Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Felrúgjuk, mint kakas a tyúkszart, és minden megy tovább

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Őszinte leszek, ahogy szoktam. Bevallom férfiasan, teljesen elvesztem a közéleti, politikai hírek világában, mint szürke szamár a ködben. Nem vagyok a találgatások és mi van akkor, ha nem ez van típusú okfejtésekkel nyomuló pali, szeretem az objektív tényeken, hiteles forrásokon alapuló információkból kiszűrni és az összerakni a képet, de manapság ez igen komoly, mondhatni embert próbáló feladat egy magamfajta számára.

Van ugye ez a Mészáros-féle luxus jachtozás, amit a napokban leplezett le a 444 újságírója. Meglehetősen komoly, fényképekkel alátámasztott bizonyítékok, adatok állnak rendelkezésre, amelyek nyomán döbbenetes kép tárult az adófizetők elé arról, ahogyan ezek gátlástalanul szórják el a pénzünket magukra és a népes famíliájukra úgy, hogy a végén még nekik áll feljebb. Mészáros Lölő cége Andikával egyetemben sérelmezte azt, hogy a magánéletükről fotók készültek, ám ettől függetlenül köszönik szépen, marha jól telt a nyaralásuk az amolyan olaszos családjuk körében. Nem tudom, milyen értelemben olaszos a klán, hogy vajon a hangos üvöltözésekre gondolt a doktornő, vagy a dinasztia méretére, netán a Cosa Nostrát megszégyenítő maffiamódszerekkel pénzt ellopó bűnszervezet jellegére, mindenesetre úgy undorító és gusztustalan az egész, ahogyan van. Nem függetlenül attól, hogy a viszonylag könnyen fellelhető szerződések és mindenféle dokumentumok világosan megmutatják, hogy az einstandolt magyar takarékszövetkezetek és pénzintézetek fúziójából létrejött szuperbank áll az egész ügylet mögött, amit természetesen a Mészáros nevével fémjelzett orbáni polip birtokol és üzemeltet. Az meg még ennél is természetesebb, hogy háttérben meghúzódik az orosz szál is, hiszen ez már szinte alapvetés ezeknél, akik úgy tagadják le a Putyinnal való kollaborálást, mint Péter tette azt a bibliai történet szerint Jézussal. Hatalmas öröm ez itt, a mi Szűzanya által védelmezett, szívcsakra alakú kicsiny országunkban, ahol a lónak nemhogy a lába, de lassan minden része kilóg az uralkodóosztály átlátszó hazudozásai és mellébeszélései közben.

Ezer sebből vérző sztorik, cáfolhatatlan és védhetetlen hazugságok ezek, amelyek viszont minden jel szerint nem tudják kizökkenteni a fidesztálib, horogkeresztény tábor fanatikusait abból a narancssárga színű ködből, amiben lassan 14 éve leledzenek. Változatlanul fogalmam nincs, minek kellene történnie ahhoz, hogy végre felfogja a sok nagyon okos, hogy amit ezek művelnek, az konkrétan az ő pénztárcája kifosztásával is jár. Nem értem, hogy a kurva életbe’ nem teszik fel maguknak azt a kérdést, hogy a mi a picsából telik ezeknek ilyen szintű rongyrázásra akkor, amikor az ország valaga a Holdról is jól látható mértékben lóg ki a trikolór színű nemzeti gatyából. Lövésem nincs, hogy mi a bánatos fasznak kellene történnie ahhoz, hogy felfogják a nyilvánvaló tényt, miszerint az imádott vezérük lajtos kocsival szivattyúzza ki az ország pénzét, ingó és ingatlan vagyonát, rájuk hivatkozva.

„Jó látni, hogy Martin Schulz visszatért a nyugdíjból. Most ő akarja eldönteni, hogy ki európai és ki nem. Úgy tűnik, hogy egyesek nem tudják elengedni a kommunizmust”.

