Május 19,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És egyből Istennek képzelik magukat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,581,270 forint, még hiányzik 1,418,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy mik vannak, bazdmg!

„A szemtanúk szerint hallani lehetett a reccsenést, amikor a rendőröknek ellenszegülő, őket korábban feljelentéssel, a zsaruk leszerelésével, sztárügyvédekkel, rokoni kapcsolataival fenyegető férfi megtagadta személyazonossága igazolását, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni.” (Balhé a Szigeten: eltörték a rendőrök a milliárdos karját – Rokoni kapcsolataival fenyegetőzött a kormányközeli vállalkozó)

Úgy látszik, a csávó eltévesztette a helyszínt, szerintem azt hitte, hogy Tusványoson van, ahol a NER-nek mindent is szabad. Nem is értem, hogy mit keresett a bűnös fesztiválon, ahol csak a liberális szemét gyűlik össze, és küldi el a kurva anyjába Orbán Viktort, ahogy azt például a Krúbi koncerten láthattuk. Pedig a Bencsik nevű, sütőtök színű hit- és Orbán-hű janicsár is megmondta:

„Úgy tudom, hogy az egyik célközönsége ennek a Sziget Fesztiválnak Nyugat-Európa. Hollandia meg egyéb országok … tehát a homoszexualitás propagálása már gyakorlatilag kötelező rutinná válik az iskolákban példának okáért. Valószínűleg ez egy tudatos döntés volt, hogy azért kellett ezt a propagandát a reklámfilmbe betenni, hogy az ide jövő nyugat-európai fiatalok otthon érezzék magukat. […] Egészen egyszerűen azért, mert »látjátok, mi is azon a fejlett nyelven beszélünk, mint ti odahaza«. Egyébként szívfájdító, hogy ugye Tarlós István mint polgármester azt írta egy levelében, hogy amennyiben egy ilyen propagandasátrat fel akarnak állítani, őszintén sajnálja, de akkor nem engedélyezi a Szigetet. [..] Azért, mert azt mondja, hogy oké, rendben van, ő nem tilthatja meg, hogy homoszexuális érzelmű emberek odamenjenek, de azt igen, hogy fiatalkorú embereket ezzel befolyásoljanak.”

Hát öcsém, rossz helyen voltál, rossz időben. Vagy azt is mondhatnám, hogy a karma dolgozik a Habony famíliában. A NER kápójának, Habony Árpád koronaúsztató, vitrines kisiparosnak az unokaöccsét érte az inzultus, aki azt hitte, hogy a bab is hús. Tény, hogy van ennek az egész sztorinak is egy diszkrét bája, nagyjából ugyanaz, mint az összes többinek: ezek tényleg azt hiszik, hogy a törvények és a rendfenntartók felett állnak, hogy az ő kezükből eszik mindenki ebben az országban. Enyhén visszanyalt a fagyi, bár a Habony-klántól nem áll távol az agresszió, a tettlegesség alkalmazása, a semmilyen kormányzati kifizetési listán nem szereplő Árpád is nyúlt már az önbíráskodás eszközéhez: 

„2006. november 4-én reggel a XII. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban egy házaspár lelépett a Lexus terepjárón érkező Habony Árpád elé. Ő rádudált a gyalogosokra, majd a lehúzott ablakon keresztül rájuk is kiabált: legközelebb nem fékez, hanem elüti őket. A beszólásból szóváltás lett, majd Habony kiszállt, és a sértett K. Sándor és felesége, P. Erzsébet után ment. Először beletaposott bevásárlókocsijukba, majd egy ütéssel leütötte a férfit, a nőt pedig hasba rúgta. Ezt követően Habony visszaült a terepjáróba, és kikerülve az ötvenes éveiben járó férfit, elhajtott a helyszínről.”

