Május 2,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mire legyen büszke ma egy fiatal? Rátok?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 41,556 forint, még hiányzik 2,958,444 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egy kurva hétre tettem ki a lábam az országból, és tessék! A Kalahári sivatagot megszégyenítő melegben megtartották a Tranzit nevű beltenyészeti fesztivált, amit a NER segítségével lenyúlt ama Habony-unokaöccs érdekeltségébe tartozó tihanyi szállodában rendeztek (vélhetően Habony munkanélküli nertárs hathatós közreműködésével), aki a Sziget fesztiválon fesztiválozott, italozott, fenyegetőzött majd a végén eltört a keze. De persze semmi nem úgy volt, ahogy történt, ahogy a sajtó megírta és különben is.

Mint azt láthattuk, a tőlünk eltulajdonított közpénzeken tivornyázó társaság a bicepszét mutogatva előadta, hogy minden fasza, minden a lehető legnagyobb rendben van, ők nagyon jól érzik magukat, kiválóan mulatnak, csak az ország azon fele, amelyik nem isteníti őket, az húzzon a faszba. Konkrétan a regisztrációhoz kötött bejutás a tihanyi rezervátumba eleve kizárta azt, hogy olyan sajtóorgánumok is képviseltessék magukat, amelyek esetleg valódi problémákat érintő kérdéseket is feltehettek volna a bűnszervezetnek kinéző elit tagjainak. A Megafon közpénznyelő csicskái work shop-ot is tartottak, a Bohár nevű pedig alázatosan, egzaltáltan, az önkívületi összefosás állapotában kérdezgette a vizenyős tekintetű nagy embert, aki természetesen maximálisan elemében volt a saját rajongó közönsége előtt. Sokadszorra is alul-felül tudta múlni önmagát, és ámulatba tudta ejteni a a hipnózisba esett hallgatóságát. Kit így, kit úgy. Engem például úgy. Mármint abban az értelemben, hogy még mindig képes a korábbiaknál is blődlibb, provokatívabb dolgokat rezzenéstelen arccal elővezetni. Ha kell. Márpedig kell, mert nagyon úgy tűnik, más nemigen maradt a tarsolyban. Az, hogy neki küldetése van, az egy dolog. De azzal, hogy saját magát a nemzettel azonosítva nemzeti szintre emelte, meglehetősen nemzetiszocialista húrokat penget, amit én nem vagyok képes feldolgozni. 

Minél inkább olyan emberek születnek és nőnek fel Magyarországon, akik azt gondolják, hogy magyarnak lenni egy: jó, kettő: fantasztikus, három: kivételes, négy: kötelesség adódik belőle, amit jó teljesíteni, jó szolgálni a hazát, akkor sokan leszünk.

Én magyarnak születtem, de bevallom férfiasan még soha nem szégyelltem ennyire a származásomat, mint az elmúlt 13 év során. Emiatt ha akartam, ha nem, nekem az lett a küldetésem amikor külföldön járok, hogy bebizonyítsam azoknak, akik úgy néznek rám, mint egy marslakóra, amikor megtudják, hogy én tényleg onnan jövök, ahonnan, hogy nem minden magyar gyűlölködő náci és fasiszta, hogy nem minden magyar tahó és arrogáns, hogy nem minden magyar kirekesztő és nacionalista, és egyáltalán nem minden magyar viselkedik úgy, ahogyan a televízióból, a világsajtóból megismert Orbán nevű ember. Például az elmúlt egy hetem is többek között erről szólt Skóciában, ahol miután megtudták, honnan jöttem, egyből az volt a reakció: ááááá, Orbán? Idiot prime minister! Hát igen, de mi nem vagyunk azok. Ezért nincs rendben, hogy minden jobb érzésű külföldön dolgozó, élő, nyaraló honfitársunknak azzal kell foglalkoznia, hogy mentegetőzzön, hogy magyarázkodjon és jó benyomást keltsen, mert az otthoni propagandával ellentétben Európában nagyon is tisztában van egy átlagpolgár azzal, amivel mi is. 

