Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Nem cowboykalapban kellene bohóckodni, hanem megmondani a frankót a jenkiknek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na kérem tisztelettel, újra itt vagyok, és rögtön a közepébe is csapnék az éppen zajló uborkaszezon legfontosabb történéseinek. A három muskétás – Orbán, Szijjártó és Varga Judit – elutaztak. Egyelőre nem nyaralni, hanem állítólag tárgyalni, kapcsolatokat építeni meg mindenféle diplomáciai fóliába és köntösbe bújtatott hókuszpókuszt előadni a világ különböző szegleteiben. Jézus Viktor szupersztár az ellenséges Brüsszelbe ment 2 napra az EU – Latin-Amerika csúcsra, ahol mások mellett például Mario Abdo Benítezzel tárgyalt. Tegye fel a kezét, aki tudja, ki ez a csávó! Gondoltam. Én sem tudtam, de megnéztem. Paraguay jelenlegi miniszterelnökéről azt biztosan lehet tudni, hogy az apukája Alfredo Stroessner diktátor személyi titkára volt. Paraguayról meg azt lehet tudni, hogy 7 millió lakosa van, akik főleg meszticekből, illetve a guyanai kultúrkörből származókból tevődnek össze. Egyáltalán nem mellesleg a szegénység és a politikai elnyomás ellenére számos globális közvélemény-kutató szerint a világ egyik legboldogabb országa. De jó nekik. Ők legalább boldogok.

A mi prémszakértőnk előadta, hogy Európában szinte egyedülálló módon Magyarország az alapvető értékek talaján áll, vallja a család, a nemzet és a hit megtartó erejét. Paraguay elnöke elmondta, az országát kormányzó párt ugyanezen értékek alapján dolgozik, és ugyanúgy fontosnak tartják ezen értékek megvédését. Hurrá, bazdmg. Ezt meg lehetett volna telefonon is beszélni lecsófőzés közben, az legalább majdnem ingyen lett volna. Amiről az jut eszembe, hogy a Hadházy által kezdeményezett vizsgálat a pisai gépeltérítéssel és technikai landolással egybekötött firenzei vakáció ügyében pontosan úgy zárult, ahogy azt sejteni lehetett, vagyis sehogy. Ennek ellenére ne adjuk fel a reményt, és szorgalmasan dokumentáljunk minden egyes gaztettet azért, hogy ha egyszer a vádlottak padjára kerül ez a senkiházi, legyen mit számon kérni rajta. Nagyon fontos egyébként ez az EU-CELAC csúcstalálkozó, ahol az Európai Tanács tájékoztatása szerint az uniós vezetők, valamint a Latin-amerikai és Karibi Államok Közösségének (CELAC) vezetői vesznek majd részt. Természetesen mindenki a béka, bocsánat a béke pártján áll, és békét akar, nem háborút. Javaslom meglátogatni az eszkimókat, az afrikai maszáj törzseket és az ausztrál bennszülötteket is, és megvitatni velük is ezt az égető kérdést, majd előadni a híveknek, hogy mindenki békét akar! No war!

Ezzel majdnem egy időben Petiminiszter New Yorkot vette célba ahol az ENSZ nagygyűlésén vett részt és ugyanezt a műsort nyomta le, csak ő közben edzett is. Mármint futott a Central Parkban a haldokló és rothadó migránsokkal elárasztott, életveszélyes városban. Csak nehogy valami baja essen szegénynek. Ilyeneket mondott:

„Ez az utolsó pillanat, Elnök asszony, tisztelt Kollégák, hogy a világ vezetői döntést hozzanak, méghozzá a józan ész talaján állva. Ahelyett, hogy a világot ismét blokkokra osztanánk, lépjünk be az összeköttetések korszakába, amely lehetőséget biztosít egy globális együttműködésre, méghozzá a kölcsönös tisztelet talaján állva. Mi, magyarok emellett érvelünk minden létező fórumon.”

