Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Gondolatgyilkosok és aljas manipulátorok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szedjem darabokra Jézus Viktor próféta legutóbbi delirálását a köztől ellopott közrádióban, amit péntek reggel éhgyomorra előadott? Lenne értelme megint vizet önteni a Dunába? Nem lenne. 13 éve kábítja, manipulálja és hazudja tele az étert az előre megfontolt, aljas szándékkal megírt, a Rogán-féle propagandaminisztérium által patikamérlegen kiszámolt, a valósággal köszönőviszonyba nem lévő fantazmagóriákkal. Amelyek sajnos olyan sikeresen hatolnak bele a szintén közpénzen lebutított társadalom egy részének szürkeállományába, mint a pisztolyból kilőtt golyó, és mérgezi, mint a vénába csepegtetett hipós infúziós oldat. Emlékszem, amikor annak idején, ennek a végtelenített szappanoperának az első részeiben előjött az extrémebbnél extrémebb sztorikkal, a migránsokról, a rémhírtévében lobogtatott Soros-tervről, a Brüsszel ellen hátizsákkal csatába induló bakáról, akit nyilván ő maga személyesített meg. Aztán szép lassan a saját világában mára már vezénylő tábornokká léptette elő magát. Aki vírust öl, ha kell,  libernyákokat cipel a hátán, árvizeket állít meg, az infláció nevű tigris vérét issza minden reggel, hogy az minél előbb egy számjegyű legyen, és rendületlenül békét akar egy olyan háborúban, amihez nekünk semmi közünk nincs, mégis minden amiatt drága és rossz kicsiny hazánkban.

Ez a csávó egy hős – mit hős? -, egy magányos Rambo ezen a kurva világon, aki olyan traumákkal küzd, amelyeket más országokban komolyan vesznek, és az ilyen tüneteket produkáló pácienseket orvosi megfigyelésnek és kezelésnek vetik alá. Ezzel szemben nálunk ez a brüsszeli démonokkal küzdő, önbevallásos alapon skizofrén hajlamú, nárcisztikus küldetéstudat vezet egy országot, és tőle függ közel 10 millió ember élete, jelene és jövője. Belegondolni is rossz, hogy mi lesz ennek a vége, mert ami most van, az is egy kisebb csoda. Hogy egyáltalán még létezik ez az ország. Gazdaságilag és úgy általában is. Szerintem ilyenre nem nagyon volt még példa itt Európában a 20. századi történelem óta. Hitlert és Mussolinit leszámítva nemigen volt példa arra, hogy egy elmebeteg akarjon vezényelni az egész világnak. Aki meg nem hallja a muzsikát a fejében, amit emez meg igen, arra mindenféle billogot akasztanak. Sorosbérenc, lipsi, hazaáruló, kommunista, gyurcsányista, buzi, geci. Tömören. Ezek lennénk mi, akik tehetetlenül szemléljük ezeknek az ámokfutását. Az, hogy egy ország miniszterelnöke beüljön egy közrádiónak csúfolt propagandarádióba, és ott konkrétan és bizonyíthatóan hazugságokat terjesszen rezzenéstelen arccal, egész egyszerűen döbbenetes. Nyilván a politika nem az igazmondás, korrektség, erkölcs terepe, de azért ez már erősen súrol minden büntetőjogi határt. Hirtelen csak néhány jut eszembe: közösség elleni uszítás, a nagy nyilvánosság előtt előadott rágalmazás, a bizonyítatlan, kétes információk tényként való közlése, a magyar adófizetők pénzének hűtlen kezelése, annak ellopása és elherdálása, megspékelve az EU adófizetői pénzének ellopásával és azoknak a pénzeknek a magánvagyonná konvertálásával. És igen, elég volt egy kicsit többet innia a Pesty László nevű janicsárnak (ő természetesen tagadja, hogy alkoholos befolyásoltság esete forgott volna fenn), máris megeredt a nyelve a magyarság szívcsakrájában tartott össznépi nacionalista és revizionista félfasiszta bulikán, ahol gyönyörűen összefoglalta a lényeget:

„Az, hogy a kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk, ugyanaz, mint a Lölő-jelenség Magyarországon. A Lölő klán, a Biden klán. A kirakatban lopunk, csalunk hazudunk kompromittálva egy történelmi eszmét. Förtelem mind a kettő.” 

