Május 13,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A gyerekújság leveri a komplett közpénzmédiát és majd csak leshetnek ki a fejükből a propagandisták

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 637,643 forint, még hiányzik 2,362,357 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! A pillanatnyi állás az, hogy Ukrajna megszűnik létezni, Salma Hayek pedig mutogatja a melleit. A pártpropaganda zászlóshajója valamiért beleragadt ebbe a két témába, Putyin győzelme és a nők elsődleges nemi jellegének mókuskerekébe, és képtelen ebből szabadulni. Ugyanitt azt is megtudhatjuk, hogy Orbán Viktor és Tucker Carlson baráti csevegését 105 millióan (azóta már 120 milliónál tart) nézték meg, ami hihetetlen, hatalmas, óriási siker, ám a dollármédia hallgat erről. Kínosan. Biztosan nagy siker ez. A kérdés csak az, hogy a következő választásig sikerül-e magyar állampolgárságot és szavazati jogot adni az interjú nézőinek. Ügyes fiúk, bizonyára megoldják valahogy. Addig is, ameddig ezen dolgoznak, a propagandagépezet másik alegysége már kíméletlenül lerántotta a leplet a választáson várható újabb baloldali médiafölényről. Ezt pedig úgy kivitelezi a hungarofób ellenség, hogy az Action for Democracy három projekt támogatását jelentette be. Mert ezek annyira pofátlanok, hogy nem is titkolják a dolgot! Az első támogatott a Magyar Civil Összefogás, melynek célja nem más, mint erős, önszerveződő civil társadalom kialakulásának elősegítése Magyarországon, elsősorban a demokratikus elvek előmozdítására és a részvételi programok kiszélesítésére összpontosítva. A Magyar Civil Összefogás segítségével jött létre a Civil Parlament és a Civil Érdekegyeztető Tanács, a céljuk pedig nyilvánvalóan az önkormányzati választások előtt a helyi közvélemény manipulálása. Mármint a Magyar Nemzet szerint ez a cél.

A második támogatott a KisPolgár – Közéleti Gyerekújság. Erről nekem is egyből az jutna eszembe, hogy a választást akarják befolyásolni. Ahogy annak idején a Dörmögő Dömötör célja is ez volt. Érthető a közpénzmilliárdokkal kitömött propagandamédia aggodalma, hiszen mi van, ha leveri őket olvasottságban egy gyerekújság? Naugye! A KisPolgár ellen további érvek is szólnak, mégpedig az, hogy a baloldal egyik legvérmesebb médiamunkása, a HVG publicistája, Tóta W. Árpád alapította.

A Magyar Nemzet korábban már beszámolt róla, hogy a gyerekújság a politika mellett a szexualitással is foglalkozik. Nyilvánvalóan a baloldali woke ideológia szempontjai szerint.

Nyilvánvalóan. Aki ezt olvassa, garantáltan elfajzik.

A harmadik támogatott projekt a „Csak Amit Hallani Szeretnél” – A Jelen hetilap szerkesztőségének különleges úgynevezett bookazine-ja, amely „Magyarország jelenlegi hibrid rendszerének rejtelmeibe ássa bele magát.” A bookazine Orbán Viktorra és politikai apparátusára összpontosítva vizsgálja az ország közelmúltbeli történelmét mozgató okozati láncot.

Hát meg is értem a propagandamédia és a kormánypárt rémületét. Nekik végük van, mint a botnak! Mert külföldről befolyásolni akarják a magyarországi választásokat, megint lesz baloldali médiatúlsúly meg minden, a KisPolgár leveri a komplett közpénzmédiát és majd csak leshetnek ki a fejükből a propagandisták! Az eszem megáll, de komolyan!

