Május 14,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak nehogy a végén minket kerítsenek körbe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 692,930 forint, még hiányzik 2,307,070 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy a jelszónk: tartós béke, állj közénk és harcolj érte!

Még az is lehet, hogy ez lesz a következő rigmus a magyar válogatott meccsein az egy vérből valók vagyunk után, hiszen a szándékot és a közös nevezőt valahogy ki kell fejezni ebben a hívek okulására, ebben a két ismeretlenes, véleményem szerint számukra is érthetetlen egyenletben. De Rogánék ezt is megoldják, még akkor is, ha az egész oly értelmetlen, mint halált okozó fegyvereket küldeni egy véres háborúba. Szerintük. Közben az orosz botoxkirály a szintén békepárti Észak-Korea diktátorával munkavacsizik és megtekint, a saját népét rabszolgasorsban tartó, éheztető, kizsigerelő másik pszichopata véres, elnyomó diktatúráját magasztalja, és elégedetten konstatálják, hogy ők milyen fasza gyerekek. Persze ez csak a máz volt, meg a diplomáciai hókuszpókusz, a valóságban fegyvereket és halált okozó lövedékeket akar venni a KGB-s szörnyeteg azért, mert a nyugati szankciók nem működnek. Figyeljétek meg, még a végén, nem is olyan sokára Jézus Viktor is meg fog jelenni a kedves vezetőnél, a jóllakott óvodás fejű Kim Dzsongunnál, és biztosítja majd a népi demokratikus köztársaság (beszarás) vezetőjét arról, hogy mi is a béke pártján állunk. Hol máshol? Az nem számít, hogy mi egyébként nemzetikeresztény büszke hun harcosok leszármazottai vagyunk. Egy ideje pedig mindenkit szeretünk, aki korrupt, diktátor, autoriter, fasiszta, kommunista és legalább hitleri szinten fasiszta. Mert ez a kifizetődő, és tulajdonképpen erre van igény Európa Kubájában.

Én azt mondom ne álljunk meg itt, kezdjünk tömegpusztító fegyverek telepítésébe, valamint nagy hatótávolságú atomrakéták felhalmozásába, nehogy ne tudjuk megvédeni a Karmelita urát, ha netán valaki fenyegetné a mi kis Kánaánunkat. Azt a Kánaánt, ahol bazdmg, a tanévkezdés második hetében, az első kicsengetés után hangosbemondón közlik a gyerekekkel és a tanárokkal, hogy elárverezték az iskolát, úgyhogy el lehet húzni onnan a vérbe. Ilyen sem volt még, az kurvaélet, de most már ez is van. Mert ami még nem volt, az majd lesz.

Mint az infláció nevű tigris kergetése egy szem lövedékkel, és a távoli jövőbe projektált leterítése, vagy az Európai Unióból érkező pénzekre való végtelenített várakozás, amelyek szintén nem akarnak megérkezni. Látom magam előtt Jézus Viktort, ahogy reggelente megkérdezi a postást, hogy jött-e utalvány Brüsszelből? Nem, sajnos nem. Nem is fog, de azért nézzetek mindenkit továbbra is szellemi árvízkárosultnak meg 3 éves nyeretlen hülyegyereknek, az nagyon megy nektek. Ettől még igaz, ezerszer elmondtuk: azt a bizonyos kiskaput, amin te ki-be járkáltál a különutas, szabotázsra épülő politikáddal, konkrétan befalazták, úgyhogy kéretik a főlépcsőt használni, mert már neked a lift használatához sincs jogosultságod Brüsszelben. Sikerült megállítanod őket, gratulálunk. Neked, a szabadságharcosnak, a ketrecharcosnak, aki egyedül maradt a ketrecben. Az ilyeneket jobb helyeken elzárják és/vagy mutogatják őket nagyérdeműnek, aztán ha valaki netán megszánja a szerencsétlent, legfeljebb banánt dob neki, hogy örüljön. Mint az a bizonyos majom a farkának. Ehhez képest nálunk egy ilyen figura élet és halál ura, aki belebolondult a hatalomba, és a nagy megőrülésben sikerült tönkretennie nagyjából mindent, ami működött. És erre még büszke is.

Itt tartunk. Meg ott, hogy a Mészáros és annak tévébemondóból lett NER-felesége tulajdonképpen letarolta a tihanyi félszigetet, és 5000 négyzetméteren épített magának, egy mini Hatvanpusztát. A burzsoázia diszkrét bája vagy a Macskajaj című zseniális filmek által bemutatott világ a kanyarban nincs ahhoz a giccsparádéhoz képest, amit ezek oda rittyentettek maguknak a mi pénzünkből. Persze a másik jóllakott óvodás erről mit sem tud, honnan is tudhatna? Ahol kőagarak néznek farkasszemet egymással – nézd, Andi, agarak, ne simogasd meg őket, meg ne harapjanak – meg körforgalom, meg a faszom tudja, még micsoda épült oda csilliárdokért, ott teljesen természetes, hogy közben meg elárvereznek egy iskolát, nem? Az elit luxusba, pompába fulladt jóléte felülír mindent. Remélem, a Hell nem felejtett el egy üdítőautomatát betenni a spájzba, hogy Andinak legyen mit kortyolgatni két rongyrázás közepette. Javasolnám itt kínomban, hogy kezdjünk bele egy, a Földközi-tengert a Balatonnal összekötő csatorna építésébe, legyen a nevel Lölő-csatorna. Ez nagyon hasznos lenne, mert akkor az ifjú pár egyenesen ki tudna futni a tengerre Tihanyból, és nem kellene oda is magánrepkedni, ha éppen pihenésre vágynak szegénykéim. Ha pedig a méretes luxusjacht esetleg nem fér be az öbölbe, majd kikotorjuk neki a helyet, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Ha ez megvan, onnan már csak egy TGV vonat kellene Felcsútra, hogy Lölő néha el tudjon látogatni kicsiny falujába, ha nosztalgiázni támadna kedve.

Szerintem szép lenne és megindító, mindannyiunk örömét szolgálná. Látod, Andi? Innen indultam, amikor még szakmunkásként gázcsöveket hegesztettem pajzs nélkül. Akkoriban nem a napon barnultunk, hanem a hegesztőpisztoly fényétől. Nézd, Andi, hova jutottam! Látod? Minden a mienk, mert bátorak voltam. És most mindenki irigy rám, pedig én mondtam mindenkinek, hogy legyenek bátorak ők is. És bátor Viktor is folyamatosan csak bántást kap, nincs igazság ezen a Földön. És akkor a Nemzeti Sport firkászáról nem is beszéltünk. Aki utazó nagykövetet akart játszani az USA-ban, de ezt megtagadták szegénykémtől a gaz, imperialista, liberális demokraták. Mert mi az, hogy az udvari krónikás nem hintheti az orbáni igét a jenkik földjén? Ahova szent misszionáriusként érkezett volna, és ahol az lett volna a küldetése, hogy felnyissa a sok vak szemét, és elmagyarázza azt, amit mi itt már mind tudunk. A futóbolondok és összeesküvésgyártók európai géniuszainak agybaját terjeszteni kell a nagy vízen túl is, ez küldetés, egyben hazafias kötelesség, nem? De. Itthon már nem sok pusztítható alany maradt, szélesíteni kell a spektrumot. Csak nehogy a végén minket kerítsenek körbe. Nem azért, hogy ne jöjjenek be a migránsok, hanem azért, hogy ne szökjenek ki a hülyék. Atyaúristen, hát mi a fasz folyik itt?

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.