Május 16,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nehogy már Brüsszel hülyének nézze a hülyének nézés császárait

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,541,646 forint, még hiányzik 1,458,354 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kánikula ellenére magas hőfokon rotyog a NER boszorkánykonyhájában a kondérban a hívek számára készülő fekete leves kifehérített változata. Napi szinten, hiszen minden napra jut valami olyan hír, amit gyorsan át kell alakítani úgy, hogy az kritikátlan hívek számára kedvezően tüntesse fel az állampárt kisebb balfaszkodásait és nagyobb bűneit. Alighogy véget ért Vilniusban a NATO-csúcs, ahol Európa Stan és Pan-ja eljátszotta a hasznos idiótát, és sikerült egy felejthetetlen alakítást nyújtaniuk a svéd csatlakozással kapcsolatban, a sopronbánfalvi kolostorban gyűltek össze 3 napra az elvtársak, kormányzatilag kihelyezve magukat vidékre ahol a szőrüket hullató rókák tenyésznek bizonyára. A kolostor a fétisük, azt hiszik, hogy ha mindenféle kolostorokban tobzódnak, talán kevésbé fogja őket megmérni majd a nagyszakállú, ha arra kerül a sor. Szerintem menjenek a Mátyás templomba, vagy az esztergomi bazilikába, talán az a helyszín jobban ellensúlyozná a horogkeresztény banda bűnlajstromát, ami 13 éve folyamatosan bővül, és egyébként semmi nem tudja lemosni róluk a büdös életben.

Tehát tegnap reggel a változatosság kedvéért Sopronból osztotta az igét a hatalmas ember, azt, amit tőle megszokhattunk, a szokásos hazugság lózungok és harsány mellébeszélések 25 perce ezúttal sem különbözött az előzőektől. Elárulta csak nekünk például azt, hogy a Sopronbánfalvára kihelyezett kormányülésen áttekintették, milyen jogi és politikai eszközeik vannak arra, hogy megakadályozzák Brüsszelt a migránskvótáról szóló terv végrehajtásában. „Ha engedelmeskednénk Brüsszelnek – ami egyébként nem áll szándékunkban -, migránsgettókat kellene építeni Magyarországon” – ezt mondta a szájával. Mig-ráns-get-tó. Most ez a legújabb mumus a hülyéknek.  Egyébként körülbelül egy-kétszáz menekült befogadásáról lenne szó, akik menedékstátuszt kaptak, tehát nem illegálisak, nem bűnöző migránsok, hanem menekültek. Teljesen mindegy, hogy háború elől, éhezés elől, egy katonai rezsim elől, vagy szimplán a jobb élet reményében, de ők teljesen legálisan vannak Európa területén. A filippínó vendégmunkásokról ezzel szemben nem esett szó, akiket az épülő akkumulátor gyárakba toboroz a kormány, pedig velük nincsen semmi baj, tehát akár dicsekedni is lehetne, hogy milyen sokan jönnek ide dolgozni. Meg arról sem beszélt, hogy a migránsok legnagyobb ellensége, az Orbán-kormány döntése alapján május végéig 606 külföldi embercsempész távozhatott összesen 26 büntetés-végrehajtási intézetből a kiterjesztett reintegrációs őrizet keretében – legalábbis annyit bevallott a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága még május 23-án. Hess, gecik! Az migránsok legnagyobb ellenségeiből lett embercsempész-megmentők akkor annyira nem foglalkoztak sem azzal, hogy konkrétan azokat engedték el a szélrózsa minden irányába, akik az illegalitás koronázatlan királyai voltak, sem azzal, hogy propagandát gyártsanak ebből a húzásukból. Nem csoda, hiszen az Európai Bizottság kötelezettszegési eljárást indított emiatt, Petinek meg elgurult a gyógyszere:

„Hülyének ne nézzen minket senki! Az embercsempészeknek Brüsszel a legnagyobb támogatója.”

Persze, bocs, ez a ti műfajotok, hogyne. A hülyének nézés császárait nehogy már Brüsszel hülyének nézze! Brüsszel támogatja az embercsempészetet, ezért kellett az Orbán-kormánynak szabadon engednie több százat. Bravó, bazdmg, a kognitív disszonancia tort ül ebben az elbaszott országban. 