Ezt bírta kipréselni magából a Twitteren Európa feketeöves miniszterelnök-oligarchája, miután az Európai Parlament volt elnöke kritikával illette. Nincs is annál szebb, mint amikor a fő kommunista kommunistázik és kioktatja a nyugati demokráciák vezetőit azokból a reflexekből, amelyeket az úristennek nem bír levetkőzni. Ő, akinek a pártjában annyi volt komcsi hereverézik milliós fizetésekért, hogy rossz nézni. Akinek az apja és ő maga is tevékenyen részt vett az előző rendszer kiszolgálásában, napig arra a rossz emlékű sémára alapozza a politikáját. Ezt arra reagálta, hogy a magyar miniszterelnök, hogy Martin Schulz, az Európai Parlament volt szociáldemokrata elnőke úgy vélte, hogy tévúton jár az Európai Néppárt első embere, Manfred Weber, amikor a szélsőjobb segítségével igyekszik megőrizni a mérsékelt jobboldal vezető szerepét Strasbourgban, mert ebből csak az lesz, hogy a Bizottság következő elnöke az Orbánoktól és Kaczynskiktől függ majd. Szerinte ezzel csak utat nyit a populista vezetők további előretörésének. Őket viszont lehetetlen újra bevonni az uniós politikába, mert az értékek nem érdeklik őket, csak az EU-pénz – de Orbánt talán már az sem, ő már olyan jelzéseket küld, hogy megvásároltatja magát a kínaiakkal és az oroszokkal. Konkrétan ez a helyzet, nem? Melyik része nem igaz? Jó, azt értem, hogy fáj az igazság Jézus Viktornak, de ez a böffentés mire válasz?

Visszakanyarodva a mondanivalóm lényegéhez: a fentebb leírtak nem különösebben izgatták fel a hazai lakosságot, ellentétben például a Fidesz kebelére megtért, matyómintás NER-díva válásával. A Tóth nevű egykori lázadó, mostanra kereszténnyé avanzsált aranytorkú év énekesnőjéről beszélek, aki szintén annak köszönheti hatalmas ívű karrierjét, hogy beállt a szekértolók, a népes hazai szolgalelkek sorába, miközben lépten-nyomon kikéri magának azt a kritikát, amit emiatt kap. Nos, ez a nyolc általánossal és repedt fazék hanggal rendelkező, öt percenként valaki mást majmoló liba uralja a közbeszédet két napja. Ő meg az ő tönkrement házassága, ami korábbi elmondása szerint mindent vihart kiáll. Hát úgy látszik mégse, mert elszakadt a vitorla, vagy mit tudom én, mi történt, bár ha hinni lehet a fotelforradalmi nyilvánosság ajakán terjedő pletykáknak, akkor a mi ájtatos luvnyánk összeszűrte a levet az ő háttértáncos csapatának valamelyik heteroszexuális tagjával.

Végül is tökmindegy, hogy mi történt, egyetlen dolog érdekes ebből a szappanoperából. Az, amiért a többi hamis és képmutató szarházi egyébként senkire nem tartozó magánélete is érdekes. Mindazoké, akik állandóan a családra, Istenre, a házasság szentségére hivatkozva osztják az észt, és nyomasztják a társadalmat, miközben lazán elkövetik azt a bűnt, amit másoknak felrónak. Helló, Varga Judit! Helló, Lölő! Helló, Tóth Gabi! Helló, Rogán! Helló, Hende! Helló, Navracsics! Helló, Böjte! Helló, röfik! Helló, medvék! Mert a család az család, és „amit Isten egybekötött, azt ember szét ne válassza! (Márk 10,9), igaz? A házasság szent! „Holtomiglan-holtáiglan!” Hogyne. Ezeknek körülbelül ennyire szent és sérthetetlen az, amit előadnak, ennyire következetesek magukhoz, ennyire tartják magukat ahhoz a valláshoz, amit folyamatosan tolnak maguk előtt, mint havat a hókotró. És akkor mi van? Felrúgjuk, mint kakas a tyúkszart, és minden megy tovább. Ezek prédikálnak? Ezeknek van joguk erkölcsi mércét állítani, ezek játsszák a szentet, ezek mutatják az utat? Ezek? A fő tolvajról, aki a saját nevére íratta az országot, és úgy lop mintha nem lenne holnap, már ne is beszéljünk. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.  

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.