mit nem, abba neki semmi beleszólása nem lesz ezután se, ahogy eddig se volt. Hogy Kövér László miképpen fog szavazni pontosan mikor, azt majd a gazdája és a gazdája török gazdája eldönti. Kövér László majd készen megkapja a véleményét a Karmelita kolostorból és fülét-farkát behúzva végrehajtja.

Másodsorban: az, hogy egy a svéd állami tanterv részét NEM képező, a tanárok által OPCIONÁLISAN felhasználható, egy, a mindenkori hatalomtól FÜGGETLEN alapítvány által készített oktatási segédanyagban mi hangzik el, annak a semminél is kevesebb köze van Svédország NATO-tagságához.

Harmadsorban: nehéz nem idehurcolni, hogy Kövér László, akárcsak pártja és kormánya szó nélkül hagyta, hogy egy magyar állampolgárt Magyarország területén Orbán Viktor török gazdájának verőemberei bántalmaztak. Kövér László nem vetkőzött ki magából a nagyfene hazaszeretettől és nem jajveszékel hosszú hetek óta azért se, mert egy, az állami tanterv részét képező orosz tankönyvben lefasisztázzák az 56-os szabadságharcos magyarokat, és meghamisítják a magyar történelmet. Következésképpen Kövér László egy gyáva pojáca.

Negyedsorban: önmagában is visszataszító, ahogy ez a gyáva pojáca háború idején becsicskul a háborús agresszornak, miközben az elvtársaival sértődöttet játszik, és próbálja megakadályozni, hogy a saját hazájának védelmét szavatoló katonai szövetség erősebb legyen. De az igazán undorító nem ez, hanem az, hogy ez a gyáva pojáca az Európai Unió egyik legkorruptabb és legszegényebb országának közjogi méltóságaként veszi a szájára, hogy a svédek tönkreteszik a saját hazájukat, köpnek a saját hazájukra.

Ötödsorban: igen boldog ország lenne ez, ha Kövér és bűntársai csak annyira köpnék le a magyar népet, mint a mindenkori svéd kormány a svédet. Szinte élhető ország lehetne ez, ha Kövér és bűntársai csak feleannyira gyűlölnék a kritikus polgáraikat, a diákokat, tanárokat, gondolkodó embereket, liberálisokat, ateistákat, melegeket, civileket, ellenzéki politikusokat és szavazókat, mint amennyire gyűlölik őket.

Akkor fel sem merülhetne, hogy mit keresünk a NATO-ban és az Európai Unióban, akkor nem az lenne műsoron tizennégy éve, hogy miképpen állítsuk meg Brüsszelt és hogyan nyaljunk be csontig Moszkvának, Ankarának, Pekingnek, mert azoknak tökmindegy, hogy megdöglött már a demokrácia, vagy soha nem is volt, hogy mennyit lop el törvényesen a kormány, és hogyan tapos el bárkit, aki az érdekeit veszélyezteti.

Akkor lenne pénz tanári béremelésre, akkor a mosdatlan szájú propagandapribékeknek nem teremne babér, nemhogy bátorságuk nem lenne a korrupt zsarnokok helyett a saját jövőjükért kiálló tizenéves diákok ellen uszítani a szektájukat.

Akkor most nem az lenne a kérdés, hogy a pártállam erőszakszervezetei hány, a penetráns oktatási rendszer miatt, a tanárai földbe döngölése miatt tüntető diák ellen indítottak milyen indokokra hivatkozva eljárást, hanem hogy tegnapelőtt minden pedagógus megkapta azt az elismerést, ami ahhoz szükséges, hogy ne funkcionális analfabéták, hanem versenyképes tudással rendelkező szakemberek kezébe kerüljön az ország, ha majd a jelenlegi népnyúzók megunják a fosztogatást, mielőtt bele nem döglenek.

Akkor nem lehetne hetente valami folyékonyat hazudni az Európai Unió legmagasabb inflációjáról, a tavalyi választási ígéretekkel mindenben szembemenő drasztikus megszorításokról és adóemelésekről, akkor vállalni kellene a felelősséget az egy éve recesszióba zuhant magyar gazdaság recesszióba zuhanásának valódi okai miatt, akkor már raklapnyi fej hullott volna porba azért, mert Kövér és elvtársai miatt Magyarország évek óta nem kapja meg az őt megillető uniós forrásokat, és minden abba az irányba mutat, hogy ez így lesz még jó ideig.

És végül hatodsorban: természetesen ennek az otromba színjátéknak aligha van bármi köze a hajánál fogva, mondvacsinált indok miatt előtúrt szakállas, jelentéktelen videóhoz, annál több köze van Erdogan szultán és Törökország saját érdekeihez. Ahhoz a 40 darab amerikai F-16-oshoz, amit Biden beígért, de a Kongresszus még nem hagyta jóvá az eladásukat. Ennek kikényszerítésére használja Svédország NATO-csatlakozásának blokkolását, és ebbe a játszmába keveredett bele kretén módjára az orbáni külpolitika anélkül, hogy akárcsak halvány ráutaló jele lenne annak, hogy mit nyer rajta az ország. Az viszont világosan látszik, hogy veszítenivalója van bőven. A török, kínai, orosz gyarmati státusz, a mérgező akkumulátor-lerakat státusz, valamint az állandó fröcsögő gyűlöletkeltés és uszítás a nyugati szövetségesek ellen nem szolgálja Magyarország érdekeit akkor sem, ha Kövérnek és elvtársainak nem maradt más, mint a kipcsak nyitás útja.

Most éppen nem vagyok meggyőződve arról, feleannyira se, mint Márki-Zay Péter, hogy a saját választóik fogják vasvillával elkergetni Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát. Pedig így lenne törvényszerű, így lenne igazságos és kerek. Az persze az ellopott jelent és jövőt senkinek nem fogja visszaadni, de legalább kellemes a muzsika. Szép napot, jó pihenést mindenkinek!

U.I. Szijjártó átlátszó bulvárvergődése a népszerűség hajhászásáért, beleértve a készpénzzel vásárolt 75 ezres sportcipőt teljesen érdektelen. Minden más, amit külpolitika címen művel, a fentiekkel összefüggésben is, az nagyon is érdekes. Visszafordíthatatlanul kártékony és pusztító. Majd amikor orosz, kínai és török cuccokban fog feszíteni, az lehet, hogy hírértékű lesz. Vagy az se.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.