Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A szegénység, a tájékozatlanság, a kiszolgáltatottság romjain

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,623,150 forint, még hiányzik 1,376,850 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most, hogy már bőven ki lehetne tapétázni az országot az Itt hamarosan akkumulátorgyár épül tudomásul veendő szentenciát tartalmazó plakátokkal és egyéb közpénzmilliárdokat felemésztő propagandatermékekkel, beszéljünk arról, hogy minő, akár riasztónak is nevezhető  fordulatszámra kapcsolt a vendégmunkások toborzása az egész keresztény Európát a migránsoktól kerítéssel védő Magyarországon. Akik más összefüggésben – mint idegen kultúrájú népek – köztudottan nem vehetik el a magyarok kultúráját, nem erőszakoskodhatnak velük, be kell tartaniuk a magyarok istenének törvényeit, nem utolsó sorban joguk van kussolni és tudomásul venni, hogy ez itt a fehér, keresztény világ egyetlen/utolsó földi paradicsoma. Miközben remélhetőleg Szijjártó miniszter, Moszkva kabalafigurája már valami egzotikus helyen nyaral, ahol folyton a háta mögé nézve piheni ki áldatlan nemzetrontó röpködéseinek egy éves fáradalmait, és abban van minden bizodalma, hogy hátha nem fotózzák le ott, ahol semmi keresnivalója nem lehetne, azt beszélik nálam okosabb emberek, hogy eddig 25 kölcsönzőcég szerzett minősítést, hogy egyszerűsített eljárással, a magyarok istenének szigorú törvényi feltételei mellett vendégmunkásokat hozzon Magyarországra. Úgy hírlik, hogy 200-300 ezer új vendégmunkás is érkezhet a Fülöp-szigetekről, Vietnamból, Indonéziából, Mongóliából és Kirgizisztánból, hogy mimagyaroknak jó legyen.

Azt javaslom, anélkül, hogy demokratikusan megválasztottainkat megzavarnánk a henyélésben, játsszunk el a gondolattal: mi lenne most több száz ezer vendégmunkás Magyarországra csábításának apropóján, ha véletlenül Márky-Zay Péter került volna a miniszterelnöki székbe tavaly áprilisban, Orbán és az állampárt pedig eltaknyol a választáson. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy ha Márki-Zay és az ellenzék oly módon teszi fel Magyarországot a kínai és az orosz rulettre, ahogyan csak az elmúlt évben nemzetmentőéktől láttuk, ha a regnáló kormány ennyire nyilvánvalóan összeborul a háborús Moszkvával, miközben a kínai kommunista tőkéért gazsulál és bokázik úgy, hogy teli tüdőből mocskolja az állítólag migránsgettókat ránk erőszakolni kívánó EU-t, viszont a függöny mögött azon ügyködik, hogy az akkumulátornagyhatalmi törekvések oltárán vendégmunkások százezreit szabadítsa az országra, akkor most mi lenne? Mi ugrálna ki egy ilyen helyzetben Szijjártó, Orbán meg a teljes állampárt, az összes propagandista és szellemi nyomorba döntéssel megbízott Orbán-szócső fogai kerítésén? Hány autó lángolna már az fővárosban, hány gazdátlan kockakő keresné az ő tulajdonosát, mennyi nemzeti érzelmű kultúrverőember, a társadalmi B-közép hány illusztris alakja törne-zúzna már tiltakozásul az Astorián, és mikor esett volna ki az önbíráskodást állítólag nem támogató, reggeltől estig keccsölő miniszterelnök száján, hogy fejezzék ki hangosan és érthetően az elítélő véleményüket ezzel a mimagyarok életét megmerényelő hazaárulással kapcsolatban? Vajon random ellenzéki Szijjártó Péternek hány napon túl gyógyuló választói szimpátiából kellene gyógyulgatnia éppen, ha előállt volna azzal az eszelős és pofátlan, Orwell duplagondol-ját idéző valóságmegfejtéssel, miszerint

az, hogy jöhetnek vendégmunkások az országba, a magyar munkahelyek megvédéséről szól?