Hahó, Öcsi! Hallóka, Petike! Blokkokra van osztva a világ a második világháború óta, ha nem tűnt volna fel. Mi is egy nagy blokk, pontosabban kettő nagy blokk tagjai vagyunk igen rég óta: az egyik katonai, a másik gazdasági-földrajzi. A NATO és az EU. De benne vagyunk az ENSZ nevű szervezetben is, ahol éppen osztottad az észt. A blokkosítást éppen tevőlegesen és véráldozatokat követelve a nagy haverotok próbálja csúcsra járatni, egyben visszaállítani a Szovjetunió régi nagy hírét. Ezt szeretné mindenki megakadályozni, hogy ne jöjjön létre újra egy blokk. Ráadásul olyan blokk, bazdmg, ahol atom van, ahol egy háború bűnös vezeti az országot, aki simán likvidáltat olyan embereket, akik veszélyesek a hatalmára nézve. Na ezt kell megakadályozni, hogy egy ilyen csávó tényező legyen, és veszélyt jelentsen Európára és a világ egyéb részeire. Ezen dolgozzál, ez ellen kiabálj és verd az asztalt, ne pedig a bűnös oldalán károgj. Ez a megkésett békevágy és áldozathibáztatás már kurva unalmas és szánalmas is ránk, magyar emberekre nézve.

És végül. A bukott, pardon, lemondott igazságügy miniszter asszonyság – Schadl bűnöző olvasatában: jó miniszter asszony – is haknizott, ő éppen Dallasban. Ő ott hintette az igét, bár úgy tűnik, hogy kavics csúszott a gépezetbe. Idézném ebben a tárgykörben George Lazar Amerikában élő újságíró pár nappal ezelőtti idevágó bejegyzését:

Az Orbán kormány politikusaival már senki sem akar találkozni Észak-Amerikában, sőt, az új torontói magyar főkonzult már be sem engedik Kanadába.

Az utóbbi napokban írtam arról hogy a korrupciós botrányba keveredett és lemondatott Varga Judit igazságügyi miniszter delegáció élén egyfajta propagandatúrára jön az Egyesült Államokba. 

Korrupciós ügyei miatt ugyancsak Dallasba helyezték a zirci ciszterci apátot, Bérczi L. Bernát atyát.  

A tervek szerint vasárnap, július 16-án Dallasban nagyszabású rendezvényre került volna sor,  Bérczi délelőtt misézett volna, Varga beszéddel készült és állami kitüntetést adott volna át Peter Verhalen dallasi apátnak. 

Az utolsó pillanatban MINDEN LEFÚJVA.  Az amerikaiak találkozni sem akarnak a korrupt magyar “igazságügyi” miniszterrel.

Most egy helyi fizetett Orbán imádó, Beluska Éva könyörög a helyi magyaroknak hogy azért délután 4-re jöjjenek a “vendégházba” hogy legyen elég “töltelék tömeg” a Vargával készítendő fotókhoz.  Beluska tevékenysége az amerikai FARA törvényekbe ütközik ami már más un. Diaszpóra Tanács aktivistáknál is felmerült.    

Totális a káosz.  Ma már Orbán amerikai emberei is arról beszélnek hogy a korrupt rezsim, és személyesen Orbán Viktor nem sokáig “húzhatja”…   

Megindult a helyezkedés… Egy dolog biztos, NEM JAVASOLT EGY FOTÓN MUTATKOZNI VARGA JUDITTAL AMERIKÁBAN….   A Pegazus lehallgatási ügy részletei kényelmetlenek lehetnek az amerikai magyar diplomaták és támogatóik részére is.

Hát hogy is mondjam? Nem túl jó a helyzet, és valószínűleg nem is lesz jobb. Igazából nem is értem, minek szerepeltetik Juditkát, miért nem küldik el nyaralni inkább a balatoni nyaralójába? Valamiért az USA-ban nem harsogta a legyen béke és ne küldjenek az amerikaiak fegyvert Ukrajnának egyenpropagandaszólamokat. Pedig ott volt a lehetőség, hogy kampányoljon a békéért, ha már a főnöke által terjesztett ige szerint az USA-n múlik, hogy holnap béke legyen. Nem cowboykalapban kellett volna steak-et zabálni, mint egy ócska influenszer, hanem megmondani a frankót a jenkiknek! Lehet, hogy nem hagyták volna szó nélkül a fiúk a hajdobáló asszonyság visítását, főleg nem ott, ahol még mindig van halálbüntetés és legális a fegyverviselés. Na itt jó helyen vagy, Juditka a nagyfene kapcsolatépítés szempontjából. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.