Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megtette azt, amit a magyar nemzet kívánt tőle

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tisztelettel köszöntök minden hedonista pogányt, meg a sör tetején lévő habot is a tusványosi szellemi fölény, vagyis a mindenkit lesajnáló Drábik doktor Felcsúti Jézus Viktor szupersztár súlyos szombati kirohanása után eggyel. Az aktuális diagnózist természetesen ezúttal is felállította a mimagyarok doktorminiszterelnöke, és rögtön alternatív gyógymódot is talált a sokasodó világpolitikai problémákra. A hatalmas ember megfejtette, hogy mi miért van, mi mitől az, ami, és mi mivel van összefüggésben a világ jelenlegi állása szerint. Ha élne, Nostradamus ezek után nyugodtan elmehetne meginni egy hab nélküli meleg sört.

De ha már sör: ez az egész világ szeme láttára zajló NER-fesztivál is van annyira hatásos, mint az alkoholmentes sör. Van de minek? Persze az absztinens fideszes ultrákat valahogy ki kell elégíteni. Szájjal, ahogy azt anno a kocsisoron dolgozó prostituált is tette némi apróért cserébe, a keményen dolgozó magyar melósok nagy örömére. Hasonlóképpen Orbán Viktor is megtette azt, amit a magyar nemzet kívánt tőle. Lement kutyába, és a jobbára tátott szájú közönség előtt fényesre nyalta a saját hátsóját. Ez van, amikor egy féldiktátornak nincs olyan személy a környezetében, aki elmondaná neki, hogy ezt már nem kéne. Nyilván akkor nem egy féldiktátorról beszélnénk, és akkor a fékek és ellensúlyok se minősülnének a nyugati demokrácia blablájának. Jó tudni, bazdmg, hogy már szégyen nélkül mondod. Világos, hogy ha azokat nem rögtön az első kétharmad behúzása után basztad volna szét, akkor most nem itt tartanánk. 

Visszakanyarodva: Jézus Viktor rendesen betömegelt a beszéde előtt, ő amolyan il bodybuilder, aki nem izomra, hanem zsírra gyúr, és a felsőtest alatt nem a mellizomzatot érti, hanem a bojler méretű hasat. Gondolom, ezt is sikerült magával megbeszélnie, és megbékélnie azzal az egyszerű, szemmel is jól látható változással, amin a külseje is átesett, mióta belevetette magát az ország leuralásába. Ahogy a teste nő, úgy gyarapodik a néptől ellopott vagyona is. Ezek egyenes arányban állnak egymással is, meg az ő általános elmeállapotával is. Természetesen ehhez kell egy megfelelően alacsony IQ-val rendelkező, ideális sebességű nyelvcsapásokat bármikor produkálni képes siserehad is, amelyik vakon követi és végrehajtja azokat az elmebeteg dolgokat, amiket ez kitalál. Szerintem Semjén Zsolt nyelve gyorsabb lefetyelésre képes, mint egy bespeedezett kolibri szárnycsapásai, mert a kőkeresztény hobbivadász megint hozta a formáját a kormányzási témává emelt buzizással kapcsolatosan. A KDNP ájtatos elnöke arról pofázott, hogy ő

meleg barátainak is elmondja, hogy amit tesznek, az bűn.

Van a Telexen egy riport, amit ezzel az erkölcsi világítótoronnyal készített a portál, kifejezetten érdemes megnézni és meghallgatni mindenkinek, aki még nem tette, hogy mennyi pofátlan hazugságot volt képes összehordani. Hogy mi a bűn, meg hogy a törvényeket be kell tartani, amely törvényeket nem a Fidesz-KDNP hoz immáron 13 éve, hanem az Országgyűlés. Meg ha ő bűnt követ el, akkor örül, ha szólnak neki, hogy az, amit tesz, az bűn. Ezek szerint nem szólt neki senki, hogy azok a fasiszta és kirekesztő törvények, amiket többnyire az éj leple alatt szokott benyújtogatni a tisztelt háznak, azok mind-mind egy bűnszervezet hatalomban maradását, korlátlan uralkodását hívatottak elősegíteni. Hát akkor innen üzenném Semjén elvtársnak, hogy jelen pillanatban ő az egyik legnagyobb tettestárs abban a történelmi merényletben, amit a főnöke az ország lakói ellen elkövet. Nem baj, mert amikor majd ez a horogkeresztény banda megítéltetik itt a Földön, konkrétan egy független bírákból álló testület által, akkor oda ez az ájtatos szöveg kevés lesz. Ha a sors igazán fintorogni akarna, akkor Semjén ügyében egy meleg színesbőrű bíró fog ítéletet hozni, de természetesen ennél kevesebbel is beérjük. 

