Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Élvezzék, amíg lehet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát akkor utólag is boldog születésnapot, kicsiny hazám!

Sajnálom, hogy így alakult, sokan teljesen másképp gondolnak erre a minden évben megrendezendő ünnepségre, mint ahogy az 13 éve zajlik, valami teljesen mást várnak, de nem igazán jön össze. Kisajátította egy, a fasiszta és náci ideológiával kokettáló bűnszervezet ezt a jeles ünnepet is, és sorozatosan a saját mérgező ideológiája terjesztésére és nacionalista hőzöngésre használja, mióta Jézus Viktor felkente magát a te trónódra, kicsiny hazám.

Önjelölt küldetéstudat, aki szarik a népére, szarik a körülöttünk élőkre, és szarik úgy általában mindazokra, akik nem azt gondolják, amit ő. Kirekeszt, megbélyegez és üldöz. Homoszexuálisokat, liberálisokat, zöldeket, cigányokat, bevándorlókat, menekülteket, a Nyugatot, a zsidókat, tulajdonképpen mindenkit, akit nem tudott megmérgezni a hazug, vérnacionalista, divatrevizionista elmebajával.

Nemzetközi diktátortalálkozó helyszínévé züllesztette a születésnapodat, kicsiny hazám, ahol annak az országnak a jelenleg uralkodó diktátora volt a díszvendég, aki egykor 150 évre megszállt téged. Egy olyan ország elsőszámú, teljhatalmú, véreskezű elnöke, aki tulajdonképpen a mai napig keresztényellenes és úgy lövi a kurdokat, mint hülyegyerek a kétpálcás nyereményt a céllövöldében. Egy valaki hiányzott ebből a buliból, az pedig nem más, mint a Putyin nevű. Aki most pont nem ér rá, mert az ukrán népet öldösi éppen, és nemzetközi elfogatóparancs van ellen kiadva, úgyhogy neki most nem igazán életbiztosítás elhagynia a Szovjetuniót. Pardon, Oroszországot.

Kicsiny hazám, tudom, hogy te erős vagy, túléltél már ennél sokkal nagyobb geciket és sokkal nagyobb megaláztatásokat is. Semmi nem tart örökké, és valószínűleg eljön majd az a felemelő pillanat, amikor ez a megvezetett nemzet lemossa a gyalázatot, és a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez, amit rákentek a századok. Jelen állás szerint is már több mint egy évtized mocskát kell majd biztosan el- és feltakarítani, ha egyszer ezek eltakarodnak innen, de megoldjuk azt is, ne aggódj. Vagyunk vannak még néhányan, akik tartják a lelket másokban, egymásban, akik nem félnek szembefordulni ezekkel, és ha kell, a pofájukba röhögni. Mert nem mindenki sehonnai bitang ember, aki ha kell, halni nem mer.

Mert igen, vannak még mindig olyanok, kicsiny hazám, akik téged, a gyerekeidet és azok jövőjét próbálják menteni, mindazokat, akik ezek kisemmiznek és hülyének néznek minden áldott nap. Mi itt vagyunk, és itt is maradunk. Ha elmennénk, akkor cserben hagynánk téged és a mögötted álló ezer évet is. Ezt nem engedhetjük meg magunknak. Minden eszközzel küzdeni fogunk, és a végsőkig kitartunk. Mert ez az igazi hazaszeretet és hazafiasság, nem a NER által hirdetett hazug lózungok és revizionista hergelések.

Élvezzék, amíg lehet. A török is élvezte, a német is, az osztrák is és az orosz is. Majd egyszer eljön a pillanat, amikor valóban a magyaroké és nem egy bűnszerveré lesznek a javaid. Hiszem, hogy visszavesszük Tokajt, a Balatont, a budai Várat, Hatvanpusztát, a Fertő tavat a földjeinket, a folyóinkat és az önrendelkezésünket. Visszavesszük az ellopott és az Orbán-klán nevére íratott ingó és ingatlan javaidat, kicsiny hazám, ami a mindannyiunké. Nem a kiváltságosoké, akik azt hiszik, nekik mindent lehet. Visszavesszük az egyetemeinket, az akadémiánkat , az országgyűlést és az alkotmányt visszaírjuk úgy, hogy az valóban tükrözze a nemzeti konszenzust. Átmeneti ez az állapot, mert semmi és senki nem tart örökké, te is elmúltál már ezer éves, kicsiny hazám, és még mindig itt vagy és itt is leszel. Vigyázunk rád, ne aggódj!

Ez csak egy tünet, mint megannyi hasonló, ami mind elhalt vagy kiirtották a testedből, de soha nem haltál még bele,. A nemzethalál nem itt kezdődik, pont fordítva. Ez a mindennapi őrület ad erőt és késztetést arra, hogy cselekedjünk, hogy tegyünk érted, hogy tegyünk magunkért valamit. Mert tenni kell, nincs mese. 

2023-ban a soha nem látott mértékű gyűlölet kultúrája és a Nyugattól való teljesen nyilvánvaló elhatárolódás a legfőbb probléma, aminek megoldása nem tűr halasztást. Amit elloptak, azt vissza lehet venni, nagyobb tragédiák után is felállt már ez a nép, most is fel fog. Orbán csak itthon tényező. Itthon pusztít és itthon tud szerepelni. És bár nem szépítem, egyelőre nem tudjuk, mi a pontos megoldás, de előbb-utóbb meglesz a gyógyír, és akkor lépni fogunk. Egyszerre.

Mert nem jó ez. Már azoknak sem, akik azt hitték. Azoknak sem, akik tudták vagy legalább is sejtették előre. A jövő nemzedéke forrong, és ha a szüleik nem is, ők cselekedni fognak. Az idő nekünk dolgozik. Orbánból csak egy van, ez a szerencse, és hát ő is öregszik megállíthatatlanul. 60 éves, és egyre szarbabul néz ki, és ahogy meggyengül, a hűbéresei marakodni fognak a koncért, egymást fogják kicsinálni. Az lesz a végjáték. Mert már most is marakodnak. Szép lesz és gyors. Mészáros és Várkonyi, Tiborcz, Rogán és az összes semmirekellő félanalfabéta bűnöző menekülni és mentegetőzni fog. Mentik majd az irhájukat, mentik majd a lopott vagyont, mint a visszavonuló nácik a lopott műkincseket. Azok is visszakerültek mind oda, ahonnan elemelték őket. Mi is visszatesszük, ne félj, kicsiny hazám! Öcsi bácsi relikviáit, a koronázási ékszereket hiánytalanul. A Várból is elkergetjük azokat, akik önkényesen elfoglalták azt, mint minden mást is. A Karmelita újra szép lesz méltó régi nagy híréhez. Még a Hadtörténeti Múzeum sem lesz egy kaszinómilliárdosból lett milicista birtoka, és a Sándor-palotában sem az éppen aktuális áruló fogja rontani a levegőt, ne félj. Ne félj, kicsiny hazám, nem hagyjuk, hogy úgy legyen!

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.