Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vakítani a parasztot, és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 112,229 forint, még hiányzik 2,887,771 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mit kíván a magyar nemzet? Bulvárt, basszameg, bulvárt.

Akkor most megteszem azt, amitől eddig igyekeztem tartózkodni: lemegyek a saját magam alatti szintre, ahol a Fidesz-orkok leledzenek, és megpróbálom az ő kis elszigetelt világukat az ő szintjükön illusztrálni. Már amennyire tőlem telik. Miután napnál világosabb, hogy a jobb időket megélt Origo helyén mára csöcsöket ábrázoló, mindenféle pornószínészek karrierjét firtató cikkek sokasága lelhető fel. Úgy látszik, a keményen dolgozó kisembereknek erre van igénye. És ha erre van, akkor ki kell azt elégíteni, hadd csorogjon a nyála a közönségnek. Ez egyébként egy bevett szokás a keresztény kultúrkörben, hogy a férfiak libidóját magasan kell tartani, mert különben nem teljesülhet a női princípium, miszerint tele kell szülni az országot. Vagy ha azt nem is, akkor legalább a CSOK-ból és babaváró hitelből vásárolt ingatlan nappaliját. 

Ahogy azt már a kollega is írta pár napja, a silány olvasottságot vizuális tartalommal szükséges valahogy feltornázni, szigorúan betartva a nembuzulás alapelvét, ezért – a fentiek szerint – napi szinten kell vágyat ébreszteni azokban, akik egyébként gondolatban máshol járnak. Mint például ott, hogy mi a faszból fizetem ki a villanyszámlát? Vagy honnan szerzek pénzt egy új hűtőre? Vagy miből veszek téli ruhát a gyereknek, aki a tavalyit már tavaly előtt kinőtte? Ezekről a napi piszlicsáré dolgokról kell elterelni a figyelmet például egy medencéből kimászó nagy mellű nővel. Ez mindig működött. A régi melósok is simán eldobták a lapátot, ha elment mellettük egy csinos miniszoknyás női egyed, és hangos füttykoncertben törtek ki. Aztán a felgyülemlett tesztoszteront jól levezették otthon az asszonyon, és előbb-utóbb azon kapták magukat, hogy 3-4 gyerek rohangál a lakásban. Így szaporodnak ők.

Ha már a szint alatti szintekről van szó: ellátogattam Varga egykori jóminiszter asszonyság Facebook-oldalára, aki olyan divatbemutatót és mosolyalbumot tol napi szinten az ő szingli életéről, hogy az sok huszonéves leányzót is ámulatban ejtene. Ehhez nagyon ért, na meg a korrupcióhoz, a hazudozáshoz, a mellébeszéléshez, meg a lehallgatásokhoz. Az igazságügyi tárca tisztességes vezetéséhez nemigen értett. A képeket elnézegetve simán ki lehetne tenni őt is az Origo fantáziamozgató rovatába a lelkes hívek nagy örömére. Igaz, ő csak mellbimbót villant, hiszen a keresztény konzervatív erkölcsök nem nagyon engednek mást, de szerintem ha ez nem ütközne a bűnös cselekedetek sorába, akkor már rég ledobta volna magáról a textilt valami férfimagazin fotósa előtt, hadd csodálja a sok alattvaló a királykisasszony Istentől kapott testi szépségeit.

Ha figyelmesebben megnézzük a képet, akkor látszik, hogy a fotós, aki megörökítette az egyébként önfeledten mosolygó Varga Juditot, nem végzett valami jó munkát, az a jól látható izzadságfolt azért nem kicsit ront a tökéletes nő összképen. Sebaj! Ilyen apró hibák simán beleférnek, pláne ha egy olyan női politikusról van szó, aki mást sem tud, csak magát mutogatni és lájkokat gyűjtögetni.

