Július 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Orbán Viktor és sleppje nem fog eltűnni sem a politikából, sem máshonnan

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,622,220 forint, még hiányzik 1,377,780 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„Követelem a magyar keresztény ifjúság nevében, hogy tűnjön el Orbán Viktor és a sleppje a politikából” – éles hangon kelt ki a kormány ellen Tóth Bálint a Magyar Református Egyház zánkai ifjúsági táborában, a Csillagpont Fesztiválon múlt csütörtökön, miután Gulyás Gergely arról beszélt az előadásában, hogy a politikát más mércével kell nézni, mint a kereszténységet.

A 25 éves ózdi református férfi szerint a kormány politikája nem Krisztust képviseli, hanem pont ellentmond annak.

„A bűnök abszolút értékkel bírnak, nincsen világi indok, amely felmentene azok alól” – fogalmazott a gépjárműmérnök végzettségű Tóth, aki szerint „a keresztény ifjúságnak elege van” a kormány által képviselt mércéből. (Telex)

Na végre valami, mondhatnánk. Mondhatnánk, hogy végre valami történik a huszonévesek világában, az úgynevezett keresztény fiatalok fejében is. Ennek a valaminek adott hangot a szóban forgó fiatalember, és szerintem nagyon jól tette. Itt egyetlen egy baj volt: hogy ezt egy olyan Fidesz-szolgának a szemébe mondta, aki kész akár az anyját is eladni azért, hogy hűen szolgálhassa a gazdáját. Nem utolsó sorban pont a kormányinfók feketeöves sztárjának, a mindenkit hülyének néző és mindenkinek az arcába szemrebbenés nélkül belehazudó Gulyás Gergely nevűnek szegezte ezeket a felszólító módban fogant állításokat, aki ennél komolyabb műfajban, kérdezni sokkal jobban tudó újságírók leszarásán edződött. Miniszterség ide vagy oda, konkrétan azért kap havonta több milliós fizetést, hogy Orbán érdekeit megvédje, megmagyarázza és ha nagyon muszáj, vállalja is az ezzel a megalázó feladattal járó becsmérlést. Neki ehhez van gyomra, ő ezek után is, köszöni szépen, nyugodtan alszik, és meg sem fordul a fejében az, hogy amit csinál, az konkrétan bűnrészesség egy olyan kormányzásban, ami maffiamódszerekre épül és kifosztja az ország lakóit.

Orbán Viktor és sleppje nem fog eltűnni sem a politikából, sem sehonnan máshonnan, főleg mert 14 év alatt/után tulajdonképpen eljutottunk oda, hogy mi vagyunk vendégségben náluk, az ország már a nevükön van, mi, magyarok meg albérletben lakhatunk a cselédszárnyban, szolgáljuk az uraságot és annak szűkebb körét. Ez van, ha még nem tűnt volna fel valakinek. 

„Mészáros Lőrinc és Tiborcz István vagyonának gyarapítása bűn” – mondta a meglepett miniszternek és közönségének a 25 éves férfi. Szerinte Orbán Viktor gyerekkori barátjának és vejének gazdagodása szembemegy a magyar emberek érdekeivel, és elfogadhatatlannak nevezte, hogy az állam nem biztosítja az egészségügy és az oktatás fenntartását, illetve fejlesztését.

Hát igen, itt van a döglött kutya elásva. Tiborcz és Mészáros = Orbán Viktor. Nem kell úgy tenni, mintha ez nem az lenne, mint aminek látszik. Mészáros vagyona Orbáné, Tiborcz vagyona az Orbán-kláné. Mészáros nem egy feltőkésített nemzeti vállalkozó, hanem egy páncélszekrény, amiben Orbán a lopott vagyont őrzi. Mészáros egy buta gázszerelő, akit kitettek a kirakatba, ő pedig azt csinálja, amit mond neki a gazdija. Simicska is ilyesminek indult, de annak volt némi agya. Azért lett kibaszva az alomból. Mészárostól folyamatosan csorgatják át Tiborczhoz az ellopott javakat, így legalizálva annak eredetét. Ez a vagyon magyar adófizetőktől ellopott pénzből, meg az Európai Unióból kitalicskázott euromilliárdokból tevődik össze. Ha valaki nem vette volna észre, Mészáros minden tendert csont nélkül nyer meg, legyen szó egy bivalygeci tároló cég korszerűsítésétől kezdve a horvátországi almaital feldolgozó üzemen át bármiről. Mészáros ötszörös áron túlárazva nyer el mindent olyan vállalkozók elől, akik sokkal kevesebbért és sokkal magasabb színvonalon csinálnák meg azt, amire szerződtek. Orbán Mészároson keresztül lopja a közvagyont és az uniós pénzeket. Pontosabban ez utóbbiakat már nem nagyon, mert ott beintettek neki. Ezért nem kaptuk meg még mindig a helyreállítási alap vissza nem térítendő összegét sem. 