Elsírtam magam, mert Kacsoh Dániel rájött, hogy ő politikailag korrekt óhajt lenni, mint egy jóemberkedő libsi. Így aztán haladéktalanul felháborodott azon a 444.hu-n megjelent Herczeg Márk íráson, melyben a szerző átvette az Origón alkalmazott stílust – már ha lehet annak nevezni. Szerintem nem lehet -, és úgy mutatta be a lap főszerkesztőjét, ahogy az Origó szokta napról napra alázni, tárgyként kezelni a nőket. Sportolókat, színésznőket, akit csak érnek. Akár évtizedekkel ezelőtti fotókat is előásnak a cél érdekében. Kacsoh szerint ez testszégyenítés – természetesen nem az, ami az Origón zajlik, hanem ami a 444-en történt -, pucér és félpucér nőket pedig minden bulvárlap rendszeresen mutogat. Szerintem Herczeg írása nem testszégyenítés, hiszen csupa pozitív jelzőt olvastam a cikkben, viszont ha az Origo bulvárlap, akkor át kellene írniuk a fejlécet. Minimum. De nem kötözködni óhajtok, csupán a segítő szándék motivál, amikor ide teszek néhány idézetet az Origón lakó 888.-hu műveiből. Hátha megnyugszik tőle az elveihez minden körülmények között hűséges konzervatív, jobboldali, fideszes média:

Guy Verhofstadt, aki Magyarországon kívül csak a fogorvosokat utálja a legjobban…

 A fogtündér Verhofstadt, Ursula von der Leyen, akiről ugye a magyaroknak csak Bubó doktor „karcsú” asszisztense jut eszébe és a mosás helyett a ruhák szárításával takarékoskodó Timmermans mester pedig mindezek hallatán a markukba röhögve reménykednek, hátha egyszer beveszi ezt a hülye dumát az általuk is mélyen lenézett és hülyének tartott magyar nép…

És most néhány random idézet innen és onnan:

Bencsik András Szabó Tímeáról: Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy – nem szép egy nőről ilyet mondani -, de amilyen ronda, olyan gonosz.

És még:

A bíróság megállapítja, hogy az alperes 2020. április 21. napján az általa kiadott www.magyarnemzet.hu internetes sajtótermékben „A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése” címmel közzétett írásában megsértette a felperes emberi méltósághoz való jogát azzal, hogy a cikk címében és szövegében is felperest „organizmus”-nak nevezte, továbbá azt közölte, hogy „Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre, hogy ő egy kullancs Lendvai Ildikó DNS-éből. Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe, ahol Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe, majd amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait”, valamint felperest „egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyverének” nevezte.

Végezetül – nem, mintha nem találnék még akárhány példát arra, hogy miként alázzák napról napra a propagandalapokban a külsejük miatt a nem-kormánypárti politikusokat (jellemzően, de nem kizárólag nőket) és közszereplőket, egy remek összefoglaló:

Összegzésül, tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói – finoman szólva – kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. Az ellenkezője lenne meglepő. Bencsik András tehát fején találta a szöget, amint azt a tudomány egyértelműen bebizonyította. (Demokrata)

No. Szerintem pedig kimondottan vicces a 444.hu írása. Kacsoh pedig nyugodtan hagyhatná a moralizálást olyanokra, akiknek ehhez erkölcsi alapjuk is van. De szemezgessünk egy picit a sokat emlegetett portálról, melyért a testszégyenítés friss áldozata a felelős:

Elizabeth Hurley a hatalmas melleivel harcol a mellrák ellen – videó

Ennél nagyobbak már nem lesznek Salma Hayek mellei – fotó

Nincs akkora fürdőruha, amiben elférnének Salma Hayek mellei – fotó

Híres színésznők, akik 60 éves koruk után is meztelenre vetkőztek a moziban

Magyar színésznők, akik meztelenre vetkőztek a színpadon – fotók

Elizabeth Hurley Mallorcán mutogatja a melleit – videó (filmforgatásról van szó egyébként)

Elizabeth Hurley D-vitaminnal táplálja a melleit – fotó

Elég ennyi, úgy hiszem. És ezzel sem lenne baj, ha az Origo bulvárlapként határozná meg magát, de nem tesz ilyet. Alapvetően nem szokott ilyesmiktől felforrni az agyvizem – bár hőségben az könnyebben előfordul bárkivel -, de a képmutató nyivákolást és áldozati pózba rándulást iszonyat rosszul viselem.

Szép reggelt, kellemes hétvégi pihenést kívánok mindenkinek! Mi szokásunk szerint hamarosan jövünk vissza az első beszólással. Gyanítom, hogy női mellek és férfi herék nem lesznek benne.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.