Egyébiránt előkerült egy ún. only adult felvételfoszlány a mi egyetlen Jézus Viktorunkról is, aki éppen az Adriai tengerből mászik kifelé, és habtestét egy törölközővel takarja el addig, ameddig elbattyog a mintegy 5 méterre lévő villa kapujáig. Történetesen egy olyan villáról van szó, ami az LMP-s Ungár Péter testvérének kizárólagos tulajdonában áll. Ő a vezető tisztségviselője a BIF Nyrt.-nek is, ami az állammal is szokott üzletelni. A BIF főrészvényese Pió-21 Kft., aminek tulajdonosa Schmidt Mária és gyerekei: Ungár Péter és Ungár Anna. Ha jól olvastam, akkor Ungár elismerte, hogy az ingatlan a nővére tulajdonában áll. „A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul” – tette hozzá az LMP társelnöke, aki azóta még tovább magyarázta az egyébként megmagyarázhatatlant.

Ennyit az ellenzékről és arról, hogy mekkora blődli az, amit napi szinten előadnak. Mert szó nincs kollaborációról meg ettyempettyemről, ez csak a látszat. És mi lehet még? Egyébként egy puritán falusi miniszterelnök nem nyaralhat akárhol. Az a minimum, hogy egy kacsalábon forgó villában, ezer testőrrel és szolgahaddal körülvéve, ahogy kell.  Haladjunk is tovább, pláne, hogy csütörtökön zárt kapus mérkőzésen diadalmaskodott a magyar válogatott Szerbia ellen, úgyhogy az egész nemzeti oldalon össznépi ejakulálás vette kezdetét, és minden narancs prominens ujjongásban tört ki az oldalán, hogy nyertünk! Ez különben tényleg nagyon jó hír. Csupa öröm és boldogság a felszínen, a valóság kitakarására tökéletes, például a fentebb említett hírecskék révén. Vakítani a parasztot, és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Majd az egészet meg kell spékelni egy kis náculással, arra ott van a Lázár, vagy napi szinten kórusban szidni a főpolgármestert, arra meg állandó készenlétben áll a Megafon nevű Orbánjugend. 

Ha már a csak férfiakból álló kormány tagjainak nincsenek olyan testi adottságaik, mint egy modellnek, akkor legalább a szőrős mellkasukat tudják verni valamire. Az olyan machós, nem? De. Meg az elengedhetetlen kelléke a férfiasságnak: a tekintélyt parancsoló pocak és a mázsa feletti testsúly. Úgyhogy a vénasszonyok nyarát tovább kell forrósítani, a nyomorúságos gazdasági helyzet miatt netán formálódó indulatokat pedig le kell hűteni valahogy, ezért is zajlik az élet Orbanisztánban a megszokott keretek között.

És a végére egy különösen jó hír: nem halt meg az a két rendőr akinek a helikoptere a Balatonba zuhant. „A Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának tervezett gyakorlata közben, 2023. szeptember 7-én 14 óra 44 perckor Balatonszéplak közelében, a parttól kb. 300 méterre – jelenleg tisztázatlan okból – a tó vizébe zuhant egy MD 500E típusú helikopter. A gép kétfős legénységét egy közelben tartózkodó hajó mentette ki és komolyabb sérülés nélkül partra szállította őket. Az eset körülményeinek vizsgálata folyamatban van.”

Majd kiderül, hogy ki és miben hibázott, addig is javasolnám, ha netán eddig senkinek nem jutott még eszébe, hogy az összes MD 500E típusú helikopter további használatát mindaddig függessze fel, amíg egy külső átfogó vizsgálat le nem zajlott, és meg nem állapítható, hogy mi okozta a szerencsétlenséget! Vajon van ennyi eszük az illetékeseknek?

Addig is – kötcsei piknik ide vagy oda – további kellemes nyaralást minden kormánytagnak és janicsárnak, izzadt felsőtesteket és napbarnított bőrt kívánok a nép által eltartott szerencséseknek. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.