Jézus Viktor Szupersztár – bár most már szerintem nyugodtan lehetne hivatalosan is Felcsúti Megváltónak nevezni, ha már szerinte őt a jóisten küldte ide közénk – rohadtul nem szerénykedett, hozta a formáját, és nem kevesebbet állított, mint hogy 

„kellenek olyan emberek, akik értik, mi történik, elmagyarázzák az embereknek, mi történik, és segítenek felkészülni a jövőre. Akinek adott talentumot a Jóisten, annak ez a sorsa, és én örülök, hogy nem vagyok sorstalan”.

És nem röhögte el magát. Megérkeztünk szerintem. De legyen. Higgye azt ő is meg a sok rajongója is, hogy ő a Megváltó(juk). Ehhez mondjuk egy pontosan olyan szép és látványos végzet is dukálna, mint a Názáretinek, én csak azokat sajnálom, akikre majd az a feladat hárul, hogy szimbolikusan megfeszítsék a kissé túlsúlyos küldetéstudatot.

Aki természetesen nem bírta ki azt se, hogy ne deliráljon mindenféle összeesküvés-elméletekről a nyájnak, az USA lett, Kína meg volt vezérmotívum mentén. Közben az EU ágyúval való lövöldözése sem maradt el, de ez a lényegen nem változtat: egy állítólagos nézői kérdésre, miszerint megkapjuk-e a Navracsics által már másfél éve beígért uniós támogatási pénzeket, a válasz: NEM. Maradjunk ennyiben, és nyugodjunk meg: stabilak vagyunk, mint a magyar forint, nincs nekünk senkire és semmire szükségünk, megállunk a saját lábunkon. Jó, hogy ehhez képest felzabál mindent az orbáni infláció, szétrohadt az oktatás és az egészségügy, újabban már a lakossági megtakarításokra fáj a fideszes állam foga, 2000 milliárd forint csak az idei vesztesége az MNB-nek, akkora a lyuk a költségvetésen, hogy az nemhogy a Holdról, hanem a nemlétező Halálcsillagról is látszik, és az is igaz, hogy nagyobb válságba süllyedt az ország, mint 2008-ban, amit konzekvensen nem akarnak elismerni, mert ezt őméltósága hogyan is ismerhetné? Közben mindent ellopott, mindent leuralt, és minden az övé már. Kína magasztalása pedig sajnos egyáltalán nem volt véletlen, hiszen a környezetszennyező és egészségkárosító akkumulátor gyárakat valahogy el kell fogadtatni azokkal, akiknek éppen a kertje végébe fog felépülni egy. Még véletlenül sem Felcsútlandon, ahol a csónakázó tó, a kisvasút és a Makovecz stílusban épült stadion mellé már nem fér el több létesítmény, a hatvanpusztai dácsáról meg ne is beszéljünk. De az egyik legfontosabb elszólás szerintem az az antré volt, amivel az egész Hegyi beszédet kezdte:

„Jó napot, kedves táborlakók, román hadakon átvágva érkeztünk meg ide, szeretnénk őket fogadóbizottságnak látni, amire jó okunk van, mert a kereszténységért folytatott küzdelmünkben szükségünk lesz a román ortodoxiára is”.

Kedves táborlakók! Nincs kedvetek ott maradni így együtt, nagy egyetértésben Posványoson Tusványoson, és ott elalélni egymástól a közeljövőben? Olyan szép beltenyészet vagytok, kár lenne idegen szívűekkel és idegen érzelműekkel keverednetek, pláne hogy ti  – tavaly óta tudjuk – nem vagytok kevert fajúak. Nem lenne jó, ha a hülyeség utat törne magának, sokkal jobb lenne, ha útját állnátok, ha csak úgy magatok közt maradnátok, amolyan barátok közt. Ahogy a nóta is mondja: boldog élet rád, csak barátok közt vár. 

Sajnos lesz még mondanivalóm a témával kapcsolatosan, mert akkora mennyiségben dőlt a szar Posványosról, mintha dézsából öntötték volna, és sajnos az egész mocsok a mi bőrünkre megy. 

Ceterum censeo: az orbáni rezsimet el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.