Ezek után valóban nem alaptalan a kérdés, hogy mégis mi a szart várunk ezektől a senkiházi, felkapaszkodott suttyóktól? Öcsi is csak azt tette, amit a nagybácsitól látott. Fenyegetőzött, keménykedett, és naná, hogy neki állt feljebb. Most majd mondhatják Bencsikék, hogy lám-lám, ugye hogy nincs itt semmiféle diktatúra, virágzó jogállam ez, hiszen a milliárdos NER-lovag csontját is eltörik, ha nem bír magával. Akkor meg? Akkor meg lehet oszlásnak indulni, ahogy a bölcsebb kolléga mondaná.

Szerintem meg az van, hogy meglesz még ennek a böjtje, nem vagyok biztos benne, hogy ennyivel meg fogja úszni a rendőr, aki megbilincselte Szetlik Gergőt. Mint kiderült, így hívják ezt az alakot, Habony Árpád unokaöccsét, aki nem mellesleg a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója. A Blikk milliárdosként hivatkozott Szetlikre. A vagyonáról nem tudni biztosat, de azt egész biztosan lehet tudni, hogy a tihanyi szállodába rendszeresen szerveznek közpénzből konferenciákat, és itt tartják a fideszes holdudvar Tranzit nevű fesztiválját is. Nahát, micsoda véletlen. 

Szóval Gergőke úgy gondolta, hogy ha neki vannak milliárdjai, akkor mindene van. Befolyása, hatalma és tekintélye a pórok felett, akiket Jézus Viktor már rég a saját szolgálatába állított, és Árpád nagybácsi is igen előkelő helyet foglal el a magyar maffiahálózat rangsorában. 

„A fiatal vállalkozót az intézkedés előtt pár perccel botrányos viselkedése miatt dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök, a rendezvény területén szolgálat teljesítő rendőrök pedig ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét. A Blikk szemtanúi szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, sokak szórakozását zavarta a viselkedése. – Innen akár vége is lehetett volna a műsornak, ha a srác belátja, hogy aznap valóban kicsit túltolta, a piát is meg a botrányos, kötekedő, nőket zaklató viselkedését is – mondta egy, a neve elhallgatását kérő szemtanú. – Ám láttuk, hogy ahelyett, hogy hazaindulna, elkezdett kötekedni a fesztivál bejáratánál posztoló zsarukkal. Fel akarta jelenteni azokat, akik kidobták, aztán meg már minden rendőrt… Elkezdte őket fotózni a telefonjával, mire igazoltatni akarták, ebből keveredett az a csúnya dulakodás, aminek egy karreccsenés lett a vége. A srác nem volt magánál, a pia hajtotta.”

Íme egy elég kimerítő kórkép az ország nyakán uralkodó keresztény-konzervatív párt milliárdos udvartartásáról, amelynek tagjai nem tudnak viselkedni, és úgy bánnak másokkal, mintha nekik mindent szabadna. Tökéletes mintapéldány ez a Szetlik nevű takony is, aki ha nem lenne a Fidesz egyik legbefolyásosabb pénzszivattyújának rokona, akkor talán el sem jutna önerőből egy ilyen fesztiválra, mert ki tudja, hogy a saját tehetségéből és kútfejéből mire vitte volna. Csakhogy betoltak a segge alá egy zsíros széket, vagyonkát, aminek a forrása alighanem természetesen a lopott közpénz, és egyből Istennek képzeli magát. Amikor vállalhatatlanra issza magát, vagy túltolja a kokaint akkor meg más issza meg a levét. Még jó, hogy kivezették és nem hagyták randalírozni a kis herceget, mert a végén még lehet, hogy tényleg ártatlan lányok vagy fiatalok sínylették volna meg a részeg ámokfutását.

A lényeg, hogy úgy undorító ez az egész, ahogy van, elrettentően gyönyörű kórkép a mai magyar állapotokról, az ország teljhatalmú tulajdonosainak pereputtyáról, a hatalom haszonélvezőinek elme- és erkölcsi állapotáról, felsőbbrendű, tahó, szégyenteljes viselkedéséről.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.