Május 3,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Valakinek a piszkos munkát is el kell végeznie

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagy tisztelettel köszöntök mindenkit, bokros teendőim miatt sajnos nem jutottam a klaviatúra közelébe, ezért megint tartanék egy kis best of összefoglalót az elmúlt pár nap eseményeiből.

Miután Tucker Carlson feketeöves összeesküvésgyártó nagyiparossal kézen fogva szétparáztatta a nagyérdeműt, Jézus Viktor gyorsan eltűnt a porondról, mint a horkolásgátló gépek közbeszerzési dokumentumai, annyi különbséggel, hogy valószínűleg őt nem ledarálták, hanem bepótolja az elmaradt szabadságát. Köztudott, hogy ő egész évben dolgozik mimagyarokért, nyilván kijár neki egy kis pihenő, nehogy beleszakadjon a melóba, mint nagy véreshurka a tepsibe. Mondjuk ennek a csávónak szerintem minden nap vasárnap, olyan úri pompában tengeti dolgos hétköznapjait, amit más kikerekedett szemmel nézne, ha látna. De mivel a vakhit se nem lát, se nem hall, ezért azt tesz, esetenként nem tesz – természetesen a mi pénzünkön -, amit csak akar. Ember legyen a talpán, aki ezt a palit számon tudja kérni, vagy el tudja számoltatni bármivel kapcsolatban. Anna ellenére, hogy nem mellesleg neki, az ország első emberének kutya kötelessége lenne, felénk adófizető választópolgárok felé elszámolni minden fillérrel, minden egyes döntéssel. Nála ez nem szokás, mondhatni ez a kötelezettség kiment a divatból, mióta 13 éve autoriter vezetőként lopja, csalja a közöst. Mondhatnám azt is, hogy neki ez a hivatása, és köszöni szépen, nagyon jól elvan ő így, a többi meg rohadjon meg. Legfőképpen a fake news sajtó latorjai, akik folyamatosan lelepleznek valamit, és ha az leleplezett disznóság már nekik is vállalhatatlan, akkor úgy tesznek, mintha itt sem lennének. Példának okáért a csepeli iskola falára kipakolt intelmekre is igaz ez: ahogy felkerültek, úgy tűntek el, mint Kőműves Kelemen vára, és valószínűleg soha nem fogjuk hivatalosan megtudni, konkrétan ki volt az, akiben ilyen mértékben habzott túl a szervilis bálványimádat. Majd legfeljebb ráfogják a kétfarkú kutyákra, mert ők szoktak mindenféle dolgot lefesteni.

Aztán pár napja Lázár János nácult egy nagyot (L. Simon László olvasatában: elragadta a hév, hogyne), amikor egy vasúttörténeti kiállítással összefüggésben Kenderesen megvillantotta az ő valódi énjét és motivációit, mondván, nem titkolt célja segíteni azt a folyamatot, amelyben túllátunk a másoktól készen kapott, örökölt álláspontokon. Főként történelmünk olyan fontos eseményeivel és személyiségeivel kapcsolatban, mint Horthy és a róla elnevezett korszak. Szép volt, Jani. Most már szerintem vezessétek be a karlendítéses köszönést is a pártotokban, és heil, Viktor kiáltással köszöntsétek, amikor megjelenik köztetek. Lassan neki is hasonló érdemei vannak, mint a nagybányai vitéznek, akit ti most nagy hangon sztároltok.

Végül is egy vasúttörténeti kiállítás a legjobb alkalom feleleveníteni a múltat és jövendőt, és például leköpni a holokauszt tragédiáját. Továbbá: a Horthy fia is micsoda hőstettet vitt véghez a két háború között, amikor a felújította a vasúti közlekedést. Gondolom, ennek nagyon örült a Führer is, mert egyenesen lehetett Auschwitzba deportálni a szerencsétleneket. Mert azok is jobboldali konzervatívok voltak, csak szólok. Most nem állok neki felsorolni azokat az embertelen tetteket, amelyekben Horthy tettestársként, nettó antiszemita minőségében segítő jobbot nyújtott Hitlernek. Akit érdekel, az olvasgasson Nyáry Krisztiánt, aki nem kevés időt töltött azzal, hogy hitelesen rekonstruálja az akkori Magyarország politikai bűneit. Persze lehet itt hamísítgatni, mellébeszélni és felsőbbrendűsködni, a tényeken ez mit sem fog változtatni, maximum még jobban fognak minket utálni azok, akik már eddig se rejtették véka alá a véleményüket erről a nacionalista, fasiszta attitűdökkel lelkesen megspékelt állampárt vezetőiről. 