Amikor az őszinteség és kínzó lelkiismeret utat tör magának, amikor már Lacusnak is vérciki az, amit védenie kell, akkor történnek ilyen balesetek. Mert az igazság mindig kiderül. És senki ne higgye, hogy ha majd eljön az idő, hogy dalolni kell, ezek közül a tróger senkiháziak közül majd mindenki befogja a pofáját. Ezek nem tudják, mit jelent lojálisnak lenni, ezek csak addig hiszik magukat annak, ameddig pénzt kapnak azért, amit tesznek. Majd ha elfogy a pénz – és nagyon úgy néz ki, hogy év végére elfogy az az abrak, amiből az udvartartást etetni szokta a góré -, egyre több ilyen félvállról elejtett mondatot fogunk hallani. És akkor még a Völner-ügyben is vannak kérdőjelek. Meg szép lassan a felszín alatt fortyogó magma megtalálja a maga útját, és úgy fog kitörni a hazugsággejzír, mint a szunnyadó Etna. 

És hiába a magabiztos, magát az Armani AX modelljének képzelő hülyegyerekként vihogó Szijjártó tökéletes, S-es méretű felsőteste, ha a kinyilatkozásai és felsőbbrendű, lekezelő megnyilvánulásai, amelyek minden bizonnyal nagy örömmel töltik el a kolostorlakót, folyamatosan pusztítják a külkapcsolatainkat és a környező országokkal fenntartott jószomszédi viszonyunkat. Viszonylag friss: magyar kollégájának üzent a Twitteren Miroslav Wlachovský szlovák külügyminiszter, miután Szijjártó azt állította, hogy az Európai Unió szerint az orosz-ukrán háború még négy évig folytatódni fog. „Kedves Péter, kérlek, ne mondd meg, hogy mások mit gondolnak, mielőtt megkérdeznéd őket” – írta Wlachovský. És minden napra jut egy ilyen csörte, minden nap éget minket, mint a rongyot, mindezt úgy, hogy több időt tölt a levegőben, mint a földön. Mert ez azt hiszi, hogy az emberek nem járnak külföldre, vagy nem dolgoznak más országokban, ahol konkrétan miatta és a bűntársai miatt kell szégyenkeznünk. 

És akkor nem beszéltünk a Telex riporterének adott villáminterjúra, amelyben hol magázva, hol tegezve oktatja ki a sajtó munkatársát, aki pár kérdés miatt kénytelen állandóan a testőrökkel körülvett Ken Peti baba után loholni, hogy megtudjon fontos, közérdekű, mindenkit érintő problémákkal kapcsolatos kérdésekre válaszokat. És akkor a szemüveges Adonis nagy kegyesen válaszol pár kérdésre, de persze hazudva, hülyének nézve mindenkit, és az egyenmantrákat felmondva, amiket – sajnos ez sem vicc – az egyik ismerősöm fia, aki 13 éves, szinte kívülről fúj, mert a YouTube-on néz videókat, és ott rendre megjelennek ezek. Azt mondja nekem: kurvára unom már a brüsszeli elhibázott szankciókat meg a háborús inflációt! Mondom neki, ezt meg honnan veszed? Az interneten ez megy reggeltől estig. Kérdezem tőle: tudod mit jelentenek ezek? Nem. De már nagyon unom!

Na itt tartunk, és jut eszembe amikor annak idején kitapétázták az országot Soros György képével és a buta szülők már azzal riogatták a gyerekeiket, akik nem akartak szót fogadni, hogy jön a Soros bácsi és elvisz. Az ember esze megáll, bazdmg! Na itt mérhető le az a tudatos támadás a tudatalatti ellen, ami visszafordíthatatlan károkat okoz nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek agyában is. Ezek tényleg gondolatgyilkosok és aljas manipulátorok, mert tényleg a csapból is ezek folynak méreg formájában. Nem vicces, nagyon nem az, és még nem nagyon látszik a fény az alagút végén. Lehet, hogy nem csak az ukrán háború, hanem ennek az aljas bandának a rombolása is el fog tartani még jó darabig.

Cetereum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.