Visszatérve Jézus Viktorra: szerintem valami nagyon komoly baj lehet vele, mert röpke 25 perc alatt megivott vagy egy liter vizet és végig krákogta, köhögte és hörögte az interjút. Amiben semmi új, semmi különleges, semmi, az eddigiekhez képest más tartalom sem volt felfedezhető számomra. Mindegy is, mondja csak a magáét végtelenítve. Végül is azt csinál és mond, amit akar. Ha a kettőnek esetleg semmi köze egymáshoz, akkor is. Megteheti. 

De a pénteki nap fénypontja számomra kétségtelenül Deutsch elvtárs műsora volt. A ló néz, a csikó lát, Tomi meg úgy viselkedett, mint aki felszívott egy záróvonalnyi kólát, és Józsiról kezdett delirálni a jobb időket megélt Index helyén működő azonos nevű NER-portálnak: 

Józsi soha nem tagadta a szexuális irányultságát, de valóban nem tett a nagy nyilvánosság előtt manapság oly divatos bejelentést, coming outot. (…) Kíváncsi leszek majd, hogy az LMBTQ-közösséggel egyébként oly annyira rokonszenvező liberális és baloldali politikusok és megmondóemberek hányszor fogják majd őt – nyilvánvalóan az európai értékek nagyobb dicsőségére – simán »lebuzizni«.

Tomika drága! Buzizni, zsidózni, sorosozni, kommunistázni ti szoktatok igen nagy hangerővel. A legnagyobb inkvizítorok ti vagytok, nem a liberálisok, akiknek az a filozófiájuk, hogy elfogadnak mindenkit olyannak, amilyen. Senki nem buzizta Józsit, maximum te és a haverjaid. Legyen csatak buzi, ki nem szarja le? Itt nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy ugye droggal a hátizsákjában, a karanténszabályokat megszegve menekült 2020-ban a melegorgiáról. Az ereszcsatornán keresztül. Más ezért évekre börtönbe került volna. De őt a rezsim eldugta a nyilvánosság elől, lényegében megmentette. Egyébként olvastam, hogy a kilencvenes években minden más volt, mindenki táncolt, a Józsi is, aki Bécsben részt vett egy olyan meleg összejövetelen, amelyen a díszvendégek a Wiener Sängerknaben (Bécsi fiúkórus) tagjai voltak.  A rendőrség lecsapott a partira – pedofília jogos gyanújával. A lefogott Szájer József magyar parlamenti képviselőt akkor Barsiné Pataky Etelka magyar nagykövet mentette meg a kínos következményektől.

Ha ez igaz, akkor Jocinak volt már a számláján rendesen, az meg csak a penészes hab a gusztustalankodás tortáján, hogy pont ő volt az, aki a táblagépén büszkén megírta az apa férfi, az anya nő című alaptákolmányba fércelt homofób passzust. Ehhez képest Júdás egy bolti tolvaj. És ha már az elveket és toleranciát nézzük: ez az, ami ebben a csávóban nyomokban sem található meg. Pont neki kellett volna lobbiznia a legjobban az ellen, aminek inkább az élére állt, és ezzel csúnyán elárulta éppen azokat az embereket, akiket védenie kellett volna. Köpedelem és vérlázító, ahogy ezek kiforgatják a dolgokat. Lásd: Kaleta és a gyermekpornó-képek, a pedofília NER-es megfelelője vagy Borkai, a kutyapózban kurvákkal közösülő polgármester, aki szintén le lenne szarva, hogy kivel, hol és mikor hempereg, ha azt nem azon a pénzen tenné, amit a győri adófizetőktől ellopott az ügyvéd haverjával. Egyáltalán nem mellesleg: a nemzethy-keresztény állampárt felszentelt és tévedhetetlen kirakatemberei tették mindezt, ami szintén kérdőjelek egész sorát veti fel a nagy áhítatban fetrengő Fidesz-vezér filozófiájával kapcsolatban. 

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.