Gulyás szerint az jó irány, hogy szakítottak azzal a rendszerváltás óta tartó gyakorlattal, hogy csak külföldiek gazdagodhattak meg Magyarországon.

„Ha van baj Mészáros Lőrinccel, akkor az, hogy nem harminc vagy negyven van belőle, mert az lenne a jó, ha minél több nagyon gazdag magyar ember lenne”

Komolyan? Komolyan. Na ez a lényeg. Ezért nincs itt több Mészáros, magyarán nem létezik a Lölő-jelenség, amiről Pesty is bebaszva józanon delirált. Mert nem fog magának konkurenciát csinálni Orbán. Nem kell 30, bőven elég egy is, aki az Orbán-klán tulajdona.

Amúgy ezzel a mi pénzünkön feltőkésített semmirekellő gázszerelővel csak egy baj van. Mégpedig az, hogy semmihez nem ért, mégis mindent ő visz el a pályázatokon. Esély nincs mellette labdába rúgni, mert senki nem indul el, ha ott van a listán, márpedig ő mindig ott van az egyébként is meglehetősen rövid listán. Orbán tudatosan nyomja el a feltörekvő vállalkozásokat és lehetetleníti el a vállalkozókat. Ha meg mégis kinőne egy-egy ilyen cég, azoknak tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot, aztán hipp-hopp, azt is bekebelezik a saját holdudvarukba. Gulyás megint mellébeszélt és hazudozott, ahogy szokta. A tanárokról és az egészségügyről is. Tönkretették ezt az országot 14 év alatt, elloptak mindent amit lehetett, se oktatás, se egészségügy, se jogbiztonság nincs az országban. Egy bóvli kategóriában tengődő, tájékozatlan, meghülyített emberek sokasága lettünk, és polgárháborús hangulat uralkodik az orbánista és az ellenzéki érzelműek között. Senki ne keresse a logikát Gulyás hazudozásában, és senki ne hatódjon meg a jóllakott óvodás felsőbbrendű dumájától. Hazudnak és tolják a rogáni propagandát. Ezen a részen meg meg hangosan felnevettem. Természetesen kínomban:

Gulyás óva intette a fiatalokat attól, hogy bedőljenek a szlogenszerűen ismételgetett kampányszövegeknek anélkül, hogy a mélyére néznének az igazságnak. Mint kiderült, itt elsősorban a Momentumra gondolt. „Én azt az ellenzéki pártot, aki ma leginkább a saját politikusgenerációját nézve fiatalnak tekinthető, azért tartom sértésnek a mai fiatalsággal szemben, mert kifejezetten buták. Vitatkoztam a Momentum elnökével, alapvető képességek hiányoznak” – magyarázta Gulyás, majd megismételte, hogy az oktatásban és egészségügyben milyen komoly fejlődés ment végbe 2010 óta.

Buták, mi? Bazdmeg? Szégyelld magad, Gulyás! Te is lehettél volna ennek a rendszernek a kritikusa, de benned sem fejlődött ki a gerinc, az látszik. Ha valaki napi szinten látja, hallja, érzékeli azt a pusztítást, amit a gazdája véghezvisz. azt minek nevezik? Árulónak, sunyi geci gyáva percembernek? Kinek drágább rongy élete? Fiatal vagy és okos, mégis a sötét oldalt szolgálod. Miért is, Gulyás? Kussoljál, bazdmg, és hagyd ezt a generációt békén, így is eléggé megnyomorítottatok már mindenkit, legyen elég! Mondhatnám: el a kezekkel a gyerekeinktől!

Ja és én ilyenekkel, mint Németh Szilárd, Kósa Lajos, Mészáros Lőrinc a hátam mögött én inkább befognám a pofámat, vagy elharapnám a saját nyelvemet, de mindenképpen kussolnék. Pláne, hogy ahogy elnézem a 135 bátorakat, azok sem tolongtak, amikor az észt osztották. Azt hiszem, hűségesen megvédted a rendszert, ami szerinted úgy jó, ahogy van. Neked pláne jó, el is hiszem. Szégyelld magad, szégyelljétek magatokat, bazdmg!

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.