De Lázár megteheti, mint oly sok mindent eddig, a lézerblokkolós szolgálati Audijától kezdve a trafikkoncessziók kiosztásán át bármeddig. Mert az is olyan igazi keresztény módon zajlott, ahogy ezek minden mást is intéznek az országban. A doktorminiszterelnök úr nem foglalkozik pénzügyekkel, üzleti ügyekkel, arra ott vannak a Lázár-félék, akik simán kicsavarták kisvállalkozók és családok kezéből a megélhetést, és átadták maguknak és a hozzájuk hű alattvalóknak. Valakinek a piszkos munkát is el kell végeznie, igaz, Jani? Te mélymagyar ménesbirtok vezető, te igazi nagyvad. Te, aki a szemed rebbenése nélkül hazudtál évekig a kormányinfókon és mentél Bécsbe rettegni a migránsoktól. Te, aki üzengetsz a MÁV-nak, ami tudomásom szerint – mint ahogy a nevében is benne van – állami tulajdon. Még. Aztán majd lenyúljátok, mint ahogy mindent. Mert semmire nincs pénz, mégis hitelt akar a mimagyarok megváltója, hogy bekebelezze a Liszt Ferenc Repülőteret, mert az még kéne a portfólióba. De ameddig nem sikerül, addig viszont lehet halálba szívatni az ide érkező, vagy innen elutazó utasokat. Csak szólok: 2023-ban nincs egy olyan vasútvonal, amivel be lehetne jutni a városba Ferihegyről. De ki nem szarja le? Bécsig legyen, mert az a legfontosabb. Aztán ha meglesz – mert szerintem hamarosan meglesz, mint ahogy eddig minden, amit ezek kinéztek maguknak -, akkor sok-sok adóforinton kurva jól meg lesz csinálva, és a végén szarért-húgyért el lesz adva Mészárosnak. Ha az meg balfaszkodik, és mondjuk csődbe viszi, akkor kétszeres áron majd visszavásároljuk tőle, ahogy az lenni szokott nemzetiéknél.

És végül: a minap véletlenül belenéztem az ATV csatt című tragikomédiájába, ahol a Németh Balázs nevű lett fényesre nyalva saját maga és Márki-Zay Péter által, hogy ő milyen kurva ügyesen lemenedzselte az atlétikai vb-t. 330 milliárdból, bazdmg. És mindenki elégedett volt, és fülig ért a szája. Azt elhiszem. Megint lenyúztátok az adófizetőket, és hanyatt vagytok esve magatoktól és a kurva nagy egotoktól. Ott volt egyébként az űrkutatásért felelős, Ferencz Orsolya nevű hajdobáló és pofákat vágó miniszteri biztos asszonyság is, aki úgy gyurcsányozott és elmúltnyolcévezett, mint az igazi nagyok. Majd egy óvatlan pillanatban azt találta mondani, hogy, figyelj: A világ az világ, szóval az egész Föld. Na itt már majdnem repült a távirányító a televízió irányába, még jó, hogy nem volt a közelemben, mert akkor már nem tudnám nézni a kedvenc sorozataimat. Meg is bántam, mint a kutya aki nyolcat kölykezett, hogy este ilyen hülyeségeket nézek. Leszoktatom magam róla, az kurvaélet.

Úgyhogy most, hogy kiadtam magamból a mérget, elmegyek inkább paradicsomot elrakni, annak sokkal több haszna van, mint ilyeneken idegeskedni. Pedig sajnos hiába próbálom kikerülni ezeket, még a csapból is ők folynak. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.