Tulajdonképpen. És vajon hány, az Európa-bajnok magyar infláció által sújtott záptojás és romlott paradicsom landolna annak a kormánynak a nyakában, amelyik Kína után a világ második legnagyobb akkumulátor-nagyhatalmává akarja tenni Magyarországot olyan körülmények között, hogy például

• a bátonyterenyei akkumulátor-újrahasznosító üzemben tavaly júliusban bekövetkezett technológiai robbanás után egy évvel kiderül, hogy „a szennyezés mértéke már minimális emberi tevékenység mellett is jelentősen ártalmas”, vagy hogy

• Vecsésnek is jut a veszélyes, tűzveszélyes akkumulátor-alapanyagokból, pedig a városba nem is építettek akkugyárat?

Egy olyan országban, ahol volt már példa arra, hogy propaganda rémhírterjesztésének hatására a fejkendőben közlekedő honpolgárt csadoros muszlim terroristának nézték, ahol volt már példa arra is, hogy kitört a pánik, a félelem és a rettegés, amikor Magyarországon legálisan tartózkodó, sötét bőrű (indiai) vendégmunkásokat a Rogán-központ áldásos kondicionálásának köszönhetően a migránsáradat hírnökeinek nézték (és nem a pár nappal ezelőtti hajdúszoboszlói véres pánikról beszélek), ahol a miniszterelnök maga buzdított arra, hogy a rettegésben tartott honpolgár fejezze csak ki hangosan és érthetően a mély gyűlöletét azokkal kapcsolatban, akiket egyébként a fideszes magyar állam lányos zavara helyezett oltalmazotti státuszba, mennyi ideig lehetne még a pozíciójában egy olyan nem fideszes kormány, amelyik azt magyarázza nyolc év tömény fideszes agymosás után, hogy ezek a jó migránsok, akik csak átmenetileg segítenek ki minket a nem létező bajból a munkaerejükkel, akik tulajdonképpen csak azért vannak itt, hogy a magyarok munkahelyét megvédjék?

Ki venné be azt a maszlagot egy nem fideszes kormánytól, hogy ezek nem azok a keresztény Európát lerombolni akaró, embereket zabáló, kecskéket megrontó, nőket erőszakoló, agresszív muszlim migránsok, akik ellen az állampárt majdnem egy évtizedig hergelte a magyarokat?

Miután Orbán Viktor 2015-ös, a bevándorlásról és a terrorizmusról szóló ún. nemzeti konzultációja nyomán kiderült, hogy a mimagyarok több mint 91 százaléka szerint a megélhetési bevándorlók veszélyeztetik a magyar emberek munkahelyeit és megélhetését, hány nem Orbán Viktor által vezetett kormány élné túl, hogy a magyarok 91 százalékának véleményével szembe menve, a 91 százalék feje fölött, a fennmaradó alig több mint 8 százalék véleményét képviselve hozzon döntéseket?

Egyáltalán kicsit is normálisabb országban túlélhetne-e akárcsak egy hetet is egy olyan kormány, amelyik a választás előtti hónapokban napi 24 órában azzal riogatta a szektáját, hogy ha nem ő nyeri a választást, akkor mindmeghalunk, mert ezeknek az első dolga az lesz, hogy beengedik a migránsokat, majd kevesebb mint egy év alatt kiderül, hogy ő maga toboroz és kampányol azért, hogy több százezer megélhetési migránst (értsd: a jobb élet reményében máshol munkát vállaló, idegen kultúrájú ember) Magyarországra telepítésen?