Azt delirálta még az illiberalizmus Marxa és Engelse, hogy az első dolog, amit tisztázniuk kell a fiataloknak, hogy úgy gondolják-e, van hazájuk, vagy élnek bele a nagyvilágba, a Nyugatba, Európába, a vonzó civilizációs formációkba és nagy jelentősége nincs annak, hogy magyarok. Úgy gondolunk-e magunkra, hogy egy biológiai véletlennek köszönhetően magyarok lettünk, vagy úgy, hogy azzal valaminek születtünk, bekerültünk egy helyzetbe, egy kontextusba, egy flow-ba. Mi van, ember? A Nyugat és ami Magyarországon van, lassan fényévekre kerültek egymástól, a fogalomzavar és a szélsőjobbos hőzöngés pusztulásba fog vezetni. Lehet, hogy a Bohároknak, Trombitásoknak, Deákoknak, és Dériknek ez maga a Kánaán, mert ki sem látszanak a közpénzből, amit azért kapnak, hogy hergeljék azokat akik átlátnak a szitán, és keblükre öleljék azokat, akik háromig nem tudnak számolni, de azért álljon már meg a verekedés! Annak, aki ma magyarnak születik, abban a pillanatban, amikor elvágják a köldökzsinórját és először felsír, máris a nyakába akasztottatok egy raklapnyi adósságot, és megbélyegeztétek, mint egy legelőn kérődző marhát. Mire legyen büszke ma egy fiatal? Rátok, bazdmg? Erre a Holdról is jól látható korrupt, hazug és képmutató, álszent bandára? Rátok? Ti vagytok a nemzet? Na ne! És akkor még ez is:

„magyarnak lenni nem egy véletlen, hanem egy feladat, küldetés, valószínűleg a világ legszebb küldetése”.

Azt mondanám, egy ideje sokkal közelebb áll az átokhoz. Méghozzá azok közül is a legrosszabbhoz. Nem elég, hogy a civilizált világ kivet magából minket, mint a leprást, majd még a saját kölkeinknek is magyarázhatjuk, hogy miért lett úgy, ahogy lett. Pedig lehetett volna másképpen is. 

Minél inkább olyan emberek születnek és nőnek fel Magyarországon, akik azt gondolják, hogy magyarnak lenni jó, fantasztikus, kivételes és kötelesség adódik belőle, amit jó teljesíteni, jó szolgálni a hazát, akkor sokan leszünk és „nem 11 évig áll csak a cövek”, hanem még tovább is.

A szexista impotens. A látens pedofil. A vezérűrű. Aki egyből asszociál és fickósan odaszól, ahogy szokott. Szolgálni a hazát? Legfeljebb a te rendszeredet lehet itt szolgálni mindhalálig, és élni, halni érted. Mert másképp nincs jövőkép, ugye? Apropó, Viktorka! Hogy is szolgálod te a hazát? Ellopod? Elárulod? Lejáratod? Egyáltalán áll még a cövek? Vagy pont ez a frusztrációd tárgya?

És ha ez nem lenne elég, akkor megfejtette a skandináv keresztrejtvényt is:

Felidézte, hogy a liberálisok 1990 után nagyon gyorsan „elfoglaltak minden intézményt” kidolgozták a nyelvi kereteket, hogyan kell számukra kedvező módon leírni, ami történik. Akkor találták ki, hogy a demokrácia szükségszerűen liberális – jegyezte meg, hozzátéve: korábban más demokráciák is létezhettek, ma már tilos, csak a liberális demokrácia van.

Beteg, nagyon beteg. Mondja ezt az, aki az egyik alelnöke volt egykor a Liberális Internacionálénak. És persze lehetne még folytatni a végtelenségig ennek az agymenésnek az értelmezését, lehetne szóról szóra cáfolni minden egyes hazug állítását, de ennek már rég nincs semmi értelme. Mint ahogy lassan már semmi másnak sincs értelme vele és az általa tönkretett társadalommal kapcsolatban. Értelmetlen és hiábavaló elemezni ezt a velejéig romlott diktátort. Hátra kell lépni, és nézni hogyan fullad bele a saját mocskába. Egyetlen dologra kell nagyon vigyázni, nehogy magával rántson minket is.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.