És nem azért, mert vendégmunkásokra nincs szükség egy rakás helyen, hanem azért, mert aki a gyűlölettől fröcsögő bevándorló ellenességgel nyert választást, aki ma is migránsgettókkal riogatja az országot, az rohadtul ne eresszen rá százezres nagyságrendben vendégmunkásokat az országára, pláne ne azért, hogy az uniós források elapadásának árnyékában mérgező, környezetpusztító akkumulátorlerakattá züllesszen 93 ezer négyzetkilométert, és azt hazudja, hogy ez valójában a magyar munkahelyek megvédése miatt van így. Hogyne. Ahogy a magánnyugdíj-pénztár kifosztása is a nyugdíjak megvédéséről szólt. Ahogy a hétszeres gázár is a rezsicsökkentés megvédéséről szólt. Ahogy a tanárok végtelenített szopatása is a magyar oktatás megvédéséről szól. Ahogy Mészáros Lőrinc közpénzből lett 660 milliárdos vagyona is kizárólag az adófizetők jólétét szolgálja. Pontosan úgy szolgálják a keleti befektetések, a külföldi vendégmunkások, az egész felháborító akkumulátorbiznisz a magyarok érdekét. Mi adjuk hozzá a vizet, a földet, a vissza nem térítendő állami ingyenpénzeket, az energiát, amivel nem rendelkezünk, és még a munkaerőt is külföldről hozzuk. Vagyis nem elég a felfoghatatlan szennyezés, a borítékba tehető környezeti válság, de ez a kormányzati vergődés olyan szinten töri le az uniós viszonylatban egyébként is pocsék magyar béreket, hogy az orbánizmus letolt gatyája adja a másikat.

Mert akár van ellenzék, amelyik ezt az üzenetet koherensen, összeszedetten, közös erővel, sok-sok munkával átvigye, akár nincs, ez a helyzet: az állampárt letolta a gatyáját és éppen a trambulinról vizel bele a kedves választók szájába, miközben azt kiabálja, hogy ha az ellenzék lenne hatalmon már ország se lenne. Az a helyzet, hogy bárhogy vergődik a Rogán-központ, hogy ezt a trambulinról vizeléses produkciót sikertörténetnek adja el, ez bizony az, aminek látszik. Persze csak azoknak, akiknek világosan látszik. Az Orbán-kormány nem agysebészekkel, hanem idegen kultúrájú gazdasági bevándorlókkal, kizsákmányolt rabszolgákkal árasztja el az országot, és ezt nem enyhíti, hanem súlyosbítja azzal, hogy közben törvénybe férceli, hogy amúgy ezek nem telepedhetnek le Magyarországon, csak átmenetileg vannak itt, nincs itt semmi látnivaló.

Hát pont ez az (lásd bővebben ITT): miközben a nyugati gyárakba, a nyugati szolgáltatási szektorba a helyi cégek versenyképességének javítása, és ezen keresztül az export és a hazai profit növelése miatt toboroznak külföldi munkavállalókat, akik a letelepedés és a családegyesítés perspektívája miatt nagyobb eséllyel költik el fizetésüket a fogadóországban, Orbán és bandája a külföldi, jellemzően keleti cégek profitjának növelése érdekében hív be külföldieket dolgozni, a vendégmunkára pedig gyakorlatilag ideiglenes munkaerő-kölcsönzésként tekint, a letelepedés perspektívája nélkül. Mi következik ebből? Hogy a mongol és filippínó munkások által megtermelt profit és az általuk felvett fizetés úgy tűnik el a magyar gazdaságból, mintha nem is lett volna. Ezzel kapcsolatban azt hazudni, hogy mindez valójában a magyar munkahelyek megvédéséről szól, legalább egy nem leszünk vendégmunkás-gyarmat vezérmotívumra felfűzött békemenetért kiáltana.

De nem kiált békemenetért, pedig az állampárt ezzel a kopernikuszi migrációs fordulattal konkrétan belevizel a tátott szájú, egyébként a migránsoktól éjt nappallá téve rettegő társadalom szájába. És megvédi a magyar munkahelyeket. Ja. A magyar munkavállalóktól, akiket ájultra zsibbasztott a kútmérgező propaganda, ezért nem tudják összerakni a kockákat. Többek között őket mérgezi szarrá Bátonyterenyétől Vecsésig a patrióta kormány a keleti beruházókkal vállvetve. A magas szegénység, a tájékozatlanság, a kiszolgáltatottság romjain.

A címlapkép júniusban készült, amikor Peking és Moszkva ügynöke dagadó kebellel jelentette be, hogy a kínai Huayou Cobalt több mint 500 milliárd forintos akkumulátor ipari beruházást hajt végre Magyarországon, amellyel 900 új munkahely jön létre a Komárom melletti Ácson. Azt nem tette hozzá, hogy kik fogják betölteni azt a 900 új munkahelyet (Fotó: Facebook/Szijjártó Péter)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.